Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Neata si de la mine.Soare,frumos, se anunta o zi minunata.

Mi-am baut cafeaua pe balcon alaturi de baiatul blanos,chiar daca-s doar 6 gr afara.Ador diminetile insorite de toamna :floare: .

Vorba Stelei, incalec pe matura si la treaba ca ma asteapta o zi plina.

Un weekend minunat va doresc

post-479-13506286549906_thumb.jpg

Neaţa. Raportez şi la noi soare, da-i frig. Da-i bine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif

În rest - vorba lui tata - toate bune. Aşa să fie pentru toată lumea.

Hi hi, cum pot dormi pisicii de suciţi! :floare:

Apropos de pluşuri, şi mie îmi plac tare. Tot aşa, mi-am dorit când am fost copil dar nu am avut ca nu erau. Acum are Maia o droaie, mai mari sau mai mici. Mi-s dragi de nu mai pot. Poate apuc într-o zi sa le fac o poză la grămadă, să vedeţi puzderia https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif

Buna dimineata!

Mi-ati inveselit ziua cu pufosii, dormind fara nici o grija, impreuna cu jucariile de plus. Ce mi-ar place sa fiu in locul lor! :floare:

ZoazoNico, ma bucur ca mamitza are chef de glume, ca este optimista, asta o face sa se vindece cat mai repede si bine!

post-88-13506309441888_thumb.jpg

post-88-13506309586276_thumb.jpg

post-88-13506309701874_thumb.jpg

post-88-13506309806248_thumb.jpg

post-88-13506309898199_thumb.jpg

post-88-1350630997847_thumb.jpg

post-88-13506310073859_thumb.jpg

post-88-13506310189669_thumb.jpg

Apropos de pluşuri, şi mie îmi plac tare. Tot aşa, mi-am dorit când am fost copil dar nu am avut ca nu erau. Acum are Maia o droaie, mai mari sau mai mici. Mi-s dragi de nu mai pot. Poate apuc într-o zi sa le fac o poză la grămadă, să vedeţi puzderia https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif

Si eu tot cu puzderia am acasa, si imi plac si mie si lui Alex, pentru ca nu a vrut sa renunte la ei si stau frumos cu totii pe canapeaua din camera lui.

La noi se chinuie sa rasara soarele, am fost la magazin elektro, uscatorul e deja acasa. Chiar acu' mi l-a adus. Alti bani, alta distractie! Ehh, noi sa fim sanatosi!

Zozo, cum mai e mamitica? Refacere rapida :floare:

Boni, Gio, fiica-mea nu le-a mai vrut pur si simplu. Si ce ma enerveaza e ca niciodata nu i-au placut în mod special. Le voia doar ca aveau si alti copii, si ca erau figuri care erau în trend atunci. Ma zapacea cu Diddl si frezii sai, care mai si costau o gramada... si dupa ce-i avea îi împrastia pe undeva. La un moment dat îi înghesuia sub pat. Asa ca i-am "salvat" si i-am dus în dormitor în dulap. Mai scot cîte unu-doi si-i dau lui Mike, ca-i place sa doarma lînga ceva, desi acum în ultimele luni nu-i mai trebuie ca-l are pe Sam. Mie mi-s dragi, dar n-avem loc în pat si cu plushuri, ca avem doi martafoi care se plimba tot patul cînd dorm, de noi tre' sa dormim in pozitia ghiocel :)

Am intrat sa va salut. Zi plina si la mine.

sa aveti o zi frumoasa :)

Apropo de plusuri si noua ne plac si avem

o gramada. Acum de vreo doi ani am avut permisiunea

sa-i pun bine- sunt mari baietii mei- dar au totusi

in camera cate un plus mare :floare:

Mie mi-s dragi, dar n-avem loc în pat si cu plushuri, ca avem doi martafoi care se plimba tot patul cînd dorm, de noi tre' sa dormim in pozitia ghiocel :)

Noi avem un martafoi care se plimba prin tot patul, dar doi, imi dau seama ce este la voi in pat cand dormiti sau daca reusiti sa dormiti. :floare:

Nici macar nu puteti sa va imaginati cum e cu patru, care se mai si joaca cand dormi :floare: tu

De aia le mai dau afara sa mai dorm si eu cand si cand!

