October 5, 201114 yr comment_105490 Deci va tineti de vin fiert si deshtia' Brava natiune! Fara io'?! Report
October 5, 201114 yr comment_105494 Oricum sunt pachet de nervi! Nu ma intrebati de ce ,ca va raspund numa pe privat ca sa nu intru in polemici! Oricum ,invatamantul in romania si conceptia unora in general ,e bataie de joc,bataie de joc, Report
October 5, 201114 yr comment_105497 Of Geanino , of , nu te supara ca faci riduri . Da-l incolo de sistem , ca orice am face , tot nu rezolvam noi astia mici nimic . Report
October 5, 201114 yr comment_105498 Of Geanino , of , nu te supara ca faci riduri . Da-l incolo de sistem , ca orice am face , tot nu rezolvam noi astia mici nimic .Da! Multa nesimtire si desconsiderare pt. copii! Mi-am pierdut timp si nervi pe drumuri degeaba Report
October 5, 201114 yr comment_105499 Oricum sunt pachet de nervi! Nu ma intrebati de ce ,ca va raspund numa pe privat ca sa nu intru in polemici! Oricum ,invatamantul in romania si conceptia unora in general ,e bataie de joc,bataie de joc, Capul sus! De natarai si "destepti" dai peste tot. Din pacate.Nu se merita sa-ti bati capul cu ei. Vorba aia: nu te cobori la nivelul prostului, te va invinge cu experienta lui! Report
October 5, 201114 yr comment_105500 Se bea aici nu gluma!! Am trecut cu brio de prima zi fara zahar dar cam grelut...dureri de cap,oboseala si tot imi venea sa mananc cate ceva Asta e a 2-a zi fara zahar ,sper sa o tin tot asa... Geany, naspa cu sistemul, am auzit multe de prin RO,dar vorba lui Izuk nu puteam schimba cu nimic asa ca hai sa bem!! Ce gateli mai faceti, eu ma gandesc la un bors ceva... Pupici! Report
October 5, 201114 yr comment_105502 Salut!Cum va merge azi?Daniella? Uite tuica fiarta:Io-s la munca.Nu stau mult, am trecut sa va salut!Am crezut ca nu stai mult la munca.... Abia apoi am citit si continuarea, ca doar saluti poporu'.Aduc si io un vin fiert: Vin fiert!! Ce pofta mi-ai facut! de mult nu am mai baut asa ceva. Deja ii simt mirosul. Report
October 5, 201114 yr comment_105503 Salut!Cum va merge azi?Daniella? Uite tuica fiarta:Io-s la munca.Nu stau mult, am trecut sa va salut!Am crezut ca nu stai mult la munca.... Abia apoi am citit si continuarea, ca doar saluti poporu'.Aduc si io un vin fiert:Vin fiert!! Ce pofta mi-ai facut! de mult nu am mai baut asa ceva. Deja ii simt mirosul.Si mie mi-am facut pofta! Report
October 5, 201114 yr comment_105504 eu nu am putut sa suport tuica fiarta niciodata dar acum parca i-am simtit mirosul.zozo, rea esti noi a dus soata la aeroport, zboara spre japan pt 1 sapt si jumate...Ada a plans de s-a umflat in masina Sara a cantat pana acasa acum au mancat o inghetata si ne pregatim de culcare (ele adica), e ora 9 dar cum e vacanta le las sa stea cat vor. dormim toate 3, au facut planul deja, am pat imens (king size) si nu ma deranjeaza. predau legatura Report
October 5, 201114 yr comment_105515 m-am tuns de 2 palme! vai pletele mele! nu se mai putea: toata casa era plina de parul meu! dusesem la exasperare pe toata lumea. Pana si pe hainutele copilului era cate un fir de par ...mai pe o manuta ... , cand o cremuiam ... ...si se vedea nene ... avea 1 m un fir. Acu' e pana mai sus bine de jum spatelui. Daca la urmatoarele 2 spalari iar se incurca sau mai cade, il tund de tot Sinéad O'Connor ma fac! iuhuuu , am si urechile clapauge, o sa fiu sora cu fiica-mea, amandoua cheliute .... Buna tuica, bun vinul fiert cu mere si scortisoara ! Ati baut nu gluma, nu mai ramase decat pe fund de damigeana! ziceam ca mi.a mai trecut? ei bine, de freo 3 ore am tusit uscat ca un magar, pana acu' nu tuseam Si aia mica a tusit azi noapte saracuta oleak ... se vede treaba ca avem acelasi virus si nu e guturai ... Brava Oana ! Spor la abtinut! Da-le incolo ca ne aduc numai colaci burta si celulita pe picioare, nu-s nici sanatoase!!! Oana, dupa 3- 4 saptamani fara dulciuri am slabit 2-3 kg. Nu stiu cate mancai tu, dar eu mancam, tipul 5-10 kinder bars bueno pe zi... te sfatuiesc sa iei ciocolata neagra cu peste 705 cacao si migdale crude. Cand ai pofta mananci un patratel si 3 migdale. E nashpa cioco neagra, dar cu timpul te obisnuiesti, apoi e sanatoasa si nu ingrasa. Idem migdalele crude (Au fibre). Si mai pot sa-tid au trimitere la dulciuri care nu ingrasa (faa zahar si faina). Report
