Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Am revenit. Mi-a picat fisa doar acum ca nu eram logata si imi arata forumul ca nu sunt mesaje noi, chiar ma gandeam ce s-a intamplat de ce liniste asa de mult...?? noroc ca am avut nevoie de o reteta ?

Multumesd pentru ganduri fetelor, la noi e ok daca se poate apune asa, noi suntem mai in Nordul tarii si nu prea am avut alarme dar oricum e o perioada tare tensionata.

Am revenit. Mi-a picat fisa doar acum ca nu eram logata si imi arata forumul ca nu sunt mesaje noi, chiar ma gandeam ce s-a intamplat de ce liniste asa de mult...?? noroc ca am avut nevoie de o reteta ?

Multumesd pentru ganduri fetelor, la noi e ok daca se poate apune asa, noi suntem mai in Nordul tarii si nu prea am avut alarme dar oricum e o perioada tare tensionata.

bine ai revenit :-*

Mutumesc fetelor.

Mino, greu.....tocmai am inchis obloanele la camera buncar ca in zona noastra avem maxim 1 min de la alarma sa intram si sa inchidem usa...

La multi Adrianei care prinde inca un trandafir in buchetul de ... frunze de palmier. Apropos. citi ani are palmierul? floare.gifbeer2.gifeusa_boohoo.gif

La multi ani, Adriana! :floare:

Salutari tuturor! Va imbratisez pe toti cu drag 6.gif

La multi Adrianei care prinde inca un trandafir in buchetul de ... frunze de palmier. Apropos. citi ani are palmierul? floare.gifbeer2.gifeusa_boohoo.gif

1.05.2016

2016.05.01_banano.jpg

inainte de a-l cobori atunci l-am tinut un an in ghiveci dar n-a facut nici un cm in plus

dupa ce a coborit in pamint a explodat :rolleyes:

La mulți ani fericiți și sănătoși, Adriana! Mulțumim că ții forumul ăsta mereu pe linia de plutire! ?

Meritul este al vostru ca ne adapostiti :-*

Multumesc frumos tuturor :occasion14:

• 1 month later...
Va doresc un An Nou cu sanatate, bucurii, realizari si surprize placute! Va imbratisez cu drag!
  • 1 month later...