Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

D-ra mea nu se mai trezeste , e dau cu toate p-aci si ea nik , o doare-n basca. Ma duc sa o trezesc eu ca iar face o nefacuta si nu doarme la amiaza ca ieri. Aseara am pus-o la 7 si ceva in pat ca era rupta si a dormit bustean pana acum.

Azi fac o ciorba de vacutza ca-mi vine sotziorul acasa si el e cu zamurile :rolleyes: Mai am vreo ora de calcat si apoi sa fac o leaca de curatzenie. La 4.00 ma duc la cresa , azi facem felinarele de Sf. Martin. :toothy9; Adica parintzi si copii , taiem , lipim.......

Io m-am trezit!!! La noi ploua si e intuneric rau afara, imi vine sa ma bag sub plapuma...

Angel n-a mai intrat de mult mi se pare, dar poate a mai postat pe facebook, mi-e dor de ea si de cele trei minuni ale ei.

Stella, sa-ti zboare matura ca vantul si ca gandul si sa-ti termini repede treburile, sa ai timp de relaxare si povesti!

Va pup!

Buna dimineatza!

D-ra mea nu se mai trezeste , e dau cu toate p-aci si ea nik , o doare-n basca. Ma duc sa o trezesc eu ca iar face o nefacuta si nu doarme la amiaza ca ieri. Aseara am pus-o la 7 si ceva in pat ca era rupta si a dormit bustean pana acum.

Azi fac o ciorba de vacutza ca-mi vine sotziorul acasa si el e cu zamurile :rolleyes: Mai am vreo ora de calcat si apoi sa fac o leaca de curatzenie. La 4.00 ma duc la cresa , azi facem felinarele de Sf. Martin. :toothy9; Adica parintzi si copii , taiem , lipim.......

Ce faina mi se pare activitatea de la cresa, cu parinti si copii care lucreaza impreuna.

Eu azi fac o ciorba de loboda sa se hidrateze microbistul cu niste vitamine cand o veni de la munca!

V-am spus ce-mi place cum arata loboda?? cand eram de varsta Shefei nu m-atingeam de ea, si am inceput s-o mananc la un moment dat numai ca-mi placea cum arata!Si ca era zeama rooooooozzzz!

Shefa mananca verdetzuri...i-am tot dat. Si placinta cu loboda mananca. De fapt , daca-i e foame mananca orice. Daca nu , nici snitzele nu vrea :rolleyes:

Ah , si sa nu-i dai de 2 ori aceasi mancare , nici asta nu vrea.

Aseara ne-am facut de cap amandoua , am mancat snitzele cu dovlecei pane ( astia nu i-au prea placut) , cartofi prajitzi si Ketchup!

Mare noroc ai cu Shefa, daca te aude mama se da cu capul de pereti! Eu la varsta ei nu vroiam sa mananc decat cateva chestii!

Sa va fie de bine mancarea de aseara!

Ioana , norocul mi l-am mai si facut :toothy9; , ca daca shefa nu vrea sa manance ce are in farfurie si zice: ata nu bun....atunci eu spun: Pacat , pt ca altceva nu este de mancare :scratch:. O las in pace si apoi se uita in stanga , in dreapta , examineaza totul cu atentzie si daca-i e foame ia farfuria si mananca. Daca nu mananca inseamna ca nu-i e foame :rolleyes:

Nu mananca frunze de salata , nici la cresa nu vrea....alege legumele din salata si frunza o lasa. Si verdetzurile daca-s tari ori le tai marunt-marunt ori le invart de 2 ori in mancare pe foc si se inmoaie.

Tot de vacuta! Asta imi aduce aminte ca prin tabere in ciorba de vacuta gaseam si varza si mazare, tot ce vrei!

Mie imi place gustul, si cui nu-i place sa scoata bucatica sa n-o manance ce atata stres!

Ioana , eu pun si mazare si fasole...tot ce prind. Dar conopida n-am pus pana acum....si cred ca nici varza. Am pus conopida , cartofi nu cred ca mai pun ca e destul de plina ciorba.

Buna dimineata!!!!

