October 15, 201213 yr comment_166405 Anutza, eu iti dau liber la calcat , nu te chem si la mine, ca fuse soacra si mi-a calcat tot si-ti tin pumnii pentru dieta. Stellina draga, sa stii ca tot n-am terminat de calcat, daaaar... cred ca maine termin si nu mai spal nica . Ce soacra faina ai! Bravo!Tine pumnii stransi !! Hai Any! ( asta e galerie pentru dieta)Am reinceput si eu sa biciclesc( bicicleta medicala in fata televizorului ) o ora pe zi. O ora? Super.Si mie imi place bicicleta, cred ca era singura activitate pe care o faceam cu drag cand mergeam la sala. Apoi nu m-am mai dus, m-am dat pe aerobica de care m-am lasat mai apoi .Apoi am inceput alergatul la mare, era fain, dar de la o bucata de vreme cand ma trezeam dimineata ma rugam sa ploua . Deci m-am lasat si de sportul asta. Cu bici in fata tv-ului e super fain! Ai' ca nu promit nimik dar poate-ti tin companie!eu am mancat doar mazare si salata de aripioare nici macar pofta nu-mi e deloc ,nu prea ma mai atrage carnea in ultima vreme ,ba chiar sa nu o vad o fi o toana nu stiu ce sa zic. Nu fata, cu tine nu fac eu dieta ca tu ma bagi in ispite, era sa lesin cand am vazut aripioarele azi ! Report
October 15, 201213 yr comment_166408 Eu fac galerie Anutz' ,dar sa mananci dietetic sanatos ,sa nu flamanzesti (eu vb. care fac mereu si mereu aceeasi greseala da' la dat sfaturi sunt nambar' uoan' sa stii ) Geany sa stii ca mananc paste, orez, carne, peste, paine, sambata seara am pizza "margherita",salata, fructe. Daaaar...totul cantarit.De dulciuri nici nu poate fi vorba. Dar daca stiu ca ma sustine cineva, imi vine mai usor Nu ma infometez eu, nu-s genu' Aciisea-s si-ti fac galerie! Hai, Any, ca poti! Eu nu dau sfaturi, ca nici eu nu le tin! Report
October 15, 201213 yr comment_166410 Te-nfiez cu mare drag ...da' vezi sa-ti tii telefonul aproape De parca io-ti raspund!Neah! Vin p-acasa doar cand faci: ficatei, gogosi, pizza, sarmale, prajitura ta rapida, placinta cu ce vrei tu.Chiulesc la fasolea boabe, mazare si morcovi, dar halesc harbujei si toate ale murate, mai putin morcov. Si ma joc si cu Bub!!! Deeeci? Report
October 15, 201213 yr comment_166411 Te-nfiez cu mare drag ...da' vezi sa-ti tii telefonul aproape De parca io-ti raspund!Neah! Vin p-acasa doar cand faci: ficatei, gogosi, pizza, sarmale, prajitura ta rapida, placinta cu ce vrei tu.Chiulesc la fasolea boabe, mazare si morcovi, dar halesc harbujei si toate ale murate, mai putin morcov. Si ma joc si cu Bub!!! Deeeci? Atunci stau fara nici o grija o sa fii in fiecare zi acasa la timp Report
October 15, 201213 yr comment_166412 Zoazo sanatate si bafta mamitzei tale = I-am si transmis de la toate fetele! Zic:"hai ca te-am facut internationala!Sa nu te prind ca ma faci de ras, ca tot mapamondul te sustine!" "Hai ,mai, mama, ce-or zice fetele-alea?" "Zic ca te faci bine si te pupa!"Asa ca-i musai! Bine ca i-a revenit optimismul si nu mai plange! Report
October 15, 201213 yr comment_166414 Aciisea-s si-ti fac galerie! Hai, Any, ca poti! Eu nu dau sfaturi, ca nici eu nu le tin! Zoazo , imi e mult mai bine acum, deja am sustinatori, deci pot! Dale bre' in colo di arichi' I le lasam lui Zoazo arichili! Report
October 15, 201213 yr comment_166415 Sincer cererea a venit de la sot,dar cele mai multe a mancat cel mare ,eu cu bub' nexam celui mare i-am facut si cartofi prajiti (astia a mancat si bub' ) si cu kechup dela de la sticla hot cilli sos.Ce sa le fac ?! daca am berbanti daca aveam fete cred ca-l puneam eu pe sot mai usor la colt asa ,mai greu ,piscui si eu cat pot dar ,mna' cam in van sunt in minoritate Report
