February 13, 201214 yr comment_129744 Geluta draga ,tu esti unica prin ceia ce gatesti, asa ca! ..fara cuvinte... Report
February 13, 201214 yr comment_129745 Am postat reteta, o gasesti aici: Ciocolata in forma de inimioare multumiri! sa vad dak am timp sa o fac maine dimineata! Report
February 13, 201214 yr comment_129746 Eu procedez asa, cand fac mamaliga la cuptor:Pun apa la fiert pe aragaz, adaug unt si cand apa da in fiert incep sa pun malaiul in ploaie, amestec cu telul para...cand am terminat de adaugat malaiul, rastorn totul in forma de silicon si pun la cuptor un sfert de ora, depinde cat de moale vrem sa fie, foarte simplu ! merci! Report
February 13, 201214 yr comment_129747 Cand vad placinta lui ralesu si inimioarele Oanei, ma intreb ce naiba caut si eu aici cu ale mele, nici eu nu stiu cand am framantat, aruncat in tavi s.a.m.d.Stiu doar ca le-am adus cu mare drag, atat... gela draga, tu esti experta in aluaturi si abia asteptam sa primim ceva bunataturi calde de la tine! Report
February 13, 201214 yr comment_129750 Gelutza, toata ziua faci cate ceva bun, nu-ti stau mainile deloc nici tie.Daniella, de cand scrii fata cu zpd, acs, dc ? Esti grabita sau ce? Report
February 13, 201214 yr comment_129754 Cand vad placinta lui ralesu si inimioarele Oanei, ma intreb ce naiba caut si eu aici cu ale mele, nici eu nu stiu cand am framantat, aruncat in tavi s.a.m.d.Stiu doar ca le-am adus cu mare drag, atat... gela draga, tu esti experta in aluaturi si abia asteptam sa primim ceva bunataturi calde de la tine! Eu stiu doar ca sunt sanatoase pentru ca le fac aproape suta la suta din ingrediente naturale, mai departe, depinde de timp, de sedinta foto...am mancat invartita aia rupand-o bucatica cu bucatica, iar cornurile alea cu marar nu le-as da pe toate croissantele lumii!Fac si eu dulciuri bibilite, dar de cand si-a iesit iarna din minti, fac painica zilnic si daca tot cern faina la caldurica, repede, repede si niste cornuri, ceva, fetele de la serviciu ma asteapta cu ele, ce sa fac! Report
February 13, 201214 yr comment_129755 Gelutza, toata ziua faci cate ceva bun, nu-ti stau mainile deloc nici tie.Daniella, de cand scrii fata cu zpd, acs, dc ? Esti grabita sau ce?Stii cum zic aia mici...cine zice ala este! Este modul meu de a ma destresa, crede-ma! Report
February 13, 201214 yr comment_129759 Geluta draga ,tu esti unica prin ceia ce gatesti, asa ca! ..fara cuvinte...Lasa-ma ca m-ai terminat tu pe mine cu inimioarele alea, wowwww, ce aspectuase sunt, felicitari pentru idee, am scris si la topic, dar nu am terminat laudele...tu erai si asa cuibarita in inima mea, acum ai topit si ghetarii din jur... Report
February 13, 201214 yr comment_129763 Geluta draga ,tu esti unica prin ceia ce gatesti, asa ca! ..fara cuvinte...Lasa-ma ca m-ai terminat tu pe mine cu inimioarele alea, wowwww, ce aspectuase sunt, felicitari pentru idee, am scris si la topic, dar nu am terminat laudele...tu erai si asa cuibarita in inima mea, acum ai topit si ghetarii din jur... ma stradui si eu cum pot, imi mai pun si ideile mele in practica... Orcum stii ca te iubesc Report
February 13, 201214 yr comment_129771 Gela, ce faci tu ( in casa si in troiene) este supercaliflagelistic. jos cu clopul.Oricum eu sunt fan declarat al *bunaciunilor* ce ies din mainile tale.Pofta mare doamnelor din biroul tau. Report
