Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Hi hi! O sa radeti de numa' le-am facut uriase ca nu am timp,o singura tava,le-am facut cu o telemea buna grasa ,nu prea sarata framantata cu oua si stafide :-* si clatite cu gem de piersici cumparat dar f. bun are bucatele de fruct prin el,bub' cu nutella... :-* de atunci deja am terminat tot ,doar sa se racoreasca un pic.

:-*

post-405-13509896312674_thumb.jpg

Mama, Geany, a venit mirosul imbietor pana la mine!

Am furat una si ma duc inapoi la munca. PUP!

Ia ,va ofer cu mare drag! :-* si ''plitite'' (clatite)

post-405-13509902527585_thumb.jpg

Ci' sa fac?! le-am dat peste cap rau ,facut rapid din criza de timp :-*

Ai facut niste clatite "imbulinate"! :-*

Ai facut niste clatite "imbulinate"! :-*

Hi hi! :-* mda! mie mereu imi ies asa. si asa ii ieseau si lui bunica,nu stiu daca e tigaita de tuci de vina ca e de la ea ,sau compozitia,dar mie mereu asa imi ies :-*

Geanyyyyyy , vreau si eu branzoaica de la tine :drool:

Cred ca nu mai dau pe aici pe forum , ca mor de pofte si nu are cine sa mi le satisfaca. Azi abia am facut o salata cu ton la care pofteam de un veac. Oare este vreo optiune de eliminare poze ?! :D

Ha ha! Serviti cu incredere :D mare pacat ca nu va pot servi decat virtual :D

Sotul ma baraia de mult sa-i fac,azi am gasit telemeaua asta buna grasa nu prea sarata asa ca a mancat sotul cu rosii si ceapa si restul am framantat-o sa-i fac placinte,asta ca sa nu spuna ca nu-l iubesc :D

Totusi, la copii le promisesem clatite asa ca m-am tinut de cuvant si cu alea.

O seara faina tuturor! :drool:

Hello , la vreme de seara.noi am fost tare vrenici si am terminat cu inregistratul ( deci tot ciclul bruckner...)

maine repetitie generala si seara concert....si de joi libeeeeeeeeeeeeeeeer , nu-mi vine sa cred, la cate am de facut...e super vestea asta.

deci in seara asta am serbat cu niste colegi...si multumita lui fratello am avut niste super sarmautze in foi de viza...eu am crosetat rapid o tarta sarata cu mangold si parmezan , plus diversee mizilicuri....toata lumea multumita...acum am strans vasele, am umplut masina, am intrat sa va salut si ma duc la nani , ca maine e o zi tare luuuuuunga. ( am diverse sedinte si sedintele)culminat cu concert ONU cu discursuri alea alea...si cocktail dupa :drool:

Sanatate multa lui Alex.

Gianinoooooo, m-ai zbart cu polalele ce ti le pusesi in brau :D

Geanyyyyyy , vreau si eu branzoaica de la tine :D

Cred ca nu mai dau pe aici pe forum , ca mor de pofte si nu are cine sa mi le satisfaca. Azi abia am facut o salata cu ton la care pofteam de un veac. Oare este vreo optiune de eliminare poze ?! :D

asisderea :drool:

hello, hello!

la mine-i o lumia cenusie care-mi place si-i cald. daca as fi avut liber, ar fi fost perfect.

am terminat inventarul, saracie mare, n-am avut ce numara. e de rau! acuma tre sa fac hartiile.

o zi asa cum v-o doriti fiecare!

Lumina e gri, deci deprimanta si au dat drumul la caldura deci doua motive de deprimare pe azi!

Pisicile sunt fericite, si-au impartit caloriferele! Macar cineva e fericit, in afara de Moatza!

Lumina e gri, deci deprimanta si au dat drumul la caldura deci doua motive de deprimare pe azi!

Pisicile sunt fericite, si-au impartit caloriferele! Macar cineva e fericit, in afara de Moatza!

:lol: mie chiar imi place!

in materie de meteo, pe mine ma deprima doar soarele puternic de vara :angryfire:

Si la mine e gri si ceata, dar se pare ca mai pe la pranz va iesi si soarele, de-abia astept.

Geany, m-ai ucis si pe mine cu branzoicile tale, nici la clatite n-as zice nu!

Stella, etsi Speedy Gonzales de-a dreptul, ma bucur ca urmeaza un pic de pauza pentru tine (desi, sigur o sa-ti gasesti o mie de lucruri de facut pe-acasa).

Ma gandeam tot mai mult zilele astea daca sa ne mai luam un catel (au trecut 2 ani de cand a murit Ama si mi-e dor de ea si mi-e dor si de a avea un caine pur si simplu), mai ales ca pitica mea cea mica tare si-ar dori. Dar mi-e si un pic groaza pe de alta parte sa o luam din nou de la capat, trebuie sa mai gandim un pic.

