Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Eu va zic doar atat , sarmalele cu carne de ratza, fierte in ratza dezosata si totul pus pe *pat* de varza murata taiata fin...este wow. merci Gelutza, ca ea a vorbit prima data de acest ospatz....fara cuvinte. daca aveti ocazia ....gustati...sunt un deliciu.

ps, detest sa *crosetez* sarmalel la fel de mult ca si calcatul, dar daca-i musai....le fac asa mai tin topor ...

nr.1: nu am mancat niciodata ratza umpluta cu sarmale de rata :) Dar de unde sa avem ocazia ? =))

nr.2: eGZista o explicatie? eGZista asemanari intre perferintele noastre gospodaresti, desi nu am ureche muzicala :) Glumesc :) ! Sanatate fratelui, sa-ti faca sarmale de cate ori aveti ocazia de a va intalni!

Poza nereusita, dar rezultatul wow....

acum vreau rata cu tot cu sarmalele :pupic: cine face?

+1, nici eu nu le am cu calcatul si crosetatul sarmalelor..

Buna dimineata la han!

M-ati facut sa salivez de dimineata la gandul sarmalutelor! Ma duc sa beau o cana mare de apa.

Si sa ma uit la Bub si Bea care fac deliciul hanului!

Hai, trezirea, cafeaua e gata!

post-114-13293675152657_thumb.jpg

post-114-132936752514_thumb.jpg

post-114-1329367530794_thumb.jpg

Buna dimineata la han!

M-ati facut sa salivez de dimineata la gandul sarmalutelor! Ma duc sa beau o cana mare de apa.

Mai Hazel, dar esti tare matinala!

Eu abia acu' ma duc la nani... dar nu ma pot abtine sa nu iau si ceva bunataturi din ce ai adus tu! mai putin cafea... ca dupa aia nu mai dorm!

Buna dimineata la han!

Mai Hazel, dar esti tare matinala!

Eu abia acu' ma duc la nani... dar nu ma pot abtine sa nu iau si ceva bunataturi din ce ai adus tu! mai putin cafea... ca dupa aia nu mai dorm!

Asta e daca esti pe cealalta parte a globului :lol:

Noapte buna si somnic pufos :pupic:

Buna dimineata!

Astazi este Sf.Valentin la ortodocsi: LA MULTI ANI!!!! :pupic: :lol: :P :P

Bea si Bub, pupici dulci la doi scumpi copilasi!

Si o mica tratatie!

post-88-13293764756005_thumb.jpg

post-88-13293765125804_thumb.jpg

post-88-13293765357904_thumb.jpg

post-88-13293765587164_thumb.jpg

Buna dimineata, si LMA Valentinilor ortodocsi :lol: :pupic: .

Merci de tratatie Haze si Giorgi ; am luat si eu cate ceva, si multa cafea.

Va doresc o zi faina la tot hanul.

Ciao, fetelor!

Pupam Bia si Bululet... doi frumosi. Sa creasca mari si sanatosi, ca frumosi sunt deja!

Iar ati scris... da' am reusit sa va ajung din urma. Ma servesc cu un ceai de la Hazel si o prajitura de la Giorgiana. Buna rau si mai e si monti (asta am decretat-o eu). Multumesc mult, fetelor!

Daniella, i-ai luat locul lui Dex? Zi, ca sa stiu... si de tine trebuie sa ma feresc acum?!

A, vreau si eu cartea aia pe care o lauzi atat. Daca tot sunt acasa, poate ma apuc si eu iar de citit... eram si eu un soarece de biblioteca pana acum cativa ani.

Sarmalele cu mamaliga m-au dat gata... i-am aratat poza si sotului din dotare. Ii placu si lui... da' nu ma va prinde in veci pe mine sa fac astfel de constructii... Eu sunt fan megasarma' sau varza a la Cluj. Nu am facut in viata mea sarmale. Recunosc... fara rusine. Am facut ardei umpluti, rosii umplute, gulii umplute, da' sarmale nu, bre'... imi cereti prea mult.

Si nu mai stiu... daca am uitat pe cineva cer scuze...

Stai ca mi-am adus aminte... Gela, nu te preocupa, cand vei avea timp, eu sunt aici, nu plec nicaieri.

Va pupacesc! Va doresc o zi buna si cu mult soare!

La multi ani si Valentinilor pe rit ortodox :pupic: E buna orice ocazie de sarbatorit :lol:

Iau si eu o praji de la Georgi, si aduc o cioco calda, ca m-am congelat pana a venit autobuzul sa ajung si eu la servici!

post-114-13293788533493_thumb.jpg

Gela, acum am citit cu atentie ce ai scris tu, ca activezi intr-un ansamblu de dansuri si ca aveti spectacol pe 8 Martie, dar unde, acolo in Calarasi, mi-ar fi placut sa vin sa te vad?!?! Pupici la o harnicuta gospodina si dansatoare, pe deasupra! :pupic:

Buna dimineata

La noi ninge

O poza de la geamul din bucatarie

Si va aduc si o cafea

post-1233-1329382265666_thumb.jpg

post-1233-13293822921623_thumb.jpg

Izuk, Carmen si Any (doar un picutz), da- de fapt si Ellani din fraze pe care le-ati mai lansat pe ici colo, eu zic ca aveti nevoie sa cititi carticica si o sa fiti mult mai fericite. Cine se mai plangea de lipsa sotului de acasa? sau de una alta ? :lol: Am carticica gratis, va rog eu sa o cititi!

:pupic: Nu m-am plans niciodata de lipsa sotului de acasa :P !

Nici macar un picutz :P !

Probabil era altcineva.

ia faceti voi o pauza si serviti si de la moa

barcute cu ricotta 3 arome: vanilie si rodie, portocala si scortisoara, cuisoare si kiwi

post-142-13293857444158_thumb.jpg

s-aveti o zi faina, care se plange de frig si zapada? haideti la Roma, aici ii cald, soare si nu bate vantul

azi la piata cautam cizme après ski si ia uitati ce am gasit , la taraba unui marocan, e prima data cand vad asa ceva aici, vai ce m-am bucurat (si cum mai explicam io semnificatia martisorului la neshte tanti si neni italieni :pupic: )

post-142-13293859288134_thumb.jpg

Eu ma duc la Roma, la masa la Bristena. Care mai merge cu mine, ca acusi am plecat! :pupic:

Eu ma duc la Roma, la masa la Bristena. Care mai merge cu mine, ca acusi am plecat! :lol:

Vin si eu , acum ies pe usa :pupic:

Eu ma duc la Roma, la masa la Bristena. Care mai merge cu mine, ca acusi am plecat! :lol:

Vin si eu , acum ies pe usa :pupic:

va astept cu drag

Eu ma duc la Roma, la masa la Bristena. Care mai merge cu mine, ca acusi am plecat! :pupic:

Si eu, si eu, asteptati-ma, nu va grabiti asa!

Si normal ca vreau si martisoare! Apropos, briosa de aceea am si eu, am primit-o anul trecut.

Vin si eu la Bris, asteptati-ma ca tre' sa termin ciorba de perisoare!

Sorinaaaaaa auzi bre ce fac????

Ia si oala de ciorba bre!

Nu vin nici eu cu mana goala.

post-114-13293894933918_thumb.jpg

Mai mai , eu nu poci sa vin, ca am sedinta :pupic:, da las ca ajung eu odata si pe la ea si pe al altele din voi :lol: