Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Hey, pai arata foarte bine! Îmi faci curaj! =))

Da, asta da :floare: !

Totul e cum manevrezi sac a poche-ul. Nu tre' sa-l misti. Mi-am dat seama un pic cam tarziu.

Da' maine le fac iar. Tot albe cred. Colorant cumpar cand devin maestra :105: .

Cum ii duc eu painea soacramii? M-am gandit sa o invelesc intr-un prosop de bucatarie. E ok?

edit ia uitati cu ce ma ocup :floare:

post-13-13238057472877_thumb.jpg

Bine ai revenit Daniella, eu cred ca orice vacanta e cu peripetii, asta face vacanta si mai interesanta.

multumesc :floare:

intra mai des si mai cu chef de scris ca ni-i dor de tine!

Esti o scumpa!

Am sa intru mai des dar nu prea mai am timp, sunt tot pregatiri la gradi la fetita, maine are serbare, tot maine am petrecere de Craciun data de firma unde lucreaza sotul si tot asa...

Inainte de sarbatori sunt mereu mai ocupata, dar orcum va citesc, va iubesc pe toate si ma mai relaxez printre voi.

Sa faci poze la ce pregatesti pt sarbatori, cum decorezi prin casa ,ce papica buna faci, mie imi place mult sa ma uit la poze, e o placere de a mea...asa simt persoanele mai aproape de mine.

Te pup!!

Buna dimineata la tot hanul

La multi ani Sarei.

Carmen , ma bucur ca ai ajuns cu bine .

Azi dau de baut

http://www.hammersmithclub.co.uk/images/alcohol_drinks.jpg

Am implinit un an de cand v-am cunoscut , ma bucur enorm ca am gasit acest forum , cu oameni minunati , cu suflet mare , care au mereu o vorba buna si o imbratisare calda .

M-au atins la suflet cuvintele tale. Asa-i! sunt multe persoane minunate pe acest forum si mereu ai ceva de invatat si o vorba buna.

Multi ani inainte!!

Cum ii duc eu painea soacramii? M-am gandit sa o invelesc intr-un prosop de bucatarie. E ok?

edit ia uitati cu ce ma ocup :floare:

foarte frumoasa!! eu cred ca e ok sa o invelesti intr-un prosop..

Pupici!!

edit ia uitati cu ce ma ocup :105:

foarte frumoasa!! eu cred ca e ok sa o invelesti intr-un prosop..

Pupici!!

M-am intors deja.

Da, asa am facut, apoi cand am ajuns am pus-o pe un gratar la racit ca era fierbinte, abia scoasa din cuptor.

Soacra-mea si-a pus ulei ev de-al nostru si a zis ca-i grozava :floare: .

Sa înteleg ca vrei o camera(tot) mica, de voiaj, si nu un SLR, sau?

Din pacate nu am avut unde s-o testez, dar sînt convinsa ca Alex stie ce vorbeste în materie de aparate foto.

Eu personal nu mi-as cumpara-o, cu toate ca mi-o place. Mi-ar place sa ma joc cu ea. Dar sa dau peste 500 doar pentru joaca... nö :D

Mie îmi plac camerele mari, cu toate ca-s obositoare si ajung sa am dureri de labute =))

As vrea o camera profi (de fapt nu eu, tati a pomenit), dar mie frica precum ca nu voi avea timp sa citesc si s-o butonez si testez el nici atat nu are rabdare). Atunci ce-mi ramane de facut sa scot poze mai bune decat actualmente?

Aia de mi-a recomandat-o Rares e in jur de 300, nu 500.

Poate mai degraba sa descopar la actualul posibilitatile? :floare: Nici nu m.am jucat la diafragma pana acu ... habar nu am cu ce se mananca. Folosesc doar pe automat, am incercat de cateva ori un mouvie, un sepia, miscare, peisaje ... that's all Rusinicaaaa :105:

Esti o scumpa!

Am sa intru mai des dar nu prea mai am timp, sunt tot pregatiri la gradi la fetita, maine are serbare, tot maine am petrecere de Craciun data de firma unde lucreaza sotul si tot asa...

Inainte de sarbatori sunt mereu mai ocupata, dar orcum va citesc, va iubesc pe toate si ma mai relaxez printre voi.

