Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Stii tu ceva ce eu nu stiu?

Atunci la multi ani jumatatii lui Geany si de la mine! :notworthy:

Atunci, LA MULTI ANI!!! si jumatatii lui Geany!

post-88-1329205097713_thumb.jpg

Buna dimineata, am ajuns si eu la servici intr-un final, m-am cam saturat sa conduc pe zapada si drum rau...

Hazel si Georgi, bune tratatii, eu cred ca incep cu un ceai fierbinte si continui cu clatitele, ca doar nu ingrasa asa.

Oana, arata super inimoarele, foarte faina ideea.

Stella, sa-ti traiasca Valentina, sa fie sanatoasa si fericita!

Noi nu prea le avem cu Sf. Valentin, dar m-am distrat cu sotul meu ca l-am sunat mai-nainte, el era ingrijorat ca nu stia daca am ajuns cu bine la servici, in timpul asta dadea de zor la lopata sa curete zapada si printre toate astea i-am zis si eu: Hei, Happy Valentine's day! Si cu asta cred ca am cam terminat de sarbatorit :notworthy:

Buna dimineata din locuri in care zapada, desi alba, a devenit neagra ca iadul!

Nu ne-am putut duce la munca, efectiv nu aveam cum sa iesim din curte!Si unde mai pui ca aveam control, nu le-a ajutat DD. tara arde si baba...si-a modificat viziunea, acum umbla dupa spagi! :notworthy:

A nins ca in povesti, cu fulgi mari( ca in pozele Giorgianei)eu nu mai fac nicio poza cu nametii ca nu vreau sa-i mai vadddddddddd, am zis! :notworthy: :notworthy:

stella, sa-ti traiasca fata si sa-ti aduca numai bucurii!

Sa vedem cu ce iesi la interval..."coci" tu ceva daca stai si acasa si cam taci, inseamna ca le faci! :P

Angel, vreau si io sa vin "cu plocon"(asa se numeste in zona mea vizita la un nou nascut), sa nasti sanatoasa, ca... macar virtual si tot vin, nu o sa scapi de mine!

Sorina, ma intristez sa aflu ca la tine problemele nu se mai termina, Iti vand si eu un pont cumparat de la un medic basarabean foarte batran si cu leac: pune-i fetitei la genunchi compresa calda cu tarate de grau umectate in apa calda (cam la 40 de grade).

Carmaw, se apropie data la care va trebui sa merg la un eveniment ce va avea loc la biserica in care a slujit si bunicul tau, o sa fac multe poze in zona, abia astept sa-ti fac o micuta bucurie!

Giorgi, la noi operatiunea "lopata" a inceput la 6,45 si inca nu a luat sfarsit, fu doar o pauza de lapte cald, asta e dezavantajul curtii, dar daca stau sa ma gandesc si la iarba verde, wowww, incep sa cant "Iarba verde de acasa" si mi se face dor de iarba si de verde si de soare...

http://www.youtube.com/watch?v=G9fXbJ1tFIg

M-am rasfatat cu cafele: zoaza, hazel, Giorgi, pur si simplu sunt motorizata cu atata cafeina la bord, ce-o urma, va zic la pagina doi, asta prea e fulll!

i-am zis si eu: Hei, Happy Valentine's day! Si cu asta cred ca am cam terminat de sarbatorit :notworthy:

Pot sa-ti spun ca te iubesc? M-ai dat gata... imi curg lacrimile pe obraji de atata ras...

Uite ca in timp ce Io redactam romanul zilei, au mai aparut si altii la raport...

deci,un "la multi ani!" calduros si de la mine pentru domnul Geany :notworthy:

2Ut in legatura cu Valentinul si la noi e la fel, ce sa facem, noi ne-am nascut mai hacana, in zodia Dragobetelui si il asteptam, de regula primeam primii ghiocei din an la ziua asta, dar acum, cu atatatea tone de zapada, mi-am luat gandul de la ei pana prin mai! :notworthy:

Ma roade gandul ca am uitat pe cineva, ma duc sa inventariez, dar io oricum va :notworthy: pe toate, abia pot sa intind bratele ca-s imboscanata...

Sa traiasca Vale si jumatea lu' Geany!

