October 17, 201213 yr comment_166674 Buna dimineata. Daniella leacurile mele *babesti* sunt ....1.ceapa taiata felii, presarata cu zahar ( de trestie daca ai, daca nu tos normal) si baut siropul pe care il lasa.2.pe acelasi sistem ridiche neagra, gaurita si bagat acolo zahar candy( de ghiata ii spuneam eu in copilarie) bucati si tot asa baut siropul pe care-l elibereaza.3.eu am in permanenta in frigi un borcan cu ghimbir ras si miere amestecat( reteta japoneza, de la ChristinaK citire). din acest maglavais pun in ceai fierbinte cate 1-2 lingurite si zeama de lamaie....bun la raceli.4.sare grunjoasa incalzita ( verificat sa nu fie prea clocotita, ca va arde kieptul) pusa in prosop, si asezata pe piept ca prijnitza5. sosete umede cu otet incaltate ca sa scada febra.6.cromoterapia...adica sa imagineti sau sa porti culoarea care corespunde organului bolnav. stella, vreau sa-ti multumesc pt. primul leac. i-am dat fetitei mele timp de o sapt siropul de ceapa, si i-a trecut tusea care o avea de 2 sapt. acum,vreau sa pun si eu ghimbir cu miere, sa fiu pregatita pt iarna. pt tine Report
October 17, 201213 yr comment_166691 Maine va fi ziua cea mare!Doar ca eu voi intra tarziu sa va zic ce si cum! Abia dupa ziua de maine vom sti cum va fi! I-am citit mesajele voastre la telefon si va multumeste tuturor si promite sa se faca bine repede si sa fie cuminte si ascultatoare(cine-o crede?) Va voi anunta care-i situatia si va multumesc mult-mult, si-n numele ei! Report
October 17, 201213 yr comment_166693 Zoazo, sanatate multa multa, sa dea bunul D-zeu sa fie totul bine ! Report
October 17, 201213 yr comment_166695 Maine va fi ziua cea mare!Doar ca eu voi intra tarziu sa va zic ce si cum! Abia dupa ziua de maine vom sti cum va fi! I-am citit mesajele voastre la telefon si va multumeste tuturor si promite sa se faca bine repede si sa fie cuminte si ascultatoare(cine-o crede?) Va voi anunta care-i situatia si va multumesc mult-mult, si-n numele ei!Succes mult si sanatate cu carul! Tinem pumnii! Report
October 17, 201213 yr comment_166696 Zoazo, sanatate multa multa, sa dea bunul D-zeu sa fie totul bine !+1 astept vesti bune Zoazo',multa,multa sanatate mamicutei! eu tin pumnii stransi! Report
October 17, 201213 yr comment_166697 Nicoleta, o sa fie bine, o sa vezi. Gandeste pozitiv. Noi toate ne vom gandi maine la ea si la tine, si vei vedea ca totul va merge perfect. Multa sanatate mamei tale si rabdare si putere tie. :* Report
October 17, 201213 yr comment_166698 Ca si-n cazul lui Alex al Giorgianei, care are multe-multe matusi, mama are multe-multe fete.Bune, frumoase si harnice.Asa ca MUSAI sa fie bine! Va intra dimineata.9 sau 10 si va dura 2-3 ore.Deci, abia pe la 14 voi sti ceva sigur.O voi suna maine dimineata pe la 8 si-apoi, ochii pe telefon! tuturor! Report
October 18, 201213 yr comment_166719 o operatie reusita si recuperare usoara&rapida pt mama de Zozo ! ziua muncesc, noaptea sunt noctambula, ca ma trezesc sa fac fetii aerosoli, ca nu ii accepta treaza si imi piere somnul ... Dar daca stiu ca ma sustine cineva, imi vine mai usor Anutz, spor la dat jos cele 4 kg ! modelare placuta si dieta usoara! ia sa pui si meniul in fiecare zi, sa-mi fac o idee. Fain ca tu poti slabi cu paine/orez/paste ... esti o fericita! Daniella, inafara de ragù ( bolognese) , eu mai fac cu sunculitza+dovlecei; sunca de praga+mazare+ciuperci si smantana si mult parmezan, thon+ rosii , thon+capere+ aciughe+rosii; iaca 4 formaggi http://ricette.giallozafferano.it/Pennette-ai-4-formaggi.html; practic se lasa sa se topeasca branzele in ceva lapte cald+smantana. Merci mult de tot Stella! Bine