October 16, 201213 yr comment_166472 2ut e excelent si ce faci tu, secretul sta in continuitate si perseverenta Report
October 16, 201213 yr comment_166473 Fac si eu galerie pt. mobilizarea urcarii pe bicicleta ca in stadiul ala sunt si eu.Ma urnesc tare greu,parca nu mai am energia de alta data cand faceam aproape zilnic.Deja i-am spus sotului ca mai bine vand crosstreinerele si-mi iau o banda de alergat,poate asa am mai mult spor Mutti, dulce Elena, da o intrebare am la tine, voi vb cu ea germana in casa? O zi minunata va doresc.La noi e soare,asa ca am spor(sper, ca am de calcat un munte) Report
October 16, 201213 yr comment_166475 Pentru fetele care nu sunt la dieta si pentru cine nu si-a luat ceva la pachetpentru masa de pranz va trimit o pizza. Azi baietii au vrut pizza inainte ce cursuri( ei fiind mari ciorbari)asa ca am intins doua pizze si e abia 12 Mie imi pregatesc o salata, dar mai tarziu. Report
October 16, 201213 yr comment_166478 2ut e excelent si ce faci tu, secretul sta in continuitate si perseverenta Mda, la capitolul asta nu stau chiar asa bine.Pfui, m-ai destabilizat de tot cu pizza ta, eu sunt moarta dupa pizza! Report
October 16, 201213 yr comment_166482 Mda, la capitolul asta nu stau chiar asa bine.Pfui, m-ai destabilizat de tot cu pizza ta, eu sunt moarta dupa pizza! Da si eu am inghitit in sec, nu poftesc mereu, lor le fac si eu nici nu gust,azi insa... nu e pentru noi azi da? Report
October 16, 201213 yr comment_166483 hello, hello si de la mine!Vad c-ati intins mesele, Carmen - merci de pizza, da' io tocmai mi-am mancat conopida picanta, asa ca ma gandesc la pestele ce va urma, deci azi nu!N-am prea mai avut timp de scris, da' de citit tot mai bag cate-un ochi. Sanatate tuturor, in special mamicilor bolnave!Mutti, o luna de tuse? asta-i cosmar! Ani, sa-ti traiasca omu', am vazut ce mese elegante si pline de bunatati ai intins! Ai un stil aparte, imi place grozav cum le potrivesti pe toate. N-am sa reusesc in 10 vieti de-acu'ncolo!Spor la dieta si la calcatul vesnic cu care ne luptam toate! Dorina, sa ai parte de-un colectiv bun si-ti doresc sa-ti placa munca pe care-o faci! si mie mi-ar fi placut sa am o munca in care sa vorbesc/intalnesc cu multi oameni/copii...da' n-a fost sa fie! Iza cum o mai duce cu gradinita? Verb, esti mai bine? poate te-ajuta cerul senin, ca nu cred c-aveai nevoie de alti nori. Giani, tu esti mereu pe baricade, cum merge Bub cu scoala? le da de facut lectii ptr acasa? Sorina, iti doresc sa ai ziua suficient de lunga ca sa ne mai intalnim macar pe-aici. Unde-o fi Fox? c-a trecut vara si n-a mai aparut. Vorbeati de biciclete? eu am folosit-o pana i s-a rupt cureaua - aia care dadea gradul de dificultate la pedalat, n-am gasit s-o schimb si dupa ce m-am saturat s-o vad pe post de cuier am abandonat-o pe-un balcon comun, la bloc. Au avut grija tziganii sa se suie si s-o ia, pe langa un saculet de fasole.Sa le stea in gat, si bicicleta si fasolea! Alta miscare decat marsul fortzat nu faceam, dar vara asta mi-a pus capac, n-am putut marsalui la 40 de grade. Asa ca acum am abonament pe-un an la sala...trag ca ursu'! De-aia nici nu prea mai am timp! Azi am un pic de relache la birou, de maine iar continuam cu inventarierea anuala, asa ca imi fac curaj! Ciufu a terminat cu dezpanatul, e nou-noutz, frumusel si lucitor si canta de-mi intra in rezonanta timpanele. A fost cam frig si l-am adus la bucatarie, priveste circumspect totul, e ceva nou ptr el. N-a invatat inca locul de pe centrala si tot trage la hota...mda, am treburi importante, tre' sa invat canarul cu interiorul. hai c-o iau pe aratura, va pup pe toate, nominalizate au ba, si va urez o zi buna! Report
