February 18, 201214 yr comment_130839 Hazel, stiu ca dedicatia e pentru cealalta Lili din Bv.Dar o vreau eu pe toata.Cu pisic cu tot. hei, hei, mai usor cu pisicii, ca tu ai canar! Fetelor, hai sa traim, ca trebuim! total de-acord, Zozorico! sa-ti traiasca omu'! saramura de crap, cu mamaliguta si noi crap astazi! si afara la zapada [i]Beutza, parca-i un om c-un car de ani in spate, napadit de griji, asa sta ea pe treapta aia! e tare dulcica in costumatiile astea mov! si ce ciuf are! da' de ce tii fata fara manusi?[/i] Stella, la noi azi a fost ziua mortilor, cand s-au facut pomeni.Iote ca seamana cu ce-i la voi. Gela, tu ma termini de cap, mai poti? zi ptr cine-ai facut atatea si-atatea! Tare esti harnica, bravo! Carmen, ce mai conteaza cateva ore-n plus? lasa s-ajungeti cu bine! Report
February 18, 201214 yr comment_130841 Maine dimineata vreau sa ma trezesc devreme sa fac ragù, am o pulpa de curcan de aia buna cum faci tu, la marinat.bine zici! ma duc sa scot si eu una din congi, ca habar nu am ce sa fac pt maine, azi am mancat pe afara. Va spun sincer, ca nu mai am pofta sa mananc nimic daca fac acasa, nu stiu ce mi se intampla ... Daca vad la voi sau la restaurant, ok, poftesc, dar acs nu mai poftesc nika ...si faci ragù din pulpa marinata? sau vorbim de 2 mancaruri ... ? Report
February 18, 201214 yr comment_130842 Zoazo, am uitat sa-ti zic, arata super sectiunea la amandina!Dany ce-as manca si eu un bors de peste si-o saramura !Daca as fi fost cu tine acolo la restaurant, tot asta as fi mancat si eu !Bea e scumpa foc !Gela esti superwoman, cate ai facut ! Cum nu va place voua feniculul crud, eu il ador, si-apoi mai ales in salata dupa ce mancam peste e racoritor, parca "spala" tot gustul ala de peste.L-am facut si la cina din Ajun cu portocale, masline negre si boabe de rodie, ulei ev, sare, piper.Apoi il mancam ori crud inainte de masa pana fierb pastele sau la salata normala cu salata verde, rosii, mai pun si kiwi. Report
February 18, 201214 yr comment_130843 [i]Beutza, parca-i un om c-un car de ani in spate, napadit de griji, asa sta ea pe treapta aia! e tare dulcica in costumatiile astea mov! si ce ciuf are! da' de ce tii fata fara manusi?[/i]ea e fff vesela, dar nu stiu cum o prind in poze numai serioasa, ca in alea de e hlizita de fapt nu o prind, ca e o mare zvarlugao tin fara manusi ca nu vrea sa le tina in maini (pt ca suge degetul si o apuca urlatul cand vede ca ii pun manusi si nu mai poate sa suga ... ). Oricum am stat doar vreo 10 minute afara ... de poze, nu am lasat-o la joaca fara manusi! pfff bine ca ai zis, fug sa scot rufele din masina! Report
February 18, 201214 yr comment_130844 Maine dimineata vreau sa ma trezesc devreme sa fac ragù, am o pulpa de curcan de aia buna cum faci tu, la marinat.bine zici! ma duc sa scot si eu una din congi, ca habar nu am ce sa fac pt maine, azi am mancat pe afara. Va spun sincer, ca nu mai am pofta sa mananc nimic daca fac acasa, nu stiu ce mi se intampla ... Daca vad la voi sau la restaurant, ok, poftesc, dar acs nu mai poftesc nika ...si faci ragù din pulpa marinata? sau vorbim de 2 mancaruri ... ? Nuuuu, pulpa e la marinat singurica, se transforma ca de obicei in friptura.Ragù fac, pentru ca pe maine la pranz vreau sa fac "timballo di anellini" cu ragù, vinete fripte, etc, de dieta ! Report
February 18, 201214 yr comment_130845 Cum nu va place voua feniculul crud, eu il ador, si-apoi mai ales in salata dupa ce mancam peste e racoritor, parca "spala" tot gustul ala de peste.L-am facut si la cina din Ajun cu portocale, masline negre si boabe de rodie, ulei ev, sare, piper.Apoi il mancam ori crud inainte de masa pana fierb pastele sau la salata normala cu salata verde, rosii, mai pun si kiwi.eu am incercat doar 1 data... la Bergamo ... nu mi-a placut, avea gustul ca si Uzo ...de medicament ... Acum mi s-au mai schimbat gusturile .... poate ...Va rog sa conspirati impreuna cu mine si tot universul sa ma las de fumat! Ganduri bune va rog! azi a fost prima zi ... Am zis ca sa nu anunt, ca poate in 2-3 zile ma fac de ras, dar daca o fi ...nu radeti prea tare, da?! Trag nadejde mare ca voi reusi, cu puterea subconstientului! zici ca sunt fanatica de-acu ... Report
