February 23, 201214 yr comment_131961 ...... deci eu pic in admiratia ta si a zoazei la merele alea sublime, dar din comoditate cumpar aluat frantzuzesc deja intins...si nu fac decat sa curat, sa tai si sa asez merele pe aluat...si tagadaaaaaaaa tarta dupa un pasaj la cuptor e gata si apetisanta arata bine! cum faci tartele? este reteta pe Arta?Pupici! Multumesc! Oana , ti-am dat quote la cum le fac...era mai sus in mesajul precedent:).atat ca cea cu mere am facut-o la si mai mare repezeala, asa ca am taiat rapid cubulete , si presarat oéeac de zahar, si scortisoara.cea de pere, le-am taiat cat de cat egale feliile, si am incercat sa le pun mai ordonat...si am pudrat cu oleac de zahar pudra la final Report
February 24, 201214 yr comment_131965 si eu am dantura toata dulce dar si sarata!! imi plac copturile de tot felul Am renuntat si eu o perioada buna la dulce si nu prea ma mai incanta deloc...dar apoi m-am plictisit si am inceput sa pap dulce ...vorba vine "plicitisit"..Da..plictiseala de lipsa De atunci nu am mai reusit sa mananc fara zahar, dar incerc sa ma mentin la cele doua lingurite de zahar din cafea (nu beau cola sau alte bauturi cu zahar)Nu am mai facut de ceva timp dulciuri..dar si atunci prefer sa mai dau din ele ca altfel..tentatia mare La ce poftesc eu e bagheta proaspata -e o companie care o face exact cum trebuie...la aia mi-e mai greu sa ma opresc Report
February 24, 201214 yr comment_131972 'neata la fetele frumoase! Sa vedem ce-mi mai aduc aminte...Sigur stiu ca avem bolnaviori, si nu-i bine.Ellani, Izuk, Elena care mai e situati la voi? Pupacim sa treaca! Stiu sigur ca am dintii stricati si de dulce si de sarat... ceea ce nu-i bine. Si apropos de ce va ziceam ieri... mie imi spune corpul imediat cand am sarit calul. Si aseara a traz clopotelul. Asa ca terminam cu mare grija ce avem prin casa si ne linistim pt o perioada. Ne intoarcem la rontait de migdale si ciocolata neagra.Asa ca daca-mi vine vreo tentatie, o rezolv imediat... fac dulce sau sarat nemonti, si asa sigur nu mananc. Problema rezolvata. Stella... de Stella imi place ca e rapida. Brava! Si mie-mi place rapiditatea. Anny, daca ai sti cat imi place mie aluatul din comert... da' nu-i monti, asa ca vrand nevrand trebuie sa ma bucataresc daca vreau si eu sa pap. De slabit am slabit bine, zic eu, de la 105kg am ajuns undeva intre 73-75kg dupa un an si jumatate... si ma simt de milioane. Bine, asta cand nu exagerez cum am facut zilele astea. Si gata, nu mai tin minte...A, ba da, Gela, Gela te iubesc... Doamne, cate chestii poti face intr-o zi... Superbrava!Si am inteles ca zi trebuie sa fac ordine in casa si sa-i zic consortului ca nu are voie sa se certe cu mine... nu sunt probleme pt partea a doua, ca si-asa ne vedem putin. Va pupacesc! O zi buna! Report
February 24, 201214 yr comment_131976 Vreau si eu sa stiu daca mai e cineva ca mine si ca dl.Any , care pastreaza toate cutiile de la aproape orice: computer fix, portabil, telefon, eu pana si o cutie de la o geanta Pe Bris n-o depasesc pentru ca virgula cutia de la frigider si-au luat-o cei care l-au adus acasa Dar de la stinga la dreapta:- in holul de la baia noastra am raftul cu incaltamintea mea fiecare in cutia sa - Marco pe dulapul din camera lui are toate cutiile de la componentele computerului si playstation-ului- in sufragerie in dulap sunt toate cutiile de la telefoane mobile, aparate de fotografiat si alte cutiute micute frumusele care poate vor fi de folos cindva - in debara pe tot raftul de sus sunt cutii multe de toate marimile pentru cind tre sa trimit pachete pachetele la prietenii de pe forumurile culinare plus cutii pentru transportat sticle de vin ca nu se stie niciodata cind pot fi utile- pe raftul de pe scari sunt cutiile cele mai mari, gen cea de la televizor- iar in camera de oaspeti pe dulap sunt citeva cutii mai mari (imprimanta si nu mai tin minte ce) iar sub pat cea a ultimului aspirator.Evident ca la multe a trecut deja garantia, ne dam seama cind luam marea decizie de a face ordine si mai aruncam din ele, dar se intimpla foarte rar ca n-are nimeni chef si timp de asa ceva Cre ca la noapte visez ca ma maninca toate cutiile astea Report