October 16, 201213 yr comment_166484 Vorbeati de biciclete? eu am folosit-o pana i s-a rupt cureaua - aia care dadea gradul de dificultate la pedalat, n-am gasit s-o schimb si dupa ce m-am saturat s-o vad pe post de cuier am abandonat-o pe-un balcon comun, la bloc. Au avut grija tziganii sa se suie si s-o ia, pe langa un saculet de fasole.Sa le stea in gat, si bicicleta si fasolea! Alta miscare decat marsul fortzat nu faceam, dar vara asta mi-a pus capac, n-am putut marsalui la 40 de grade. Asa ca acum am abonament pe-un an la sala...trag ca ursu'! De-aia nici nu prea mai am timp!sa invat canarul cu interiorul. Moato, cum spuneam, pizza pentru cine poate. Tu esti cea mai tare cu sala si arati de milioane Bicicleta mea e magnetica, am luat-o special sa nu se rupa/strice "lantul" spor in toate. Report
October 16, 201213 yr comment_166485 Buna dimineata! Spor la sport si slabit, eu mai am doua zile si ma duc la ingrasat https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif . Doua saptamani fara gatit, vase, curatenie, calcat, spalat, cumparaturi, servici...raiul pe pamant. Si bonus imi vad fratele, nepotii si prietenii. O sa vin inapoi cu bateriile "full" Ce dulce e Elena! tare mi-s dragi cand incep sa vorbeasca! nu ca mai tarziu nu scot perle, (Antonia: tata ti s-a spart ciorapul) dar pana la 5-6 ani sunt super-dulci Report
October 16, 201213 yr comment_166486 Draga Moatzo' bub' nu are lectii de facut acasa ,cel putin nu inca ,azi l-am adus f. transpirat ca au facut sportul in clasa ,deci nu se putea respira acolo si l-am scos afara in ceata si umezeala,apoi ne mai miram ca se imbolnavesc,copii Acum pun sa fac un piure cu aripioare in sos (ostropel)O zi minunata tuturor! multa sanatate! Report
October 16, 201213 yr comment_166487 Merci Pusa..........fiimea a reinceput deja din 18 sept .E foarte mandra , ca au luat-o ca asistenta de fizica la studentii de anul 1 de la alta fac:)si eu mi-s mandra si happy cu ea si pentru ea va-mpupez tare .waw! ce profil! total opus fata de tine steluto! Sa fie sanatoasa si sa iti aduca numai bucurii!! vrea sa mearga pe cercetare? Report
October 16, 201213 yr comment_166491 Ioana , noi vorbim romaneste in casa , dar daca se intampla sa mergem undeva sau sa avem musafiri , atunci nu mai vb romaneste , o trecem pe germana. Dar fata le amesteca de numa! Cateodata imi si traduce , in caz ca nu pricep Mama , Vorsicht , cu grja , mama ! Ieri zice: Der Tata ist.....ceva de genul auf die Arbeit...nu conteaza ce a azis , dar der Tata ! Report
October 16, 201213 yr comment_166492 Ioana , noi vorbim romaneste in casa , dar daca se intampla sa mergem undeva sau sa avem musafiri , atunci nu mai vb romaneste , o trecem pe germana. Dar fata le amesteca de numa! Cateodata imi si traduce , in caz ca nu pricep Mama , Vorsicht , cu grja , mama ! Ieri zice: Der Tata ist.....ceva de genul auf die Arbeit...nu conteaza ce a azis , dar der Tata ! Ce fetita desteapta ai tu Mutti - scumpa de ea auzi - der Tata!Pupaceste-o mult. Report