Sa faci poze la ce pregatesti pt sarbatori, cum decorezi prin casa ,ce papica buna faci, mie imi place mult sa ma uit la poze, e o placere de a mea...asa simt persoanele mai aproape de mine.

Te pup!!

nu fac nici o pregatire, nu am timp nici sa mor, e decembrie si tb sa lucrez ca la nebuni. Desi ziua se prapadeste una -doua, ca intervin o gramada de neprevazuturi nu ca fac nu stiu ce munci. Dar asa e decembrie la serv.- o nebunie totala. Si tot asa cam in toate lunile (tot timpul e perioada de ceva anume urgente) ... nu ca e vreun relas vreodata ... NU! Anul asta, insa, pt prima oara m.am prins care e spilul: iau bilete cu 1-2 luni inainte si plec 1 sapt cu 2 we = 10 zile, dar plec-nu ma mai uit inapoi ... k altfel nu tine nene! Daca ma gandsc acum sa-mi iau 2 zile e exclus ... in orice moment nu se poate! of course in concediu raman conectata prin 10 device-uri, dar macar plec si mai aerisesc creierii, clatesc ochii, cultiv spiritul, pap ceva bunut, incerc sa intru in modul de viata al localnicilor pe unde ma duc, sa le inteleg obiceiurile, cultura, traditiile ... asta e ultimul meu hobby calatoria (am avut pe rand: croitoria, design, fashion, pictura, acum sunt la calatorie si traditii locale de pe unde ajung.

deci revenind, ca am plecat in balarii iar...

nu decorez anul asta ca trage aia mica tot jos (din pacate acum vreo 5 luni a trebuit sa-mi strang toate decoratiunile din living =)) , le-am scos acum vreo cateva saptamani pe terasa, dar le-am gasit si acolo scormonite ... o lasa mamaie sa faca orice are fata chef!!! :floare: ) ... doar in noaptea de 24-25 daca e sa facem brad si ceva decoruri.

De pregatit la fel: nu pregatesc nik, in ajun facem noi o masa simpla si draguta de indragostiti (Asa am facut si anul trecut), pe 25 la mama, pe 26 la mama lui si pe 27 la serviciu.

Sunt obosita moarta! nu-mi mai revin! Si nu am hef de nik! Am avut si o stare mai naspa de sambata incoa ... o stare de neliniste bazata pe tot felul de previziuni sumbre pe care le tot aud in ultima vreme ... In fine trag de mine sa ma revigorez ...

mi-e foame, fug la frigider ca nu am mancat nik de la 12:30 ... ca de obicei salturile mele ... de parca sunt la cura d ingrasat. Trebuie sa imi dau un restart ca nu'sh ce-i cu mine!

deci sa faci tu poze! ca tu ne topesti cu picele si cu prajiturele si preparate minunate!

am uitat sa va raportez: picea in seara asta in forma maxima, ne.a dansat si facut show toata seara! o scumpa :105:

edit ia uitati cu ce ma ocup =))

post-13-13238057472877_thumb.jpg

ce paine frumoaaaaasa! vreau si eu asa o nora :floare: ginere, fiica! :105:

cum o facusi?

Sa le dai jos? =)) Noi asa am facut . E drept ca ne-am cam chinuit si noi sa deschidem sertarele .

le-a dat ea jos deja =))

ia uite: toata lumea doarme pe aici! =)) si asta dupa ce mi-ati facut pofte cu posturile de a trebuit sa maannc la 12 noaptea ... =))

Eu am vrut sa vad pe ce da lumea la Paris 80 de euro pe kg.

Am facut o portie mica dintr-un albus.

Din 16 coji cate mi-au iesit, se salveaza 6 =)) .

Si acum poze cu cei care-au avut colac de salvare =))

Umplut cu dulceata de smochine. N-aveam nimic sa se potriveasca, nici nutella, nica.

Foarte dulci, dulceata de smochine dulce, deci super dulci.

Practic, ca nu mai mancasem niciodata, e o bezea!!! Se umple la mijloc dar tot bezea e.

