February 16, 201214 yr comment_130339 Hazel, ai grija la vama cu visinata ! Scot reteta pe ea, este perfuzia mea personala Report
February 16, 201214 yr comment_130340 Hazel, ai grija la vama cu visinata ! Scot reteta pe ea, este perfuzia mea personala Report
February 16, 201214 yr comment_130342 hello, hello! ce-i aici? dezmatz total! Lili, nu-i asa ca-i frumos cand ninge? enjoy! oare la noi or fi aparut martisoarele? la mine-n piata, in locul destinat, se vand lopeti de zapada. Report
February 16, 201214 yr comment_130346 Izuk, Carmen si Any (doar un picutz), da- de fapt si Ellani din fraze pe care le-ati mai lansat pe ici colo, eu zic ca aveti nevoie sa cititi carticica si o sa fiti mult mai fericite. Cine se mai plangea de lipsa sotului de acasa? sau de una alta ? Am carticica gratis, va rog eu sa o cititi! Nu m-am plans niciodata de lipsa sotului de acasa !Nici macar un picutz !Probabil era altcineva. Nu, nu, nu! tu nu de lipsa sotului, pe tine doar "te-am prins" ca te-ai necajit cu cina de V's Day, care nu v-a fost pe plac. Ideea cartii e sa nu mai ai decat ganduri pozitive si atunci nimic nu te mai poate atinge si poti fi cu adevarat fericit. Sa te bucuri de orice iti scoate viata in cale. Sa nu ne enervam niciodata si sa nu punem toate la suflet ne e cel mai greu majoritatii dintre noi. Hai citeste cartulia, de dragul meu Report
February 16, 201214 yr comment_130347 Da e frumos, dar eu una m-am saturat de zapadaCand vad martisoarele mi se face si mai dor de primavara Report
February 16, 201214 yr comment_130348 Destinity, Sorina si cine mai vrea cartea, trimiteti-mi adresa de mail PM. Sorina, nu, nu tb sa te feresti de mine, pai eu cu cine mai rad? nu trebuie sa ma si amuz cand intru pe la han? Daca de bautura ma las, vreau macar cu hlizeala sa ma mai destind aici cu voi ... Asa ca la cat mai multe iesiri in decor, toti le facem involuntar in vorbire/scriere ... , ceea ce este delicios Report
February 16, 201214 yr comment_130349 Da e frumos, dar eu una m-am saturat de zapadaCand vad martisoarele mi se face si mai dor de primavara hi, hi, hi! eu am vrut sa te tachinez, ca eu ma plangeam de zapada si tu ziceai ca la tine e liniste. Auzi, la Brasov sa fie liniste cand ninge la Buzau? pai eu am niste we platite la munte si n-am putut merge ca drumul spre Brasov e-nchis. ala de la Siriu. Report
February 16, 201214 yr comment_130350 Si eu, si eu, asteptati-ma, nu va grabiti asa! Si normal ca vreau si martisoare! Apropos, briosa de aceea am si eu, am primit-o anul trecut. ai primit briosa anul trecut? de martisor? brava Giorgi! valeleleu unde esti tu Dexule?! Report
February 16, 201214 yr comment_130351 Izuk, Carmen si Any (doar un picutz), da- de fapt si Ellani din fraze pe care le-ati mai lansat pe ici colo, eu zic ca aveti nevoie sa cititi carticica si o sa fiti mult mai fericite. Cine se mai plangea de lipsa sotului de acasa? sau de una alta ? Am carticica gratis, va rog eu sa o cititi! Nu m-am plans niciodata de lipsa sotului de acasa !Nici macar un picutz !Probabil era altcineva. Nu, nu, nu! tu nu de lipsa sotului, pe tine doar "te-am prins" ca te-ai necajit cu cina de V's Day, care nu v-a fost pe plac. Ideea cartii e sa nu mai ai decat ganduri pozitive si atunci nimic nu te mai poate atinge si poti fi cu adevarat fericit. Sa te bucuri de orice iti scoate viata in cale. Sa nu ne enervam niciodata si sa nu punem toate la suflet ne e cel mai greu majoritatii dintre noi. Hai citeste cartulia, de dragul meu Hai trimite-o, iti dau adresa pe pm. Report
February 16, 201214 yr comment_130353 Hai trimite-o, iti dau adresa pe pm. Eu nu vreau cartea, eu vreau sa-mi faceti un rezumat.Sau comentati pe margine.Va rooooooog! Report
February 16, 201214 yr comment_130354 Hai trimite-o, iti dau adresa pe pm. Eu nu vreau cartea, eu vreau sa-mi faceti un rezumat.Sau comentati pe margine.Va rooooooog! Adica tu faci ca la scoala cu noi??? Cititi copii si faceti rezumat ! Report
