Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Buna dimineata .

Azi am o lene de ma doare .Ar trebui sa fac ceva de mancare , ar trebui sa incep sa strang lucrurile ,sa le pregatesc de aruncat in geamantane , dar eu stau cu nasul in laptop. Iza se uita la "pisicile aristocrate " a suta oara cred , adora filmul asta si ma distreaza ca deja stie replicile si le spune inaintea personajelor . Eu stau in varful patului in pijama si la ora asta inca . Imi dati careva un sut sa ma apuc de treaba?

Buna dimineata .

Azi am o lene de ma doare .Ar trebui sa fac ceva de mancare , ar trebui sa incep sa strang lucrurile ,sa le pregatesc de aruncat in geamantane , dar eu stau cu nasul in laptop. Iza se uita la "pisicile aristocrate " a suta oara cred , adora filmul asta si ma distreaza ca deja stie replicile si le spune inaintea personajelor . Eu stau in varful patului in pijama si la ora asta inca . Imi dati careva un sut sa ma apuc de treaba?

ala nu, da' pot sa-ti dau un =))

stai linistita, relaxeaza-te, odihneste-te, ca ce ai de facut poate sa mai astepte putin

macar din cand in cand sa ne permitem o asemenea "lene" ca si asa suntem ca un robot toata ziua

Salut!

Si-aici e gri si umed si ceata si nu-mi place, dar ma gandesc la concediu deja si-i mai bine!

Geany, tata are o vorba: "nu ramane avionul intepenit in aer! O ia-ntr-o parte!" Deci, fruntea sus, pieptul in fata, aer mult si...la lupta!

Bubu se va face repede bine, ca altfel nu mai primeste masinuta mov, cel mare n-are de ales, ca-i mare si n-are timp de prostii, iar tu iesi din "zama" asta, ca nu te caracterizeaza!

Daca te pup si eu, trece? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif

Nu mai fi prapastioasa! Vine Craciunul si nimeni nu poate fi suparat !

Stellino, si pe tine te https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif sa-ti treaca raceala!

buna ziua la han, ca la mine nu mai e dimineata =))

aici a iesit soarele, desi era o ceata de dimineata de puteai sa-ti scoti ochii.

pupaturi si imbratisari la toata lumea care are nevoie https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

sa iasa soarele peste tot https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

Any, pai ti-au iesit bine macaroanele. :)

Eu nici nu v-am aratat cum mi-au iesit primele.Ca mi'o fost runine. :)

Si pentru mine is dulci.O sa-i incerc cu un ganach de cioco dark(fondente) sa rup echilibrul. :lol:

Any, pai ti-au iesit bine macaroanele. :)

Eu nici nu v-am aratat cum mi-au iesit primele.Ca mi'o fost runine. :)

Si pentru mine is dulci.O sa-i incerc cu un ganach de cioco dark(fondente) sa rup echilibrul. :lol:

Maiiii pai eu i-am pozat pe aia mai aspectuosi :D ca si mie mi-era rusine cu restul :P !

La fel si eu o sa fac un ganache de cioco, sa vad.

Buna ziua la han,

sanatate multa bolnaviorilor si drum bun celor ce se pregatesc de el.

Any, m-ai lovit iara cu painea aia, arata bestial si macaronii :) , ai mei au avut gulerati,da au fost nu asa unflatei ca ai tai.Eu i-am umplut cu ganache de fructe de padure ca vine mai acrisor.

Noi azi nu mai avem ceata, ieise dimineata soarele,acum iara intunecat.Nasa mea zice ca la mine si la Londra ce e asa multa ceata. :)

Vreau si eu niste maseuri de la Stella si Foxy, ca tare bine mi-ar prinde pana ajung la cabinet.

Geany, capul sus, atata timp cat ai familia sanatoasa langa tine, nimic nu mai conteaza.

Azi leneveala pe mine, desi dimineata m-am trezit cu chef de facut una alta, cum a intrat soarele m-a pierit si cheful, asa ca o lalai pe aici :lol:

Merci Ioana, mi-am dat seama cam tarziu cum e cu poche-ul, cum sa-l manevrez, dupa mine toata treaba acolo sta.

Painea buna intr-adevar o mai fac, cu ocazia asta folosesc si macul pe care mi l-a trimis mama.

Eu vreau sa curat hota azi, geamuri si perdele la bucatarie.

esti o harnicuta.eu geamurile pana dupa anul nou nu le mai curat, ca deja sunt pictate :lol: , le-am desenat pe aproape toate din casa, doar la bucatarie o sa le spal ca tb sa pun perdeaua noua.

Trebuie sa-mi fac si eu lista de cumparaturi, oricum nu o sa mai fim asa mult de Craciun, defapt nici nu stiu daca ne mai strangem la noi sau mergem la restaurant, dar eu oricum am sa fac toba, carnati, piftie, asa pt noi.Asa ca tb sa dau comanda de mate si burta.

