October 16, 201213 yr comment_166543 Motzulin' momentan ma bucur de aceasta perioada pt. ca eu sunt o casnica,convinsa, bub' creste ,cel mare va apuca pe drumul lui si viata mea se va schimba sigur sunt convinsa ca-mi voi aminti cu melancolie de clipele astea Tot ce fac pt. ei fac cu mare drag o cunostinta de a mea spunea;''valurile vietii'' asa e sunt valurile vietii. Report
October 16, 201213 yr comment_166544 Motzulin' momentan ma bucur de aceasta perioada pt. ca eu sunt o casnica,convinsa, bub' creste ,cel mare va apuca pe drumul lui si viata mea se va schimba sigur sunt convinsa ca-mi voi aminti cu melancolie de clipele astea Tot ce fac pt. ei fac cu mare drag o cunostinta de a mea spunea;''valurile vietii'' asa e sunt valurile vietii. Ioi Geany, mi-au ajuns direct la suflet vorbele tale Report
October 16, 201213 yr comment_166545 Mutti, nasol cu sinuzita si eu si Alex am tot avut, mai ales eu am ajuns de am facut tratamente in statiune unde faceam aerosoli. Alex nu a avut nevoie de aerosoli, la el doctorul i-a prescris un tratament pe baza de plante si a fost OK.Sanatate iti urez! Report
October 16, 201213 yr comment_166546 Mda Geany, este soiul de eroism pe care nu-l recunosc decat cei care au trecut si ei prin asta!Vorba Pusei, mai lasa-i si de capul lor, ca iti jur eu ca n-o sa moara!Si viata ta se va schimba asa cum vei dori tu, asta e sigur! Mutti, eu sunt alergica dar dupa 24 de teste nu stiu inca la ce! Rasul curcilor! Daca ai facut sinuzita si s-a infiltrat adanc e problema " cu cantec" eu am facut acum 6 ani stand intr-un bloc unde majoritatea erau pensionari si au votat sa se dea drumul la caldura la 15 noiembrie. A fost o toamna foarte rece din septembrie si m-am captusit de minune! Nici azi nu sunt ok cand vine frigul asa cum a venit la noi, brusc! Ma dau cu tot soiul de pomezi cu tot soiul de extracte eucalipt, menthol etc. si ma crezi ca nu mai cred in homeopatie deloc in astia 6 ani!Eu daca ma spal pe cap si iau un paracetamol sinus! Ca altfel a doua zi sunt zombi! Report
October 16, 201213 yr comment_166562 Diseara o sa am placerea sa ma uit la Dallas, noua serie.Din cei vechi i-am vazut in publicitate pe JR, Bobby si Sue Ellen.Sunt tare curioasa. Report
October 16, 201213 yr comment_166565 Buna dimineata la han; o zi faina va doresc. aici cam frigutz...aseara cand am ajuns , dupa un timp mi se parea mie ca e cam frig, dar mi-am zis ca e oboseala alea alea....pe la 22h am pus mana pe calorifr...reeeeeeece;am sunat rapid si dupa 20 min a venit un nene...si a revenit caldura . brrrrrrrrrrrrrminunat Stella.....la 22.20 gasesti pe un nene ca sa ti repare caloriferul.....traiesti intr o tara a basmelor!!buna dimineata lume!! totul are un pret draga mea Verb am facut la ei un abonament de intretinere...si au un nr care raspunde 24h din 24 7 zile din 7 ....asta pentru 460 fr/an ....daca nu e numic ii platesti oricum...dar prefer sa pot chema daca e ceva Report
October 16, 201213 yr comment_166566 Merci Pusa..........fiimea a reinceput deja din 18 sept .E foarte mandra , ca au luat-o ca asistenta de fizica la studentii de anul 1 de la alta fac:)si eu mi-s mandra si happy cu ea si pentru ea va-mpupez tare .waw! ce profil! total opus fata de tine steluto! Sa fie sanatoasa si sa iti aduca numai bucurii!! vrea sa mearga pe cercetare? Noa , e abia in anul 2 ; cert e ca nu vrea in invatamant , de aia a si ales fizica la EPFL ( Polly lausanne) si nu fizica pura la mine-n sat, care e foarte buna fac.Dar tocmai ca sa aiba de ales mai multe optiuni...inca nu stie exact ce...visul e pe cercetare sure, dar e constienta ca ....sunt putine sanse ....in fine mai are inca de sudiat. Report
October 16, 201213 yr comment_166568 Sunt chiauna de cap de repetitii , sedinte, sedintele, comitete si comitii, si ultimele doua simfonii de bruckner de inregistrat ( sapt viitoare ) ..... da lasa ca o sa am eu oleac de liber la sf de luna ...ce bine o sa fie in rest...incerc sa ma culc mai devreme in seara asta, ca maine iar e o zi pliiiiina, la fel si joi si vineri....si tot asa o seara placuta tuturor.Gianino,pupa bubul national din partea mea.Zoaza , cum e mamitza ta? Report