Ce frumoasa este toamna asta! :rolleyes:

Sanatate la toti bolnaviorii, o zi frumoasa va doresc si pumnii stransi pentru mamitza lui ZoazoNico!

post-88-13504604728256_thumb.jpg

post-88-13504604828704_thumb.jpg

post-88-13504605099613_thumb.jpg

post-88-13504605373587_thumb.jpg

post-88-13504605581437_thumb.jpg

post-88-13504605695629_thumb.jpg

post-88-13504605833135_thumb.jpg

Niste flori:

post-88-13504605493023_thumb.jpg

Si un cos cu bunatati:

post-88-13504606301407_thumb.jpg

Ioana , eu pun si mazare si fasole...tot ce prind. Dar conopida n-am pus pana acum....si cred ca nici varza. Am pus conopida , cartofi nu cred ca mai pun ca e destul de plina ciorba.

Shefa o sa invete sa manance si salata nu-ti fa tu griji!Cat despre politica, nu e altceva, la mine a mers, nu mancam, cand imi era foame rodeam paine cu iaurt ceva, ideea e ca un copil nu moare de foame cu mancarea in casa, ori descopera el gusturi noi, ori il impinge foamea, deci mai putin stres pentru toti!

Cat despre mazare, la noi in casa nu se punea , la gradinita am vazut ca se punea si acolo, dar aia cu varza e strict din tabere, ca trebuiau sa hraneasca o armata intreaga si varza cum se stie este satioasa desi e hipocalorica se digera dificil si era buna sa umple stomacurile!

Diseara o sa am placerea sa ma uit la Dallas, noua serie.

Din cei vechi i-am vazut in publicitate pe JR, Bobby si Sue Ellen.

Sunt tare curioasa.

Any,l-am vazut si eu .Sunt 10 episoade din sezonul 1 , mi-a placut, e foarte captivant.

Mai apar in serial si Lucy si Cliff Barnes.

Buna dimineata la toata lumea si mult spor in toate :rolleyes: :toothy9;

Neata Georgi, imi plac "bunatatile" (tare mi-as mai dori unul) si florile-s gaine tare si dulciurile cu mere ma omoara!

La noi ploua si e intuneric rau afara, imi vine sa ma bag sub plapuma...

A ajuns la voi ploaia... La noi a plouat azi noapte şi a bătut vântul de am crezut că scoate nişte copaci din rădăcini. Da' acum e soare şi frumos. Hai că trimit niţel şi la voi :rolleyes:

post-84-13504611704215_thumb.jpg

Multă sănătate şi o zi frumoasă tuturor!

buna dimineata!

Vreme buna, cer senin, sa tot traiesti! Azi-noapte si cu o noapte inainte a plouat de m-a trezit din somn. Si eu cand dorm, DORM. Nu ma trezesc decat copiii si alarma mea. Nici pe-a domnului n-o aud.

De-acu' trebuie sa-mi bag nasul in hartoage sa le termin pana la 1. Spor la treaba, indiferent cu ce va ocupati! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

Buna dimineata, desi e cam amiza abia acum am timp putin.

Tinem pumnii azi sau maine pentru mama de Zoazo?

Plec la framantat paine, revin sa mai citesc pana dospeste.

O zi buna fetelor.

pumnii stransi pentru mamitza lui ZoazoNico!

http://i.myniceprofile.com/1381/138186.gif

Nu stiu daca mai apuc sa intru azi, asa ca tin si eu pumnii pentru mama lui Zozo, pentru maine, daca am retinut bine!

Zozo, te asteptam cu vesti!

Maine-s pe drum dimineata si trebuie sa ma tin de volan https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif Trifoiul e valabil si maine cu toate urarile mele de bine si sanatate

Sper sa va gasesc sanatoase si voioase peste 2 saptamani. Numai bine!

Maine-s pe drum dimineata si trebuie sa ma tin de volan https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif Trifoiul e valabil si maine cu toate urarile mele de bine si sanatate

Drum bun şi vacanţă plăcută :unsure:

zozo, şi eu sunt cu pumnii strânşi maine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

Seara buna(.....oare romanasii ce or fi facut cu olandejii??

Romanasii luara bataita cu 1-4 pt Olanda

Nasol....cum mai esti???

Hai mai intra pe aici la flecareala te rog!

:unsure:

Eu intru,dar sa va citesc...

in rest,cum ma stii...''am inceput''clasa I,lectii,povesti,alea,alea,pe de alta parte ''ne pregatim''de bac:pregatiri,cursuri...vorba lui Geany:deastea

tu esti mai bine?

salutari si pupici la toate fetele de pe aici

Drum bun, sa te intorci cu bine si sa te distrezi!