October 5, 201114 yr comment_105520 Geanino, ti-am vazut puiul spanzurat! Am crezut ca fac pe mine de ras!Am vazut ca perseverezi, exista si pui spanzurat no. 2 ! Report
October 5, 201114 yr comment_105527 despre puiul la rotisor e grave,ca pe mine cand m-a apucat m-am apucat de spanzurat pui prin cuptor ,mai tineti minte?! cum adica l-ai spanzurat? l-ai agatat de cuptor? Da,da ! Stai sa caut si-ti pun link,o sa te prapadesti de ras Uite ia',https://forum.artaculinara.ro/index.php?/topic/1320-pui-spanzurat/...Daca nu-s normala https://forum.artaculinara.ro/index.php?/topic/1320-pui-spanzurat/ Report
October 5, 201114 yr comment_105531 foarte tare: tipic Geanny! mai jeaneto io nu ung si pensulez puiul pe sticla si iese crocant si rumen tot. Dar nici nu-l usc inainte ca matale Si coptura 1 h /1 kg ii ajunge la foc mare, iute. Apai io pe sticla il lasam infipt mai sus si nu atingea in apa care puneam doar oleak, si astfel se rumenea tot fara sa ramana cu popoul necopt ... Insa io in masglavais pun si niscaiva ulei de masline si pe semne ala il tine tot sa nu se usuce prea rau sau sa se arda Report
October 5, 201114 yr comment_105533 Facusem si eu Dani' si pe sticla si pe sare,daca asa mi-o venit,ce sa fac?! Sper sa va treaca ,cat mai repede raceala si tie si fetitei,vezi tot raul spre bine,uite asa trecand pese raceli si rau la burtica si etc,se caleste si-si face imunitate ,trebuie si astea din pacate Asta seara cred ca o sa fac neshte paste cu sos picant (arabiate) Report
October 5, 201114 yr comment_105535 am intrat repede sava salut. am un net de kko.sanatate la tot hanul, geanino, nu te mai nerva ca asa e cu sistemul de invatamant si nu numai,si nu doar la voi .de turte le stiam si eu , si mancam pe rupte cand eram mai matzatzaca... Report
October 5, 201114 yr comment_105536 Acum o saptamana am comandat o rochie pe internet si tocmai ce a venit postarita cu pachetul Uite rochia (nu va inchipuiti ca-s eu aia, ca nu-s eu!! ) Report
October 5, 201114 yr comment_105538 m-am tuns de 2 palme! vai pletele mele! nu se mai putea: toata casa era plina de parul meu! dusesem la exasperare pe toata lumea. Pana si pe hainutele copilului era cate un fir de par ...mai pe o manuta ... , cand o cremuiam ... ...si se vedea nene ... avea 1 m un fir. Acu' e pana mai sus bine de jum spatelui. Daca la urmatoarele 2 spalari iar se incurca sau mai cade, il tund de tot Sinéad O'Connor ma fac! iuhuuu , am si urechile clapauge, o sa fiu sora cu fiica-mea, amandoua cheliute .... Buna tuica, bun vinul fiert cu mere si scortisoara ! Ati baut nu gluma, nu mai ramase decat pe fund de damigeana! ziceam ca mi.a mai trecut? ei bine, de freo 3 ore am tusit uscat ca un magar, pana acu' nu tuseam Si aia mica a tusit azi noapte saracuta oleak ... se vede treaba ca avem acelasi virus si nu e guturai ... Brava Oana ! Spor la abtinut! Da-le incolo ca ne aduc numai colaci burta si celulita pe picioare, nu-s nici sanatoase!!! Oana, dupa 3- 4 saptamani fara dulciuri am slabit 2-3 kg. Nu stiu cate mancai tu, dar eu mancam, tipul 5-10 kinder bars bueno pe zi... te sfatuiesc sa iei ciocolata neagra cu peste 705 cacao si migdale crude. Cand ai pofta mananci un patratel si 3 migdale. E nashpa cioco neagra, dar cu timpul