October 16, 201213 yr comment_166573 Oau, cat ati mai scriiiisss! Daí bine, c-am avut ce citi!Mutti, si eu am sinuzita! Si, cand eram mai mica si raceam, bunicuta (alta decat bunica!) imi punea prisnite (comprese) pe piept cu faina de mustar.E revulsiv si desfunda! De rest, nu ma pricep la HNO, dar, daca zice Ioana ca-i de bine, du-te! Cat despre Enena, si eu vorbesc gergleza, trezindu-ma ca zic zwanzig-four (24) de sa lesine lumea.Bine ca nemtoaica stia romana! Diferenta e ca Enena e o dulceata de care mi-e cam dor, ca si de tine! Giannyyy, ce te-oi face cand s-o-nsura al mare? Dar Bub? Te duci cu ei? Closcuto!Stiu ca faci cu drag, dar are si Moatza dreptate, mai gandeste-te si la tine! Va pup muult! Any, scuze, sa-ti traiasca jumatea! Sa fiti fericiti!(dai o bere?) Stellina, mama e ff optimista, e in spital la Galati, i-au dat ceva injectii (Clexan, zicea ea!) si-nca ceva si zice ca n-o mai doare aproape deloc.Joi dimineata o va opera! Partea proasta-i ca i-a aratat RMN-ul meu doctorului si-a zis ca nu-s de operat.Asa cum ziceam, mai am de tras 14 ani! Zerdaaaa, am rezolvat! Giorgiutz mic, Sigur am uitat pe vreuna, asa ca, scuze, fara intentie! Va pup la gramada! :D Report
October 16, 201213 yr comment_166576 Ha ha ! Sunteti grozave multumesc mult si cu siguranta aveti mare dreptate Hi hi ,Zoazo' chiar nu stiu ce o sa ma fac Iar asteapta barbatii mei meciul asa ca iar.. ... Report
October 16, 201213 yr comment_166582 Seara bunaV am tot citit dar .....nu am fost ok deci nu am scrisCine vrea caldura sa vina acilea....am fost gata sa dau drumul la aer....asa a fost de caldMasina a spalat si in 2 ore gata rufeleNu am facut nimic de mincare am mincat nimic.....cartofi si fasole verde fierti la abur...sanatate naspa rauTot visez sa fac ficat cu smintina ceapa lamiie si usturoi....miine ma duc in tirg la cumparaturi azi lalaiala a fost!!Am o rugaminte ...imi da ti si mie un link unde as putea citii in romanesti carti asa de 2 bani(deci nu stiintifice,nu titanii literaturii asa romane moderne de gagici) multumescLa naiba am sunat azi in F la o banca pe net ca sa mi scot banii de aici dar nu am domiciliere fiscala la ei....trebuie s o rezolv si pe asta in decembrieIn rest ....nici seriale nu pot vedea caci am viteza mica si nu se incarca....vad asa 2,3 episoade doar dimineata devremepup si noapte buna....omu se tot uita la meciuri:(.....oare romanasii ce or fi facut cu olandejii?? Report
October 16, 201213 yr comment_166585 Uite aici pe un blog, în categoria "Catalog de carti gratuite in romana" gasesti ceva cartulii în diferite formate. În cazul în care nu le poti citi în formatele respective, vezi ca la descriere au link spre wiki, unde poti citi online. Report
October 16, 201213 yr comment_166587 Uite aici pe un blog, în categoria "Catalog de carti gratuite in romana" gasesti ceva cartulii în diferite formate. În cazul în care nu le poti citi în formatele respective, vezi ca la descriere au link spre wiki, unde poti citi online.Multumesc Maya Report
October 16, 201213 yr comment_166589 Seara buna(.....oare romanasii ce or fi facut cu olandejii?? Romanasii luara bataita cu 1-4 pt Olanda Report
October 16, 201213 yr comment_166590 Seara buna(.....oare romanasii ce or fi facut cu olandejii?? Romanasii luara bataita cu 1-4 pt Olanda nu-mi spune! am una bucata sot si una bucata bub' f. pleostiti dupa ce au fost f. extaziati la meciul cu Turcia (cred )eu nu sunt microbista dar avandu-i pe ei prin preajma nu am cum sa nu ma ''afecteze'' Asta e se mai castiga, se mai si pierde... Cel mare nu e microbist (nici tata) ei cu basketul .. Total in afara subiectului imi place asta e qui comando io e questa è casa mia,ogni dì voglio sapere chi viene e chi va. http://www.youtube.com/watch?v=N1CDks5Dkfs Mda' iar a intarziat cel mare Ci' sa fac?! stiu ca e mare, dar nu pot ca sa ma abtinez maine mi-o iau de la Zoaza rau de tot dar nu am ce sa fac Report