February 24, 201214 yr comment_131979 Neatza, m-ati distrat cu cutiile voastre...eu mai tin cate una doua...pantofii stau toti prin dulapurile lor, fara cutii, nici macar nu le mai aduc acasa, le las la magazin .am aruncat multe, dar am inca jde cutiute , alea alea, care pot fi folosite la bucatareli etc etc etc...acum am *dulapul* meu cu sertare ...in fine...om trai si om vedea ce mai arunc ce mai pastrez .o zi faina si sanatate la toti bolnaii de la mare la mic.Mirela?? noutati ceva?.Gela, avansasi cu pregatirile? Report
February 24, 201214 yr comment_131985 hello, hello! si eu am ganduri mari azi, sa vad ce reusesc ca-s mai mult singura. la noi au inceput sa se topeasca zapezile, dac-ati sti ce-i pe strazi, cata flescaraie si mizerie! iar dimineata era un ghetus de patinoar. m-am saturat, vreau o tara ca afara! Report
February 24, 201214 yr comment_131987 Nu dadetzi!! Nu dadetzii ma cu ''Petre'' Va reamintesc de pizza mea coapta pe dosul tavii infainate.. Poze derect' de la locul faptei Sotul ii di'vin' Report
February 24, 201214 yr comment_131989 Ellani, Izuk, Elena care mai e situati la voi? Pupacim sa treaca! De slabit am slabit bine, zic eu, de la 105kg am ajuns undeva intre 73-75kg dupa un an si jumatate... si ma simt de milioane. Bine, asta cand nu exagerez cum am facut zilele astea. Multumim de intrebare,eu nici mai bine,dar nici mai rau(doar ca-s si mai obosita decat ieri si am asa o stare depat[o]lene ,iar monsieur parca merge spre bine.Normal daca nu e tuse,e stranut si invers,dar eu zic ca-i semn bun,pentru ca nu-i tuse seaca,ci din aia care-l ajuta sa alunge 'microbul'mai repede.Dar tot copil neascultator a ramas.Daca ieri s-a lasat convins sa nu iasa la plimbare,azi oricum si-a facut pofta. Dar cel putin,s-a intors in pat.Sper sa vina cu vesti mai bune si celelalte fete cu bolnaviori la activ. Si tu esti superbrava ca ai reusit performanta cu slabitul,mai ales ca a fost in timp rezonabil,deci nu risti efectul yo-yo,sa vina inapoi kilogramele. Geany,l-ai remunerat pe d-nul Geany pentru telecomanda reparata? Report
February 24, 201214 yr comment_131990 Geany,l-ai remunerat pe d-nul Geany pentru telecomanda reparata? Nuu!!! Sincer,fu' pt. alceva' da' ie' siecret' nu po' sa zic pe forum Oricum fu' remuneratie... Report
February 24, 201214 yr comment_131991 http://www.youtube.com/watch?v=xWxAyCaI__4&feature=related Report
February 24, 201214 yr comment_132000 La multi la toti indragostiti!! Noi astazi ne delectam cu[u][b] Blanquette de veau[/b][/u] reteta a lui Alexandru O mancarica f f f f buna, o combinatie de multe arome Budinca de cocos reteta a Aurei Acum astept sa vad cu ce va delectati voi.. Va pup! Report
February 24, 201214 yr comment_132004 BunaNici nu mai stiu ce am facut aziLa 6 dim a cazut gheata dupa casa pe garaj care a fost stricat(grinzi de 10cm/10cm au crapat deci acum refac garajul... muncitorii lucreaza de zorTot azi am cumparat imbracaminte de dat pt comemorarea lui mamaOmu meu si a taiat mina int o tablaSi tot azi mi am scos vecinii din nameti...au fost draguti m au asteptat pe mine....mama lor!!Cam atit ...dar ziua nu s a terminat=============================================================e cineva dentist sa mi dea si mie un sfat?????? Report