ca mi-ai adus aminte, ca de cand m-a repezit musiu ca lui nu-i place tonul, nu am mai indraznit sa fac asa ceva in casa ... Sa vad ce pot sa incerc sa ii placa si lui (ton nu, mazare nu, aciughe nu .... raman 4 branze de incercat), ultimamente iar e mofturos la totul/orice ..., deci nu mai am elan deloc la gatit... lasa ca vine socrella cu 3-4 variante ... si dupa aia cica de ce! nah, de aia ca nu a procedat ca Mutti! Am reinceput si eu sa biciclesc( bicicleta medicala in fata televizorului ) o ora pe zi. foarte tare! Any si eu m-am apucat de multe, le fac consecvent o perioada (1 luna cat iau initial abonament) dupa care adios. Nu fata, cu tine nu fac eu dieta ca tu ma bagi in ispite, era sa lesin cand am vazut aripioarele azi !bine spus! Shefa e la cresa acum , eu ma apuc de haine ( calcat) vorbeste atata de stricat nemtzeste , ca turcii ) Adica ea sta la incercat si eu sa-i dau drumul la teveu...auzi la ea! dar esti in vacanta?ce misto ca invata 2 limbi in acelasi timpsi noi ne prapadim de ras cat de stalcit vorbeste picea ... doar in RO! cred ca si ei ii folosea daca o trimteam si mai devreme la gradi. Elena la cat a inceput? Elena e scumpa foc!!! Mor de dragul ei, sa ne-o mai arati!!!. Abia astept sa ne pui poza cu ea cu caciulita ...2ut e excelent si ce faci tu, secretul sta in continuitate si perseverenta ai spus o vorba mare- mareeeeee! fara perseverenta si continuitate nu facem mare branza cu o floare! Sanatate tuturor, in special mamicilor bolnave!Mutti, o luna de tuse? asta-i cosmar!noi 3 tusim de la sfanta Maria mare, de cand a dat primul frigulet/ploaie, adica prin 12 august. Abia acum am inceput sa ne cautam, pana acum cu 40 grade am zis ca ne trece ...dar ioc. Celei mici i-au gasit un stafilococ comun, dar numai in exudatl nazal - a zis dr ca e ceva normal, bine ca nu a iesit si in cel faringeal. Incerc aerosoli si picaturi cu antibiotic in nas, dar nu am sanse Mutti: NU-NU-NU. Deci am rugat si asistenta de la gradi ... nu reusesc sa ii fac tratamentul.Dar cum sa ii treaca ei raceala, cand primul lucru cand vine de la gradi: se dezbraca la pielea goala si nu e chip sa o mai imbraci/incalti cu vorba buna, ca fuge fericita prin casa, sare pe canapele si pe noi, rade de mama focului, se ascunde -fuge si spune nu-nu-nu cand ma plimb dupa ea cu hainutele si papucii.Cum scapam de acest NU-NU-NU? Report
October 18, 201213 yr comment_166720 rea sa fie asa, zau! ma straduiesc ptr ca nu am alta cale, acum chiar m-am convins ca exista oameni care se ingrasa si daca miros o prajitura sau beau o cana cu apa. Bea mancacioasa, Bea mancacioasa! Ti-aduci aminte, cand era de cateva luni, cat te vaitai ca nu mananca? Inseamna ca nu-i seamana omului, Dani!Tu, vb serios ca sunt oameni care se ingrasa si din aer? eu nu am vazut inca asa ceva.Da, imi aduc aminte, ca nu manca deloc-deloc pana am terminat cu alaptatul 10 luni, daca lua 2-3 lingurite la o masa. Am astenizat-o si eu eu atunci cu urzici/spanac/dovleac Sa stii ca da semne de mofturosenie sau are doar preferinte ... nu'sh cum o fi, dar este mancacioasa, spre deosebire de tat'su care detesta mancarea si ca e nevoie sa manance. si , fitzi antena: M-a pus sa-mi cumpar faina de mustar , sa fac baie fierbinte la picioare si sa pun faina-n apa!!! A zis sa-l cred ca functzioneaza , nush cum mi-a explicat , dar se desfunda sinusurile. de la sinuzita tusesti? credeam ca doar ai dureri de cap, nas infundat etczi si mie cata faina in cata apa, ca mie imi plac astea babesti Shefa mananca verdetzuri...i-am tot dat. Si placinta cu loboda mananca. De fapt , daca-i e foame mananca orice. Daca nu , nici snitzele nu