Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Buna ! Zoazo' :)

Azi am facut un bors de pui,pe seara le fac paste la cuptor,asta-i meniul,bub' e mare borsar si tot ce e zama(supe ciorbe nu conteaza)

Azi la gradi zi cu peripetii,intre un parinte si doamna,seful clasei ,o discutie dusa prea departe ,s-a ajuns la amenintari, limbaj licentios asa ca declaratie de la cine a fost martor ,politia :) ce stupid ,nu intru in amanunte ca eu nu am fost de fata ,parerile sunt impartite ,dar totul s-a petrecut in prezenta copiilor din ce concluzii am tras eu fiecare dintre cei 3 implicati are partea lui de vina .

O zi minunata tuturor!

Noutatiiiiiiii!!

Mama lui Zozo a iesit din operatie cu bine, totul a fost ok, la 17.00 o trece in salon si Zozo o sa vorbeasca cu ea!

Deci Zozo va multumeste pentru pumnii tinuti asa de strans ca au efect magic!

Noutatiiiiiiii!!

Mama lui Zozo a iesit din operatie cu bine, totul a fost ok, la 17.00 o trece in salon si Zozo o sa vorbeasca cu ea!

https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif bune veştile. iuhu!

multă sănătate în continuare şi refacere rapidă :)

Noutatiiiiiiii!!

Nici nu se putea altfel, decat sa fie totul bine si sa se termine cu bine!

ZoazoNico, insanatosire grabnica si multi pupici lui mamitza!

Lumeee lumeee! ma imprastii de ras!M-a sunat o disperata la telefon cu vocea gatuita ca face sondaj de opinie si era de la Cluuujj! Sa ma ierte distinsii forumisti care sunt din Cluj,am si eu prieteni din Cluj, dar cu exceptia lor, de vreo 3 ani eu cand aud Cluuuuj mi se ridica parul, prietenii stiu de ce!

Si m-am asezat comod in fotoliu si i-am dat drumul sa puna intrebari: ca daca m-am uitat la evenimentul PPE ca la ce televiziune l-am vazut, daca m-am uitat la lansarea candidatilor, care eveniment mi s-a parut mai important, ca cu cine o sa votez, ca ce partid simpatizez, ca daca l-as vota pe Basescu, etc.

N-am facut eu sociologia, dar ceva sociologie la scoala am facut, ca doar am facut dreptul, i-am dat lui aia niste raspunsuri, cred ca ma suna sefa ei sa confirme ca aia chiar m-a sunat! Erau intrebarile formulate asa cu parti pris si cu o marja atat de mica de oscilare, ca radeam in mine ca pisica din Cheshire! Deci aveai obtiuni: Foarte mult, mult, putin si foarte putin!

I-am zis domnisoarei daca nu are deloc, sau mi-e indiferent, nu stiu?!!!?

S-a blocat ca ea e de la call center!

Deci sa stiti cand mai aveti incredere in sondaje cum e de fapt!

Ia, ca m-am distrat azi pe banii poporului!

Ooo eu nu am rabdare,ma scuz ca am treaba si le inchid telefonul!

M-a facut sa rad nepotelul meu,e in clasa intai si el stie demult si cifrele si literele si aduna cu cifre mici,nu mai zic liniute,bastonase etc,asa ca se cam plictiseste momentan,si a avut de facut teme,le-a facut fara sa cracneasca ,dar are o meteahna,nu i-a placut niciodata sa coloreze,orice dar sa nu-l pui sa coloreze,nu-i place il plictiseste,asa ca azi la teme a avut printre altele si de colorat o pisica.

A facut temele si a spus ca a terminat,cand l-a controlat sora-mea pisica nexam,cand l-a intrebat el a raspuns:''pisica mea e alba'' ... :salut: ...a incercat sora-mea sa-i spuna ca trebuie facuta gri sau cu dungi sau macar o pata,nu a fost chip,''pisica lui e alba'' .M-a facut sa rad ,ce gaselnita pe el sa scape de colorat ,are si el dreptatea lui pai ce nu sunt si pisici albe?! :wub:

Pupa-l din partea mea, e baiat destept! :salut:

Saru'mana o sa-i transmit ,nici eu nu pot sa-l pup pana la vara ca e in Italia :wub:

:salut: :wub: Vesti buuuneeee! :wub: :wub:

Operatia adurat 5 ore.I-a facut anestezie rahi (partiala).M-a cam bagat in viteza, ca la 17 nu era in salon, nici la 20, dar la 20:45 m-a sunat ea!Ce fericita am fost cand i-am auzit vocea!Auziti aici, mama de zoazorel:"Buna mami!Ti-a fost dor de mine?" Bravos natiune!Io fac 13-14, nu-s in stare de nimic toata ziua, si ei ii arde de poante! Ce bine-mi pare ca are chef de poante!

Va multumesc tuturor, din tot sufletul pentru sustinere si mama va multumeste! :wub: :wub: :-* :-*

Nici n-am avut rabdare sa citesc ce-ati scris pana acum. Acum fug sa va citesc!

post-73-13505849997117_thumb.jpg

post-73-13505850130679_thumb.jpg

post-73-13505850264151_thumb.jpg

Zerda, multumesc mult-mult c-ai tinut fetele la curent! Efectiv, pana nu i-am auzit vocea, n-am putut face nimic.Eram pe pilot automat!

:salut: :wub:

A friend in need is a friend indeed! N-ai pentru ce, nu as fi putut face altfel!

Neata......sper sa fie buna si pt mine!

ZUZULE mic.... ai mai depasit un hop....catinel,catinel se rezolva!

Pup draga mea draga!! :floare: :)

ps Zerdakis :)

Zoazorel, multa sanatate mamei tale!

Vorbeati de ursuleti de plus, ia uitati-va la baiatul meu, are fetita lui in bratele careia doarme si ursuletul e alaturi, ii iubeste maxim, zici ca e un copil cu jucariile preferate!

post-207-13506190649764_thumb.jpg

'neata Hanu'! La noi e frig, ceata... dar sper sa iese soarele sa ma binedispuna pupilele!

S-a stricat uscatoru de rufe! :floare:

Ma'c sa-mi beu cafelul, s-apoi mai vedem :)

Gorgona, bash ca e si el un plush între plusuri :)

[center]Si Mike dormea în tinerete printre plusuri, acum mai rar, ca Denise a renuntat la ele.

Dar îi mai dau eu cîte unu si-i place :P

post-5-13506256659462_thumb.jpg[/center]