te obisnuiesti, apoi e sanatoasa si nu ingrasa. Idem migdalele crude (Au fibre). Si mai pot sa-tid au trimitere la dulciuri care nu ingrasa (faa zahar si faina). Multumesc de sfaturi. Sunt interesata. Ca deja e anu si tot 5kg in plus, rusine!! Pai mancam 3 mese pe zi de dulce...prajituri,ciocolata...etc Acum am eu in minte o reteta care vreau sa o incerc, o nascoceala de a mea..daca iese va zic de ea Inca sunt ok fara zahar, mai vad...Ma gandesc la banana si la morcovi ca un indulcitor pt prajituri,voi experimenta... Creste parul...si orcum e plictisitor cu parul lung, asa il vad eu, al meu e prea des si nu il pot tine prea scurt, ca daca era dupa mine il tundeam in diferite frezulici. Pupici!! Report
October 5, 201114 yr comment_105539 am intrat repede sava salut. am un net de kko.sanatate la tot hanul, geanino, nu te mai nerva ca asa e cu sistemul de invatamant si nu numai,si nu doar la voi .de turte le stiam si eu , si mancam pe rupte cand eram mai matzatzaca...Tenks' Steluta,mi-ai lipsit fata ...Mi-a fost mila de o caruta de copii si una de mamici inghesuiti ca vitele intr-o incapere mai mica decat o camera de apartament ca nu era aer si nici loc sa arunci un ac,asteptand o evaloare pt. logopedie,singurul loc din tot judetul,o mama de la 30 de km. de oras ar fi avut rata'' sa se intoarca saraca dar statea la rand ,alta trebuia sa ajunga la serviciu schimbul 2 si in 40 de min de asteptare a fost evaluat 1 singur copil,altul intrand la rand si duoamnele'' au zis sa astepte ca au de discutat,in birou (pauza spritz adicalea),normal ca sotul pachet de nervi a facut panarama si ne-a luat pe sus valvartej,altfel cam acum probabil ajungeam acasa... Oricum o sa ma delectez cu 2 paste cu sos pikant (preferatele mele) sa-mi treaca depresarea Mai e ceneva depresat?! Mai vrea ceneva paste?! Report
October 5, 201114 yr comment_105544 Ralesu, f frumoasa rochita!! Poate iti faci poza cu ea imbracata si sa ne arati si noua.Geany, pap si eu cu tine paste picante numai daca iti trece Am ras mult cand ti-am vazut reteta de pui spanzurat, ha,ha! La mine nu este timp de vorba multa , va pup !! Report
October 5, 201114 yr comment_105551 Ok! Oana draga...Ia'.. Nu vii sa locuiesti langa mine? Arata prea bine!! Report
October 5, 201114 yr comment_105553 Ok! Oana draga...Ia'.. Nu vii sa locuiesti langa mine? Arata prea bine!!IIiieeii! Ai' sa spui cum imi place mie Imi place sa incalzesc intr-un ceaunel ulei de masline,sa pun in el 2 catei de usturoi si fulgi de ardei iute rosu,si sting rapid cu sos de rosii,piper,stropesc cu putin vin alb si balansez gustul cu putin zahar,la sf. 2 masline sa se umfle in pene acolo,si 1 frunzuca de busuioc ruopta' maruntal',fierb pastele conform instructiunilor de pe plic,opresc 1/3 din sos pt. pus deasupra,in restul scald pastele fierte,pun in farfurie,rad parmigiano si pun sosul ce am oprit deasupra si gata...Asa imi plac si nu altfel...Eeeiii??! Sunt cu capu' sau nu?! Report
October 5, 201114 yr comment_105560 Geany vreau si eu arrabiate si le vreau fierbinti, mai ai o farfurie si pt mine? Bubuletul ce facu? nu se supara ca plecarati? dar de unde ai tu busuioc proaspat. Aveam si eu un ghiveci si deodata tot ofilit. Intreb pe soacra-mea, cica i-a venit ceasul, ca toamna asa se trec ele ...ciudat ... cred ca a uitat sa-l ude ... sau asa o fi? Stelluta te pup! Oana uite link de prajitura, foaaaarte buna dc esti ciocolatoasa si care nu ingrasa: https://forum.artaculinara.ro/topic/2830-dieta-montignac-schokoladenkuhen/ Am vazut ca esti fan aluaturi. Stii ca tb sa le lasi o vreme (tot ce are faina alba si/sau zahar), da? si eu si picea avem capul plin de muci. Mi-e asa de mila de ea, ca nu poate respira, are hornul plin. I l-am tras cu aspiratorul dar imediat se umple la loc. Report