Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

si eu scriu cu viteza fulgerului ca n.am vreme si uneori nu se intelege nik! dar nici cu tine nu mi-e rusine!

ce naiba sunt capetele?

Si Carmen a scris capere :hungry:

nika nu stiti! capetele sunt setul de colaci si covrigi+ colacul cel mare -parastasul- care se fac la o pomana.

va pup!

si eu scriu cu viteza fulgerului ca n.am vreme si uneori nu se intelege nik! dar nici cu tine nu mi-e rusine!

ce naiba sunt capetele?

nika nu stiti! capetele sunt setul de colaci si covrigi+ colacul cel mare -parastasul- care se fac la o pomana.

va pup!

buei, mai incet, ho, ca nu mai apuca omu' sa tina pasul!!!!! ma tine seful de vorba 1 ora si voi deja ati scris 5 pagini acilea https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/evil3.gif

uite asa, moatzo, n-am apucat sa te felicit https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/blush.gif

da-i bine si mai tarziu, asa-i? sa-ti traiasca consortul si sa fiti fericiti impreuna pana la adanci batraneti https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/beer2.gif

Fetelor va pup in semn de multumiri pt indrumari

Azi (pina acum am facut cumparaturile..sa deschis Kaufland ul la Campina...lume ca la bilci)

Miine ma reped sa iau pastravi...fac o salata din cartofi cu ardei rosu ceapa verde capere ton si tarama...cred ca o sa bag ceva verdeata marar,patrunjel ...voi ce ziceti?

Am luat vin alb sec,nes am comandat capetele si prajituri de post?fructe

Toate la farfurii si gata!

HIHI au venit tigarile si miine apare tembelizorul.

Oura...sper ca miine sa ma pot duce la coafor caci sunt ORIBILA!

Va pupicesc din orasul insorit! :hungry: =))

ce naiba sunt capetele? si cum: vrei sa pui icre tarama in salatata de cartofi?

sa nu mai spui ce-ai zis de tine ... ca ma supar! TOATE SUNTEM NISTE FRUMOASE, DA?!

Macar tu ai timp sa scrii, io doar citesc...

Si Carmen a scris capere ;)

Fetele

capetele sunt piinicile alea speciale care se lasa la biserica

Da in salata de cartofi daca are peste (eu pun bucati de ton) in loc de maioneza.... am mai facut...am pus tarama(salata de icre)

Merge!

Si ca verdeata suplimentara...sa pun marar???

Deci eu am mai facut salata de peste cartofi...si am pus tarama in loc de maioneza.

Zic si eu !

Sa fi facut sacrilegiu??=)))

Azi (pina acum am facut cumparaturile..sa deschis Kaufland ul la Campina...lume ca la bilci)

Miine ma reped sa iau pastravi...fac o salata din cartofi cu ardei rosu ceapa verde capere ton si tarama...cred ca o sa bag ceva verdeata marar,patrunjel ...voi ce ziceti?

Am luat vin alb sec,nes am comandat capetele si prajituri de post?fructeToate la farfurii si gata!

Si Carmen a scris capere =))

io stiu ca uneori mai si citesc incrucisat, dar de data asta n-am gresit, ca citisem de 3 ori ca tot nu ma prind ce sunt! ... asa ca du-te si tu de ia o cafeluta :hungry:

io am timp sa scriu, ca in 30 secunde am bagat un replay de juma' de pagina. tastez cu metoda oarba ... ca de multe ori sunt alambicata si nu se mai intelege om cu persoana, asta e basca ...

O sa am! Inca stau fiecare la casele lor, da' or sa vina si io tre' sa am totu' pregatit. Incepand cu 24, io nu mai gatesc nica. Nu-s pana cand, cre'ca [b]pan' pe 25..... =)) Doar incalzesc si salut![/b] :hungry:

Daca unii motafiri sunt de 2 prune si altii de-o juma' de pruna ce ma fac? Or sa-si bage ghearele in strachina vecinilor si nu-i fromos! ;)

dci pe 25 doar incalzesti si saluti! buuun asa ! :D

bine ca macar saluti! daca nici nu ii salutai ... =))

Carmen , eu cred ca daca tie iti place , nimic nu e sacrilegiu . In fond si la urma urmei , tu mananci .

