October 20, 201213 yr comment_166975 Merci Lizu:)...fata ramane pe wend la ea . o sa mergem noi s-o vizitam si aprovizionam Report
October 20, 201213 yr comment_166979 O zi buna va doresc la toate. Zoazo , ma bucur ca mama ta e bine si ca esti si tu bine. Stellina , ai fata mare , sa-tzi traiasca! Chiar , foxulina unde o fi? Noi plecam maine dimineatza in Tirol. Stam o saptamana. Sunt curioasa daca ne vom relaxa sau enerva!!!!! Fug sa fac bagaje in continuare! Va pup! Report
October 20, 201213 yr comment_167005 Bunadimineata si de la noi fetele! Sunt doar eu cu Annabelle acasa ca The Husband si buni' au plecat prin paduri si noi am hoatarat sa fim casnice astazi! Avem in plan o cheesecake cu capsuni pe mai incolo in rest vrem sa lenevim ca ieri am fost pe munte, saptamana trecuta la zoo asa ca azi pauza totala si ceva timp de forum ca de mult nu am avut timp . Drum bun Mutti spre Tirol si pupici Elenei! Sa faci poze si sa ne arati ca si mie mi-e dor de Tirol! O Stella deci acum esti empty nested! Mult succes fetei la Uni! Lizura scumpetea ta mica ce mai face? Un curand o sa fie un an, nu? Zoazorel refacere rapida mamei si tie sanatate iti doresc! Verber multa sanatate si ai grija de tine! Geany unde ai scris tu "sa le mai fac vreo doi copti " eu am citit " sa le mai fac vreo doi copii " si ma gandeam ce hotarata esti [b]Moatza[/b] trimite-mi si mie niste motivatie la pachet ca eu la sala nu mai ajung si singurul sport pe care il practic acum este alergatul dupa Annabelle Eu vreau sa scap de 5 kg pana la jumatatea lui decembrie Oare reusesc? Report
October 20, 201213 yr comment_167006 Doamnele cu bubuleti mai mititei , totul ok? sanatosi voinici? Pe mine m-a strigat cineva? ca eu sunt sanatoasa, mititica spre marisoara si voinica. Aici il tin pe bunicul meu scump de mana Report
October 20, 201213 yr comment_167007 Ohohooooooooo ce frumusete bronzata avem noi pe aici Superba Anabella ta Cristina.Fiimea e deja in anul 2 asa ca e deja rutina , cu ea plecata si ope acasa doar din cand in cand la wend asta nu venea ea si urmatoarele doua lipsesc eu .Important e ca e bine * in baschetii ei* si ca e happy cu ce-a ales si ce face.duminica frumoasa.Anamaria, vacanta placuta ( asta e cea faimoasa cu compania colegului domnului sotz ?? ) Report
October 20, 201213 yr comment_167009 Pe mine m-a strigat cineva? ca eu sunt sanatoasa, mititica spre marisoara si voinica.Si extrem de frumoasa Sa-ti traiasca printesa draga! Report
October 20, 201213 yr comment_167011 Da , Stella asta e. Merg in vacantza cu sotzul si cu prietenul lui . Report
October 20, 201213 yr comment_167013 =)) Stella si Uma. E bronzata piticuta ca toata ziua e afara cu buni - pleaca dimineata la 9 si se intorc pe la 4-5 - numai ei stiu pe unde merg . Cert este ca atunci cand vin acasa sunt amandoi zambareti si plini de viata. Cand pleca dimineata carutul Annabellei arata ca un survival kit Report
October 21, 201213 yr comment_167014 Mutti vacanta frumoasa si sa ne revii odihnita! Cristinika...ce bijuterie mica ai, o floricica.....ce a mai crescut bombonica de ea.Bucura te draga mea de papusica ta!! fetele pup si neata! Report
October 21, 201213 yr comment_167015 'Neatzaaa! Daaa, si eu o strigasem pe Bella Anabella! N-era dor de ara, mi-e dor de Enena, de Bub, de toti copiii frumosi ai Artistelor! Sa va traiasca, sa fie sanatosi si fericiti si sa va bucure!Mutti, vacanta frumoasa si fara nervi! Si voua, tuturor, o duminica frumoasa! Report
