Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Buna seara, hangitelor!

Am fost la cursuri unde a fost minunat de bine, vreme frumoasa, cursuri interesante, cina festiva care s-a lasat cu tzurai, de a doua zi de abia mai mergeam de febra musculara, intr-un cuvant: mai vreau la cursuri! :D

Si nu am mai trecut pe aici deoarece mi-am luat cateva zile de concediu, am pus si muraturile, m-am mai si odihnit, si cum Alex este stapan pe calculatorul de acasa, eu nu mai am loc.

Asa ca am intrat asa scurt sa va salut, sa va pupicesc, sa va urez toate cele bune, la toate fetele, dar la toate! :-* :D

Fetelor, rasariturile roz mi-au dat atata energie pozitiva, iar Veve e ff dulce (Zerda, ce ochi poa'sa aiba Veve...)

Floricico, norii aia parc-ar fi pictati cu gri-otel! Ireal de frumosi!

Uma, purceluse-nepurceluse, vrem sa le vedem!Te roooog!:-*

Giorgiuto, bine-ai mai revenit, ca tare-ai mai lipsit!

Maine plec la Braila si n-am calculator! Tare-mi veti lipsi!

Seara buna! f. frumoase pozele :D brava Giorgi' te-ai dixtrat' care va sa zica :D

Zoazo' drum bun! :D

Sa va inveselesc cu un banc.

Cica un tzigan e intrebat daca ,el considera ca era mai bine pe vremea lui Ceausescu sau acum ?!

Pai pe vremea lui Ceausescu raspunde el ,ca :

Politicienii faceau- politica

Romanii- munceau

Iar eu- furam

Acum : Politicienii -fura

romanii- fac politica

Si toti asteapta ca sa muncesc eu :-*

Si o perla bub':''mami da-mi siropelul ca iar am probleme cu temperatura'' :D

Si inca una ,il intreaba maica-mea la telefon :'' ce face taica-tu?!''

Bub' :'' eh,bine e la selvici,ale' tleaba'..mda :D joaca table,da' nu ia bataiiee :D ''... :D

:D :(

Ma uit la Ioana Tufar ,e absolut abject tot ce se intampla,speculeaza etc,cu toate astea ...cu toate astea ...gasesc ca are ceva ...e mare pacat ,are carisma ,eu cred ca asi fi putut sa o vad intr-o piesa de teatru,poate daca viata ei ar fi fost altfel!

post-405-13499878481636_thumb.jpg

Gasesc,ca are totusi acel ceva ,pe care nu poti sa pui degetul,nu poti sa-l descrii ,nu e vb. de frumusete fizica dimpotriva ,eu cred ca ar fi avut potential :)

Si BUNA DIMINEATA!

Dupa o noapte cu mici probleme de sanatate m am sculat cu intrebarea....ce fac azi de mincare???

Si BUNA DIMINEATA!

Dupa o noapte cu mici probleme de sanatate m am sculat cu intrebarea....ce fac azi de mincare???

O tarta sarata ca cea a lui zerda de acum vreo 2 zile?! sau conopida la cuptor ca a lui Cerra,sau musaca ,am facut eu... :)

De fapt ma dau si eu mareata dar si eu am aceeasi problema ,nici eu nu stiu ce sa le fac de mancare :)

Si BUNA DIMINEATA!

O tarta sarata ca cea a lui zerda de acum vreo 2 zile?! sau conopida la cuptor ca a lui Cerra,sau musaca ,am facut eu... :)

De fapt ma dau si eu mareata dar si eu am aceeasi problema ,nici eu nu stiu ce sa le fac de mancare :)

Mai ce buna idee....pt seara....pt prinz mai am niste fasole verde(mie nu mi place...:).....ca acompaniament linga niste pui( ce e deja gatit)

tocmai am scotocit si am gasit aceste resturi.....

Mnnee!! Ce ma bucur daca ti-am fost de folos! :) :D

P.S Pana la urma am scos niste ficatei de pui de la congi',ai mei nu vor fi f. incantati dar asta e mai trebe' si destia :) o sa-i fac cu ceapa (parca-s mai dulci asa)si sa vedem ori cu piure,ori cu mamaliguta ,ori cu pastai cu usturoi :) ..vad io'

La mine e simplu: prajesc niste carnati! Am facut ieri fasole cu afumatura si mi-am luat perdaf ca el vroia cu carnati! asa ca o sa aiba mix!

E drept ca afumatura nu era ciolan carnos, ci niste sunculita, dar daca vrea el carnati, de ce sa ma stresez?!

Va astept sa-mi spuneti daca este etic sa-i dau ciorba de iepure si sa-i zic ca e de pui, stiu ca nu are sens s-o intreb pe Zozo, doar trebuie sa stiu ce fac cu ea, ca in we plec in deplasare s-o bag in congelator sau nu??

La mine e simplu: prajesc niste carnati! Am facut ieri fasole cu afumatura si mi-am luat perdaf ca el vroia cu carnati! asa ca o sa aiba mix!