October 15, 201213 yr comment_166418 Bine ca i-a revenit optimismul si nu mai plange! Draga de ea, sa nu mai planga, de acu se merge spre bine asa sa-i spui a intrat pe suta de metrii. Geany eu nu am vazut aripile, dar cate una cu salata mai rontai, deci da sunt bune Any pai pe plaja e super sa alergi, faci si aerosoli, la tv am plaja dar nu sufla cu aerosoli,insa te inteleg e greu, musai disciplina. Asa acasa trebuie sa pedalez si cand ploua Report
October 15, 201213 yr comment_166420 Nu fata, cu tine nu fac eu dieta ca tu ma bagi in ispite, era sa lesin cand am vazut aripioarele azi !Mai vine c-o tochitura si-o salata de ardei copti cu mujdei si ai pus-o! Fetelor, spor la tot ce faceti, sanatate voua atît cît si celor bolnaviori de acasa si spor la cautarea joburilor noi! Izuk, o sa te acomodezi cu situatia noua, mai ales ca esti în domeniul tau. Asa e la început, dar trece Zoazo, sanatate lu' mami tau! Eu tre' sa fug, ca azi am fost tot într-o goana! Am vrut acu' seara sa fac o plimbarica scurta si am plecat s-o iau pe Denise de la handbal, si a început sa ploua. Pa plimbarica... 'tu-i mama ma-siiii! Va pup! Report
October 15, 201213 yr comment_166423 dupa festinul de azi ,tochitura sa mai astepte ,mi-au mai ramas aripioare deja inabusite asa ca planuiesc maine sa le fac cu sos si piure,mai apoi ar mai sta in lista de asteptare o fasolica si o varza,bub' in schimb ma refuza asa ca pt. el musai zama',supa/ciorba/bors orice Report
October 15, 201213 yr comment_166428 Am si eu neoie de un impuls la bicicleta Carmen L , asa ca trebuie sa imi fac din nou chef, ca mie asta imi lipseste.N-am puterea sa ma apuc din nou de bicicleta.O am in sufragerie , da e pe post de cuier Report
October 16, 201213 yr comment_166438 Eu de azi sunt la dieta si am nevoie de incurajari .Tot pentru alea 4 kg in plus pe care le capat dupa ce trece vara.Am reusit si-am stat cuminte azi, n-am mancat intre mese, doar un iaurt dupa amiaza in loc de un mar.Mi-e greu in prima saptamana ca dupa aia ma obisnuiesc .Ia zi mi tu mie la ureche.... la ce ora era ultima masa a zilei?? Report
October 16, 201213 yr comment_166445 Buna dimineata la han; o zi faina va doresc. aici cam frigutz...aseara cand am ajuns , dupa un timp mi se parea mie ca e cam frig, dar mi-am zis ca e oboseala alea alea....pe la 22h am pus mana pe calorifr...reeeeeeece;am sunat rapid si dupa 20 min a venit un nene...si a revenit caldura . brrrrrrrrrrrrr Report
October 16, 201213 yr comment_166446 Buna dimineatza doamnelor! Vad ca nu suntentzi chiar harnicutze , in afara de Verber care s-a trezit cu noaptea-n cap! Noi suntem si azi singurice , acusica se trezeste junioara si incepe sa ma terorizeze cu... Unde-i tata`? Hai afara, Elena cautzi tata...Uite Auto tata , vezi mama? Vezi? Tata nu-i Arbeit , tata acasa , Elena cautzi.... Apoi pe cand sa plecam : Elena nu vrea Luca , Elena merge Arbeit , Elena merge tata! Report
October 16, 201213 yr comment_166450 Da Anamaria...ar fi cazul sa mai fac unele, dar nu prea am timp Deci tero donsoara Shefa=)) Report
October 16, 201213 yr comment_166455 Buna dimineata!!!! La noi se anunta o zi frumoasa, ba chiar toata saptamana si asta este tare bine! O sa ne saturam de frig la iarna.La mine sunt toate bune si frumoase, Alex este bine, merge bine si cu scoala, s-a acomodat cu clasa, cu profesorii, cu materiile si acum nu isi mai doreste sa se mute in alta clasa, banuiam eu ca este o toana de inceput. Izuk, succes la munca si sa te acomodezi cat mai repede! Fetelor care vor sa slabeasca le tin pumnii! (Any, Carmen) la mine nu mai este cazul Mutti, pupa dulce pe Elena din partea mea! O zi buna va doresc! Report
October 16, 201213 yr comment_166456 Buna dimineata la han; o zi faina va doresc. aici cam frigutz...aseara cand am ajuns , dupa un timp mi se parea mie ca e cam frig, dar mi-am zis ca e oboseala alea alea....pe la 22h am pus mana pe calorifr...reeeeeeece;am sunat rapid si dupa 20 min a venit un nene...si a revenit caldura . brrrrrrrrrrrrrminunat Stella.....la 22.20 gasesti pe un nene ca sa ti repare caloriferul.....traiesti intr o tara a basmelor!!buna dimineata lume!! Report