February 18, 201214 yr comment_130846 Maine dimineata vreau sa ma trezesc devreme sa fac ragù, am o pulpa de curcan de aia buna cum faci tu, la marinat.Nuuuu, pulpa e la marinat singurica, se transforma ca de obicei in friptura.Ragù fac, pentru ca pe maine la pranz vreau sa fac "timballo di anellini" cu ragù, vinete fripte, etc, de dieta !am crezut ca faci ragù din pulpa! asta e reteta ceea de duminica si cu oua fierte + ragù + vinete prajite ? Report
February 18, 201214 yr comment_130852 Maine dimineata vreau sa ma trezesc devreme sa fac ragù, am o pulpa de curcan de aia buna cum faci tu, la marinat.Nuuuu, pulpa e la marinat singurica, se transforma ca de obicei in friptura.Ragù fac, pentru ca pe maine la pranz vreau sa fac "timballo di anellini" cu ragù, vinete fripte, etc, de dieta !am crezut ca faci ragù din pulpa! asta e reteta ceea de duminica si cu oua fierte + ragù + vinete prajite ? Brava, acelasi ragù la care adaaug mazare, imbrac o forma rotunda cu vinete prajite, pun pastele al dente (amestecate cu ragù si sos besamel asa e retata originala), mozzarella, inchid cu vinete, la cuptor. Report
February 18, 201214 yr comment_130855 Cum nu va place voua feniculul crud, eu il ador, si-apoi mai ales in salata dupa ce mancam peste e racoritor, parca "spala" tot gustul ala de peste.L-am facut si la cina din Ajun cu portocale, masline negre si boabe de rodie, ulei ev, sare, piper.Apoi il mancam ori crud inainte de masa pana fierb pastele sau la salata normala cu salata verde, rosii, mai pun si kiwi.eu am incercat doar 1 data... la Bergamo ... nu mi-a placut, avea gustul ca si Uzo ...de medicament ... Acum mi s-au mai schimbat gusturile .... poate ...Va rog sa conspirati impreuna cu mine si tot universul sa ma las de fumat! Ganduri bune va rog! azi a fost prima zi ... Am zis ca sa nu anunt, ca poate in 2-3 zile ma fac de ras, dar daca o fi ...nu radeti prea tare, da?! Trag nadejde mare ca voi reusi, cu puterea subconstientului! zici ca sunt fanatica de-acu ... Ce bine ca te lasi! Eu iti tin pumnii!!!Am deja 4 luni de cand nu mai fumez! Hai, ca stiu ca poti! Report
February 18, 201214 yr comment_130856 Moatzoooooo , la biserica ortodoxa ( romaneasca) din urbe, sa duca o prietena care merge acolo. Daniella, tinem pumnii pentru oprit tigara . bafta.Anutza, eu ador fenicul si in salata, si crud, mancat ca un mar Report
February 18, 201214 yr comment_130858 Moatzoooooo , la biserica ortodoxa ( romaneasca) din urbe, sa duca o prietena care merge acolo. a, bon! nu m-as fi gandit c-aveti biserica ortodoxa-n sat! cre' ca-i cazul sa ma culc, sunt oleac' defazata Report
February 18, 201214 yr comment_130871 Buna seara fetelor.Vad ca eu sunt singura care bantui pe aici.N-am apucat sa citesc din urma ,am intrat acum la miez de noapte sa va las o placinta cu mere pentru maine dimineata la cafea.La multi ani pentru dl.Zoazorel Report
February 19, 201214 yr comment_130875 buna dimi !sunt singura cu picea pana la 12, va astept la cafele si la placinta lilianei, apoi vreau sa merg la mami si tati mei [center] [/center] Report
February 19, 201214 yr comment_130876 Buna dimineata!Azi m-am trezit mai tarziu, asa ca ma servesc din placinta Lilianei, din cafeaua Daniellei si ma duc sa admir poze mumoase de Bea! Bunaciunile pe care nu conteniti sa le faceti, le ignor cu desavarsire! O duminica frumoasa la tot hanul! Report
February 19, 201214 yr comment_130878 buna dimineata si de la mine serviti o cafea galani, frappe, chiacchiere, bugie sau, pe romaneste minciunele, scoverzi, ciurigaua, uscatele castagnole o duminica frumoasa va urez, odihniti-va, relaxati-va ca maine incepe alta saptamana Dana, multumesc mult, am primit, nu am inceput sa citesc, deocamdata sunt la faza de aranjat in paginap.s. numele real ti se potriveste perfect, se "lipeste" de personalitatea ta perfect - cel putin din al meu punct de vedere pupa Bea dulce cu gene lungi Report
February 19, 201214 yr comment_130879 Pupam fetele inapoi, deja nu stim ce nazdravanii sa mai facem ...ehehe, pana la 12 ne trebuie multe activitati Report