Cand am sa fac cozonacii poate refac macaronii ca o sa raman cu destule albusuri.

esti o harnicuta.eu geamurile pana dupa anul nou nu le mai curat, ca deja sunt pictate :lol: , le-am desenat pe aproape toate din casa, doar la bucatarie o sa le spal ca tb sa pun perdeaua noua.

Trebuie sa-mi fac si eu lista de cumparaturi, oricum nu o sa mai fim asa mult de Craciun, defapt nici nu stiu daca ne mai strangem la noi sau mergem la restaurant, dar eu oricum am sa fac toba, carnati, piftie, asa pt noi.Asa ca tb sa dau comanda de mate si burta.

Cand am sa fac cozonacii poate refac macaronii ca o sa raman cu destule albusuri.

Ei, nu prea am eu chef, de fapt am facut acum 2 luni curatenie generala. Deci prin dulapuri nu mai intru ca am scos tot atunci de peste tot, bucatarie plus restul casei. O sa fac geamurile si asa printre ele.

Buna! multumesc frumos! O sa va mai tin la curent cu stiri de pe ''frontul de vest'' pe masura ce se rezolva ,momentan astept vesti :P ca altceva nu pot sa fac...

O sa va mai amuz in stilul meu caracteristic :) aseara a venit preotul cu ajunul,m-am bucurat dar eu cam eram cu gandul la ale mele,si parintele s-a oprit cu ochii in vitrina la o rama cu poze de la nunta si cea cu bub',si zice vai ce frumos,cand ati facut cununia?!...eu:ma balbai, acu 7 ani :lol: ...el: si unde ati facut?!...eu:''la Comalrid''(numele restaurantului) :D ...El:nuuu!,ma refeream cine v-a cununat!!!... :) eu:Aaaa,aici la parohia noastra,d-voastra ne-ati cununat ...Dupa ce a plecat imi venea sa rad de una singura...ci tuanta sunt uneori :D

Asta-i rama...

post-405-13238622903356_thumb.jpg

post-405-13238622855983_thumb.jpg

Printre un mail si altul (prietenii stiu de ce) am reusit sa curat piciorul hotei (care atarna din tavan de la 3 metri si e lung 1,20 m) .

L-am facut de 3 ori ca nu-mi placea cum venea, se vedeau urme, deci suie-te pe scara, coboara de pe scara si tot asa.

Acum mai am partea de dedesubt , adica aia care vine la contact cu toti stropii.

Buna! multumesc frumos! O sa va mai tin la curent cu stiri de pe ''frontul de vest'' pe masura ce se rezolva ,momentan astept vesti :) ca altceva nu pot sa fac...

tin pumnii sa fie vesti bune https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

...ci tuanta sunt uneori :lol:

esti haioasa, nu tuanta https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

Maya , cred ca-i lege peste tot ca la Elternsabend vin numai parintzii copiilor cumintzi :) . Cei cu care am avea o vorba , nu apar :lol:

Hahah, asta mi-a sus si diriga Denisei aseara. Ca aia cu care ar vrea sa vorbeasca nu vin, si astora care nu are ce le spune vor sa auda cît mai multe :)

:lol: Geany, pana si preotul te face sa razi :)

La noi o vreme de toata jena, iesise soarele si-mi aparuse cheful, am pus sa fac pastrama de vita si dintr-o data s-a intunecat si a inceput ploaie si vijelie de ma ia si pe mine pe sus chiar si la tonajul meu.Si ma uitam la geamuri si ma gandeam la Any :) , noroc ca la ea nu ploua.

Chiar asa Any, ai ceva de munca la hota, ai insula?Si a mea e mare, da nu asa inalta, eu am noroc ca sunt chiar mai jos tavanele ca-s imbracate in lemn.

Off, numai iarna nu e asta cu ploaie:(

:D Geany, pana si preotul te face sa razi :D

La noi o vreme de toata jena, iesise soarele si-mi aparuse cheful, am pus sa fac pastrama de vita si dintr-o data s-a intunecat si a inceput ploaie si vijelie de ma ia si pe mine pe sus chiar si la tonajul meu.Si ma uitam la geamuri si ma gandeam la Any :D , noroc ca la ea nu ploua.

Chiar asa Any, ai ceva de munca la hota, ai insula?Si a mea e mare, da nu asa inalta, eu am noroc ca sunt chiar mai jos tavanele ca-s imbracate in lemn.

Off, numai iarna nu e asta cu ploaie:(

Da Ioana am insula.

:D Pai stii ca e o vorba, dupa ce se spala geamurile si masinile, ploua. Din pacate de multe ori se adevereste.

La mine a fost o zi insorita, imposibil sa ploua :D .