+1 Vale! + 1 Vali de Geany!

la multi ani tuturor Valentinelor si Valentinilor + alte derivate!

i-am zis si eu: Hei, Happy Valentine's day! Si cu asta cred ca am cam terminat de sarbatorit :notworthy:

Pot sa-ti spun ca te iubesc? M-ai dat gata... imi curg lacrimile pe obraji de atata ras...

Ma bucur sa te vad razand...nu uit, poate chiar astazi fac acel aluat, tot stau degeaba si promit poze cu pasii, nu e greu deloc!

Dar copturile de aseara erau cu aluat cu drojdie, tu zici de acel aluat fraged pe care eu il folosec si la merele acelea dragutele si la cornuri si la saratele, ca sa nu incurc, aluatul laurei Laurentiu, da? Pe acela urmeaza sa-l fac, daca mi-o veni cheful... :notworthy:

+ 1 cel mai frumos ati serbat voi 2ut! :notworthy:

HAPPY VALENTINE'S DAY TO EVERYBODY SI DE LA MINE SI TATI! SA VA IUBITI MULT!

Heii! Multumesc tuturor!

''La multi ani tuturor sarbatoritilor''!!! :notworthy:

Si la noi nameti mari si continua sa ninga,am inotat pana acum ca am avut ceva treburi si comisioane prin oras ,m-a obosit de numa' :notworthy:

Prima zi cand l-am dus pe bub' la gradi' ca am dat telefon si aveau caldura,dar cu nametii astia imi e ca se inchid scolile,am fost si pe la maroiu' pe la scoala sa vad care e situatia ,e cuminte,are el un 4 dar sper sa-l indrepte repede ,valentinul meu e la serviciu in locul unui coleg inzapezit si maine sta la post tura asa ca abea maine dupamiaza ne vedem :P

Fug macar sa apuc si eu sa aspir cat nu-i bub si sa mai fac,cate ceva prin casa ,o zi faina tuturor! :notworthy:

tu zici de acel aluat fraged pe care eu il folosec si la merele acelea dragutele si la cornuri si la saratele, ca sa nu incurc, aluatul laurei Laurentiu, da? Pe acela urmeaza sa-l fac, daca mi-o veni cheful... :notworthy:

De asta ziceam... nici o graba, cand ai tu timp...

Geany, 'La multi ani!' pt soata din dotare...

Si un maaaare 'La multi ani!' pt toti/toate Valentinii/Valentinele...

Revin si eu ca l-am uitat pe Valentinul lui Geany, deci La multi ani din toata inima si lui!

Gela, eu ma tot mir cand apuci sa faci atatea, in fiecare zi imi faci pofta cu cate-o "coptatura" de-a ta.

Mai nici noi nu le avem Cu V's day...si cum Valentina din dotare e la paris cu frendul :notworthy:, ati inteles ca nu fac nika :notworthy:.

Poate mai incolo o tarta cu mere, dar tre sa ma duc intai sa cumpar cele necesare, ca goliram rezerva de legume si fructe proaspete.

Gela draga, spor la lopatat, si lasa-i pe aia cu controlul sa vezi intai cum ajung :P

sanatate la mari si mici , si o zi cat mai ne-stresanta va doresc.

Gianino , sa-ti traiasca jumatatea, si LMA la Valentine/tini :notworthy: :notworthy:

Mai nici noi nu le avem Cu V's day...si cum Valentina din dotare e la paris cu frendul :notworthy:, ati inteles ca nu fac nika :P.

Poate mai incolo o tarta cu mere, dar tre sa ma duc intai sa cumpar cele necesare, ca goliram rezerva de legume si fructe proaspete.

Gela draga, spor la lopatat, si lasa-i pe aia cu controlul sa vezi intai cum ajung :P

sanatate la mari si mici , si o zi cat mai ne-stresanta va doresc.

Aia cu controlul ajung cu elicopterul, la ei se poate orice...

Io nu lopatez, Io tastez! :notworthy: Dar transmit "lopatarului" cand intra la un vin fiert , fiindca a fost pauza de lapte cald, apoi cea de ceai si acum urmeaza faza tare :P

Revin si eu ca l-am uitat pe Valentinul lui Geany, deci La multi ani din toata inima si lui!