February 13, 201214 yr comment_129778 Beyyy! AM CALCULATOOOORR! De vineri seara oftez si lacrimez dupe el! N-am rabdare sa citesc pana nu va zic!Ce rau e departe de voi si ce mult ati scriiis! N-am fost azi la munca si nici maine nu merg, Dar [b]AM CALCULATOOOORR!!!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_bounce.gif [/b]Acum m-apuc de citit! Dar sa va las mai intai niste varza calita la cuptor, cu jumere! PRIMA facuta cap-coada de mine! Cu vinrosu(un stropsor) si mamaliguta calda! Revin dupa ce termin de citit p-aici! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Report
February 13, 201214 yr comment_129781 Beyyy! AM CALCULATOOOORR! De vineri seara oftez si lacrimez dupe el! N-am rabdare sa citesc pana nu va zic!Ce rau e departe de voi si ce mult ati scriiis! N-am fost azi la munca si nici maine nu merg, Dar [b]AM CALCULATOOOORR!!!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_bounce.gif [/b]Acum m-apuc de citit! Dar sa va las mai intai niste varza calita la cuptor, cu jumere! PRIMA facuta cap-coada de mine! Cu vinrosu(un stropsor) si mamaliguta calda! Revin dupa ce termin de citit p-aici! salivez!!!!!!!! vrei sa dai detalii la varza calita la cuptor?! te rog!! Pupici!! Report
February 13, 201214 yr comment_129786 Gelutza, toata ziua faci cate ceva bun, nu-ti stau mainile deloc nici tie.Daniella, de cand scrii fata cu zpd, acs, dc ? Esti grabita sau ce? pfff , m-ai prins Scriu asa de mult timp, dar aici mi-a fost jena sa ma desfasor ... Da lipsa de timp acum, m-am si obisnuit asa ... , dar totul a inceput de la sms care trebuiau sa incapa pe vremuri in 160 caractere ... si eu sunt vorba lunga .... Mai multe sms ca mine nu cred ca a scris nimeni ... pe vremuri ... si acum mesaje pin/bb sunt terminatoare ... I know Report
February 13, 201214 yr comment_129788 Cu placere! sa stii ca am vrut sa o fac, cand surpriza: nu mai aveam malai. Aveam o punga de faina de malai cumparata "aiurea in tramvai ", ca omul zuzu care merge la cumparaturi si ia ce-i pica sub mana ... A iesit cam ca un piure, am uns vasutul de lut cu unt, am pus un cub maaare de branza de burduf si deasupra mamaliga, pus capac si dat la copt. Din cauza de faina de malai ... nu a iesit ca o mamaliga, parea mai degraba un piure ... . Interesant ... Report
February 13, 201214 yr comment_129789 Eu salivez si invidiez maiestria OANEI...superbe sunt inimioareleSe topesc in gura nu?zoazorico bine ai revenit...trimite mi si mie o portie da?Sa se opreasca ninsoarea ca sa pot venii duminica!!!!Va inchipuiti ce inundati catastrofale or sa fie in primavara??(cind se va topi neaua)Ouff din catastrofa in catastrofa! Report
February 13, 201214 yr comment_129791 Eu salivez si invidiez maiestria OANEI...superbe sunt inimioareleSe topesc in gura nu?zoazorico bine ai revenit...trimite mi si mie o portie da?Sa se opreasca ninsoarea ca sa pot venii duminica!!!!Va inchipuiti ce inundati catastrofale or sa fie in primavara??(cind se va topi neaua)Ouff din catastrofa in catastrofa! Esti prea draguta!! Mai asteptam poze de la tine... Mda...sper sa nu se ajunga la mari inundati de la atata zapada... Report
February 13, 201214 yr comment_129794 Psstt! Va zic un siecret'! Azi maroiu' face 21 de ani https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif Sa traiasca maroiu' varsatooor! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif bris din 15 ianuarie sunt in B dar revin sper duminica.Familie,solduri,restaurante(eu mai mult cu uitatul....https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Asa crezi tu? Mai ai de asteptat! Poate pe luni-marti incolo!Eu abia astept sa vii!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif Report