Eu mai cu un ochi pe aici , mai cu aspiratorul prin casa , mai cu mopul , mai cu cate ceva in masina de spalat ...care , apropos , nu mai vrea sa stoarca bine daca pun rufe normal sau mai multe , merge stoarcerea doar cu rufe putine . Trebuie sa-i dau extra stoarcere ca sa ma scape de apa care curge din rufe dupa prima .

Acum am vazut si eu capsunica ta Daniella, sa stii ca si fie-miu tot asa cu tushca in sus doarme :hungry: Iti vine sa-i musti de poponeata aia bombata.

Sa-ti traiasca puiutul!

Capetele sunt painicile care se dau pomana.

Cu zgarcenia, mi s-a intamplat si mie si nunta si botez facut cu mancare doar asa, ca sa nu zici ca masa goala..dar eu nu inteleg, prefer sa nu fac nimic daca e sa nu-mi permit.

Faza cu capsunile m-a blocat, adica cum sa te faci ca nu le vezi? Mi se pare deja mojicie...

Fetele

Da in salata de cartofi daca are peste (eu pun bucati de ton) in loc de maioneza.... am mai facut...am pus tarama(salata de icre)

Merge!

Deci eu am mai facut salata de peste cartofi...si am pus tarama in loc de maioneza.

Zic si eu !

bueeei! m-a apucat rasul prin birou la pagina asta ...suntem de coma! deci azi toata ziua io m-am inteles ca in tren cu voi! :hungry:

nici un sacrilegiu, probabil ca e foarte bun. Doar ca eu nu am pomenit si daca mi s-a parut ca scrii in chineza ...am zis ca tot ceva ce din viteza ai scris pe dos e ... . Daca e buna, de ce nu!? Apoi cu icrele si cartofii io zic ca ar merge mai bine doar capere si patrunjel (sau tarhon), fara marar, dar fiecare cum a apucat, sa vedem ce zic si fetele ...

Acum am vazut si eu capsunica ta Daniella, sa stii ca si fie-miu tot asa cu tushca in sus doarme =)) Iti vine sa-i musti de poponeata aia bombata.

Sa-ti traiasca puiutul!

Capetele sunt painicile care se dau pomana.

Cu zgarcenia, mi s-a intamplat si mie si nunta si botez facut cu mancare doar asa, ca sa nu zici ca masa goala..dar eu nu inteleg, prefer sa nu fac nimic daca e sa nu-mi permit.

Faza cu capsunile m-a blocat, adica cum sa te faci ca nu le vezi? Mi se pare deja mojicie...

merci! si tie sa-ti traiasca piciul!

piciul tau am inteles ca e nepotelul, dar tu chiar ai si o fiica naturala si fara musteti? sau e tot vre-un joc de cuvinte sau alianta? :hungry:

aia cu fa-te ca nu le vezi e tare! chiar mai bine tacea! =))

Carmen , eu cred ca daca tie iti place , nimic nu e sacrilegiu . In fond si la urma urmei , tu mananci .

Eu mai cu un ochi pe aici , mai cu aspiratorul prin casa , mai cu mopul , mai cu cate ceva in masina de spalat ...care , apropos , nu mai vrea sa stoarca bine daca pun rufe normal sau mai multe , merge stoarcerea doar cu rufe putine . Trebuie sa-i dau extra stoarcere ca sa ma scape de apa care curge din rufe dupa prima .

imi placeau si aia dinainte, dar pantofii astia m.au lovit drept la lingurica! de vreo 5 ani imi doresc pantofi si geanta rosii, asortate cu margele din pietroaie rosii

naspa cu masina, sa vorbesti cu proprietarul, poate mai e in garantie?

Am luat vin alb sec,nes am comandat capetele si prajituri de post?fructeToate la farfurii si gata!