Gela, eu ma tot mir cand apuci sa faci atatea, in fiecare zi imi faci pofta cu cate-o "coptatura" de-a ta.

Gata , plec sa-ti fac si astazi pofta cu ceva, altfel imi ies din mana, dar sa dau cu banu' ce cade la zar... ca nu am chefff :notworthy:

Gelutza, tare greu trebuie ca-i pe la voi!Am vorbit si eu acasa: nu mai ninge,deocamdata, dar zapada e mare, ai mei cam in varsta! E tare greu pentru ei, dar si ei sunt optimisti (ca doar cu cine sa semene si ei? Cu mine, fireste!)

Geany, sa zici lu' jumatea ca-l pup dulce! , ca multa nevoie are, saracutul!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

Cred ca Bub zburda ca un iedut prin zapada!Eu si-acu incerc sa prind primii fulgi de nea cu limba!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif El nu?

Geany, sa zici lu' jumatea ca-l pup dulce! , ca multa nevoie are, saracutul!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

Cred ca Bub zburda ca un iedut prin zapada!Eu si-acu incerc sa prind primii fulgi de nea cu limba!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif El nu?

Sar-na! :notworthy: Bub' nu incearca sa prinda fulgi cu limba da' linge orice tzurtzure intalneste si geamurile inghetate de la balcon :notworthy: picteaza pe geamuri si tot felul de monstruleti,care cica sunt copii,dejtia' ,ii mai place sa faca si sa arunce cu bulgheri'.... :notworthy:

'neata. eu tot pe fuga. nu apuc sa stau de povesti cu voi. :floare: fur doar o clatitia de la Hazel si fug.

in sfarsit m-am prins si eu dice ii urati "La multi ani" lui Vale. nu mi-am dat seama ca azi e sf. Valentin https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/blush.gif

o zi frumoasa va doresc, si cat mai usoara pentru cei cu probleme de orice fel https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

La multi ani ,Valentinilor :floare:

La noi ninge viscolit si e si frig

Va aduc un ceai fierbinte

Gela astept si eureteta la aluat daca se poate :floare: :floare:

post-1233-13292119574439_thumb.jpg

Geanny un LA MULTI ANI calduros si din partea mea primului tau bubuletz!!

:floare: :floare:

ce mai pregatesti?

:floare:

La multi ani tuturor!!

Stella la multi ani Valentinei! Wowww nu putea fi intr-un loc mai potrivit astazi. Bravo voua ca ati facut posibili iesirea asta :floare: !

Sorina, ma bucur ca Giuliei ii e mai bine!

Carmaw, se apropie data la care va trebui sa merg la un eveniment ce va avea loc la biserica in care a slujit si bunicul tau, o sa fac multe poze in zona, abia astept sa-ti fac o micuta bucurie!

Iubita mi ai face o placere!

:floare: :floare: :floare:

Geanny un LA MULTI ANI calduros si din partea mea primului tau bubuletz!!

:floare: :floare:

ce mai pregatesti?

:floare:

Multumesc mult tuturor! :floare:

Nu mai pregatesc nimik special doar o supa buna de pui cu legume,pe seara cred ca o sa fac niste cartofi copti ,cu unt ,smantana,cascaval sana ,destia,copii senvisuri calde ca am mezelicuri de care trebuie sa scap,si in rest cumintei la caldurica :lol:

Beyyy! AM CALCULATOOOORR! De vineri seara oftez si lacrimez dupe el! N-am rabdare sa citesc pana nu va zic!

Ce rau e departe de voi si ce mult ati scriiis! N-am fost azi la munca si nici maine nu merg, Dar [b]AM CALCULATOOOORR!!!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_bounce.gif

[/b]Acum m-apuc de citit! Dar sa va las mai intai niste varza calita la cuptor, cu jumere! PRIMA facuta cap-coada de mine! Cu vinrosu(un stropsor) si mamaliguta calda!

post-73-13291591210367_thumb.jpg

Revin dupa ce termin de citit p-aici!

calculator nou?

O supita calda de pui cu legume (poza urata ca era fierbinte si fuoame mare la bubuloi si bubulet :floare: )

post-405-1329220621066_thumb.jpg