October 15, 201213 yr comment_166334 Zozo,multa, multa sanatate mamei tale, tin si eu pumnii sa fie bine! Sorina,ce ma bucur sa te vad, o sa fie bine fetele, ca-s mari acum si poate mai apuci si tu sa sufli un pic. Te pup cu drag! Report
October 15, 201213 yr comment_166335 Sorina si eu m-am gindit de multe ori la tine da' n-am zis nica. Bine ca e totul ok, las' ca noi te asteptam pentru cind ai un pic de timp si treci pe aici Report
October 15, 201213 yr comment_166338 Eu am auzit ca s-a dat strigarea la pupat si .. iacata-ma-s Zoazo:) sanatate multa mamei. Sorina ma bucur sa te revad si ca ai de munca, acu-s eu aia care se roaga sa se iveasca ceva, da Doamne. Se iveste da numa' ocazional.. o saptamana, cateva zile si nici asta mereu. Va pupez pe toate fetelor si va doresc o saptamana splendida... eu-s pe modul relax, rad ca fraiera din ce-mi aduc aminte:)) vreau sa fac activitati cu pustiulica azi... sa taiem lipim chestii de toamna si am dor de crosetat tricotat ceva... vedem ce fac pana la urma Report
October 15, 201213 yr comment_166340 ooo!! ce zi minunata asa cum rasare o raza de soare dintre nori incep sa apara vesti bune,nu mai nominez(Verb' ,Zoaza,Sorina,..) am glume in program'' pe deseara ,o sa le fac o surprizuta' alor mei la cina Report
October 15, 201213 yr comment_166341 zozo, multa sanatate si recuperare usoara mamei nici mama mea nu se simte deloc bine in ultima vreme, a avut ameteli mari de tot saptamana trecuta, desi face de 1 an tratament pt asta ... Sorina, multa sanatate fetelor. Cu speranta in bine toate or iesi cum vrem! geany, abia astept sa "vad" supriza si reactiile Comoara mea de fetita mananca paste pe ruptelea, in orice varianta de sos si sa arate a paste (de ex i-am facut cu rizoni si nu au atras-o desi aveau acelasi condiment ca si alta data cand a mancat cu pene). Imi dati o reteta de sos quatro formagi pt paste? Ce ii mai pot face cu paste ... ca sa manance si carne, caci carnea ca atare nu o mananca, o mesteca un pic si o scoate ... ?Mai mananca fara oprire: salata de ardei copti, salata de vinete si zacusca mie mi-e frig... Sambata-dumnica am fost cu delfinasul la Paradisul Acvatic, din Brasov. Lili, rusine sa-mi fie dar nu am avut o secunda libera in program ... Report
October 15, 201213 yr comment_166342 ZUZULE sanatate mmmmmmmmmmmmmmulta maicutii tale!!Pun pariu pe orice vrei ca in viitor nu o sa te poti tine dupa ea!!pup si fetele mele!! Report
October 15, 201213 yr comment_166343 geany, abia astept sa "vad" supriza si reactiile le fac crocantzoasele' https://forum.artaculinara.ro/topic/1041-aripioare-crocantoasegen-kfc/daca sunt cuminti Report
October 15, 201213 yr comment_166345 zozo, multa sanatate si recuperare usoara mamei nici mama mea nu se simte deloc bine in ultima vreme, a avut ameteli mari de tot saptamana trecuta, desi face de 1 an tratament pt asta ... Sorina, multa sanatate fetelor. Cu speranta in bine toate or iesi cum vrem! geany, abia astept sa "vad" supriza si reactiile Comoara mea de fetita mananca paste pe ruptelea, in orice varianta de sos si sa arate a paste (de ex i-am facut cu rizoni si nu au atras-o desi aveau acelasi condiment ca si alta data cand a mancat cu pene). Imi dati o reteta de sos quatro formagi pt paste? Ce ii mai pot face cu paste ... ca sa manance si carne, caci carnea ca atare nu o mananca, o mesteca un pic si o scoate ... ?Mai mananca fara oprire: salata de ardei copti, salata de vinete si zacusca mie mi-e frig... Sambata-dumnica am fost cu delfinasul la Paradisul Acvatic, din Brasov. Lili, rusine sa-mi fie dar nu am avut o secunda libera in program ... Pai da ,poate altadata o sa ai mai mult timp Ah, uitasem : Sorina imi pare bine ca te-am vazut pe aici si succes in toate Report
October 15, 201213 yr comment_166355 Hello! Astazi am inceput munca, dar am avut treaba si nu stiu cand a trecut timpul. Am intrat sa va salut, sa vad ce mai ziceti. M-am bucurat sa o vad pe Sorina si mie imi era dor de ea si o pupicesc de nu se poate si pe ea si pe printzese! ZoazoNico, tinem pumnii pentru mamitza si ii trimit toate gandurile mele bune si pozitive! Acum fug acasa unde ma asteapta ca intotdeauna un alt "servici"! Pupici la toate fetele! Report
October 15, 201213 yr comment_166361 Ziua buna . Nici eu nu mai apuc sa csriu prea mult , dar va mai citesc asa pe apucate.Sorina , multa putere iti doresc . Zozo , toate cele bune mamei tale , sa treaca usor si repede peste operatie si perioada post-operatorie.Eu bag grupa mare la lucru , am de recuperat mult , am de invatat multe lucruri noi , e tare greu , obositor si fizic si psihic , dar sper sa trec rapid de perioada asta de inceput si sa-mi intru in mana. Report