Nici macar nu puteti sa va imaginati cum e cu patru, care se mai si joaca cand dormi :) tu

De aia le mai dau afara sa mai dorm si eu cand si cand!

Da, cu patru martafoi ( a se citi la feminin ) sigur situatia este cu totul alta. :floare:

Azi e una din zilele alea in care toate imi merg pe dos :floare: ..nu mai intru in detalii (pe scurt ,trebuia sa merg cu sot sa platim gazul si sa facem cumparaturi pt. pachet si alea-alea pt. casa,suna telefonul, sot urgent la unitate,mac' sa-l iau pe bub' la 11 ca e vineri ,s-a schimbat programul fara sa fim anuntati ca deacum e pan' la 12 :sad3: ,si ziua a continuat pe acelasi sistem pana acum :floare: )m-am nervat' ca nu stiu ce sa le fac pe deseara asa ca am luat ceafa de porc ,si am gasit ciupercute f. frumoase ieftine,asa ca nu le-am rezistat ,o sa mai atentez si la muraciunile din butoi si asta e...uuff!!

Nici nu am zis ziua buna :floare: Scuze!

O zi minunata tuturor! :floare:

Lasa Geany, ca toate trec cum zicea un amic!

Uite exemplu de cum se cladeste un meniu: Ce vrei sa mananci, nu stiu!

Eu vin tarziu, nu ma lua cu din astea, ca trebuie sa trec pe la mama!

Mama: am varza iti dau eu!

Eu pe mess cu o amica: acum varza am, proteina imi trebuie!

Ea: de ce nu faci ciolane a la peter??

Eu: ca n-am!

Ea vigilenta: au in hala la piata!

Si uite asa am terminat meniul! Duminica ma mai gandesc la ceva de tricotat ca maine o sa manance branza cu rosii dupa ciolanele rumenite cu bere sau salata verde cu ton si lamaie :floare: .

Aaa!!! nici nu m-am mai obosit sa intreb ,am plecat cu sacoshea' in mana si cu portofelul in buzunar sa'' vad ce vad'' :floare: pieptul de pui arata anemic si cam vanat ,asa ca zic pas,carnea tocata la fel nu m-a incantat,ceafa arata super proaspata si justa nici prea groasa nici prea grasa frumoasa la culoare ,proaspata-proaspata ,zic aia e, fleicuta pe tigaia de teflon cu riduri scrie pe ea,acum garnitura, ciupercute frumoase rau ca de pe revista proaspete pret bunut zic eu 8 roni kg. acum le inabus in ceaun sa le fac cu usturoi si putin patrunjel,muraciuni' estem e plin butoiul poate fac si un mamaligusion si gata ca maine mergem la mama la masa :floare:

Vezi ca mama e de baza! Cum a sarit ea la mine-n ajutor ca-mi da varza! Si tu te duci maine la masa!

Apropos de mame de baieti( in atentia cui se sesizeaza) cand a venit verisoara sa stea cu mine bombanea despre prietena lui fi-su ca nu-i convine ca liru-liru, de astea! Eu ca omul rezonabil ziceam sa lase baiatul in pace, ca fata e ok, ca nu i-a facut nimic rau! Da, dar eu nu inteleg ca nu-s mama!

Booooon, dupa ce a ascultat nenumarate discutii legate de zidari angajati de mame bagacioase, costuri si mame bagacioase, certuri din cauza de mame bagacioase intre mine si omul,lipsa concediu din cauza de costuri stabilite de mame bagacioase ce-mi tranteste ea aseara?!

"M-a sunat noru-mea", ca daca baiatul e plecat o suna sa vorbeasca cu ea, de dor!

O fi existind si puterea exemplului, ca e prima oara, cand o aud vorbind 30 de minute cu fata aia care n-are decat doua vini: ca n-are bani si ca e din familie dezbinata!