October 16, 201213 yr comment_166495 Stella felicitari pentru succesul Valentinei! Trebuie sa fii asa de mandra de ea! O zi buna va doresc tuturor si doamnelor care vreti sa slabiti trimiteti-mi si mie un gram de motivatie ca eu as vrea 5 kg in doua luni Eu am fost ieri la Zoo si am vazut niste elefanti tare draguti si reali si "artificiali" - am facut poze dar nu mai gasesc timp deloc sa mai postez. Report
October 16, 201213 yr comment_166496 Draga Moatzo' bub' nu are lectii de facut acasa ,cel putin nu inca ,azi l-am adus f. transpirat ca au facut sportul in clasa ,deci nu se putea respira acolo si l-am scos afara in ceata si umezeala,apoi ne mai miram ca se imbolnavesc,copii Acum pun sa fac un piure cu aripioare in sos (ostropel)O zi minunata tuturor! multa sanatate!Draga Geany, sunt perfect de acord cu ce ai spus tu cu transpiratul si iesitul in frig!!Dar am si eu o intrebare sa nu mor proasta! Tu-l duci la 8 si-l iei la 11 sau la 12??Ca pe mine ma lasau pana la 17 Report
October 16, 201213 yr comment_166500 Draga Moatzo' bub' nu are lectii de facut acasa ,cel putin nu inca ,azi l-am adus f. transpirat ca au facut sportul in clasa ,deci nu se putea respira acolo si l-am scos afara in ceata si umezeala,apoi ne mai miram ca se imbolnavesc,copii Acum pun sa fac un piure cu aripioare in sos (ostropel)O zi minunata tuturor! multa sanatate!Draga Geany, sunt perfect de acord cu ce ai spus tu cu transpiratul si iesitul in frig!!Dar am si eu o intrebare sa nu mor proasta! Tu-l duci la 8 si-l iei la 11 sau la 12??Ca pe mine ma lasau pana la 17 Ale' e la gradinita (nu cu program prelungit )program de la 8 ,luni si vineri program pana la 11 in rest pana la 12 . Report
October 16, 201213 yr comment_166504 Mai vine c-o tochitura si-o salata de ardei copti cu mujdei si ai pus-o! Noooooo de tochitura nu mi-e pofta ca mi-am facut plinul in Ro ! Ia zi mi tu mie la ureche.... la ce ora era ultima masa a zilei?? Nu mancam chiar devreme, la 20.30 luam cina, cam asa . Buna dimineata la han; o zi faina va doresc. aici cam frigutz...aseara cand am ajuns , dupa un timp mi se parea mie ca e cam frig, dar mi-am zis ca e oboseala alea alea....pe la 22h am pus mana pe calorifr...reeeeeeece;am sunat rapid si dupa 20 min a venit un nene...si a revenit caldura . brrrrrrrrrrrrr Woow Stellina, deja ati dat drumul la calorifere...Eu inca stau cu geamurile deschise larg ziua. Dar nu mai tine mult nici aici. Report
October 16, 201213 yr comment_166505 Deci numai 3 ore si mai si plimbi copilul pentru asta??Adica si pe vremeeeeeaaa mea era gradinita cu program redus dar era pana la 13.Eu evident ca eram la program prelungit, ca unde erau sa ma lase , in strada? Dar aveam colegi pe care-i luau cum am spus! Report
October 16, 201213 yr comment_166508 Deci numai 3 ore si mai si plimbi copilul pentru asta??Adica si pe vremeeeeeaaa mea era gradinita cu program redus dar era pana la 13.Eu evident ca eram la program prelungit, ca unde erau sa ma lase , in strada? Dar aveam colegi pe care-i luau cum am spus!Asa e,si eu, sorela si baiatul cel mare am fost cu program prelungit pana la 16 se manca si dormea acolo,acum cu bub' nu-mi convine la cat costa,nu am incredere in conditiile de acolo,e si mai departe de mine, si in plus cu sambata duminica libera toate vacantele, nu mai zic cea de vara cand chiar nu am cu cine sa-l las sa spun ca m-asi angaja(mama si socrela inca lucreaza ca nu au varsta de pensionare desi anii de vechime da),asa ca asta e efectiv la 2 pasi de scara blocului si acolo va intra si la clasa intai cu aceeasi doamna pe care o are acum ,asa ca la mine asta e situatia momentan. Report