October 16, 201213 yr comment_166591 Zozico, sanatate multa mamei tale si recuperare usoara ! Vorba ta, acuma daca stim toate, musai sa se faca bine Izuko, sa ai parte de oameni rabdatori in noul grup la munca si sa nu fii extrem de exigenta cu tine insati si sa nu accepti sa fii agresata verbal. Geani, tu o tii pe-a ta, dar fetele nu te sfatuiesc de rau.. acusi trece vremea si iti pleaca barbateii din cuib si o sa fii pustie sau poate nu...ca ala mare o sa-ti faca nepoti exact cand o sa se mareasca/plece Bubu si o sa fii in priza cum iti e felul. Sanatosi sa fiti! Voua o casa pe pamant v-ar trebui, cu o vacuta..atunci cand iti pleaca baietii pentru mai mult de 3 ore, sa ai ocupatie Verber, draga mea, nu stiu cum le citesti dar gasesti si pe www.liternet.ro carti romanesti online. Hai sa va faceti bine si voi, ca e trist cand tot boliti. Giorgi, imi place Alex o gramada, acum putin vreme il duceai tu de mana prin toata tara. Acum te poate cara el in rucsac. Imi sunteti foarte dragi. Parca n-as spune "restul" ci nu stiu cum, voi cei multi care imi sunteti dragi ma iertati ca nu va nominalizez si sper ca ma simtiti ca ma gandesc la voi. Report
October 16, 201213 yr comment_166592 Ha ha ! draga Floricico ma afund mai rau in butoiul cu melancolie! cine stie ce ne va rezerva viitorul?! sa ne dea sanatate bunul d-zeu tuturor ,si capacitatea de a lua deciiziile juste la momentul potrivit (nervi de fier si minte brici)asta incerc sa-i invat ,asi spune mai multe dar chiar asi intrece limita ..O ultima dedicatie si gata, ca am pus monopol pe topic Dar voi sunteti bune si ma iertati mereu,pt. gafele pe care le fac fara voie! http://www.youtube.com/watch?v=ugBjDiEwGN4&feature=related Somnic pufos tuturor! Report
October 17, 201213 yr comment_166598 Seara buna(.....oare romanasii ce or fi facut cu olandejii?? Romanasii luara bataita cu 1-4 pt OlandaNasol....cum mai esti???Hai mai intra pe aici la flecareala te rog! Report
October 17, 201213 yr comment_166599 Floricica....esti un picut abatuta???Sa nu fi ca ti suntem toate aproape!!Si nu sunt vorbe in vint!Buna dimineata....mi am facut déca ul si ma voi uita la seriale....omu meu sa culcat la 4 dimineata.... Report
October 17, 201213 yr comment_166602 Neatza! Aici nu e ceata!Si o sa fie soare zic ei.Aseara am fost intr-un bar sa vedem meciul. Concluzii: Dolce este naspa s-a intrerupt transmisia de vreo 10 ori, in bar lumea huiduia mai tare ca pe stadion, al dracului transmitator mergea bine numai cand bagau olandezii gol!Alta concluzie, barbatii cand sunt amarati cad in depresie, eu ca o campioana, i-am pescuit si dus acasa, ca la ceva trebuie sa fie buna si o femeie care poate rezista la 1-4 pentru "ai nostri"!Floricico, eu ma gandesc mereu la tine si la testoasele tale! Zozo, am un inceput bun de zi, pentru ca tu mi-ai dat o veste buna! Report
October 17, 201213 yr comment_166605 Buna dimineata si pup tulemond...calare pe matura, dar rau di tat Report
October 17, 201213 yr comment_166606 Buna dimineatza , Stella! Spor! Ioana-microbista! ' Mneatza! Restul lumii???Ia trezirea! 1-2 1-2 1-2 Voi mai stitzi ceva de Angel? Report
October 17, 201213 yr comment_166607 Buna dimi'!1-2 1-2 1-2 3( pardon gresii pasul )la noi atipic de cald ,e soare bate un vant cald din sud asa ca nu mai stau pe ganduri e numa buna vremea de spalat ,o sa bag 2 masini la foc automat pana nu se razgandeste O zi faina tuturor! Report
October 17, 201213 yr comment_166609 Io m-am trezit!!! La noi ploua si e intuneric rau afara, imi vine sa ma bag sub plapuma...Angel n-a mai intrat de mult mi se pare, dar poate a mai postat pe facebook, mi-e dor de ea si de cele trei minuni ale ei.Stella, sa-ti zboare matura ca vantul si ca gandul si sa-ti termini repede treburile, sa ai timp de relaxare si povesti!Va pup! Report