Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Fetele va scuzati ca nu sunt pe faza...

Mama in ro facea 2 tipuri :

cu masline

si fripturica la cuptor

In Franta BOB facea:

1 pateu de iepure in terina(mult de munca) dar mincam o felie cu cartofi prajiti si mustar pikles(cu muraturi)

2in styl vechi(cu mustar cu boabe mari smintina lardoane etc etc

Cu omu fac:

iepure cu prune

Acilea se mai practica:

1 doar cu ceapa la oala styl stifada

2 iepure mincarica cu ceapa si felii de lamiie ce se poate minca rece vara

acum am cautat pe net si am mai vazut atitea feluri....

Ma iertati am o sfirseala......

Hi hi hi! cu asta '' Ma iertati am o sfirseala...... '' m-ai zbart' o preiau si eu :) am muncit ca o eroaua' ca au venit toti lihniti devreme (ca e vineri, zi scurta) si cand au vazut ficateii le-a cazut fata :P ''ficatei??!!'''...mda... ma asteptam,aste ie' :tongue3: joc de glezna....il intreb pe sot ce sa fac pe maine,zice:''ardei umpluti'' :P Iarr??!! ,cred ca iar gatesc pt. colegii de serviciu,gata m-am depresat' mac' la nani' :P e o intunericeala la noi zici ca e seara tarziu :P

Nori! Mammatus, cumulonimbus, rolos si pe mamele lor, toti odata pe cerul deasupra casei mele si eu nu gaseam aparatul foto! Si cand l-am gasit nu puteam deschide ochii sa fac poze!!! si ce nervoasa m-am trezit!

Pai vezi ca poate iti iei si aparatul in vis data viitoare :tongue3: Ce sunt eu cu capul "in nori" deobicei, dar acum ma uit cu speranta ca voi mai vedea macar odata asemenea frumusete..pozele sunt una, realitatea era de vis :P

Ma multumesc cu apusurile de soare acum :P

Si eu Cafe zic, da-i :)

Veve nu va multumeste ca doarme, dar omul e magulit ca "papusa" este apreciata si de altii!

hello si un weekend minunat, multa sanatate si toate bune va doresc!

fetita mea de 6 ani jumate,a trecut prin operatie de polipi,la sfarsitul lunii august.

operatia a fost foarte usoara cu anestezie generala,la 3 ore de operatie avea chef de gimnastica :tongue3:

Daniella, nu e operatie grea si ma gandesc ca daca ar fi prea mica, nu s-ar apuca doctorul s-o opereze. Andreea mea avea 9 ani, i-au facut anestezie generala si ne-au tinut peste noapte in caz de complicatii. A trecut repede si fara probleme. Cel mai rau a fost cand a trebuit sa semnez...atunci iti trec prin cap tot felul de minuni

Multumesc mult enyko si alpha :P

Am fost la cursuri unde a fost minunat de bine, vreme frumoasa, cursuri interesante, cina festiva care s-a lasat cu tzurai,

sa-ti fie de bine Giorgi!

La mine e simplu: prajesc niste carnati! Am facut ieri fasole cu afumatura si mi-am luat perdaf ca el vroia cu carnati! asa ca o sa aiba mix!

E drept ca afumatura nu era ciolan carnos, ci niste sunculita, dar daca vrea el carnati, de ce sa ma stresez?!

Va astept sa-mi spuneti daca este etic sa-i dau ciorba de iepure si sa-i zic ca e de pui, stiu ca nu are sens s-o intreb pe Zozo, doar trebuie sa stiu ce fac cu ea, ca in we plec in deplasare s-o bag in congelator sau nu??

te admir, am mai vrut sa-ti spun si cand ai mentionat la ce gatim azi cum ai incercat toate variantele de fasole ... bors/ciorba/cu leaustean, cu bors etc pana ai gasit-o pe cea potrivita ! ai rabdare si nervi de otel ... bravo tie!

e cel mai etic posibil!

te sustin, ca stiu ce-nseamna mofturosi si conservatori la masa.

si-apoi, io mai am o vorba: daca nu poti sa-l convingi, ameteste-l!

foarte tare Moatzo! se vede cine e intelept!

Oooff, ce frig e! mi-e dor de vaaaraaaa!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/20.gif

si mie!!!

Aici trebuie explicat ca din putinele lucruri care mi-au ramas in cap de la educatia primita in casa, eu scot toata carnea de pe oase din ciorba supa, ce-o fi acolo! Deci dupa ciorba nu putea sa se prinda! Ca e numai fasiute de carne, sa nu-mi ziceti ca asa contribui eu la rasfatatul unora, ca mie chiar nu-mi place sa vad oase in ciorba!

toata admiratia pt rasfat! mie mi s-a cerut asa ...si am ramas uimita de asa cerere! te potriveai cu musiu ... :)

Eu cautam cerul rosu aici, azi dimineata insa era in Calgary :tongue3:

post-11-13500567744841_thumb.jpg

Daniella, eu am avut o istorie ciudata: tata gateste mai bine ca mama si facea mofturi nonstop, evident ca el nu gatea decat o data la 3 luni. Fratele meu, iar gateste foarte bine si chiar des, dar el mananca orice are fata comestibila!Nu e un punct de reper!

