February 14, 201214 yr comment_130015 Asteptam poza motatei... Seamana cu canarita ce-am avut-o cand eram copila.... Report
February 14, 201214 yr comment_130021 Buna searaNoi nu sarbatorim Valentine Days, nu am sarbatorit niciodata, dar in gluma l-am intrebat pe sotul meu ce cadou imi da de ziua indragostitilor si mi-a zis " pai nu ti-am dat tot salariu , ce cadou mai vrei"hi,hi hiCica de Dragobete sa ma astept la cadouri, nu azi Report
February 14, 201214 yr comment_130023 Geaninoooooooooo, e numai al tau. ce tare iti seamana +1! Report
February 14, 201214 yr comment_130024 Buna searaNoi nu sarbatorim Valentine Days, nu am sarbatorit niciodata, dar in gluma l-am intrebat pe sotul meu ce cadou imi da de ziua indragostitilor si mi-a zis " pai nu ti-am dat tot salariu , ce cadou mai vrei"hi,hi hiCica de Dragobete sa ma astept la cadouri, nu azi Eu nici nu l-am intrebat nica pe jupan. Nici nu am pregatit ceva special..... Pe 23, poate... Report
February 14, 201214 yr comment_130027 Noua nu ne plac sarbatorile astea copiatePot sa primesc si eu cartea ? M-ar interesa Report
February 14, 201214 yr comment_130029 Sar-na Fox! Nici noi nu suntem cu sarbatorile astea copiate,dar daca eram cu sotul acasa cred ca ma lua valul un pic...Asaa!!! Report
February 14, 201214 yr comment_130031 mie imi plac pozele cu zapada, am vb cu sormea pe skype si mi-a pus laptopul la geam si m-am uitat cum ninge. Sara zicea ca vrea si la noi in curte sa ninga ...vise.... la mine 31 azi, umed insa. eu lenevesc, am facut curat dimineata si am spalat 2 masini...restul pe canapea, energie ioc. si maine e o zi. am geanta de spital langa usa sa o pun in masina. nasc si fara geanta, dupa aia o aduce-o el daca nu o am la mine. ma omoara arsurile, nu se mai termina. o saptamana buna tuturorPai, sa va trimita sora un film si sa-l proiectati voi pe-un perete.... ziceti ca ninge si acolo! Tu nu te mai hodinesti???? Munci si munci????? Mama eroina esti tu! Report
February 14, 201214 yr comment_130032 Noua nu ne plac sarbatorile astea copiatePot sa primesc si eu cartea ? M-ar interesaAi pm. Sar-na Fox! Nici noi nu suntem cu sarbatorile astea copiate,dar daca eram cu sotul acasa cred ca ma lua valul un pic...Asaa!!! Da' pe 23 e acasa?Americanii de ce nu iau Sanzienele noastre??? Report
February 14, 201214 yr comment_130033 Buna , fete cucuiete! Eu mi-s acasa azi ca piticutza are diaree. Deocamdata e OK , iar , dar vine pe reprize si atunci schimbat total de haine , baie, etc.Heloooo! Si-a mai revenit copila? Multa sanatate! Report
February 14, 201214 yr comment_130035 Noua nu ne plac sarbatorile astea copiatePot sa primesc si eu cartea ? M-ar interesaAi pm. Sar-na Fox! Nici noi nu suntem cu sarbatorile astea copiate,dar daca eram cu sotul acasa cred ca ma lua valul un pic...Asaa!!! Da' pe 23 e acasa?Americanii de ce nu iau Sanzienele noastre??? Cine mai stie cu vremea asta ca aseara l-a sunat seful sa faca schimb de tura ,nu stiam nici ce sa-i dau la pachet bani cam nexam ca inainte de salar... Nashpa!!! Report
February 14, 201214 yr comment_130036 Buna ziua la han!Va aduc niste placinte facute pt Lasata Secului (in fata cu branza dulce, in spate cu branza sarata):Cu branza dulce si stafide vreau si eu, te rog! Mai ai? Report
February 14, 201214 yr comment_130039 De ieri am inceput sa ma pregatesc pt SF Valentin, am facut ciocolata de casa la care mi-a venit ideea sa pun desupra un praf facut din zmeura uscata si sa o tai in forma de inimioare, ce buna a iesit si foarte ochioasa! Apoi am facut si fursecuri bob de cafea, foarte bune si astea! Am sa fac pachetele si am sa dau cadoute la cei dragi.Astazi am sa fac supa de dovleac a lui Maya si pateurile rapide ale lui raluca elena si mai am in plan, sa le vad pe astea terminate si apoi mai zic ce fac... si dovezile...Si cum spuneam: :drool: :drool: :drool: Report
February 14, 201214 yr comment_130040 Cine mai stie cu vremea asta ca aseara l-a sunat seful sa faca schimb de tura ,nu stiam nici ce sa-i dau la pachet bani cam nexam ca inainte de salar... Nashpa!!!Da' acolo ei n-au cantina???? Nu poate manca nimic la servici? Report