vrea Ah , si sa nu-i dai de 2 ori aceasi mancare , nici asta nu vrea.Aseara ne-am facut de cap amandoua , am mancat snitzele cu dovlecei pane ( astia nu i-au prea placut) , cartofi prajitzi si Ketchup!si Bea mananca legume: rosii, castraveti (goale sau in salata ... ii place si bea si dresingul din ulei+balsamic) , morcov usor inmuiat la abur, tortellini cu ricotta si spanaccum faci placinta cu loboda?a mica nu prea se mai omoara cu ciorbele acasa, dar o astenizeaza mamaie-sa, normal ca nu mai vrea si de la mine. Plus la gradi papa f bine, mi-au spus toate si asistenta si educatoarele.Azi a muscat o fetita ... Koralino, de ce musca? Se simte amenintata? cumva educatoarea nu este prezenta, cand se intampla asta?ne mai musca si pe noi si ne altoieste daca nu ii facem pe plac. Nu inteleg de unde asemenea maniere ?! ce e de facut?si ei ii plac cartofii prajiti de numa. I-am facut o singura data prajiti in cuptor si cu rozmarin, dar cand mergem pe la prieteni o las sa pape si ea ... Report
October 18, 201213 yr comment_166721 Mare noroc ai cu Shefa, daca te aude mama se da cu capul de pereti! Eu la varsta ei nu vroiam sa mananc decat cateva chestii! Si cum ti s-au dezvoltat gusturile spre variatii?Ai experienta/idee cum/ce se poate aplica si la un barbat de 40 de ani, care mananca in total doar cateva chestii si alea cu sila? Ioana , norocul mi l-am mai si facut , ca daca shefa nu vrea sa manance ce are in farfurie si zice: ata nu bun....atunci eu spun: Pacat , pt ca altceva nu este de mancare . O las in pace si apoi se uita in stanga , in dreapta , examineaza totul cu atentzie si daca-i e foame ia farfuria si mananca. Daca nu mananca inseamna ca nu-i e foame ai o atitudine foarte corecta, la mine in casa nu pot aplica aceasta educatie sanatoasa practicata si la mine in casa parinteasca, pt ca ta'su comenteaza si stramba din nas la absolut orice, ma-sa mare ii face 7 feluri la alegere.ah si inca o chestie, daca nu ii dai cand/unde/ce vrea ea, ma refer la mancare, nu mai mananca deloc pana la urmatoarea masa. Oara daca o sa bag conopida in ciorba de vacutza , ce ciorba o sa iasa? ciorba taraneasca de vacuta e cu toate legumele la gramada ... deci nu-i bai nici daca scapi si conopida ... Daniella leacurile mele *babesti* sunt ....1.ceapa taiata felii, presarata cu zahar ( de trestie daca ai, daca nu tos normal) si baut siropul pe care il lasa. ceapa taiata felii pt suc, se lasa doar de seara pana dimi, ca si ridichea si dimi se bea sucul format? sau altfel? merci as mai fi raspuns la multe chestii, dar mi-a tras clapa multicitatul ...Pup si imbratisez pe toata lumea! Va doresc multa sanatate si spor in tot ce intreprindeti!Koral mi-e fff dor de tine! Report
October 18, 201213 yr comment_166724 Seara buna(.....oare romanasii ce or fi facut cu olandejii?? Romanasii luara bataita cu 1-4 pt OlandaNasol....cum mai esti???Hai mai intra pe aici la flecareala te rog! Eu intru,dar sa va citesc...in rest,cum ma stii...''am inceput''clasa I,lectii,povesti,alea,alea,pe de alta parte ''ne pregatim''de bac:pregatiri,cursuri...vorba lui Geany:deasteatu esti mai bine?salutari si pupici la toate fetele de pe aicim SI EU TE PUP.....ieri la ora 16 a vrut la bal dar am nimerit in alta parte:(important e ca am revenit....si nu mai dau detalii ca deja v am intristat cu choupy Report
October 18, 201213 yr comment_166730 Buna dimineata!!!! La noi soare, cald, frumos, in consecinta o zi minunata, ceea ce va doresc si voua! ZoazoNico, am deja pumnii stransi si in gand am spus si o rugaciune! Astept vestile cele mai bune! Report