October 16, 201213 yr comment_166510 Da Geany, inteleg, ai dreptate, dar ma mir, adica atata tambalau si costuri pentru atat de putin!Ultimul copil de care stiu eu era un fin de-al meu era o gradinita particulara si-l luau la 15, desi cred ca-l lasau la 9. NU dormea acolo, doar se juca, cum ajungea acasa cadea lat! Ceea ce parintii nu regretau! Ca mai ai nevoie si de treburi prin casa! Adica strict din experienta mea, te incurca o pisica cand ai gramezi de treaba, darmite un copil! Ai nevoie de timp si pentru chestiunile administrative din casa! Report
October 16, 201213 yr comment_166511 Fetelor care vor sa slabeasca le tin pumnii! (Any, Carmen) la mine nu mai este cazul Merci Giorgi ! Pentru fetele care nu sunt la dieta si pentru cine nu si-a luat ceva la pachetpentru masa de pranz va trimit o pizza. Azi baietii au vrut pizza inainte ce cursuri( ei fiind mari ciorbari)asa ca am intins doua pizze si e abia 12 Mie imi pregatesc o salata, dar mai tarziu. Cramen, lesin ! Report
October 16, 201213 yr comment_166513 Any, eu empatizez cu tine, ca io-s mai tot timpul la dieta, intr-un fel sau altul. Deci, forza! Multumesc mult de tot, am trecut bine de prima zi, n-am cazut in abatere si deja ma simt mai slaba ! hello, hello si de la mine! Ani, sa-ti traiasca omu', am vazut ce mese elegante si pline de bunatati ai intins! Ai un stil aparte, imi place grozav cum le potrivesti pe toate. N-am sa reusesc in 10 vieti de-acu'ncolo!Spor la dieta si la calcatul vesnic cu care ne luptam toate! Sarumana Pusa !Am facut tot posibilul sa le potrivesc si de data asta, sa fie altceva decat de obicei.Eu nu cred ca nu reusesti tu, nu pot sa cred! E vorba de un pic de chef asa sa te gandesti cum sa le asortezi, etc.Calcatul vesnic ma termina, vreau si eu sa ma vad la zi si nu reusesc. Report
October 16, 201213 yr comment_166516 Da Geany, inteleg, ai dreptate, dar ma mir, adica atata tambalau si costuri pentru atat de putin!Ultimul copil de care stiu eu era un fin de-al meu era o gradinita particulara si-l luau la 15, desi cred ca-l lasau la 9. NU dormea acolo, doar se juca, cum ajungea acasa cadea lat! Ceea ce parintii nu regretau! Ca mai ai nevoie si de treburi prin casa! Adica strict din experienta mea, te incurca o pisica cand ai gramezi de treaba, darmite un copil! Ai nevoie de timp si pentru chestiunile administrative din casa!Asa e si mie imi e f. greu,noroc acum ca am parchet si gresie care se intretin usor ,cand nu e el aspir si treasca-fleasca cu mopul (da' ochii soacrei cum s-ar zice,aka' nu harai mobile si etc),de calcat doar ce trebuie musai gen un pantalon o bluza etc dar nu lenjeria in rest mai ''cu simt de raspundere'' inainte de craciun si paste,deci recunosc cu toata rusinea asta e, fac cumparaturile cand ma intorc cu el de la magazinele de la scara blocului,nu prea am timp sa umblu chiauca,si cand urc cu el gatesc pt. la amiaza,il culc apoi cand se trezeste gatesc pt. seara ,intre astea mai o masina de spalat mna' ca la tot omul,e greu dar ce sa fac ma descurc spun eu,inainte era mai greu cred nu erau atatia detergenti sa te ajute,acum si un termopan cum am eu se intretine usor nu trebuie vopsit etc,ce sa facem dam inainte ca inapoi nu se poate! Report
