February 14, 201214 yr comment_129907 Vaaaaaai ce buna e Geany, fix ce mi-ar trebui si mie acum! Report
February 14, 201214 yr comment_129908 Oana crezi ca as putea sa fac ciucalata asta pt Pasti(sa vad o forma de oval sau de iepuras...da ce sa pun deasupra ca sa fie rosu??Glazura ceva??Ai te rog vreo idee??Multumesc EditUite aici la poza Cuibusoare de Paște cu ouțe aromate cu o idee de a mea ...si aici este linck-ul: https://forum.artaculinara.ro/topic/3161-meniuri-pentru-diverse-sarbatori/Neata fetele hangice,ce mai faceti voi?? A mai nins??Ouffff...Oana sunt moarta 'sigur'!!Gata sunt la pamint fara suflare.....esti o MAIASTRA!!Nici nu mai am cuvinte,cite feluri ce frumoase sunt si cit de gustoase trebuie sa fi fost!!Superb...chiar ma intreb de ce nu te lansezi tu pe drumul asta....ca ai idei,maiestrie,rabdare...ce nu ai patalama?Daca s bune si recunoscute cele romanesti vino la Romanica ...am multe cunostinte in domeniu!!(matusa mea de care stie tot maiestrul bucatar/patiser roman)Zau asa, ai impleti pasiunea ta pt arta culinara cu independenta mai ales financiara caci sunt convinsa ca i ai lasa lati pe americani!Deci bref....multumesc mult de link il voi studia serios cind ajung in Creta caci se profileaza o masa mare plina de francezi si belgieni. :floare: Esti prea draguta Nu sunt cum crezi tu chiar, dar iau ca si un compliment ceia ce ai zis despre mine.Multumesc inca o data.M-am gandit sa lucrez ceva in domeniu, chiar am avut si propuneri aici, dar...vreau sa fac alceva de cat sa gatesc si sa am grija de copii, ceva inafara...nu vreau sa fiu cofetar sau profesoara...ceva diferit de ce fac eu acasa...Orcum multumesc mult de aprecieri si de sfaturi. te pup mult! Report
February 14, 201214 yr comment_129909 Buna dimineata la toate hangitele si hangii, aia putin cat sunt! Si daca tot sunt fotoreporter sa va arat cum ningea aseara la mine in curte: Si ce frumos era azi dimineata in parcul din fata institutiei: Foarte frumoase peisajele de iarna! si data trecuta am vrut sa-ti multumesc ca imparti cu noi fotografii de iarna, dar am uitat... Suntem multe aici la Han si scriem mult, si de multe ori uit sa specific anumite persoane, dar sa nu uitati ca va iubesc pe toate, chiar si daca nu vorbesc de voi, uit...pur si simplu uit.. Mai astept poze.. Pupici! Report
February 14, 201214 yr comment_129910 Neah! N-am fost chiar asa cuminte!Totusi! Cica inca nu merit! S-a intepenit ventilatorul de pe placa video si-a suspendat-o Stefan.Dar pana s-a prins...Acum, bunatatea de calculator astepta ventilator nou.Pana atunci, doar pot sa va citesc si sa va scriu! Atat!Bun si-asa, ca greu mi-a fost fara el! Report
February 14, 201214 yr comment_129911 Vaaaaaai ce buna e Geany, fix ce mi-ar trebui si mie acum!Daa!! Asta te scoala si din morti cum s-ar zice! Eu m-a simt de parca sunt batuta cu paru',am febra musculara de la inotatul prin zapada mare,am venit si incarcata de cumparaturi asa ca si umerii si spatele sunt varza Ii trimit si lui tata supa calda si ma culc,cu bub' Report
February 14, 201214 yr comment_129912 Foarte frumoase peisajele de iarna! si data trecuta am vrut sa-ti multumesc ca imparti cu noi fotografii de iarna, dar am uitat... Mai astept poze.. Pupici! Report
February 14, 201214 yr comment_129913 Ii trimit si lui tata supa calda si ma culc,cu bub' Si eu vreu o supa calda si un somnic, mi-ar place chiar cu bub' sa se uite la mine cu ochisorii lui cu gene lungi! Report