E drept ca afumatura nu era ciolan carnos, ci niste sunculita, dar daca vrea el carnati, de ce sa ma stresez?!

Va astept sa-mi spuneti daca este etic sa-i dau ciorba de iepure si sa-i zic ca e de pui, stiu ca nu are sens s-o intreb pe Zozo, doar trebuie sa stiu ce fac cu ea, ca in we plec in deplasare s-o bag in congelator sau nu??

Cafeluta....congeleaza

Vrei retete de iepure....iti dau....inclusiv pateu in terina

pup

'neaţa şi de la mine. vă salut în grabă şi fug la treburi https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hello.gif

Va astept sa-mi spuneti daca este etic sa-i dau ciorba de iepure si sa-i zic ca e de pui,

e cel mai etic posibil!

te sustin, ca stiu ce-nseamna mofturosi si conservatori la masa.

si-apoi, io mai am o vorba: daca nu poti sa-l convingi, ameteste-l!

doar trebuie sa stiu ce fac cu ea = cu mine?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

Pai...stii deja parerea mea!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Da' tu congeleaza, nu te lua dupa mine, ca io-s mai...fara tigle-asa!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

Oooff, ce frig e! mi-e dor de vaaaraaaa!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/20.gif

Va astept sa-mi spuneti daca este etic sa-i dau ciorba de iepure si sa-i zic ca e de pui,

e cel mai etic posibil!

te sustin, ca stiu ce-nseamna mofturosi si conservatori la masa.

si-apoi, io mai am o vorba: daca nu poti sa-l convingi, ameteste-l!

Sa ma ierte antevorbitoarele, dar eu ma iau dupa Moatza! Etic, neetic cand cu zugraveala, vine mort de foame si se arunca in " pulpiteeee!!!!!!" eu am dat sa zic ca sunt de... dar intrucat tocmai zicea ce bune sunt, am tacut!(era reteta lui any cu salvie si vin)

Seara: ce-ti dau maine la pachet?? O pulpita! deci am rezolvat-o, daca nu are cunostinte anatomice corecte si nu s-a prins, ce treaba am eu!??? :)

Seara: ce-ti dau maine la pachet?? O pulpita! deci am rezolvat-o, daca nu are cunostinte anatomice corecte si nu s-a prins, ce treaba am eu!??? :tongue3:

https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

exact la asta mă gândeam, cum să zici că-i pui un patruped? da' aşa e rezolvată problema https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif

da' o abureala de genu' sa-i dau ceva legume si sa-i zic ca-i carne, exista?

asta m-ar face fericita pe deplin.

Aici trebuie explicat ca din putinele lucruri care mi-au ramas in cap de la educatia primita in casa, eu scot toata carnea de pe oase din ciorba supa, ce-o fi acolo! Deci dupa ciorba nu putea sa se prinda! Ca e numai fasiute de carne, sa nu-mi ziceti ca asa contribui eu la rasfatatul unora, ca mie chiar nu-mi place sa vad oase in ciorba!

Doi: la pulpite, trebuia sa se prinda, ca au alta structura, dar daca era ocupat sa baloteze, cine-s eu sa ma pun in calea dorintelor lui??

Edit Carmen chiar vreau retete cu iepure sa mai variez!

Promit solemn ca fac! Cum primesc niste pulpite cum trec la treaba!

Verisoara care sta acum cu mine are iepuri la tara la soacra ei, si-mi aduce!

da' o abureala de genu' sa-i dau ceva legume si sa-i zic ca-i carne, exista?

asta m-ar face fericita pe deplin.

doar intr-o chiftea giganta, ii zici ca e carne dar pe linga ea mai bagi cite o leguma in speranta ca tace si inghite, de altfel fiind singurul fel de mincare nu-i asa? :P cre ca nici n-ar avea incotro :)

Doi: la pulpite, trebuia sa se prinda, ca au alta structura, dar daca era ocupat sa baloteze, cine-s eu sa ma pun in calea dorintelor lui??

corect, deci da-i ciorba fara teama :tongue3:

buna dimineata / ziua, dupa caz si fus orar https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif

Ieri dupa ce am admirat pozele cu nori si am aflat de la Dexter ca sunt mammatus, normal ca m-am uitat pe internet sa vad exact ce inseamna si cum arata in alte poze. Apoi am plecat acasa, mi-am adunat copiii de la scoala, hranit, facut ordine, pus o tura la spalat. Pana-si fac fetele temele ma tolanesc un pic pe canapea si ma uit la tv.

Inchid un ochi, ma trezesc sa ascult recenzia la un film vazut de Andreea, mai inchid un ochi, ma trezesc sa ascult un cantec in irlandeza al Antoniei, ma uit la un documentar despre teoria conspiratiei: au fost sau nu americanii pe luna? fascinant! la prima reclama inchid amandoi ochii si ce visez???? Nori! Mammatus, cumulonimbus, rolos si pe mamele lor, toti odata pe cerul deasupra casei mele si eu nu gaseam aparatul foto! Si cand l-am gasit nu puteam deschide ochii sa fac poze!!! si ce nervoasa m-am trezit!