Poate mai fac ca mi-a ramas un albus de la paine in seara asta, sa vad maine cati se salveaza.

arata cam bine Any! daca mai incerci ...de Craciun cre'k poti sa iesi sa vinzi cateva ... =)) Si eu zic ca nu's cine stie ce ... bezele cu umplutura acrisoara sau dulce ... nu'sh ce mare chestie ... Si eu le-am cumparat sa vad ce's ca tot v.am auzit pe voi ca sunt culmea maiestriei ...

macar sa le umpli cu o crema amaurie de ness... =))

Eu nu postez ca nu vreau sa ma plang! Dar va salut pe toate si mi-o imaginez pe Bea' dansand... =))

Multa sanatate tuturor =))

Eu nu postez ca nu vreau sa ma plang! Dar va salut pe toate si mi-o imaginez pe Bea' dansand... =))

Bub multa sanatate! sa fii puternic si curajos, ca trece raceala numaidecat! si trebuie sa mergi la serbare ... te asteapta doamna si colegii ... Asa ca sa asculti pe mami si sa iei doftoricelile pe care ti le da ... =))

baiatul mare e mai bine? voi, ai mari, sunteti bine?

Bub multa sanatate! sa fii puternic si curajos, ca trece raceala numaidecat! si trebuie sa mergi la serbare ... te asteapta doamna si colegii ... Asa ca sa asculti pe mami si sa iei doftoricelile pe care ti le da ... =))

baiatul mare e mai bine? voi, ai mari, sunteti bine?

Nop! Dani',nimeni nu e bine! Trec prin perioada care imi place mie sa o denumesc ,din ciclul:''toate mi se-ntampla numai mie'',multe brobleme' mici si marunte dar care sunt multe si se aduna,si acum inainte de sarbatori,ma vor afecta serios =)) situatia nu e tocmai roz dar nici albastra ca sa pastrez o tenta cat de cat optimista ..e mai mov' ashea' vb. lui bub' =))

P.S : Azi a venit preotul cu ajunul,si am simtit ca mi-a facut ziua mai frumoasa =))

Imi pare tare rau sa aud asa ceva! =))

e ceva in aer, de samabata incoa' si eu am fost intr-o stare naspa din motiv de vari chestiuni intamplate unor prieteni, cunostinte sau terti ...

azi noapte nu am dormit, azi m-a durut burta si am fost zombie ... acu' pe seara m-am revigorat insa si mi.a revenit si moralul!

acu dupa amiaza tarziu am primit o veste neaspteptata de moarte tatalui (46 ani) unei colege ...si asa ca o nuca de cocos mi.a cazut in cap: se intampla lucruri groaznice pe lumea asta, adevarate nenorociri. Noi cu bune, rele, taras, grabis ne descurcam ... . Hai fruntea sus, pieptul inainte, pup de la mine si mergem inainte. Nu te mai intrista din te miri ce! sanatosi sa fim!

nici tata nu e bine, tuseste rau de o luna jumatate ... , maine aflam rezultatul la radiografie, sper sa fie ok. =)) Ma duc la fantana

ce paine frumoaaaaasa! vreau si eu asa o nora =)) ginere, fiica! =))

cum o facusi?

E dupa o reteta a Laurei Laurentiu.

arata cam bine Any! daca mai incerci ...de Craciun cre'k poti sa iesi sa vinzi cateva ... =)) Si eu zic ca nu's cine stie ce ... bezele cu umplutura acrisoara sau dulce ... nu'sh ce mare chestie ... Si eu le-am cumparat sa vad ce's ca tot v.am auzit pe voi ca sunt culmea maiestriei ...

macar sa le umpli cu o crema amaurie de ness... =))

Da si eu la fel, am vazut ca e plin netul de macaronsi si am vrut sa-i incerc.

Sa vad maine poate imi ies mai aratosi. Daca-i fac, ii umplu cu ciocolata.

Am implinit un an de cand v-am cunoscut , ma bucur enorm ca am gasit acest forum , cu oameni minunati , cu suflet mare , care au mereu o vorba buna si o imbratisare calda .