October 15, 201213 yr comment_166364 Izuk, ai o imbratisare mare de la mine, e mai greu la inceput, e si normal, ca la orice inceput.Dar o sa fie bine ! Report
October 15, 201213 yr comment_166381 Ziua buna . Nici eu nu mai apuc sa csriu prea mult , dar va mai citesc asa pe apucate.Sorina , multa putere iti doresc . Zozo , toate cele bune mamei tale , sa treaca usor si repede peste operatie si perioada post-operatorie.Eu bag grupa mare la lucru , am de recuperat mult , am de invatat multe lucruri noi , e tare greu , obositor si fizic si psihic , dar sper sa trec rapid de perioada asta de inceput si sa-mi intru in mana.hai Dorinahai Dorina!! Report
October 15, 201213 yr comment_166383 Fetelor (sa nu sar pe vreuna!) i-am retransmis mamei acum toata sustinerea voastra! Musai, cu-atatea energii pozitive, sa se faca bine!Uitasem s-o salut pe Floricica si "jucariile"ei vii si frumoase! Sorina, stai linistita, totul va fi bine! Izuk, nu fi speriata!Cu rabdare, sa vezi ce repede vei prinde tot!Cam despre ce-i vorba la slujba ta? Poate vreuna de pe-aici mai face asa ceva si te putem ajuta. Alinus, fruntea sus!Va aparea si soarele tau! Verb, draga mea draga! Mutti, cum se simte SHEFA? Dar tu? Giorgiutz, Spor.Cum se simte Alex? Genny, nu ma-nfiezi? Ca mie-mi plac tare ficateii cu ceapa.Va las voua aripoarele! Bia, Lili, Any, Adriana, Carmen L, Daniella, si voua va multumesc mult si din tot sufletul! Acum, n-avem incotru!Mergem mai departe, cu fruntea sus si pieptu-n fata! Mai rau de-atat n-o fi! SIGUR mai bine! Report
October 15, 201213 yr comment_166384 Te-nfiez cu mare drag ...da' vezi sa-ti tii telefonul aproape Report
October 15, 201213 yr comment_166388 Eu de azi sunt la dieta si am nevoie de incurajari .Tot pentru alea 4 kg in plus pe care le capat dupa ce trece vara.Am reusit si-am stat cuminte azi, n-am mancat intre mese, doar un iaurt dupa amiaza in loc de un mar.Mi-e greu in prima saptamana ca dupa aia ma obisnuiesc . Report
October 15, 201213 yr comment_166396 hai Dorinahai Dorina!! Multumesc pentru incurajare Izuk, nu fi speriata!Cu rabdare, sa vezi ce repede vei prinde tot!Cam despre ce-i vorba la slujba ta? Poate vreuna de pe-aici mai face asa ceva si te putem ajuta. Zozo Slujba mea implica lucrul intr-o farmacie , sunt asistent de farmacie. Report
October 15, 201213 yr comment_166399 Eu de azi sunt la dieta si am nevoie de incurajari .Tot pentru alea 4 kg in plus pe care le capat dupa ce trece vara.Am reusit si-am stat cuminte azi, n-am mancat intre mese, doar un iaurt dupa amiaza in loc de un mar.Mi-e greu in prima saptamana ca dupa aia ma obisnuiesc .Eu fac galerie Anutz' ,dar sa mananci dietetic sanatos ,sa nu flamanzesti (eu vb. care fac mereu si mereu aceeasi greseala da' la dat sfaturi sunt nambar' uoan' sa stii ) Report
October 15, 201213 yr comment_166400 Eu fac galerie Anutz' ,dar sa mananci dietetic sanatos ,sa nu flamanzesti (eu vb. care fac mereu si mereu aceeasi greseala da' la dat sfaturi sunt nambar' uoan' sa stii ) Geany sa stii ca mananc paste, orez, carne, peste, paine, sambata seara am pizza "margherita",salata, fructe. Daaaar...totul cantarit.De dulciuri nici nu poate fi vorba. Dar daca stiu ca ma sustine cineva, imi vine mai usor Nu ma infometez eu, nu-s genu' Report
October 15, 201213 yr comment_166401 Deci incerc sa-mi amintesc ce am citit: Zoazo sanatate si bafta mamitzei tale; Sorina iti doresc sa ai cate oleac de timp si pentru voi/tine, sanatate fetelor si numai bine; Izuk succes la invatat si la rest;Alina tin pumnii sa vina jobul dorit cat mai repede; Mutti sanatate si sa scapi nenica de tusea asta; Verb , ma bucur ca ti-ai regasit energia necesara;Daniella, inafara de ragù ( bolognese) , eu mai fac cu sunculitza+dovlecei; sunca de praga+mazare+ciuperci si smantana si mult parmezan, thon+ rosii , thon+capere+ aciughe+rosii; iaca 4 formaggi http://ricette.giallozafferano.it/Pennette-ai-4-formaggi.html; practic se lasa sa se topeasca branzele in ceva lapte cald+smantana.Anutza, eu iti dau liber la calcat , nu te chem si la mine, ca fuse soacra si mi-a calcat tot si-ti tin pumnii pentru dieta.O seara placuta la tulemond.Oare ce face Gela? . N-a mai dat demult pe aici. Report
October 15, 201213 yr comment_166403 Hai Any! ( asta e galerie pentru dieta)Am reinceput si eu sa biciclesc( bicicleta medicala in fata televizorului ) o ora pe zi. Report
October 15, 201213 yr comment_166404 Ai' ca nu promit nimik dar poate-ti tin companie!eu am mancat doar mazare si salata de aripioare nici macar pofta nu-mi e deloc ,nu prea ma mai atrage carnea in ultima vreme ,ba chiar sa nu o vad o fi o toana nu stiu ce sa zic. Report