February 14, 201214 yr comment_130041 Cine mai stie cu vremea asta ca aseara l-a sunat seful sa faca schimb de tura ,nu stiam nici ce sa-i dau la pachet bani cam nexam ca inainte de salar... Nashpa!!!Da' acolo ei n-au cantina???? Nu poate manca nimic la servici?Nop'! Ca nu face la unitate acu' e la ceva kilometri de Bacau ....A ajuns si el f. greu cu peripetii prin nameti ca de la sosea e ceva de mers perpedes' pe langa niste stani cu dulai cat viteii... Report
February 14, 201214 yr comment_130042 Carmen, la cata seceta a fost si cat de scazuta e Dunarea... nu prea cred ca vor fi inundatii!Sa zici cand vii, da?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gifDaca vine caldura mare deodata, nu importa cat de mica e acu' Dunarea, ca tot va da pe dinafara. Culege tot: Mures, Olt, Siret, Prut...... Ca sa nu mai zic de ce vine din celelalte tari prin care trece. Va fi nasol! Report
February 14, 201214 yr comment_130043 Nop'! Ca nu face la unitate acu' e la ceva kilometri de Bacau ....A ajuns si el f. greu cu peripetii prin nameti ca de la sosea e ceva de mers perpedes' pe langa niste stani cu dulai cat viteii... Si nea ciobanu' n-o iesit la interval, sa-i omeneasca cu ceva branza??? Report
February 14, 201214 yr comment_130045 Buna dimineataTrec pe repede inainte, c-ati facut numai bunatati si eu am intrat la o lejera dieta, de lunea, ashea Va pup pe toate pe rand, va urez o zi buna, sanatate la bolnaviori. Si abia astept si eu sa vad fetitza lui Angel PSM-am uitat pe geam si am vazut doar dune albe! De mult nu am mai vazut atata zapada. Si inca o sa mai ninga. Tare ma tem si eu de inundatiile de care zicea Carmen, daca se incalzeste brusc si se topeste repede zapada Toate ca toate....... da' cu ultima poza m-ai lovit rau de tot. :drool: :drool: :drool: Report
February 14, 201214 yr comment_130049 Sa traiasca Vale si jumatea lu' Geany!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gifLa multi ani si pentru domnul Geany! Report
February 14, 201214 yr comment_130051 Pot sa ma laud si eu?Am primit azi cadou de la scumpul si iubitul meu sot, trandafiri si 2 cd cu ce-mi place mie mai mult Seal - albumul nou si Jovanotti.Dragut din partea d-lui Any! Report
February 14, 201214 yr comment_130053 E, si al meu m-a sunat acum si mi-a spus ca ma asteapta cand ies de la servici sa-mi dea o prajitura! Este buna si aia!Incepe cu o prajitura..... da' apoi cu ce mai continua? Report
February 14, 201214 yr comment_130054 Eu m-am pregatit, ca va spuneam pe la alt topic ca mergem la restaurant.Nu prea eram eu decisa cu ce sa ma imbrac.In fine zic, ma imbrac cu o rochie pe care am cumparat-o la inceputul anului.Nu mai sta cum statea cand am luat-o.Nu stiu daca sa plang sau .Dieta scrie pe mine.Ai cam dat iama in prajiturile pregatite de Craciun si Anul Nou? Oricum, in cateva zile, iti vine iar bine rochita! Report
February 14, 201214 yr comment_130056 Nop'! Ca nu face la unitate acu' e la ceva kilometri de Bacau ....A ajuns si el f. greu cu peripetii prin nameti ca de la sosea e ceva de mers perpedes' pe langa niste stani cu dulai cat viteii... Si nea ciobanu' n-o iesit la interval, sa-i omeneasca cu ceva branza??? Mnee! Ti-ai gasit! Daca asi sti ca are branza buna si e curat asi si cumpara (poate da pe caraiala pe caiet cu banii la salar )da asa nu ma risc... Faza naspa e ca e de dat mult la zapada acolo ca e in camp cu lopata vai mama ei si tot ninge,o sa vina saracu sot ... Report
February 14, 201214 yr comment_130065 Faza naspa e ca e de dat mult la zapada acolo ca e in camp cu lopata vai mama ei si tot ninge,o sa vina saracu sot ... Si jupanu' a dat la lopeti aseara. A curatat masina si zona de langa masina, apoi a facut partie si la intrarile in scara (2). A venit acasa transpirat de parca atunci iesise de sub dus.Si-o poza facuta de el, azi-dimineata, in drum spre metrou: Report