=)) =)) Sa fie intr-un ceas bun!! =))

Imi pare tare rau sa aud asa ceva! =))

e ceva in aer, de samabata incoa' si eu am fost intr-o stare naspa din motiv de vari chestiuni intamplate unor prieteni, cunostinte sau terti ...

azi noapte nu am dormit, azi m-a durut burta si am fost zombie ... acu' pe seara m-am revigorat insa si mi.a revenit si moralul!

acu dupa amiaza tarziu am primit o veste neaspteptata de moarte tatalui (46 ani) unei colege ...si asa ca o nuca de cocos mi.a cazut in cap: se intampla lucruri groaznice pe lumea asta, adevarate nenorociri. Noi cu bune, rele, taras, grabis ne descurcam ... . Hai fruntea sus, pieptul inainte, pup de la mine si mergem inainte. Nu te mai intrista din te miri ce! sanatosi sa fim!

nici tata nu e bine, tuseste rau de o luna jumatate ... , maine aflam rezultatul la radiografie, sper sa fie ok. =)) Ma duc la fantana

Ai mare dreptate..pana la urma doar moartea e permanenta, restul se rezolva. Ca nu merge totul uns,asta e viata. Scurta si intensa.

Iar acum de craciun, incercati sa va bucurati mai mult decat suparati si agitati -eu macar incerc (ca nu resusesc mereu, alta poveste!)

Sanatate multa parintilor, bebeilor si voua care trageti de nas sau aveti alte probleme..eu rontai de zor la vitamina C si sper sa ma mai las un pic fara de probleme...

Anny, super macaroonii si painea. Harnicuto =))

Buna dimineata. Geanino, ia o respiratie adanca , si scutura de pe tine melancolia ca se rezolva.

inafara de boli grave si de moarte , totul este trecator .

Sanatate la Bub si restul familiei si curaj.

aici plua si e rece, plumburiu bleah si in plus sunt racita si mucioasa =)).

va doresc o zi faina si multe bucurii marunte , care in final ne fac sa fim bine si fericiti.

o relaxare si un masaj virtual la gura sobei.

post-16-13238436315813_thumb.jpg

post-16-13238437243353_thumb.jpg

post-16-1323843746452_thumb.jpg

Buna dimineata. Geanino, ia o respiratie adanca , si scutura de pe tine melancolia ca se rezolva.

inafara de boli grave si de moarte , totul este trecator .

Sanatate la Bub si restul familiei si curaj.

aici plua si e rece, plumburiu bleah si in plus sunt racita si mucioasa =)).

va doresc o zi faina si multe bucurii marunte , care in final ne fac sa fim bine si fericiti.

o relaxare si un masaj virtual la gura sobei.

'Neata la toata lumea! Daca tot a deschis Stella sedinta de masaj, aduc si eu niste maseuri priceputi:

post-46-13238463976818_thumb.jpg

post-46-1323846544759_thumb.jpg

post-46-13238464117857_thumb.jpg

post-46-13238464184909_thumb.jpg

post-46-13238465521376_thumb.jpg

O zi cu soare va doresc!

Buna dimineata la toata lumea!

Uma merci fain, socrelu aseara mi-a facut complimente pentru paine, iar eu i-am zis ca o sa-i mai fac =)) .

Se apropie Craciunul, fetelor tre' sa punem in aplicare listele cu meniuri! A mea e lunga =)) !!!!

As vrea si eu un masaj, da' o sa-l am de Revelion =)) .

Diriginta nu ar putea da informatii detaliate despre cum "se face" copchilul la mate, chimie, fizica, economie si drept, IT... ce stiu eu, cînd ea preda engleza... nu? =))

Nu esti obligat sa mergi la fiecare prof, poti merge doar la diriginta (sau nici macar la ea =)) ), si te informeaza doar asa la modul general. Dar na, proful de specialitate îti poate spune detaliat unde scîrtie si cum ar trebui unsa problema =))

Ei, mergem si noi asa ca se merge, doar stim notele si mersul, ca oricum nu se poate chiuli si nici nu se poate ascunde vreo nota, deci nu aflam mare lucru. Dar na, asa mai aud si eu o besina, un news ceva... si poate trece si prostul =))

Maya , cred ca-i lege peste tot ca la Elternsabend vin numai parintzii copiilor cumintzi =)) . Cei cu care am avea o vorba , nu apar =))