Si ajungem la cei doi rasfatati care au fost in viata mea.Fara ei nu eram eu membra aici, ca asa v-am gasit eu pe voi cautind ceva sa impace si capra si varza!

Dar recunosc ca am avut si rezultate remarcabile: nu mancau miel, acum mananca, nu mancau fructe de mare, acum mananca, asta ca numitor comun la amandoi.

Ah, si nu mancau salate sa-i impusti, acum misca din nas, pai doar castravete murat?? O salata??!

Eu am avut rabdare pentru ca eu in copilarie nu mancam NIMIC!Piure de cartofi, smantana si castraveti! Nici cu bataia n-am mancat ou de exemplu! Asa ca am invatat din propria mea experienta sa lasi omul sa-si dezvolte gustul cand simte el!

Asta am mai spus-o mamicilor pe la topicele dedicate, ca incet-incet copilul incepe sa vrea sa guste ceva nou, mai ales daca vede la vreun prieten!

Uma superbe poze!

Dar recunosc ca am avut si rezultate remarcabile: nu mancau miel, acum mananca, nu mancau fructe de mare, acum mananca, asta ca numitor comun la amandoi.

Ah, si nu mancau salate sa-i impusti, acum misca din nas, pai doar castravete murat?? O salata??!

Bravo pentru rabdare, timpul ti-a dat dreptate :) !

Hello...am avut o zi pliiiiiiiiiina de nele si altele...si printre picaturi, apuncandu-ma si de cap si de c...

aveam niste gutui si am facut pasta, si pusei si de o peltea...daaaaaaaaaar....am fiert-o , nu mi s-a parut legata, era timpul sa plec, deci am lasat totul in marea oala ( cca 3 l de suc + zaharul aferent)...apoi am ajuns prea tarziu casa mai fac ceva, si musai sa plec la concert...intre timp am constatat ca in oloi se inchegase intr-o parere pelteaua....deci intrebare intrebatoare pot sa refierb maglavaisul, ca sa pot sa vars apoi in borcane?? sau incerc sa tai bucati si sa cladesc igloo-uri in borcane.

M-am apucat in toi de noapte si am refiert-o :)...noa acum e in borcane, pot sa ma duc la culcare

Noapte buna

M-am apucat in toi de noapte si am refiert-o :floare:...noa acum e in borcane, pot sa ma duc la culcare

Noapte buna

Apai ai si tu o energie in tine.....!!! Deuna faci cate ceva.

Noapte buna!

Hello, vad ca azi toata lumea a dat bir cu fugitii; eu raportez 2 repetitii cu bruckner...si acum m-am apucat sa coc niscai vinete&ardei...am pus si de o ratatouille de lux ( totul decojit etc ) ; sa fac si aerdei umpluti pe maine, si o ciorba de verisoare...si apoi sa vad ceva cu mere...si dupa sa ma duc la nani, ca o sa fiu ko total :floare:¨.

va doresc o seara faina si lina

Aici n-a plouat toata ziua, dar eu tot am intrat in greva, am zis ca gatesc din resurse, nu merg la cumparaturi ca e prea urat: deci niste sarmale, marca sarmale si seara o studenteasca( cartofi prajiti cu ou ochi), omul multumit, eu si mai multumita!Tot la filme m-am uitat toata ziua! :floare:
Maine ma mobilizez si eu cu ceva,dar azi in afara de sarmale nu am facut nimic!

:floare::=, deci doar eu mi-s vrenica ???

Tari vrenica, as zice!

Eu am mai avut o radacina de telina si am facut iar o salata cu morcov si maioneza, zacusca, branza, ceva salam si gata cina ;).

Ha!

Tocmai am primit asta:

sper sa va faca placere!

Si cind te gindesti ca atunci cind au venit la Sala Palatului eram si eu acolo!!

Unde or fi timpurile acelea?

:floare::=, deci doar eu mi-s vrenica ???

Si io, si io ;) Spalat perdele si draperii, spalat 6 metri de geamuri si acum ma bate un gand de sarmale si eclere ;)

Si e doar 3.30pm, am tot timpul sa spal si bufetele din bucatarie..

:) Brava Uma...eu am pus un cheesecake my way la cuptor, sa fie pe maine :)

Tu Stelutzo esti o super harnica oricum! Plina de energie!