February 16, 201214 yr comment_130357 Am terminat ciorba de perisoare, aduc si la han.Numai eu stiu de cand ma pregatesc s-o fac !La pranz o dreg in farfurie cu kefir si apoi mananc vreo cativa ardei iuti din aia mici. Si dl. Any la fel, of course, dar la ardei iuti eu sunt campioana! Report
February 16, 201214 yr comment_130358 Any, cam asa ceva.Dar nu functioneaza asa, nu? Am incercat si io! Report
February 16, 201214 yr comment_130359 Any, cam asa ceva.Dar nu functioneaza asa, nu? Am incercat si io! Incercam, daca nu, facem fise!Apropos mai tineti minte? Doamne cate fise am mai facut, puse-n plicuri, fiecare pe autor, etc. Report
February 16, 201214 yr comment_130362 Hai mai ca dau un vin fiert: Si aduc si lemne de foc: Sau vreti inghetata? Pozele sunt toate facute de mine, nu-s de pe net. Report
February 16, 201214 yr comment_130364 Vii cu mita ?Foarte frumoase, eu mi-am dat seama ca-s facute de tine . Report
February 16, 201214 yr comment_130366 Iote a venit primavara!!!! Cu martisoare evident!!!!Serviti-va, va rog! Report
February 16, 201214 yr comment_130367 Foarte frumoase Giorgi!Noua ne trimit ai mei aproape in fiecare an, daca nu uita ! Report
February 16, 201214 yr comment_130368 Foarte frumoase Giorgi!Noua ne trimit ai mei aproape in fiecare an, daca nu uita ! Ce frumos si sigur nu uita cei ce va iubesc! Mie imi plac si felicitarile: Report
February 16, 201214 yr comment_130369 Da e frumos, dar eu una m-am saturat de zapadaCand vad martisoarele mi se face si mai dor de primavara hi, hi, hi! eu am vrut sa te tachinez, ca eu ma plangeam de zapada si tu ziceai ca la tine e liniste. Auzi, la Brasov sa fie liniste cand ninge la Buzau? pai eu am niste we platite la munte si n-am putut merge ca drumul spre Brasov e-nchis. ala de la Siriu. A fost liniste, dar acum ninge de dimineata intrunaCand ai drum pe la Brasov , da de veste poate punem de o intalneala Georgi ce martisoare frumoase n-as sti pe care sa il aleg Report
February 16, 201214 yr comment_130381 Am terminat ciorba de perisoare, aduc si la han.Numai eu stiu de cand ma pregatesc s-o fac !La pranz o dreg in farfurie cu kefir si apoi mananc vreo cativa ardei iuti din aia mici. Si dl. Any la fel, of course, dar la ardei iuti eu sunt campioana! vaaaaai de mine ce ciorba! vreaaaau si eu grav de tot Arata senzationescu! Sa va fie de bine! Ba io sunt campioana la ardei iuti Report
February 16, 201214 yr comment_130383 Any, cam asa ceva.Dar nu functioneaza asa, nu? Am incercat si io! Are la sfarsitul capitolului rezumat, exact pt copiii lenesi. Insa dc nu citesti capitolul greu sa pricipezi ceva! in schimb dp ce termini cartea iti poti improspata cunostintele citind doar rezumatele, pt ca are aplicatii cartea, nu e doar ca o cetesti, apoi tb sa faci si exercitii Report
February 16, 201214 yr comment_130384 Any, cam asa ceva.Dar nu functioneaza asa, nu? Am incercat si io! Incercam, daca nu, facem fise!Apropos mai tineti minte? Doamne cate fise am mai facut, puse-n plicuri, fiecare pe autor, etc. Daaaaaa !... in vacanta, era de belea, intai faceam o fisa/zi si dupa aia ieseam afara! Noroc ca eram harnica la citit, desi pe vremea fiselor (5-8) alea recomandate de la scoala nu prea m.au atras! Mai mult alea de Karl May, Dumas, Mihail Drumes etcSa vezi si sa nu crezi, am facut fisa din proprie initiativa la cartea asta, plus am colorat-o exact cum faceam sa imi bag in cap cursurile! Acum imi pun ordine in idei sa vedem cu ce exercitiu ma apuc Report
February 16, 201214 yr comment_130385 Hai mai ca dau un vin fiert:Pozele sunt toate facute de mine, nu-s de pe net. Super pozele! si fotograful talentat!!! Giorgi merci de martisoarele anticipate! Lili esti inca nehotarata ? Report