Si Carmen a scris capere ;)

io stiu ca uneori mai si citesc incrucisat, dar de data asta n-am gresit, ca citisem de 3 ori ca tot nu ma prind ce sunt! ... asa ca du-te si tu de ia o cafeluta =))

io am timp sa scriu, ca in 30 secunde am bagat un replay de juma' de pagina. tastez cu metoda oarba ... ca de multe ori sunt alambicata si nu se mai intelege om cu persoana, asta e basca ...

Mea pulpa :hungry:

Am citit primele capere si greierul meu a citit la fel si a doua oara.

Acum o asteptam pe Carmen sa ne zica ce sunt alea =))

PS

Pana am apucat eu sa trimit postul a raspuns mai multa lume :D

O sa am! Inca stau fiecare la casele lor, da' or sa vina si io tre' sa am totu' pregatit. Incepand cu 24, io nu mai gatesc nica. Nu-s pana cand, cre'ca [b]pan' pe 25..... =)) Doar incalzesc si salut![/b] =))

Daca unii motafiri sunt de 2 prune si altii de-o juma' de pruna ce ma fac? Or sa-si bage ghearele in strachina vecinilor si nu-i fromos! :hungry:

dci pe 25 doar incalzesti si saluti! buuun asa! ;)

bine ca macar saluti! daca nici nu ii salutai... ;)

Neeeee, io-s bine crescuta. Am obiceiu' de-a zice salut, macar din an in paste! :D

O sa am! Inca stau fiecare la casele lor, da' or sa vina si io tre' sa am totu' pregatit. Incepand cu 24, io nu mai gatesc nica. Nu-s pana cand, cre'ca [b]pan' pe 25..... :D Doar incalzesc si salut![/b] =))

Daca unii motafiri sunt de 2 prune si altii de-o juma' de pruna ce ma fac? Or sa-si bage ghearele in strachina vecinilor si nu-i fromos! ;)

dci pe 25 doar incalzesti si saluti! buuun asa! :D

bine ca macar saluti! daca nici nu ii salutai... ;)

Neeeee, io-s bine crescuta. Am obiceiu' de-a zice salut, macar din an in paste! :hungry:

pai si daca anul nu pica de Craciun? ca pana la Paste mai e ... =))

Fetele

Merge!

Zic si eu !

bueeei! m-a apucat rasul prin birou la pagina asta ...suntem de coma! deci azi toata ziua io m-am inteles ca in tren cu voi! :hungry:

nici un sacrilegiu, probabil ca e foarte bun. Doar ca eu nu am pomenit si daca mi s-a parut ca scrii in chineza ...am zis ca tot ceva ce din viteza ai scris pe dos e ... . Daca e buna, de ce nu!? Apoi cu icrele si cartofii io zic ca ar merge mai bine doar capere si patrunjel (sau tarhon), fara marar, dar fiecare cum a apucat, sa vedem ce zic si fetele ...

Daniella ,tarhon nema...ci doar una legatura patrunjel si una legatura marar

Daca tu crezi ca merge mai bine patrunjelul...inaintez cu dinsu'=))))

haha...acum mi am pus un pahar de vin alb(ala de era de dat alaturi de peste)

Trebuie testat nu?

Sa vedeti voi ce postari nebune o sa scriu...mai bag si metoda Daniellei:)))

Gata mi am bagat si incarcatoru de la noua tigara in priza trebuie doar sa ma prind unde vars' rezervorul' de Kent

;)))))))))))

imi placeau si aia dinainte, dar pantofii astia m.au lovit drept la lingurica! de vreo 5 ani imi doresc pantofi si geanta rosii, asortate cu margele din pietroaie rosii

naspa cu masina, sa vorbesti cu proprietarul, poate mai e in garantie?

Sorry , fara intentie , da' si mie imi placeau si , intamplator , si eu imi doresc pantofiori /sandalute rosii, un rosu indraznet , dar nu-l gasesc sau daca gasesc , nu-mi place modelul.

Trebuie testat nu?

Gata mi am bagat si incarcatoru de la noua tigara in priza trebuie doar sa ma prind unde vars' rezervorul' de Kent

=))))))))))))

de unde ai luat si cat a costat? ce arome ai luat? am auzit ca e si cu aroma de cafea ... asta mi.ar placea ... 2 dintr-o lovitura!

iti place gustul, senzatia ... gestul, mirosul, aroma ?

bea un paharel si pt mine, poate incep sa pricep mai bine despre ce e vorba in propozitie! :hungry:

merci! si tie sa-ti traiasca piciul!

piciul tau am inteles ca e nepotelul, dar tu chiar ai si o fiica naturala si fara musteti? sau e tot vre-un joc de cuvinte sau alianta? :hungry:

Eu sunt mama adoptata si adoptiva - ambii pici (chiar de fie-mea nu mai e pice de mult) sunt ai fratelui/sorei -dar ei ma considera mama nr2 =)) Si fiica mustacioasa care e acasa cu mine, tot adoptata e..de la mama pisica =))

Si mai am si un finut!

Si gata ;)

O sa am! Inca stau fiecare la casele lor, da' or sa vina si io tre' sa am totu' pregatit. Incepand cu 24, io nu mai gatesc nica. Nu-s pana cand, cre'ca [b]pan' pe 25..... =)) Doar incalzesc si salut![/b] :hungry:

Daca unii motafiri sunt de 2 prune si altii de-o juma' de pruna ce ma fac? Or sa-si bage ghearele in strachina vecinilor si nu-i fromos! :D

dci pe 25 doar incalzesti si saluti! buuun asa! =))

bine ca macar saluti! daca nici nu ii salutai... :71:

Neeeee, io-s bine crescuta. Am obiceiu' de-a zice salut, macar din an in paste! =)

pai si daca anul nu pica de Craciun? ca pana la Paste mai e ... :tongue3:

Cartitoareo carele iasti! :tongue3:

Trebuie testat nu?

:tongue3:))))))))))

de unde ai luat si cat a costat? ce arome ai luat? am auzit ca e si cu aroma de cafea ... asta mi.ar placea ... 2 dintr-o lovitura!

bea un paharel si pt mine, poate incep sa pricep mai bine despre ce e vorba in propozitie! :tongue3:

Daniella ma opresc la paharelul asta!

Apropos de tigara am luat o de la 'sailebao' si a costat 149 roni

Eu am luat mai multe le dau cadou....personal am achizitionat tigara cu aroma KENT...inca nu am incercat o trebuie sa stea prima data la incarcat 8 ore

Pe situl pe care mi l a dat RARES nu mai aveau!

intrebam ce statie de la Tefal ai, sau ai fier normal de la ei?

Am bagat si io nasu' pe la Flanco. Au o multitudine de fiare. Cele cu rezervor incorporat si cu talpa gaurita aproape integral costa intre 160 si 300 lei. Statiile, sunt cam pe la 500 - 550 de lei. Nu le-am puricat chiar pe toate, dar zic si cateva marci: Tefal, Bosch, Gorenje.

Ioana, mi se pare mie sau preturile-s o idee mai mici decat in nemtia?

Pe net, cred ca se pot gasi si mai ieftine fierataniile. Flanco nu e scump, da' sunt destule magazine on-line cu preturi mai mici.

Nu stiu cum sunt preturile in nemtia, dar statia pe care o am eu a fost 190 de euro, deci mai scump decat in Ro pt ca am gasit-o pe un site la 690 ron.

Tu fumezi si vrei sa te lasi? Sau de ce vrei tigara asta?

Nu stiu cum sunt preturile in nemtia, dar statia pe care o am eu a fost 190 de euro, deci mai scump decat in Ro pt ca am gasit-o pe un site la 690 ron.

Acu' poate depinde si de aparat. Dar, per total, tind sa cred ca-s mai mici preturile aici. Si exemplul tau imi confirma parerea.