February 19, 201214 yr comment_130880 m-a topit Bea cu freaza zbarlita si cum sta ea ca babuta pe margine... eu doar in trecere, azi ma odihnesc. am facut prawns saganaki aseara, ne-a placut mult de tot si noua si la musafiri. sigur o sa repet. trebuie sa fac snitele mai pe seara pt pachetele si as manca spanac , asa ca diseara asta mananc, cu ou in motz si gata. o zi buna sa aveti, mai intru mai tarziu sa vad ce-ati mai scris zoaza, La Multi Ani la Stefan Report
February 19, 201214 yr comment_130881 Salut! Ieri a fost ziua lui Stefan.Si-am fost, ca de obicei, doar noi doi, asa ca am facut doua mini-torturi gen amandina.O improvizatie care ne-a placut la greu.Asa ca n-am rezistat sa nu va aduc si voua.Nu-i ff festiv dar e superb la gust. Si dau si de baut: Zozo, la multi ani cu sanatate pt Stefan. Ma servesc si eu cu o bucata de amandina si cu un pahar de coniac si-unul de Moet. Report
February 19, 201214 yr comment_130882 Buna dimineatza!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hello.gif Am facut si noi ochisori.Cam "carpiti", dar se "dreg" cu cafea.Si virtuala, de la voi si reala, din "productie proprie"[b]Va multumim tuturor pentru urari![/b]Am si-o reteta de amandina normala, dar n-am facut-o deocamdata, asa ca n-am poze la ea.Cine mi-a dat-o (o fosta colega) a facut-o si-a zis ca-i mai buna ca la cofetarie! Report
February 19, 201214 yr comment_130885 Buna dimineata, sa aveti o duminica frumoasa. Eu m-am trezit de dimineata, luat lingurita de miere cu propolis, apoi cafeaua si la munci cu mine. Am deja 3 ore de munca la activ Report
February 19, 201214 yr comment_130887 Buna dimineata! Soare si la noi chiar daca e frig,asa ca iar o stergem la blimbare'! O duminica minunata tuturor va urez! Report
February 19, 201214 yr comment_130888 Buna dimineata , Moatzo, avem bre nu una(biserica ortodoxa), ci vreo 2-3 biserici , si fiecare cu bisericutza ei de enoriasi , ca de , asa-s romanii mai cu motz , unii merg ici , altii colea, ca popa asa si asa, si blabla si blibli...eu merg din an in Paste, dar am o prietena care merge mai des, si mereu ii dau ei a duca cele bucate (dulci de obicei)ca apoi dupa slujba se face o masa comuna , si uite asa comunitatea mai afla cine cu cine , ce , etc etc Dani, Beutza ta e belea cum sta asa, gandindu-se profund la ce ar mai putea face o duminica placuta tuturor.Lili , luai si eu una bucata placinta. eu am facut pentru pranz pana la uema o tarta cu portocale ( aluat nefoetat de tarta/stiti voi unt, faina eventual un ou si apa...eu il iau din comertul local, deja intinsa foaia , si deasupra se toarna o *omleta* la cate oua/4 la mine, zeama de la atatea porocale stoarse, linguri rase de zahar /sau mai pline daca va place f. dulce, si tot atatea linguri de smantana lichida) ...se da la cuptor cca 25 min, pana se intareste maglavaisul si devine usor auriu, si foaia e coapta . Report
February 19, 201214 yr comment_130889 Koral, si eu am absolut aceleasi principii ca si tine in ceea ce priveste medicamentele de sinteza. Nici eu (de cand m-am facut mare) nu iau aproape niciodata medicament alopate, cu atat mai putin antibiotice, insa pe de alta parte, tratamentul alternativ/naturist in caz de orice il fac dupa ureche (ma refer la leacuri babesti). Oricum, excelez in miere cu catina, tinctura de propolis, sau osciloccocinum (1 cutie /iarna), restul am mai luat asa leacuri de la farmaciile naturiste, dar dupa fler. Pentru Bea Intrebarea mea este daca ai un medic homeopat in care ai incredere, sau de unde iei recomandarea pentru remediile homeopate?Pana acum picea sta foarte bine si sper sa putem continua pe o linie buna ... Report
February 19, 201214 yr comment_130890 Dani, Beutza ta e belea cum sta asa, gandindu-se profund la ce ar mai putea face o duminica placuta tuturor.o fi parand in poza ganditoare, dar in fapt nu sta o clipa ziua 2 fara tigari Report
February 19, 201214 yr Author comment_130892 Buna dimineata! la toata lumeaBea Daniella bafta, ai deja 2 zile fara tigara? la mai multe, nu te mai gindi ele Report