April 29, 20242 yr comment_269323 Ummmmm, la noi e caldddd rauuuu. Sper ca de maine sa revina la normal Vai de mine, decat asa mai bine iarna ?! Stiu, m-am plans de frig, dar daca e sa aleg extreme as alege mai degraba temperaturi cu minus decat spre +40... Report
April 29, 20242 yr comment_269324 Hello, hello! Si la Ottawa ca la nebuni, ieri 20, azi 12, maine 7. Miercuri iar 20.Saptamana viitoare incepe festivalul lalelelor aici. Noi am dat o tura ieri prin parcuri sa vedem cum stam cu pregatirile. V-am adus si voua niste poze. Report
April 29, 20242 yr comment_269325 Ce lalele frumoase, la noi sunt trecute de acum, apar acusi bujorii. Deja cei salbatici, ocrotiti de lege au inflorit. Si din cauza acestor diferente de temperaturi s-au inmultit tare ba chiar au aparut si in alte locuri, spre bucuria tuturor. https://stirileprotv.ro/divers/bujorii-salbatici-un-adevarat-spectacol-in-rezervatiile-din-tara-unde-se-pot-gasi.html Report
April 29, 20242 yr comment_269326 Lalele ?!!! Eu nu prea am iesit din casa in ultimul timp, doar pana la cumparaturi la colt, dar acum cateva zile a trebuit sa merg undeva mai departe, era plin de lalele si zambile, m-a uns pe suflet, ca sa zic asa. Si in fata caselor e plin de ele, dar rondurile acelea gigantice din oras sunt extraordinare. Report
May 6, 20242 yr comment_269338 Paste fericit celor ce sarbatoresc.Cristos a inviat! Adevarat a inviat!Eu am vopsit doar 6 oua, dar exact culorile astea am avut si eu, rosu, galben si albastru intens. Report
May 7, 20242 yr comment_269344 Adevarat a inviat! Eu tot cu coji de ceapa si de data asta. Oai, ce frumoase ti-au iesit ? Report
May 7, 20242 yr comment_269346 Paste fericit celor ce sarbatoresc.Cristos a inviat! Adevărat a înviat! Doar 14 oua am vopsit, toate roșii, am făcut o friptura de miel la cuptor și am copt un drob cumpărat crud. În rest am cumpărat tot. E primul an când nu fac mai nimic. Edited May 7, 20242 yr by mino Report
May 20, 20242 yr comment_269367 Bine ca inca merge forumul! Sau nici n-ati observat ca n-a mers?... Ce ne mai panicam pe vremuri... Report
May 21, 20242 yr comment_269376 Am vazut ca nu a mers, dar am asteptat cuminte sa fie remediata problema. La mulți ani, sarbatoritilor de azi! Report
June 11, 20242 yr comment_269417 Ne-am trezit azi dimineata cu 10 grade afara si 17 in casa, brrrrr!!! Report
June 11, 20242 yr comment_269421 Si aici e frig de cateva zile dar in casa e placut, zic (doar) eu ?. Mie imi place racoare, restul si-au pus bluze cu maneci lungi, pijamalele de iarna... Si zilele viitoare vor fi ca un roller coaster de temperaturi, nu ma mir ca unii-s raciti. Report
June 11, 20242 yr comment_269422 Si aici e frig de cateva zile dar in casa e placut, zic (doar) eu ?. Mie imi place racoare, restul si-au pus bluze cu maneci lungi, pijamalele de iarna... Si zilele viitoare vor fi ca un roller coaster de temperaturi, nu ma mir ca unii-s raciti.Am descoperit dimineata ca am lasat 2 geamuri deschise peste noapte, de aia era asa frig in casa. 17 grade e cam frig pentru mine. Dar am dormit foarte bine in schimb. Report
June 12, 20242 yr comment_269431 Pff, ce va invidiez! Si mie imi place la racoare.La noi e o canicula zi si noapte de ne iese sufletul.Mult prea cald pt. jumatatea lui iunie! Report
June 17, 20242 yr comment_269444 Se mai uita cineva la fotbal? Eu sunt impresionata de marea de suporteri romani??... Report
June 17, 20242 yr comment_269447 noi nu, aici numai motoare de masini ori moto ? mi-am amintit de la Duo ca moto e de genul feminin (ca in romana de fapt).3-0 deocamdata pt Romania, mai sunt vreo 15 minute. Report
June 18, 20242 yr comment_269455 Se mai uita cineva la fotbal? Eu sunt impresionata de marea de suporteri romani??...Da, eu ma uit! Sunt microbista de la 3 ani, ca si bunica mea, de la care am luat microbul...M-am maritat cu un fotbalist si am facut o fata, care a jucat fotbal feminin in adolescenta.N-a fost intentionat, asa s-a intamplat...Deci, Adi, ai cu cine comenta. Report
June 18, 20242 yr comment_269459 hai dezlănțuiți-vă mi-ai facut sa-mi amintesc de o tema de la scoala acu jdemii de ani in care ni s-a cerut ceva comentariu cu termeni din fotbal pe care evident ca nu-i cunosteam dar m-a ajutat normal tata si mi-i amintesc si acum desi eu mi-am dorit mereu sot care sa nu fie microbist, l-am si gasit, morala e ca are in vene pasiunea pentru motoare cum ziceam pe care i-a transmis-o si mostenitorului Report