October 18, 201213 yr comment_166732 Daniella sa incercam s-o luam pe rand: In primul rand eu sunt o persoana incapatanata, cand eram mica mi se spunea domnisoara NU, la doi ani asta auzeai cel mai adesea din gura mea NU! Si cand tata, inginer ce vreti ma lua logic dar de ce nu?? Ii raspundeam foarte raspicat" Fiindca NU".Cand aveam doi ani a murit mama si am inceput periplul pe la rude, incluzind si o sedere la un camin cu program saptamanal de unde i-au chemat sa ma ia, ca nu mancam nimic si plangeam toata noaptea si nu vroiau sa ma aibe pe constiinta!Dupa aia m-au parasutat la o matusa de-a tatei care mai avea 4 nepoti de-ai ei personali. Uite acolo am inceput sa-mi largesc gusturile ca toti erau mai mari ca mine si eu ma luam dupa ei, 3 baieti si o fata!Daca ei furau prune sau mere de la vecini, hop si eu, daca ei mancau papricas,daca ei mancau paine, rupeam si eu un colt, hai sa gust si eu.Dupa acest episod evacuare fortata la alta matusa a tatei care toata viata ei vrusese o fetita! Iti dai seama ca ma rasfata ca toate alea! Daaaar avea o vecina unguroaica venea la cafea zilnic si mai aducea cate ceva, sau ma mai duceam eu "s-o ajut" si uite asa am mancat primii cartofi prajiti din viata!Dupa aia am revenit acasa: mancam cu simtul raspunderi cateva lucruri: piure de cartofi, smantana, paine goala sau cu unt, struguri, castraveti, pepene, caise( la fructe n-am facut in veci mofturi)si nu puneam gura pe branza, de oricare o fi fost ea, nu mancam spanac/loboda/urzici nu mancam oua deloc, absolut de loc, nu beam lapte, deloc, absolut deloc! Iar ciorba mancam doar si numai daca avea ardei, daca nu avea, nu mancam!Si nu mancam carne decat in forma de snitel sau papricas!Iti dai seama ce a trebuit sa se chinuiasca mama mea cu mine?? Ii zic mama ca mama mi-a fost, ea m-a crescut de la 3 ani! Lapte nu beau nici in ziua de azi, ma feresc de el ca de dracu! Dar in schimb beau lapte batut, sana, kefir ca mama mea lua sticla din frigider si bea cu pofta unde ea de obicei turna totul in cana, etc.Morcovi fierti nu mananc nici in ziua de azi, ne-a caftit odata unchiu-meu si pe mine si pe o vara ca nu mancam morcovii din supa, o lingura de morcov fiert, una dupa ceafa, inc-o lingura, inca una dupa ceafa. La finalul distractiei care a durat vreo ora ca eram doua, am varsat amandoua instantaneu eu in chiuveta, vara-mea langa masa, matusa-mea a luat foc si i-a zis desteptului ca sa curete el! Si uite asa s-a terminat cu alimentarea fortata cu diverse in familie! Fratele meu este un mare mancacios si asa a fost de mic! Cand il vedeam cum se opinteste in cate ceva imi facea pofta sa incerc. Salata de vinete am mancat la 5 ani ca a venit un var de-al tatei care era student si ca toti studentii lihnit si s-a aruncat in castronul lui mama si dupa vreo 4 felii, l-am intrebat eu timid daca e buna, cica da, atunci da-mi si mie!Ciuperci am mancat pe la vreo 8 ani ca mi-a dat bunica-mea sa mananc si pe urma si-a facut ei "friptura de padure", eu moarta de curiozitate, dar cum e friptura asta de padure?? Nu e pentru copii, de ce?? Vrei sa gusti?? Binenteles! Erau hribi trasi in tigaie cu usturoi, sare si piper!Conopida nu mancam sa ma pici cu ceara, pana pe la vreo 15 ani cand m-am dus la o matusa si femeia care-i facea treaba in casa facea un sufleu de conopida si mirosea ala de m-a imbolnavit de pofta, asa ca am mancat si am venit acasa, ca vreau sa facem sufleu de conopida, a inlemnit mama!Credea ca aude gresit!La gradinita am invatat sa mananc mazare,branza, fasole verde e si acum printre preferatele mele si sa nu mananc orez cu lapte, il detest si-n viata urmatoare.Nu-mi place grasimea si nu mancam carne de porc cred ca pana tot pe