Pana una alta, va doresc o zi frumoasa-frumoasa!

Buna si la noi gri,dar cald.Ma cam deprima intunericeala asta in casa dar asta e,cica se anunta un val de frig temperaturi f. scazute mai ales in timpul noptii ,si chiar lapovita :( apoi sapt. viitoare se mai incalzeste iar.

Iar nu mai stiu ce sa le fac de mancare azi,o sa ies la cumparaturi si ma orientez la fata locului in functie de ce oi gasi :angryfire:

O zi minunata tuturor! :lol:

Buna dimineata!!!!

Chiar ca o zi deprimanta si este asa de intuneric in birou ca am impresia ca s-a lasat seara si ar trebui sa ne ducem la culcare sau imi este mie somn. :angryfire:

Stella, sanatate multa si la voi si spor la treaba! Alex se simte mult mai bine astazi. Multumim!

2ut, eu va incurajez sa luati un catzelusz, asa va umple de tare viata, de fapt voi stiti asta.

Moatza, voi ati facut cu inventarul ca in Caragiale cu steagurile. :lol:

[i][b]Pristanda: Ei? Şi le-aţi numărat, coane Fănică?... Ei? Aşa e? Patruzeci şi patru...

Tipătescu: Vreo paispce... cinspce.

Pristanda: Apoi să le numărăm, coane Fănică; să le numărăm; două la prefectură.

Tipătescu: Două...

Pristanda: Două pe piaţa lui 11 Fevruarie...

Tipătescu: Patru...

Pristanda: (căutând în gând) Două la primărie...

Tipătescu: Şase...

Pristanda: (acelaşi loc) Unul la şcoala de băieţi...

Tipătescu: Şapte...

Pristanda: Unul... la şcoala de fete...

Tipătescu: Opt...

Pristanda: Unul la spital...

Tipătescu: Nouă...

Pristanda: Două... la catrindală, la Sf. Niculae...

Tipătescu: Unsprezece.

Pristanda: Două la prefectură... paispce...

Tipătescu: (râzând) Le-ai mai numărat pe ale de la prefectură.

Pristanda: Nu, coane Fănică, să trăiţi! (continuă repede, pe nerăsuflate.) Două la primărie, optspce, patru la şcoli, douăzeci şi patru, două la catrindală la Sf. Niculae, treizeci...

Tipătescu: (râzând) Le-ai maii numărat o dată pe toate astea şi aduni rău...

Pristanda: Doamne păzeşte, coane Fănică, să trăiţi, patruzeci şi patru, în cap... patruzeci şi patru... Cum zic, unul-două, poate vântul... ori cine ştie...

Tipătescu: (râzând) Ghiţă... apoi nu mă orbi de la obraz aşa.

Pristanda: (schimbând deodată tonul, umilit şi naiv) Famelie mare... renumeraţie după buget mică.[/b]..[/i]

Hai ca facuram si putina cultura, acum ma duc sa ma apuc de munci.

O zi frumoasa va doresc si cat mai luminoasa!

post-88-1351061845738_thumb.jpg

post-88-13510618659127_thumb.gif

Buna dimineatza!

Salutari din Tirol , vemea e frumoasa , concediul placut...Elena se distreaza de minune , noi cateodata nu prea ca trebuie tot timpul sa alergam dupa ea dar d-ra e in al 9-lea cer!!!!!

Va pup si revin cu amanunte in weekend !

neaţa la han, că pe aici încă nu am trecut azi https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif

La noi e iar o zi superbă. A fost ceaţă dimineaţa şi frrrrrrrrrrrrigggg, am pus deja căciulă în cap. Acum e aşa limpede şi senin de sunt tot cu ochii pe geam https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/105.gif

Parcă dă să mă încerce şi pe mine o răceală. Da' nu mă las. Cătină cu miere deja mâncăm în fiecare dimineaţă de o săptămână. Azi am luat şi eu tinctură de propolis. Eu pun picăturile în linguriţă pe zahăr/fructoză şi apoi morfolesc totul în gură pînă se topeşte şi se duce încet pe gât şi e ca un sirop. Am încercat şi să picur direct picăturile dar am impresia că doar mă arde. Aşa siropit mi se pare cea mai bună soluţie.

Multă sănătate vă doresc tuturor.

Giorgiiii, tocmai am văzut pe geam un steag şi m-a pufnit râsul. Nu pricepea lumea în birou ca am https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif

Bia, şi la noi au început discuţiile despre căţel şi încă nici nu avem cheile de la grădină. I-am spus lui Maia că deocamdată avem căţelul vecinilor până apucăm sa ne facem gardul https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif