September 30, 201114 yr comment_104948 geany, Sara are 16.8 kg, ieri am cantarit-o cand m-am cantarit eu la spital(btw am pus 1,9kg si eu )...o sa faca 4 ani in decembrie. Ada are 20.3 kg si are 6 ani in decembrie. sant lungane si slabanoage (adica asa le vad eu )...al tau e mai slab ca ea cum mai Ada are ani si e la scoala? Inseamna ca pe maine o trimiti la facultate, la ani munceste sa aduca bani in casa Report
September 30, 201114 yr comment_104950 Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa am terminat youpiiiiiiiiiiiiiiiiii Stelluta arata super! brava harnicuta cea mai cea ! auzi, de cate ori pe an faci operatiunea asta de iti ia 2 sapt si apoi ailalata de te apuci dupa 15 oct? nu e prea greu de intretinut gardul asta viu? Nu gasesti tu ceva mai simplu de ...se intretine aproape singur? Report
September 30, 201114 yr comment_104951 Altceva ce vreau sa va spun. Daca nu cumparati de la un furnizor de incredere, probabil ca dati bani pe goji de foarte proasta calitate.Fiind foarte sensibile/predispuse sa se imbolnaveasca ( mana, pureci, paianjeni... etc ), aceste fructe sint stropite, pesticidate la maxim, chiar si iradiate! Cea mai practica varianta e sa va faceti rost de-o tufita. Creste repede si pe latime si in inaltime. Are nevoie de soare si loc. Maya ai dreptate, exact asa au spus si la noi la tv in reportajul ala mai in primavara! dar de unde se procura oare tufita? Report
September 30, 201114 yr comment_104952 si ma scuzati, ca am uitat sa dau buna ziua ca m-am pus pe combatut! mai multe informatii despre goji gasiti aici: http://www.goji.ro/iata un rezumat: [i]"Fructele goji este menţionat încă din anul 475 în medicina tradiţională ca remediu pentru ficat, rinichi, ochi, inimă, ce îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, ajută vederea, întăreste muşchii şi sistemul osos. Este puternic antioxidant, întăreşte inima şi sistemul imunitar, reduce efectele procesului de îmbătrânire. Eficient în cure de slăbire şi combaterea celulitei. Fitosterolii au un rol important în menţinerea nivelului colesterolului la un nivel cât mai mic, inhibând absorbţia lui intestinală. Conţinutul de geranium creşte abilitatea corpului să producă g-interferon. Interferonul este un element important de care corpul are nevoie în lupta contra cancerului. Stimulează producerea şi reproducerea celulelor sângelui precum şi regenerarea şi vindecarea mai rapidă a rănilor. Este folosit de femei pentru tonifierea organismului după perioada ciclului menstrual, pentru combaterea greţurilor asociate cu primele 3 luni de sarcină şi pentru ameliorarea neplăcerilor legate de menopauză. Stimulează nivelul energetic şi buna dispoziţie. Ajută la îmbunătăţirea performanţei sexuale şi a fertilităţii – conform unei vorbe străvechi din Tibet călătorul care ştie că nu va ajunge curând acasă nu trebuie să consume goji! Este o sursă naturală de energie pentru corpul uman şi pe termen lung ajută la creşterea longevităţii. "[/i] Report
September 30, 201114 yr comment_104959 dimineata iar am avut o surpriza inainte sa plec. In afara de faptul ca a mica s-a trezit pe la 6 si ceva si m-a chiaunit deja cu joaca pana la 9, cand sa plec ma cheama tati de urgenta de la usa ca facuse iar pocinog: tras un kk, bagat mana la pampers si intins iar peste tot pe ea si pe jos, in cele 5 min in care ciudat ... dar nu se mai auzea nik ... statea in sfarsit si ea linistita ... . Vad ca ii place sportul asta ...or o sa aiba noroc cu carul, ori tb sa-i dau numai pantaloni lungi pana mai creste ... Report
September 30, 201114 yr comment_104960 Stella, vreau si eu sa stau in gradina ta ca miroasea a toamna. Anotimpul meu preferat. Si felicitari pt munca depusa, dar ai avut ceva treaba!!Acum mai odihnestete si mai Fetita mea de 3 ani si 2 luni are 16 kg si e f lunguta, este 100% la inaltime. Eu la cafeluta cu capul greu si cu dureri, nu dorm bine de cand iau antibiotice, dau vina pe ele ca pe alcineva nu am...Adorm pe la 3-4 noaptea si la 7 imi da desteptarea fetita cea mare si vrea sa pape si sa se joace ,trebuie sa ma trezesc instantaneu Ce ati mai facut astazi? Pupici!! Report