la 14 ani ceva.Nu am mancat ciorbe in nicio tabara, le pasam la baieti, acasa, nu le pasam ca eu sunt crescuta cu cheia de gat si nu stia nimeni ce mananc. Mama gatea de 2 ori pe saptamana o oala cu ciorba si altceva fasole,mazare, musaca, tocanita, varza,pilaf cum erau vremurile nici nu se gaseau prea multe. Si daca-mi placea, mancam , daca nu, mancam paine cu zacusca, ca nici unt nu era pe toate drumurile! Sau iaurt!De exemplu nu-mi placea carnea de pui, cand facea pui la cuptor ii cedam lui frati-miu totul, asa ca ei nu se prindeau niciodata care cat manca!Tot ce am scris a fost ca sa vezi ca gusturile se educa, se descopera, nu te nasti dorind sa mananci saumon fumee, fie vorba intre noi cand l-am gustat prima oara l-am scuipat!Si acum as manca zilnic!De aia am atat de multa rabdare cu altii, pentru ca nicio palma dupa ceafa,nici nu te las afara, nici nu te uiti la televizor nu a avut nici cel mai mic efect asupra mea! Ma duceam in camera mea sa citesc si sa uit de lumea rea care ma obliga sa mananc spanac! Nu mancam! Simplu, cand am avut eu chef, am facut eu, ca aveam 17 ani deja! Report
October 18, 201213 yr comment_166737 Buna dimineatza! Tzinem pumnii stransi pt mama Nicoletei!!!!!! Daniella , eu am avut bronsita , apoi am facut sinuzita. Tusea a ramas de atunci , nu mai trece si pace.Faina lui de mustar e fix-pix!!!!Maine dimineatza ma duc la ORL. Daniella , cum adica se dezbraca Bea si nu potzi sa o imbraci? Noi am inceput cu pedepsele. Nu pt orice fleac dar daca d-ra intinde coarda o duc la ea in camera. O las acolo si-i spun: Cand Elena e cuminte si se hotaraste sa faca...... atunci o striga pe mama si mama vine. Pana atunci , Elena e pedepsita. Plec , inchid usa dar nu de tot , o ls 1 mm sau 2 crapata , o pandesc. Sta , amraie , plange...si dupa 20 maxim 30 de secunde zice Gata , Enena 'minte , Enena face........acolo , ce trebuia sa fac ea. Mai nou au la cresa niste bebi mici care nu mananca singuri si mamele vor sa le dea educatoarele , sa nu-i invetze ca ...na , una zice ca fac mizerie , cealalta ca nu mananca...asa ca Elena s-a gandit ca ar trebui sa o ajut si pe ea. Asa ca sta in fatza mancarii , pune mana pe lingura si zice: Mama? helfen mal , helfen Enena.La inceput m-a pacalit , dar apoi am vazut ca se ingroasa gluma si d-ra devine lenesa. I-am zis: Mama nu poate , mama mananca si ea , daca Elena nu vrea sa manance singura ramane flamanda.O las in pace si pana la urma intinde mana dupa farfurie si uita ca trebuie ajutata. Cateodata sunt si mai rea si-i dar si cate un iaurt si zic:[i] pacat ca nu poate Elena manca singura , iaurtul e asa de bun... [/i] Dar cel mai bun lucru al noi e pasarica. E toamna si e plin de pasari pe gard , prin iarba.... Elena le urmareste de pe geam. Asa ca , daca Elen ae cuminte pasarica aduce Elenei cate o pungutza mica de Haribo cateoadata ( d-aia de 6 bucatzi ) , sau un iaurt , sau un fruct...si daca Elena nu-i cuminte o vede pasarica si sigur nu o sa-i mai aduca nimic a doua zi!!!! Report
October 18, 201213 yr comment_166739 Am uitat sa va spun , a venit tati !!!!! Aseara nu l-a vazut ac dormea dar azi dimineatza a fost teroare!!!!!! Mai ca facea tumbe de bucurie. Tata i-a adus cadou un Winnie the Pooh mare de plus = usuletzii sau Binie si apoi o pernutza de plus cu Minnie si Mickey Mouse. Uite , tata , 2 Mickey Mouse , 1-2 ! Vezi tata? 2 !!! A vrut sa mearga cu amandoua la cresa , apoi sa-l ia si pe bebi si sa ia si un puzzle......tat'su a convins-o repede ca perna se duce-n pat ca sa faca Mickey Mouse nani , cu Puzzle ne jucam deseara cand vine tata de la servici , Pe Winie Pooh il aratam la Silke ( educatoarea preferata) si pe bebi l-am pus in rucsac in cazul in care vrea sa doarma cu el. Report
October 18, 201213 yr comment_166745 Elena e un copil tare reusit, ii prevad un viitor frumos!Dar ce e bebi?? Report
October 18, 201213 yr comment_166747 Bebi e un bebelus pe care l-a primit acum un an si ceva si pe care n-a vrut nici sa-l vada vreun an. De vreo cateva luni ea si bebi sunt nedespartzitzi! Report
October 18, 201213 yr comment_166748 Am uitat sa va spun , a venit tati !!!!! Aseara nu l-a vazut ac dormea dar azi dimineatza a fost teroare!!!!!! Mai ca facea tumbe de bucurie. Tata i-a adus cadou un Winnie the Pooh mare de plus = usuletzii sau Binie si apoi o pernutza de plus cu Minnie si Mickey Mouse. Uite , tata , 2 Mickey Mouse , 1-2 ! Vezi tata? 2 !!! A vrut sa mearga cu amandoua la cresa , apoi sa-l ia si pe bebi si sa ia si un puzzle......tat'su a convins-o repede ca perna se duce-n pat ca sa faca Mickey Mouse nani , cu Puzzle ne jucam deseara cand vine tata de la servici , Pe Winie Pooh il aratam la Silke ( educatoarea preferata) si pe bebi l-am pus in rucsac in cazul in care vrea sa doarma cu el. Este clar, Elena asculta cel mai bine de tati!Dar un Winnie the Poof mare de plus as vrea si eu, daca este nevoie ascult si de tati! Sa nu radeti de mine, dar imi plac enorm ursuletii mari, cat mai mari si de plus si mie nu mi-a cumparat nimeni pana acum si zau, ca am fost cuminte si ascultatoare! Report
October 18, 201213 yr comment_166750 Georgiana , asa-s si eu!Cand eram noi copii nu erau jucarii d-astea.....am visat tot timpul sa am un usrs mare de plus. Pana la urma mi-a cumparat fratello unul cand eram studenta , parca ,dar nu prea mare ca nu si-a permis . Elena cred ca are prea multe , le ia , le arunca. Ce rasfatzatzi sunt copiii din ziua de azi!Ce na-s fi dat eu acum 30 si ceva de ani sa fi avut macar a zecea parte din jucariile ei! Report
October 18, 201213 yr comment_166751 Haha! ne-am strans noi babele!Sa depanam amintiri!Cand eram in liceu printr-a XI-a un coleg a plecat in Franta si a zis ca ce sa-mi aduca?? Eu am zis la misto: Cognac!Si se intoarce fix la petrecerea de Revelion care era si ziua nasterii unei prietene, cu Cognacul in mana si ursuletul in alta!Eu care nu prea ma jucam cu jucarii cand eram mica, la 16 ani m-am lipit de ursuletul ala ca marca de scrisoare! Cand am avut accidentul si eram imobilizata in corsetul ala cu bratul fixat si nu puteam dormi decat pe spate, imi puneam ursuletul langa gat sa dorm pe el, ca-mi sustinea capul!Si normal ca-l am si acum bine ascuns sa nu-l jumuleasca labutzele! Report
October 18, 201213 yr comment_166764 ziua muncesc, noaptea sunt noctambula, ca ma trezesc sa fac fetii aerosoli, ca nu ii accepta treaza si imi piere somnul ... Sanatate sa scapati de aerosoli cat mai repede. 2ut e excelent si ce faci tu, secretul sta in continuitate si perseverenta ai spus o vorba mare- mareeeeee! fara perseverenta si continuitate nu facem mare branza cu o floare! Daniella asta am invatat-o pe propria-mi piele. Niciodata nu am slabit doar prin controlul alimentatiei,fara sport, de modelat clar numai cu sport si masaj. Cum scapam de acest NU-NU-NU? Bia o sa treaca de faza cu nu, insa cu mult tact, trebuie sa o faci sa accepte sa se imbrace de exemplu -Bia e foarte frumoasa cu hainuta rochita in cauza- cu timpul uita sa spuna nu la orice. Report
October 18, 201213 yr comment_166765 Zoazo de acum cred ca ati scapat de interventie, e bine totul? Report
October 18, 201213 yr comment_166766 ZoazoNico, vin si eu cu sperantza ca totul a decurs cum trebuie si mamitza este OK! Si referitor la ursi de plus! Report