February 24, 201214 yr comment_132008 Heiiiiiiiiiiiiii , azi de Dragobete , dau de baut la toata lumea ....mi-am regasit bijuteriile .asa-s de happy , nu de alta dar vreau sa i le las fatucii,mai ales vreo doua ce vin de pe la oameni dragi , disparuti azi. deci sampanie la tot hanul , si bere pentru cine nu agreeaza ( ca mine ) sampania. Report
February 24, 201214 yr comment_132009 Ha ha! Stelinoo!! Ti-ai regasit bijuurile ,ce ma bucur Si doar promisesem ca o sa ti le caut io' Io's cu berea ,dar cu ashea ocazie da si o sampanie la mine Sa poarte Vale' sanatoasa bijuurile lu' mamutza Report
February 24, 201214 yr comment_132018 Carmaw, naspa cu vecini tai ...hm...Sanatate la sot! Stela, beau si eu o sampanie de la tine si ma bucur ca ti-ai gasit bijuteriile. Multe fete nu le-am mai vazut pe aici la Han... Lili, Angel, Foxy, Cerulina... Eu astazi am sarbatorit de dimineata Dragobetele cu 2 prietene, am mancat , am baut un vinut si am avut si desert, ne-am sitit bine. Acum astept sa le culc pe fete si apoi sa-mi fac de cap pe net Voi cum ati petrecut ziua de astazi? Report
February 24, 201214 yr comment_132019 Dexter returns cu comedia în multe acte şi fără epilog, intitulată provizoriu, [b]De ce mă condimentaşi frate?[/b][i][/i]manierele elegante vor ghida interacţiunile cam aşa: ce e scris cu litere cursive nu se pune, pen'că se presupune că dacă autorul s-a străduit să pună italice pe cuvînte, atunci scrie în modul respectiv din motive umoristice şi în cunoştinţă de cauza cuvinte sau expresiile fără italice dar folosite ca şi cum ar exista în limba maternă sunt fair play şi pot declanşa glume spontane ăi cuprinşi de arsuri, mîncărimi, furie sau alte sentimente care au de a face cu emoţiile, tre'să strige henţ! ca să fie excluşi de la condimentare Report
February 24, 201214 yr comment_132023 Doamnelor eu raman aceeasi romantica incurabila Amore,amore,amore http://www.youtube.com/watch?v=IwacsU0Ul8Q&feature=related Report
February 24, 201214 yr comment_132030 Geany, dar nu mai tu esti romantica astazi? Unde-s fetele?Eu il astept pe amore meu sa vina de la servici Report
February 24, 201214 yr comment_132037 ce e scris cu litere cursive nu se pune, pen'că se presupune că dacă autorul s-a străduit să pună italice pe cuvînte, atunci scrie în modul respectiv din motive umoristice şi în cunoştinţă de cauzada, eu exact asa fac de acord cu tot restul Report
February 24, 201214 yr comment_132038 Heiiiiiiiiiiiiii , azi de Dragobete , dau de baut la toata lumea ....mi-am regasit bijuteriile .asa-s de happy , nu de alta dar vreau sa i le las fatucii,mai ales vreo doua ce vin de pe la oameni dragi , disparuti azi. deci sampanie la tot hanul , si bere pentru cine nu agreeaza ( ca mine ) sampania. Brava! Cred ca e un semn ca trebuie sa i le dai fatucii sa nu le mai pierzi Report
February 24, 201214 yr comment_132039 ăi cuprinşi de arsuri, mîncărimi, furie sau alte sentimente care au de a face cu emoţiile, tre'să strige henţ! ca să fie excluşi de la condimentarePai nu matale iti luasi giucariile si ai plecat cand facui si eu gluma? Sa inteleg ca ai zis hent ? Report
February 24, 201214 yr comment_132044 Tot io' http://www.youtube.com/watch?v=K6QQNBsjqRY&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=R76Abv8-Mbc http://www.youtube.com/watch?v=XXpmhSFKcr8 Report
February 24, 201214 yr comment_132045 Sa inteleg ca ai zis hent?idea cu henţu' mi-a venit după poate din cauză că nu ţi-am văzut body language, scrierea matale transpiră cu sentimente de henţ, tre'să recunosc.oricum, sunt şi eu fair game, abia aştept să mă condimentaţi [font=Arial, Helvetica, sans-serif]http://fcemoticons.tripod.com/images/salt.gif[/font] Report
February 24, 201214 yr comment_132046 Gianinoooooooooooo, cazusi in oala romantica cu massimo fata ??aia cu sapore di mare, sapore di sale a lui gino paoli e una din preferatele mele . Report