September 30, 201114 yr comment_104961 ei la fel ca tine Oana, seara adorm greu si dimineata la 6 si ceva, max 7 primesc desteptarea cu chef de joaca si de laptic ... adica nici la 2 ani si 2 luni nu se joaca singurica la 7 dimineata ? Report
September 30, 201114 yr comment_104969 normal ca nu se joaca singura ...ia jucarii si vine sa iti arate. sau i e foame sau sete sau doar vrea sa se joace. da fata, aici incep devreme, de la 4 la 5 ani gradi, pe urma scoala. la 5 ani deja incep sa invete litere, a mea citeste acum normal, ii citeste sor'sii povesti. unele cuvinte le mai greseste ca se scrie diferit in engleza stii doar, dar citeste de vreo 6 luni cred, fluently cum ii place sa zica la 7 ani e considerat anul 1 si ei deja stiu sa scrie si sa citeasca si sa faca adunari de baza. Report
September 30, 201114 yr comment_104972 aha, e un fel de grupa pregatitoare pentru scoala si la noi au bagat grupa pregatitoare la scoala de la anul, din ce am auzit, doar ca la noi asta poate fi de la 5-6 sau de la 6-7 ani, depinde cand vrea parintele sa fie copilul in clasa 1 (Sau pana acu' era cum vroia parintele ... acu' nu'sh sigur dc nu au schimbat si asta!) Report
September 30, 201114 yr comment_104984 aaa si aventurile fiica-mii nu sunt destul, ieri seara m-a pocnit iar zoster, desi am mai avut o eruptie violenta acum o luna! se vede treaba ca mi-a scazut iar imunitateaasa ca de azi iau catina cu miere, mi-am cumparat-o acu 2 saptamani si am preparat-o numai buna e acu de consum Report
September 30, 201114 yr comment_104993 ei la fel ca tine Oana, seara adorm greu si dimineata la 6 si ceva, max 7 primesc desteptarea cu chef de joaca si de laptic ... adica nici la 2 ani si 2 luni nu se joaca singurica la 7 dimineata ? Se joaca amandoua fetite singure fara probleme, eu nu exist, doar tati daca vine de la servici si sar pe el si vor jucate...dar cu mine nu prea, doar daca mai vor sa le desenez ceva, sa le cant, sa dansam, mai mult se joaca singurele...eu tot timpu fac mancare, curat, cred ca de asta ma lasa in pace ca vede ca sunt ocupata. Ziceam ca are chef de joaca de dimineata, ca-mi sare pe aici, e zgomotoasa..canta, umbla prin jucarii si cad pe jos...ceva de genu asta si eu debea treizita , vreau liniste, ha,ha!! Report
September 30, 201114 yr comment_104996 da, exact asa si Bea cum face ochi se ridica in sus si incepe zgomotoasa sa se cocoate pe noi, sa ne sara in cap ... vrea sa se dea jos din pat si sa se apuce de catarat si jucat prin camera ..., care inca nu e lipsita de pericole (Adica cabluri, plus se urca pe noptiera, trage de te miri ce sau umbla la pampi cu kk) noi chiori de somn la 6-7 Report
September 30, 201114 yr comment_105000 da, exact asa si Bea cum face ochi se ridica in sus si incepe zgomotoasa sa se cocoate pe noi, sa ne sara in cap ... vrea sa se dea jos din pat si sa se apuce de catarat si jucat prin camera ..., care inca nu e lipsita de pericole (Adica cabluri, plus se urca pe noptiera, trage de te miri ce sau umbla la pampi cu kk) noi chiori de somn la 6-7 Am noroc ca asta mica de 18 luni imi doarme 12 ore chiar si 13 ..ha,ha! de la 9 pana la 9 sau alteori de la 9 pana la 10, le doarme bine. In w-end daca ma vede inca in pat se mai pune sa doarma. Eu in w-end dorm mai tarziu, sotul se duce la plimbare cu fetita mare si cei mici raman acasa sa doarma, ce bine e!! si liniste!! Report
October 1, 201114 yr comment_105053 buna dimi la tot hanul si sa aveti un WE minunat! noi ne-am trezit la 6, dar a dormit la ea in camera. De cand s-a micsorat ziua de la 7 ii e somn. Am retinut-o pana spre 9, dar tot s-a trezit cu mare chef de joaca la 6. As vrea si eu sa doarma pana la 9, 10 ... , dar deocamdt e tare matinala ... Nici nu mai doarme de 2 ori ziua ... fug sa prepar MD pentru toti Report