October 16, 201213 yr comment_166457 Buna dimineatza doamnelor! Vad ca nu suntentzi chiar harnicutze , in afara de Verber care s-a trezit cu noaptea-n cap! Noi suntem si azi singurice , acusica se trezeste junioara si incepe sa ma terorizeze cu... Unde-i tata`? Hai afara, Elena cautzi tata...Uite Auto tata , vezi mama? Vezi? Tata nu-i Arbeit , tata acasa , Elena cautzi.... Apoi pe cand sa plecam : Elena nu vrea Luca , Elena merge Arbeit , Elena merge tata!Draguta mica!! Report
October 16, 201213 yr comment_166458 'neaţa la han. azi la noi iar e soare şi frumos.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif sorinel, mă bucur tare că ai apucat de ai scris câteva rânduri. îţi doresc să ai parte de un program ceva mai relaxat, să apuci să mai respiri şi tu.zozo, ţin pumnii strânşi pentru mămuţa ta, să fie bine.izuk, trece şi perioada de acomodare şi va fi bine. sănătate la bolnavi şi multă energie pentru restul lumii.pupaturi la toată gaşca, că nu apuc să scriu pentru fiecare în parte, dar mă gândesc la fiecare dintre voi când vă citesc Report
October 16, 201213 yr comment_166459 Neatza tuturor.Pupam Shefa mica si intreprinzatoare si pe mama ei care incearca s-o tina cat de cat in frau si-i uram sanatate!Aici e soare, ceea ce e bine! Iar n-am dormit jumate de noapte asa ca ma mir de cata energie am! Report
October 16, 201213 yr comment_166460 La noi a fost inghetzat bocna parrizul la ora 8 si ceva!!!! Noroc cu spray-ul ala de dezghetzat! Shefa e la cresa acum , eu ma apuc de haine ( calcat), apoi vreau sa-i termin caciula bufnitza. Am facut-o si am desfacut-o ieri de vreo 3 ori. Abia dimineatza am pacalit-o s-o incerce. Cand ma vede ca ma apropii cu ceva de ea zice ca nu vrea sa probeze si gata. Ieri i-am dat drumul la TV , apoi am mers cu caciula la ea , ea ca NU si NU , eu zic: daca nu stai sting televizorul. A stat!! Bun , peste 15 min il sting ca nu o las sa zaca la teve si incepe sa tzipe si vine la mine iute: Mama , komm , Elena probieren mal !!! ( vorbeste atata de stricat nemtzeste , ca turcii ) Adica ea sta la incercat si eu sa-i dau drumul la teveu...auzi la ea! Report
October 16, 201213 yr comment_166464 O am in sufragerie , da e pe post de cuier Si eu tot in sufragerie o am. Am inceput biciclitul pentru o mai buna mobilitate,parca incepeau sa ma doara toate alea si in special dupaoperatia de fiere, dupa un an oboseam si cand urcam scarile. Ma simt excelent si faptul ca se modeleaza si corpul e bonus.Insa recunosc ca uneori mi-e lene, dar odata cocotata pe jit merge ca uns.Acum daca fac cate o pauza, dupa un timp parca imi cere corpul miscarea Eu te sustin cu drag asa ca hai sus pe bici. Buna dimineata!!!! Fetelor care vor sa slabeasca le tin pumnii! (Any, Carmen) la mine nu mai este cazul Multumesc Girgiana. Pai tu esti model deja Mutti Elena e o dulceata isteata foc. Buna dimineata ca am uitat sa zic, o zi buna tuturor. Report
October 16, 201213 yr comment_166468 Neata si de la mine! La noi e soare si frumos, deocamdata.Izuk, iti tin pumnii sa te acomodezi cat mai repede si sa-ti intri in ritm (important e sa fie ok colectivul, ca asta da tot farmecul).Mutti, mai zi-ne ce zice Elena, tare mi-e dor de varsta asta cand incep sa vorbeasca si ies tot felul de cuvinte (fetele si acum ma tot intreaba "mama, da cum ziceam la pijama cand eram mica? dar la ...mai stie eu ce").Any, eu empatizez cu tine, ca io-s mai tot timpul la dieta, intr-un fel sau altul. Deci, forza! Si bicicleta mea sta frumos in sufragerie, dar am inceput sa merg vinerea la bazin, o ora, marti si joi m-am plimbat rapid-rapid tot vreo ora si am facut si cate 20-25 minute miscare acasa, sper sa ma tina si in continuare.Pupici tuturor, revin mai tarziu, ca am de lucru! Report