February 14, 201214 yr comment_129914 Gata! am ajuns la ultima pagina..La multi ani tuturor Valentinilor!! este ziua si lui mami meu astazi, este si ea o Valentina, La multi ani mami meu iubit!! si La multi ani si pt Valy a lui Steluta si Valy lui Geany! Multa, multa sanatate!! Am avut multe in plan sa gatesc ieri dar mi-a iesuat, fetita cea mare mi-a racit vineri si luni nu se simtea asa bine si nu am mai dus-o la gradi, dar peste 1 ora era mai bine si-mi parea rau ca a ramas acasa.In schimb pitica a luat si ea virusul de la sora-sa si a fost mofturici si numai in brate a vrut...acum se simte si la mine si la sot raceala,dar noi o ducem... Ieri am reusit doar sa fac ... Supa-crema din dovleac Butternut a lui Maya- pot sa zic ca e f f f f buna!! Multumesc Maya , apoi am mai facut Pateuri rapide ale lui Raluca Elena- foarte bune!! un aluat f bun de construit, mi-a placut f f f f mult!! si il recomand....apoi am reusit sa mai fac crutoane inimioare, toetul a ramas pe astazi si altele... dovezile... si aici pateurile taiate si umplute cu inimioare din sunca de curcan si crutoanele pt supa... am sa mai vin cu alte detalii dupa ce mai resusesc sa le fac, sper...ca trebuie sa merg si la gradi la petrecerea facuta pt aceasta zi importanta aici... Va pup!! ma duc sa ne pregatim de gradi... Report
February 14, 201214 yr comment_129915 Ii trimit si lui tata supa calda si ma culc,cu bub' Si eu vreu o supa calda si un somnic, mi-ar place chiar cu bub' sa se uite la mine cu ochisorii lui cu gene lungi! Hi hi hi!! Daa,acum e intins pe pat cu ochisorii pe jumate inchisi (ca e frant si el)si asteptam sa se termine tom& jery,si gata inchidem Report
February 14, 201214 yr comment_129916 Vaaaaaai ce buna e Geany, fix ce mi-ar trebui si mie acum!Daa!! Asta te scoala si din morti cum s-ar zice! Eu m-a simt de parca sunt batuta cu paru',am febra musculara de la inotatul prin zapada mare,am venit si incarcata de cumparaturi asa ca si umerii si spatele sunt varza Ii trimit si lui tata supa calda si ma culc,cu bub' supa ta ma cheama la ea, vreau si eu!! Pup! Report
February 14, 201214 yr comment_129918 Cum nici la mine nu se tine Valentinul, ci Dragobetele, azi facui neste pateuri cu branza sarata si marar.Comanda pt Stefan, c-a rezolvat calculatorul!N-au iesit cine stie ce, da-s bune tare!Astea-s toate! Report
February 14, 201214 yr comment_129919 Tot imi era putin foame, Oana si Zoazo, bine ca ati adus voi ceva bun! Si LA MULTI ANI!!! Oana si lui mami tau! Report
February 14, 201214 yr comment_129923 Tot imi era putin foame, Oana si Zoazo, bine ca ati adus voi ceva bun! Si LA MULTI ANI!!! Oana si lui mami tau! Giorgi, mai lasa si la altii, ca suntem flamanzi cu totii Oana super fain ti-au iesit, cata rabdare poti sa ai! La multi ani si la mami tau! Zozo, tare apetisante pateurile, asa ca Stefan iti va repara mai cu spor tot ce ai de reparat Report
February 14, 201214 yr comment_129929 He-he, Hazel! As vrea eu! A suspendat o placa video(adica a scos trei clemute) si gata! Rasplata! P-asta tre' sa-l mituesc, daca mai vreau cate ceva:"ma ajuti sa fac..." "Ce dai?" Cam asa se desfasoara "negocierile" Tot o sa mai vedeti kelchesozuri p-aici, ca mai am niste treburi de rezolvat!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Report
February 14, 201214 yr comment_129937 Multumim de tratatie Georgi.Hai sa ne incalzim oleaca Corect, olecuta! Eu mi-am adus cana! Report
February 14, 201214 yr comment_129941 Pot sa ma laud si eu?Am primit azi cadou de la scumpul si iubitul meu sot, trandafiri si 2 cd cu ce-mi place mie mai mult Seal - albumul nou si Jovanotti. Report