Acum le fac combinate, un pic de treaba, un pic de computer :D, am facut crema ganache ca vreau sa fac polosii azi, sa vad cat unt am mai intai.

Noroc ca eu nu le-am spalat.ingurul lucru bun din furtuna asta e ca risipeste norii.

Asa de tare bate vantul ca mi-a trantit tomberonul de gunoi ca tocmai ce au fost gunoierii,da nici ca ies pana nu se potoleste.poate trece careva si se indura sa-l ridice :D

Voiam sa calc,da cred ca acu in prag de sarbatori ma lasa fierul.Voi ati patit sa va curga apa din el cu negreala?L-am curatat cu solutie si cu toate astea dupa 2-3 fol incepe iara sa curga :D

Noroc ca eu nu le-am spalat.ingurul lucru bun din furtuna asta e ca risipeste norii.

Asa de tare bate vantul ca mi-a trantit tomberonul de gunoi ca tocmai ce au fost gunoierii,da nici ca ies pana nu se potoleste.poate trece careva si se indura sa-l ridice :D

Voiam sa calc,da cred ca acu in prag de sarbatori ma lasa fierul.Voi ati patit sa va curga apa din el cu negreala?L-am curatat cu solutie si cu toate astea dupa 2-3 fol incepe iara sa curga :D

Da, am patit eu cu celalalt fier. Cre' ca te lasa. Sigur.

Da, am patit eu cu celalalt fier. Cre' ca te lasa. Sigur.

:D ce incurajare :D .

ma tot uit dupa unul,da nu ma hotarasc.Ca vreau unul cu gaurele pe toata talpa cum are si asta de acum.Ce mi-a plcaut la asta avea si optiunea pt blugi si saracul nici nu e asa batran .abia a face luna asta 4 ani

Si al meu a curs , apoi nu a mai curs , apoi iar a curs ...i-am dat o "auto-clean" si inca functioneaza , sau functiona ca acum e singur acasa , nu stiu ce mai face .

Eu astept sa se trezeasca picea , dam o tura prin magazine , mai luam cate ceva pentru cei de acasa .

Salutare la tot hanul!

Cupilul se simte mai bine, nu mai are febra, era suspect de pojar (cica ar fi epidemie), dar nu are decat amigdalele inflamate.

In rest avem mult de lucru la scarbici, cica sfarsit de an.

Si este o ceata afara de nu se mai vede cladirea vecina sau de o tai cu cutitul si numai de lucru nu imi arde.

Sanatate la toata lumea, pupici la toata lumea si toate cele bune celor ce frecventeaza hanul! :D

Si o tratatie!

post-88-13238741580543_thumb.jpg

Si al meu a curs , apoi nu a mai curs , apoi iar a curs ...i-am dat o "auto-clean" si inca functioneaza , sau functiona ca acum e singur acasa , nu stiu ce mai face .

Eu astept sa se trezeasca picea , dam o tura prin magazine , mai luam cate ceva pentru cei de acasa .

Asa am facut si eu, autoclean, apoi solutie, apoi iara folosit, ara solutie, e enervant, cum il bag in prza si-l pun in pozitie orizontal curge de pun iara la splat ce am vrut sa calc ca ramane dara neagra.Recunosc ca mai las apa in el, da nu e normal, fiinca apa ramane in recipient, nu ajunge la elementi ca sa zic asa.

Vreau eu o statie de calcat, din cea cu recipient de apa separat,da parca n-as sta acum in drum de 200€.

Vreau si eu prin magazine.Cred ca dau si eu maine o fuga dupa ce termin cu doctorul.

Asa am facut si eu, autoclean, apoi solutie, apoi iara folosit, ara solutie, e enervant, cum il bag in prza si-l pun in pozitie orizontal curge de pun iara la splat ce am vrut sa calc ca ramane dara neagra.Recunosc ca mai las apa in el, da nu e normal, fiinca apa ramane in recipient, nu ajunge la elementi ca sa zic asa.

Vreau eu o statie de calcat, din cea cu recipient de apa separat,da parca n-as sta acum in drum de 200€.

Vreau si eu prin magazine.Cred ca dau si eu maine o fuga dupa ce termin cu doctorul.

Ioana pun pariu ca fierul "bolnav" e un Rowenta !

Deci daca vrei sa-ti iei din ala cu recipientul de apa separat, pot sa-ti zic ca eu am un tefal si ma impac bine cu el.

la noi iar e uraganu' p..... !!!!!! Si de 4 ori a trantit pomul pe terasa!!!!! de 4 ori! Cand i-am spus domnului sa-l lege cu ceva....nehhhhhhhhh , ca doar cum sa cada? Iaca eu mi-am dat silintza si l-am impodobit frumos si acum??????

Ciuda mi-i ca nici n-am apucat sa-i fac poza asa frumos impodobit. Acum e o catastrofa!!!!!