October 16, 201213 yr comment_166522 Moato, cum spuneam, pizza pentru cine poate. Tu esti cea mai tare cu sala as vrea sa fie asa, zau! ma straduiesc ptr ca nu am alta cale, acum chiar m-am convins ca exista oameni care se ingrasa si daca miros o prajitura sau beau o cana cu apa.nu arat chiar cum ar trebui, dar admit ca ma simt bine in pielea mea si asta conteaza cel mai mult.cat oi putea, mai dau din picioare! Eu nu cred ca nu reusesti tu, nu pot sa cred! E vorba de un pic de chef asa sa te gandesti cum sa le asortezi, etc. da, cred ca nu prea conteaza asa mult ptr mine. cu toate ca-mi place f mult ce vad la tine sau la altii si-mi dau seama ca asta face diferenta. da' daca-mi lipseste chemarea asta, ce sa fac? bashca stau f prost cu timpul Giani, cu toate ca stai acasa, vad ca esti mereu in priza. sa stii ca daca i-ai si obisnuit asa, li s-ar parea ca faci greva sa nu le mai pui totul pe tava. O casa cu trei barbati nu-i chiar usoara, dar poate ar fi bine sa te gandesti si la tine. Si inca tot e usor daca n-are Bub lectii. La mine cand a intrat fi-miu la scoala, s-a rupt total filmul, n-am mai avut timp nici sa respir. Daca stau sa ma gandesc, acum e boierie pe mine. In sensul ca am alte prioritati, mai egoiste. Stella, cum stai cu repetitiile? Bea mancacioasa, Bea mancacioasa! Ti-aduci aminte, cand era de cateva luni, cat te vaitai ca nu mananca? Inseamna ca nu-i seamana omului, Dani! Report
October 16, 201213 yr comment_166528 Am fost iar la dr , mi-a dat jumate de plasa de medicamente , nu exagerez!!!! Cica am facut sinuzita! Si mi-a dat nush ce bazaconie de dus nazal , merg sa vad daca pot sa fac ceva cu el. Cred ca sun la HNO , dar m-am saturat de dr!!!! si , fitzi antena: M-a pus sa-mi cumpar faina de mustar , sa fac baie fierbinte la picioare si sa pun faina-n apa!!! A zis sa-l cred ca functzioneaza , nush cum mi-a explicat , dar se desfunda sinusurile. Cu tusea...sa mai astept ca o sa mai dureze!!!! In rest , am calcat ceva camasi , mai am doar cateva , facui focul in Kamin si ma gandesc ce sa fac de papa pt noi 2....cred ca ne dezmatzam si mancam cartofi prajitzi deseara Report
October 16, 201213 yr comment_166537 Am fost iar la dr , mi-a dat jumate de plasa de medicamente , nu exagerez!!!! Cica am facut sinuzita! Si mi-a dat nush ce bazaconie de dus nazal , merg sa vad daca pot sa fac ceva cu el. Cred ca sun la HNO , dar m-am saturat de dr!!!! si , fitzi antena: M-a pus sa-mi cumpar faina de mustar , sa fac baie fierbinte la picioare si sa pun faina-n apa!!! A zis sa-l cred ca functzioneaza , nush cum mi-a explicat , dar se desfunda sinusurile. Cu tusea...sa mai astept ca o sa mai dureze!!!! In rest , am calcat ceva camasi , mai am doar cateva , facui focul in Kamin si ma gandesc ce sa fac de papa pt noi 2....cred ca ne dezmatzam si mancam cartofi prajitzi deseara Eu zic sa te duci la HNO si eu tot acolo am ajuns dupa 2 luni de tuse si luat antibiotic.Dr . banuia ca am ceva alergii.M-au cautat aia pe toate partile, facut eco in nas, lipit toate tampeniile pe mine, intepat, bagat capul intr-o casca cu usitza la nu-s ce unde, apoi pus la inhalator.Pana la urma mi-a trecut.La mine chestia asta s-a intamplat primavara acum 2 ani si de atunci n-am mai avut pb.Am si luat pastile contra alergiilor ca mi-a iesit ca as fi alergica.Asa ca inainte sa te imbuibi cu medicamente du-te la ei. Noi focul il facem deja de vreo 2 saptamni.azi in schimb e frumos, stau cu geamurile deschise.In zona voastra vad e putin mai rece, ca si al meu a fost pe langa Frankfurt in delegatie sapt. trecuta si tot asa zicea ca tine ca a tb sa racaie parprizul ca inghetase. Report