February 13, 201214 yr comment_129796 Eu stiu ce zice Gela.Am vorbit cu matusile mele de la tara.Sunt spre Buzau! E JAALLEEEE!Ele au 75 si 70 de ani, dar sunt inca in putere si si-au dat singure zapada, dar altii...Oooff. viata lor!!!! Si de-ai mei, de la Braila sunt ingrijorata, dar ei sunt bine!E totusi oras!Si ninge! Eu maine iar stau acasa!Sper sa nu ne ia din concediu, desi cam asta prevad!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif Report
February 13, 201214 yr comment_129799 @ Oana, am facut jumerele din carne mai...grasuta.Am tocat varza cat m-am priceput eu de subtire.Am uns o tava cu putina untura (scursa din jumere), am pus varza, cam o lingura de orez spalat, jumerele, o frunza de dafin, putin cimbru, piper, boia dulce si apa cu care am curatat cratita de prajeala.Am bagat la cuptor la focul mic spre mediu.Peste jumatate de ora am gustat de sare, si-am pus vinul (fix 100 ml, masurati de Stefan!).Iar peste jumate de ora am pus bulionul si mararul, am gustat varza sa vad cat e de fiarta si-am mai lasat-o cam vreun sfert de ora.Acum depinde si de cuptor.Iar noua ne place mai scazuta, fara zeama! Report
February 13, 201214 yr comment_129800 Eu salivez si invidiez maiestria OANEI...superbe sunt inimioareleSe topesc in gura nu?zoazorico bine ai revenit...trimite mi si mie o portie da?Sa se opreasca ninsoarea ca sa pot venii duminica!!!!Va inchipuiti ce inundati catastrofale or sa fie in primavara??(cind se va topi neaua)Ouff din catastrofa in catastrofa! Mai asteptam poze de la tine... Mda...sper sa nu se ajunga la mari inundati de la atata zapada...Uite o pozica asa de dulce..o fintina de ciucalata in vitrina unei ciocolateriiCind ma uit mai bine in poza o vad pe verisoara prietenei mele...ce lume mica!!Sarbatoreala dulce miine!! Report
February 13, 201214 yr comment_129802 Carmen, la cata seceta a fost si cat de scazuta e Dunarea... nu prea cred ca vor fi inundatii!Sa zici cand vii, da?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Report
February 13, 201214 yr comment_129805 @ Oana, am facut jumerele din carne mai...grasuta.Am tocat varza cat m-am priceput eu de subtire.Am uns o tava cu putina untura (scursa din jumere), am pus varza, cam o lingura de orez spalat, jumerele, o frunza de dafin, putin cimbru, piper, boia dulce si apa cu care am curatat cratita de prajeala.Am bagat la cuptor la focul mic spre mediu.Peste jumatate de ora am gustat de sare, si-am pus vinul (fix 100 ml, masurati de Stefan!).Iar peste jumate de ora am pus bulionul si mararul, am gustat varza sa vad cat e de fiarta si-am mai lasat-o cam vreun sfert de ora.Acum depinde si de cuptor.Iar noua ne place mai scazuta, fara zeama! multumesc Zoazo Am sa fac si eu intr-o zi, dupa reteta ta....nu-i bai ca e cu grasime, eu am sa pun sunculita de curcan putin calita... Am pus ochii pe reteta ta de prajitura cu mere, super ingenioasa! Am cumaprat mere special sa fac prajitura ta. te pup!! Report
February 13, 201214 yr comment_129810 Carmawd doar atat? o poza? ..eu astept la mai multe...Oana poze am facut duminica si era un frig....Mai am poze cu bruxelul ( grande place) dar nu cred ca intereseaza.In orice caz turistii japonezi erau saracutii negri de frigPozici cu ce pregatesc eu nu am(sunt inca in gite) si oricum nu ma prea pricep....plus ca nu trebuie(ca doar de asta am inelus)Uite l totusi pe TINTIN care priveste surprins la frigul de afara. Report