Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Ummmmm, la noi e caldddd rauuuu. Sper ca de maine sa revina la normal

post-591-0-75187700-1714077873.jpg

Vai de mine, decat asa mai bine iarna ?! Stiu, m-am plans de frig, dar daca e sa aleg extreme as alege mai degraba temperaturi cu minus decat spre +40...

Hello, hello!

Si la Ottawa ca la nebuni, ieri 20, azi 12, maine 7. Miercuri iar 20.

Saptamana viitoare incepe festivalul lalelelor aici. Noi am dat o tura ieri prin parcuri sa vedem cum stam cu pregatirile. V-am adus si voua niste poze.

post-178-0-48780400-1714403466.jpg

post-178-0-28554400-1714403508.jpg

Ce lalele frumoase, la noi sunt trecute de acum, apar acusi bujorii. Deja cei salbatici, ocrotiti de lege au inflorit. Si din cauza acestor diferente de temperaturi s-au inmultit tare ba chiar au aparut si in alte locuri, spre bucuria tuturor.

https://stirileprotv.ro/divers/bujorii-salbatici-un-adevarat-spectacol-in-rezervatiile-din-tara-unde-se-pot-gasi.html

Lalele ?!!! Eu nu prea am iesit din casa in ultimul timp, doar pana la cumparaturi la colt, dar acum cateva zile a trebuit sa merg undeva mai departe, era plin de lalele si zambile, m-a uns pe suflet, ca sa zic asa. Si in fata caselor e plin de ele, dar rondurile acelea gigantice din oras sunt extraordinare.

Paste fericit celor ce sarbatoresc.

Cristos a inviat!

post-591-0-38735200-1715015412.jpg

Adevarat a inviat!

Eu am vopsit doar 6 oua, dar exact culorile astea am avut si eu, rosu, galben si albastru intens.

Paste fericit celor ce sarbatoresc.

Cristos a inviat!

Adevărat a înviat! Doar 14 oua am vopsit, toate roșii, am făcut o friptura de miel la cuptor și am copt un drob cumpărat crud. În rest am cumpărat tot. E primul an când nu fac mai nimic.

post-343-0-41245300-1715075341.jpg

Edited by mino

• 2 weeks later...
Bine ca inca merge forumul! Sau nici n-ati observat ca n-a mers?... Ce ne mai panicam pe vremuri...
Am vazut ca nu a mers, dar am asteptat cuminte sa fie remediata problema. La mulți ani, sarbatoritilor de azi!

post-343-0-69380100-1716268859.jpeg

• 3 weeks later...
Si aici e frig de cateva zile dar in casa e placut, zic (doar) eu ?. Mie imi place racoare, restul si-au pus bluze cu maneci lungi, pijamalele de iarna... Si zilele viitoare vor fi ca un roller coaster de temperaturi, nu ma mir ca unii-s raciti.

Si aici e frig de cateva zile dar in casa e placut, zic (doar) eu ?. Mie imi place racoare, restul si-au pus bluze cu maneci lungi, pijamalele de iarna... Si zilele viitoare vor fi ca un roller coaster de temperaturi, nu ma mir ca unii-s raciti.

Am descoperit dimineata ca am lasat 2 geamuri deschise peste noapte, de aia era asa frig in casa. 17 grade e cam frig pentru mine. Dar am dormit foarte bine in schimb.

Pff, ce va invidiez! Si mie imi place la racoare.

La noi e o canicula zi si noapte de ne iese sufletul.

Mult prea cald pt. jumatatea lui iunie!

noi nu, aici numai motoare =)) de masini ori moto :P

? mi-am amintit de la Duo ca moto e de genul feminin (ca in romana de fapt).

3-0 deocamdata pt Romania, mai sunt vreo 15 minute.

Se mai uita cineva la fotbal? Eu sunt impresionata de marea de suporteri romani??...

Da, eu ma uit! Sunt microbista de la 3 ani, ca si bunica mea, de la care am luat microbul...

M-am maritat cu un fotbalist si am facut o fata, care a jucat fotbal feminin in adolescenta.

N-a fost intentionat, asa s-a intamplat...

Deci, Adi, ai cu cine comenta.

hai dezlănțuiți-vă =))

mi-ai facut sa-mi amintesc de o tema de la scoala acu jdemii de ani in care ni s-a cerut ceva comentariu cu termeni din fotbal pe care evident ca nu-i cunosteam dar m-a ajutat normal tata :D si mi-i amintesc si acum

desi eu mi-am dorit mereu sot care sa nu fie microbist, l-am si gasit, morala e ca are in vene pasiunea pentru motoare cum ziceam pe care i-a transmis-o si mostenitorului =))