October 21, 201213 yr comment_167016 Moatza[/b] trimite-mi si mie niste motivatie la pachet ca eu la sala nu mai ajung si singurul sport pe care il practic acum este alergatul dupa Annabelle Eu vreau sa scap de 5 kg pana la jumatatea lui decembrie Oare reusesc? pai faci asa: trimiti omu' la sala si el vine cu 2 abonamente pe-un an, c-a obtinut un pret imbatabil si n-a putut sa se-abtina sa nu te aiba si pe tine pe-o gantera. si gata, un an esti rezolvata, ca doar n-ai dat banii de pomana!5 kg pana-n decembrie le pierzi daca alergi mereu flamanda dupa Annabelle. pe care o mozolim de-obrajorii aia bucalati.nu slabesti la sala doar prin miscare, am constatat ca tre sa faci si foamea. Da , Stella asta e. Merg in vacantza cu sotzul si cu prietenul lui . ce fel suna asta! Mutti, io sper sa te relaxezi macar, daca n-ai promisiuni de distractie. hello, hello! si-un we glorios, atata cat a mai ramas! Report
October 21, 201213 yr comment_167017 Geany unde ai scris tu "sa le mai fac vreo doi copti " eu am citit " sa le mai fac vreo doi copii " si ma gandeam ce hotarata esti HA ha ! sunt foarte hotarata cand e vb. de copt, de facut ''coptii'',nexam,mai las loc si la altii sa se desfasoare ca eu mi-am indeplinit planul la acest capitol Tare frumoasa printesa,exact floricica ce lipsea pe acel tapsan de iarba verde ,superba poza Iau si eu o gura de cafea de la Zoaza',astept sa-mi vina sotosenia de la munca ,apoi daca o fi la fel de frumos cum a fost ieri (o zi superba de toamna tarzie cu soare cald )o sa iesim cu bub' la plimbare, la o terasa ,bub' la topogane,deaceea sa vad ce pot sa incropesc rapid de mancare pt. cand ne-om intoarce ,ma gandesc sa fac o omleta mare cu ghebe,am facut salata de gogosari copti ,am pus din sos de la gogosarii marinati ,si pt. pe seara ceva pui nu stiu, ma mai gandesc ... O zi minunata tuturor va urez! Report
October 21, 201213 yr comment_167018 Ziua buna . Cristina pup bebitza scumpa si frumoasa .Eu sunt in urma cu multe pe aici , nu mai am timp de nimic , cand ajung acasa sunt rupta de oboseala , nici sa deschid calculatorul nu mai am chef. De gatit , rapid , daca o mai fac , daca nu face mama .Mi-e dor de bucatarie , asta e pretul pe care il platesc , dar nu am de ales . Raceala mea nu mai trece , de 2 saptamani tusesc , curge nasul , am inghitit o farmacie intreaga si nu ma mai lasa. Iza e bine 2-3 zile , dupa care o saptamana e mucoasa ...stiam ca asa va fi o data cu intrarea in colectivitate. Report
October 21, 201213 yr comment_167022 Buna dimineata. si la noi ieri a fost o zi splendida; am profitat sa facem o vizita copilei si surpriza a fost ca in momentul plecarii, fiocco a aparut de pe tarla din mahala, si a sarit in masinaasa ca l-am plimbarisit si pe el la lausanne...nu va zic ce happy era *masa/aka fiimea* , cat l-a smotruit si tot...de a zacut si siestatbietul matz vreo 2h dupa aia.azi se pare ca va fi tot fain. eu am luat liber de la bucatarie, ca am fratello in vizita si el e *chef* ceea ce ma incanta.am facut doar * un tort de mere* zozesc ( tip up-side-down).mai am o saptamana duuuura rau, si dupa ...oleac' de huzureala...ce bine o sa fie.pup tulemond si va doresc vacanta placuta Mutti; gandeste-te intai la tine, si la faptul ca meriti vacanta asta, si lasa pretinul de familie sa se descurce singur .Gianinooooooo, ce mai face bubul national ?si Beutza Daniellei? Report
October 21, 201213 yr comment_167023 Raceala mea nu mai trece , de 2 saptamani tusesc , curge nasul , am inghitit o farmacie intreaga si nu ma mai lasa. Iza e bine 2-3 zile , dupa care o saptamana e mucoasa ...stiam ca asa va fi o data cu intrarea in colectivitate. Sanatate mamitza de Iza si copilei Report
October 21, 201213 yr comment_167024 Dorina nu poti face o cura de polen ,laptisor de matca,drojdie ceva??? Report
October 21, 201213 yr comment_167025 Gianinooooooo, ce mai face bubul national ? Bubul national momentan e in baie se ''beleste'' cu tacso' (=in traducere se barbiereste) il imita intocmai la oglinda se unge si el cu toate celea din pacate azi vremea nu tine cu noi nu e de terasa si utza e f. frig si inorat asa ca schimbare de plan schimbatoare ,mergem la mama sa o punem de o friptura, a scos sotul pepenas murat si gogonele parguite din butoi o sa luam si un bidon de vin si asta e ... O zi faina tuturor in continuare! Report
