February 19, 20242 yr comment_269050 Vine, vine primavara!Nu, s-a razgandit! Mai bine ca s-a razgandit! Sa isi scuture acum toate cojoacele sa nu ne trezim ca vine atunci cand sunt infloriti copacii. Report
February 19, 20242 yr comment_269055 Mai bine ca s-a razgandit! Sa isi scuture acum toate cojoacele sa nu ne trezim ca vine atunci cand sunt infloriti copacii.Ca bine zici!Nu s-au mai facut caise de cativa ani, fiindca a dat zapada pe flori. Report
February 27, 20242 yr comment_269083 Neatza, neatza, tuturor! Sa aveți o zi frumoasă, oriunde sunteți! Report
February 27, 20242 yr comment_269084 Hello tulemond! Vine primavara peste tot. Salutari tuturor si o zi frumoasa Report
March 2, 20242 yr comment_269100 O primavara plina de sanatate si liniste sufleteasca va doresc! Report
March 30, 20242 yr comment_269214 Tuturor celor ce sarbatoresc Pastele saptamana aceasta, va doresc sanatate, speranta si iubire!Noi vopsim cateva oua la ambele sarbatori, anul asta iarasi am experimentat cu coji de ceapa. In realitate nu sunt asa rosiatice dar au iesit ok. Report
April 2, 20242 yr comment_269219 Va aduceti aminte de eclipsa totala de soare din 1999 ?? Se pare ca ajung sa vad inca una, pe 8 aprilie va fi vizibila in Canada. De fapt in zona Toronto nu va fi 100% dar pe aproape. In regiunea Niagara s-a decretat stare de urgenta in asteptarea turistilor. Mare parte din scoli vor fi inchise, si la noi in oras. Avem ochelari speciali dar s-ar putea sa am "norocul" sa fie innorat, cum am patit si la eclipsa din Romania ?. Report
April 8, 20242 yr comment_269222 Hello! Eu tin minte ca am vazut eclipsa, cred ca la mine nu a fost nor. Dar de ce e decretata stare de urgenta? Intra turisti asa usor in panica? Report
April 8, 20242 yr comment_269225 Hello! Eu tin minte ca am vazut eclipsa, cred ca la mine nu a fost nor. Dar de ce e decretata stare de urgenta? Intra turisti asa usor in panica?Cred ca e o exagerare din partea autoritatilor, sufla in iaurt...Acum vreo jumatate de ora mai iesea soarele, acum ca a inceput eclipsa s-a innorat de-a binelea ?... Report
April 8, 20242 yr comment_269226 Pentru ca lumea s-a dus precum turma in locurile in care se poate vedea Report
April 9, 20242 yr comment_269232 Hello! Eu tin minte ca am vazut eclipsa, cred ca la mine nu a fost nor. Dar de ce e decretata stare de urgenta? Intra turisti asa usor in panica?Cred ca e o exagerare din partea autoritatilor, sufla in iaurt...Acum vreo jumatate de ora mai iesea soarele, acum ca a inceput eclipsa s-a innorat de-a binelea ?...Ah, la noi a fost senin. Intamplarea a facut sa fim, cu alta treaba, chiar pe traiectoria ei, intr-o zona rurala. A fost super, chiar inainte de eclipsa totala s-a facut o liniste nepamanteana aproape, iar cand s-a intunecat de tot au inceput broastele sa oracaie, cainii sa latre... Cat despre starea e urgenta, guvernul si-a primit critici grele, si pe buna dreptate. De ex. astazi oficiul unde aveam noi treaba a fost inchis pe motiv de eclipsa. Chiar era necesar? Sint curioasa daca milioanele de turisti asteptati la Niagara chiar au creat haos. Nu am vazut nici o stire in sensul asta. Nu zic ca nu a fost, doar ca inca nu am citit eu nimic. Report
April 9, 20242 yr comment_269237 A fost intr-adevar innorat pana a trecut maximul eclipsei, dupa aceea a iesit soarele. Noi stam intr-o zona destul de zgomotoasa asa ca nu am observat nimic special. Eh, poate peste 20 de ani ?.Azi e o zi insorita, am iesit la plimbare si am facut poze la florile vecinilor ?. Report
April 24, 20242 yr comment_269306 M-am saturat de frig?! De fapt m-am saturat de schimbarile bruste de temperatura. Acum sunt 4 grade dar se simt ca -2. Insa pe duminica se anunta 25 ?! Report
April 24, 20242 yr comment_269307 Daca te poate consola si aici a fost la fel, acum 2 duminici se murea efectiv de cald, saptamina asta de frig, aici dupa 15 aprilie incalzirea centralizata se inchide si au trebuit sa o redeschida.Vita de vie distrusa, copaceii inflorisera toti, cei carora li s-au scuturat florile poate se salveaza, ceilalti nu. Report
April 25, 20242 yr comment_269314 Ummmmm, la noi e caldddd rauuuu. Sper ca de maine sa revina la normal Report
April 27, 20242 yr comment_269319 La Cluj a fost frig si urat dupa ce cu o saptamana inainte a fost vara, prea mari diferentele astea de temperatura. Pe mine ma cam dau gata, mai ales frigul. Acum se incalzeste iar, sa vina vara! Report