October 1, 201114 yr comment_105054 Buna dimineata fetelor! un sf. de saptamana minunat va doresc La noi e o zi insorita azi,numai buna de plimbarit Report
October 1, 201114 yr comment_105067 Nu prea buna dimineata din cauza de veverite jucause care s-au apucat sa se joace pe plasa mea de la blacon Cred ca-si fac proviziile de iarna in cutia veche a Mayei, care da, lor le-am pus-o pe balcon, dar daca ma mai trezesc sambata devreme ...incepem sa avem discutii Report
October 1, 201114 yr comment_105069 W-end placut si voua fetelor!! La mine nu ploua astazi si vom merge la Ocean la plaja si balaceala!!Daniella, multi copii de la 1 an nu mai dorm de 2 ori pe zi, ajung sa doarma numai o data. Pupici!! Report
October 1, 201114 yr comment_105073 Mooo! Acu' am picat,o caldura atipica la noi,ne-am plimbat iesit la o terasa la o bere dar am o stare de dorm in papuci...cred ca ma ramolesc de tot Hmmm! bratranetile maica,bratranetile Report
October 1, 201114 yr comment_105074 Mooo! Acu' am picat,o caldura atipica la noi,ne-am plimbat iesit la o terasa la o bere dar am o stare de dorm in papuci...cred ca ma ramolesc de tot Hmmm! bratranetile maica,bratranetile 6 grade C la noi..si vant Dar macar e soare...s-a dus vara... Report
October 1, 201114 yr comment_105075 Nu stiu cate grade or fi fost dar atipic de cald pt. aceasta perioada,m-a toropit de tot,ori o fi ceva presiune atmosferica,poate se schimba vremea la noapte,ca eu ma simt de parca m-a calcat tramvaiul 14 Voi ce ati mai facut?! Report
October 1, 201114 yr comment_105077 si la noi a fost o vreme calduroasa si foarte placutaam facut o plimbarica pe la pranz vreo ora in parculetul de langa noi cu Bea...pana am adormit-o...dar doar pt jum de ora desi pe la 12 jum eram gata si cu MD, si cu pranz si cu cina pentru fiecare (si separat ...) din cei 3 membri ai fam, toata ziua m-am foit ori prin bucatarie ...era sa zic ca ce ... (ba cu fiert paste, ba o finalizare de masa, ba cu vasele, ba cu o tarta de ciocolata, ori cu preparatele de bebe), ori cu rufele, ori in curte cu cea mica, care azi nu mi-a dormit decat jum de ora si inca o repriza de jum de ora pe la 6 searasi trezita de la dimi 6 (ma culcasem pe la 1)...sunt keo acu o adoarme tati ... vroiam sa mai spal si rufitele ei (inclusiv husa de la carucior si de la inaltatorul de scaun de masa), dar nu mai am putere sa mai stau sa le scot si intindma pun in pat la citit, ppoate reusesc sa ma relaxsper ca maine sa nu mai fie asa matinala, ca tati pleaca cu treaba dimineata si iar sunt 100% de serviciu...pe la amiaza a mancat cot la cot cu tati din pastele lui, e o mare spaghettareasa! in rest ma seaca durerea la deget si zosterulbine ca fata nu mai este stricata la burtica si nu mai e iritata la poponeata seara placuta! va pupez Report
October 1, 201114 yr comment_105094 Mi-am completat colectia de pahare Aici paharele si farfuriile se vand in set de patru, dar eu obisnuita cu cel putin 6...cumpar cel putin 2 seturi. Azi am gasit la jumtate de pret paharele de vin rosu si whisky -le aveam deja pe cele de apa, sampanie si vin alb. Un cristal frumos taiat (Franta)si foarte bune la pret...am mai cumparat si niste cutii de plastic transparent pentru incaltaminte...e timpul sa trimit papucii de vara la culcare Mai are cineva obsesia cu paharele si farfuriile? Un vecin dragul de el si-a intrebat nevasta daca eu cand ma enervez sparg farfurii?! Ca nu intelege de ce trebuie sa am atat de multe...dar daca sunt frumoase eu nu rezist... Report
October 1, 201114 yr comment_105097 Si eu fac la fel Uma cu seturile de pahare si vase si am 8 din toate. Urmeaza sa-mi iau si o masa de 8 persoane acum Aici a fost frig si ploaie zilele astea - speram sa vina primavara dar nu prea vrea. Report
October 1, 201114 yr comment_105103 6 grade si la mine, si eu m-am imbracat ca pentru 16! Am dardait toata ziua!Ploua si bate vantul! Vine iarnaaaaaa! Report