October 21, 201213 yr comment_167029 Lizura[/b] scumpetea ta mica ce mai face? Un curand o sa fie un an, nu? Cristina puicanul meu are deja un an si o luna! A avut party de ziua lui ca sintem in Romania de o buna bucata de timp si a fost un party f reusit! A fost super sociabil si toata lumea i-a laudat cumintenia! Cristina incearca cu cura proteica - o numeste Dex de dezintoxicare - daca faci abstractie de nume...e o cura care te ajuta sa slabesti - eu cu asta si altele din martie in octombrie prezent - am dat jos aproximativ 9kg. Mai am inca pe atit dar incerc...asta bineinteles daca nu rivnesc la tot ce face mama bun:) Report
October 21, 201213 yr comment_167035 Dorina nu poti face o cura de polen ,laptisor de matca,drojdie ceva??? Nici eu nu mai stiu ce sa fac , in fiecare an trag o "raceala" cumplita , ma tine cate o luna , apoi nu mai prea am treaba toata iarna. Anul acesta a aparut cam repede , ca inca nu a dat frigul. Pe vremuri faceam o cura de polidin si om eram , dar acum nu se mai fabrica din pacate ( asa cum se intampla cu toate lucrurile bune). As avea o alternativa cu niste capsule , dar la cum ma stiu eu , sunt sigura ca nu ar avea rost pentru ca nu as lua tratamentul cum trebuie ( uit mereu sa-mi iau tratamentul , nu ma pot tine de o cura lunga ). Report
October 21, 201213 yr comment_167036 Ziua buna . Cristina pup bebitza scumpa si frumoasa .Eu sunt in urma cu multe pe aici , nu mai am timp de nimic , cand ajung acasa sunt rupta de oboseala , nici sa deschid calculatorul nu mai am chef. De gatit , rapid , daca o mai fac , daca nu face mama .Mi-e dor de bucatarie , asta e pretul pe care il platesc , dar nu am de ales . Raceala mea nu mai trece , de 2 saptamani tusesc , curge nasul , am inghitit o farmacie intreaga si nu ma mai lasa. Iza e bine 2-3 zile , dupa care o saptamana e mucoasa ...stiam ca asa va fi o data cu intrarea in colectivitate.Izuk tu te-ai angajat deja? In Islanda erai nu? Report
October 21, 201213 yr comment_167038 Izuk, eu, asa cum ziceam, fac pe toamna, o cura de miere cu catina: 1/2 la 1/2, cate o lingurita dimineata pe stomacul gol.De trei an n-am mai racit serios!Hai sa va dau placinta si prajitura cu mere si jeleu, ca tot mi-a amintit Stellina: Report
October 21, 201213 yr comment_167040 Lizura , eu eram in Finlanda , dar acum sunt in Romania si m-am angajat aici. Zozo , am facut si eu acum vreo 2 ani catina cu miere , nu stiu daca am procedat bine ( am facut asa cum m-a invatat bona Izabelei din acea perioada ) , dar mie mi-a fermentat "maglavaisul" , avea un gust piscator , ciudat si mi-a provocat diaree , asa ca am pus-o la gunoi. Nu m-am mai incumetat sa bag o gramada de bani in catina si miere ca sa o arunc din nou . Report
October 21, 201213 yr comment_167041 Lizura , eu eram in Finlanda , dar acum sunt in Romania si m-am angajat aici. Zozo , am facut si eu acum vreo 2 ani catina cu miere , nu stiu daca am procedat bine ( am facut asa cum m-a invatat bona Izabelei din acea perioada ) , dar mie mi-a fermentat "maglavaisul" , avea un gust piscator , ciudat si mi-a provocat diaree , asa ca am pus-o la gunoi. Nu m-am mai incumetat sa bag o gramada de bani in catina si miere ca sa o arunc din nou . Pai eu am tinut borcanul la frigider.Si-a tinut! Am spalat catina, am pus-o-ntrun borcan de 800, jumate de borcan si-am turnat jumate de borcan de miere.Amestecata si la frigider. N-a fermentat, iar acum mi-a ramas zeama cu miere, din care iau in continuare. Report
October 21, 201213 yr comment_167043 Hello girls Stellina, piciulina a facut oleak de febra joi spre vineri, asa spre 40, cat sa mergem al spital cu ea. Ne-a dat niste antibiotice, le-am cumparat, apoi am decis pe proprie raspundere sa nu i le dau. Inlocuiesc doar cu leacuri babesti si aerosoli. Merge greu, ca pitica are o personalitate foarte puternica... e in perioada in care "pot si eu", "fac si eu", "iau eu", "pun eu" si NU - NU - NU fuge si se ascunde sau refuza cand asa are 'mneai chef nu e chip sa o faci cu vorba buna sa faca precum doresti ... Dar, ne descurcam ... mergem inainte. Prin urmare a mai facut oleak de febra vineri spre sambata, vreo 39 si de atunci e bine, adica mucoasa, dar nu a mai facut.Am pus la facut suc de ridiche aseara ...dar pana la ora asta nu a fost chip sa ii dau decat o prima transa si aia cu pacaleala ..., care a doua tura nu a mai tinut... No problem ...vedem mai departe cum ne descurcam.Ca sa profit in continuare de ea, am curatat ridichea, am ras-o (blender) si am amestecat-o cu miere. A lasat suc instant. o mai las pana pe seara in bucatarie, apoi o bag in frigi, cica se poate pastra pana la 2 luni asa ...Stella, pentru muciosi ai remedii naturiste, ca de fapt mucii o omoara pe picia, de tusit arareori, dar nu am zis eu bine.Succes, Vale in noul an scolar, precum si ca asistent universitar! Zozorel ma bucur tare ca mama ta a trecut cu bine prin operatie si ca e bine dispusa. Recuperare rapida si reintrare grabnica in normal ii doresc. Cristina, Annabelle e o frumoasa si o dulcica! 5 kg le slabesti cu Detoxul in 3 saptamani (urmate de inca 6 saptamani de stabilizare greutate noua). Deci ai timp, pune-te rapid pe treaba. Uite aici ai link la topic: https://forum.artaculinara.ro/topic/3562-retete-detox/lista de alimente permise si metoda sunt pe la postul 17.Aici, la post 1195, ai multe variante de menu zilnic (in caz ca nu ai timp sa citesti tot topicul):https://forum.artaculinara.ro/topic/3562-retete-detox/E usor de tinut si rezultatele sunt spectaculoase. Am tinut in martie si am 11 kg date jos, pe care nu le-am mai luat inapoi. Mutti, vacanta placuta. Izuk, sanatate. Eu zic sa incerci cu remedii naturiste. Nu era nici un rau de la catina aia cu miere mai intepacioasa. Se tine insa la frigi. Zerda, merci mult pt raspunsul detaliat, am inceput un raspuns la serviciu a doua zi, dar asa a ramas pana in zi de azi ... Pe scurt problema mea nu e cu copil mofturos, ci cu un adult de 40 ani, care nu mananca decat cateva feluri de mancare si nici alea nu-s bune.... De legume nu s-a pomenit, cam toate nu sunt pt oameni ... verb, sanatate si tie si consortului! Eu am facut pt mnealui pui cu cartofi prajiti si salata de rosii cu branza rasa, conform cererii. Pentru mine si picea guacamole in 3 variante si Fajita de pui cu tortilla (din care a mancat si tati). Picea insa a ras cate 2 portii de pene si ieri si azi la pranz, cu sos facut la repezeala de mine gen supa crema de rosii (morcov, pastarnanc, telina, rosie, usturoi, ceapa, ciupercute, cimbru si busuios, oleak de ardei iute, fierte la abur si pasate) si parmezan ras deasupra. Am facut si poze ...dar nu am timp sa le descarc, ca a trebuit sa deretic, sa spal rufe, gateala/strans si in rest cu vijelia in parc ... va pupez! I hug U all , fug! dar nu inainte sa va doresc o duminica dupa amiaza si seara cat mai placute si o saptamana excelenta! Eu voi avea una grea ... , relaxati-va si pt mine pls ... Report
October 21, 201213 yr comment_167047 Pai "tanti" imi spusese asa : 1 kg catina , 800 g miere de albine , se lasa la macerat la temperatura camerei 10 zile si se amesteca zilnic in ea. Dupa cele 10 zile , se paseaza si se strecoara sucul , apoi se tine la frigider. Ei ....dupa alea 10 zile mie mi s-a parut a fi fermentata , am luat din ea de vreo 2 ori (cu efectele mai sus mentionate ) , apoi am renuntat. Iza nici nu a vrut sa puna gura pe ea . Report