Soare cu dintisori mici, mici :floare: Numai 10 grade, dar e placut afara (am geamul deschis la birou) Copacii sunt tomnateci, dar iarba e inca verde asa ca nu prea simt ca a venit toamna :floare:
Geany, iti multumesc pentru reteta de gogosari, am desfacut un borcan si sunt super buni, ma bate gindul sa mai cumpar vreo 5kg sa mai pun!

hello, hello!

Zozo, te-am vazut si-am intrat repede sa-i transmit mamei tale sanatate si refacere cat mai rapida si deplina. Ia s-o vezi ce domnisoara se face, n-ai sa te poti tine dupa ea!

Numai bine la tulemond, io plec la sala!

Geany, iti multumesc pentru reteta de gogosari, am desfacut un borcan si sunt super buni, ma bate gindul sa mai cumpar vreo 5kg sa mai pun!

OOoo! :floare: nici nu pot sa-ti spun cat ma bucur! :floare:

Acu' sa va spui... sa nu va spui?! :sad3: fetele din afara care poftesc la gogosari si nu gasesc de cumparat or sa ma capaceasca :sm2: la noi gogosari frumosi 1,7 lei kg. ,pomana curata zau ashea' tzipa sa-i cumperi ,dar nu-mi mai pun ca numai eu ii mananc si :floare: (asta-i unul si din secretele mele ce-mi place nu-mi fac astfel nu sunt ''temptata'' :floare:)dar am luat ca nu am putut ca sa rezistez' sa mai fac vreo 2 copti salata ca o sa le duc dorul,ca tare mult imi mai plac si mie.

hello, hello!

Zozo, te-am vazut si-am intrat repede sa-i transmit mamei tale sanatate si refacere cat mai rapida si deplina. Ia s-o vezi ce domnisoara se face, n-ai sa te poti tine dupa ea!

Numai bine la tulemond, io plec la sala!

Multumesc, Motzulino! Deja-s pizmoasa pe ea ca nu mai are dureri! :floare: Ooofff, saracuta, prin cate-a trecut! Bine ca-i optimista si are chef de glume!Dar o las sa faca mishto de mine cat o vrea, numai s-o stiu bine!

Beleaua e: daca n-am sa ma pot tine dupa ea, care va fi ca o caprioara? Io, mai asa, mai ca o babuta...Ei, las-asa!14 ani trec repede!

Buna dimineata...sper sa mi fie mai bine!!

Nimic in plan pt ziua de azi dar.... nu se stie.

pup fetele :((

Ps de mult am remarcat lipsa lui FOXY.... si....am zis sa astept dar .....tot nu o vad.

Voi stiti ceva de ea???

Salutare fete bune si frumoase!

Mam va saruta pe toate si va multumeste! E vesela, se simte bine si parca si eu am inviat!

E soare si frumos, vreme numai buna de ...spalat, asa ca deja prima masina huruie, mai urmeaza 2! Am "proiecte"mari: curatenie, piata si ce s-o mai gasi!

Dar acum imi beau cafeaua (cu voi) si admir jucariile voastre plushate sau vii.Si eu am.Multe.Doua ff dragi: ratoiul adormit de la Giorgiutza si un ursulet roz de la Mahtab. Am si la Braila, si la Bucuresti.Si-mi plac muuuult, grozav de mult!

Va urez spor in toate si doua zile libere minunate! :(( :P

post-73-13507132267351_thumb.jpg

Buna dimineata si de la mine. pupaciuni la Zoaza&Mami al ei.

va doresc o sambata luminoasa si frumoasa, si la fel si duminica.

eu ma duc sa-mi vad copila, ca nu vine acasa wendul asta, prea mult de invatat.

Foxulinooooooooooooo , ce faci iubita?

Doamnele cu bubuleti mai mititei , totul ok? sanatosi voinici?

pupCIUNI LA TULEMOND.

post-16-13507166541729_thumb.jpg

post-16-13507166742013_thumb.jpg

Cu dedicatie pt tine Steluto! Fata e in Geneva? Doamnelor un weekend linistit va doresc!

post-125-13507230039447_thumb.jpg