February 14, 201214 yr comment_129942 E, si al meu m-a sunat acum si mi-a spus ca ma asteapta cand ies de la servici sa-mi dea o prajitura! Este buna si aia! Any, frumos din partea sontului tau! Report
February 14, 201214 yr comment_129943 E, si al meu m-a sunat acum si mi-a spus ca ma asteapta cand ies de la servici sa-mi dea o prajitura! Este buna si aia! Any, frumos din partea sontului tau! Cum sa nu, orice gest e binevenit!Eu ma emotionez de fiecare data . Report
February 14, 201214 yr comment_129947 brava Oana ce inimioare frumoase! si la gradinita se serbeaza V's Day? si care este importanta si semnificatia zilei pentru copii de gradi si scaoala primara? Report
February 14, 201214 yr comment_129948 E, si al meu m-a sunat acum si mi-a spus ca ma asteapta cand ies de la servici sa-mi dea o prajitura! Este buna si aia! Any, frumos din partea sontului tau! Cum sa nu, orice gest e binevenit!Eu ma emotionez de fiecare data . SA VA IUBITI MULT! Tati meu, deocamdata mai putin romantic, ci mai practic: la prima ora m-a asteptat un pahar cu fresh de mandarine pe noptiera. Dupa care cat eu m-am dusat el a facut omleta cu mozzarella si eu am inchegat repede o salata mixta cu rosii. Abia apoi am auzit si noi la tv ca e Sf. Valentin, in timp ce pregateam micul dejun. Asa ca ne-am pupat si ne-am urat Happy V's Day! Sunt sigura ca ma mai asteapta si alte surprize pe ziua de astazi! Report
February 14, 201214 yr comment_129949 , eu am barbat pragmatic, mi-a dat o bancnota sa-mi iau ce vreau, ca stiu mai bine . buna si aia, mai ales ca noi nu serbam nicicum V's day decat sa uram copilei sa fie happy .Aseara ii facui o supa de chimen ( fara poze) cu crutoane, si am mancat si eu....ca de ani de zile nu facusem.Pe azi o supa de vita cu taitei de casa...si maine un bors cu sfecla la comanda .am intrat in zamuri, ca tare-s bune pe vremea asta.Poate fac o tarta ( cumparat alea, alea....dar lene-i mare )va doresc o seara placuta cu sau fara Valentin, dar alaturi de cei dragi Report
February 14, 201214 yr comment_129951 SA VA IUBITI MULT! Tati meu, deocamdata mai putin romantic, ci mai practic: la prima ora m-a asteptat un pahar cu fresh de mandarine pe noptiera. Dupa care cat eu m-am dusat el a facut omleta cu mozzarella si eu am inchegat repede o salata mixta cu rosii. Abia apoi am auzit si noi la tv ca e Sf. Valentin, in timp ce pregateam micul dejun. Asa ca ne-am pupat si ne-am urat Happy V's Day! Sunt sigura ca ma mai asteapta si alte surprize pe ziua de astazi! Multumim si voua la fel!Eu il ascult pe Seal , eu am barbat pragmatic, mi-a dat o bancnota sa-mi iau ce vreau, ca stiu mai bine . buna si aia, mai ales ca noi nu serbam nicicum V's day decat sa uram copilei sa fie happy .Aseara ii facui o supa de chimen ( fara poze) cu crutoane, si am mancat si eu....ca de ani de zile nu facusem.Pe azi o supa de vita cu taitei de casa...si maine un bors cu sfecla la comanda.am intrat in zamuri, ca tare-s bune pe vremea asta.Poate fac o tarta ( cumparat alea, alea....dar lene-i mare )va doresc o seara placuta cu sau fara Valentin, dar alaturi de cei dragi Nici noi nu ne dam in vant dupa sarbatorile americane imprumutate doar de dragul de-a face bani comerciantii.Dar, buchetul de flori e binevenit si la fel si cd-urile cu doi dintre artistii mei preferati Eu sunt impotriva lucrurilor inutile. Supa de chimen imi place grozav, cu crutoane. E super.Maine fac si eu mult ravnita ciorba de perisoare ca ma chinui de un secol s-o fac. Report