Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

iar tu sa-ti pui busuioc sub perna!

In rest, we glorios si patriotic va urez!

Cine e Busuioc si de ce sa-i pun perna pe fata? :thumleft: :iamwithstupid:

Ura! Ura!

Ura! Ura!

eee, chiar Busuioc-nu! Doar busuioc, ca sa-ti visezi ursitu'! Cica fetele mari, de maritat, ar tb sa faca asta, dar extrapolam si noi, ca la tine merge orice!

ps: Busuioc: 1.actor, prezentator de meteo la ProTV 2. un tip cantacios, care-a castigatun concurs de cantat prin Spania. Si-a lasat nevasta si copchi, acum are aere de vedeta si se chinuie de vreo 2 ani sa ia bacalaureatu'. Na, ca te-am pus la curent cu vedetzii din tara!

Zoaza, iau si eu un trandafin ca arata demential.

Apropo de muscate,ale mele le-am lasat afara, nu o sa reziste, da oricum n-avem unde sa le pun ca aveam vreo 4 jardiniere, asta e la anul altele.

Saracele inca mai aveau flori cand a nins

post-479-13542918814541_thumb.jpg

Noi ne pregatim de Craciun, avem si luminite.

post-479-13542919432715_thumb.jpg

Poate maine imi scot sa-mi ornez usa de la intrare, vad ca vecinii deja si-au scos ornamentele,am spus ca o sa ies sa fac poze ca am vazut in fata unei case o sanie cu mos Craciun si niste oameni de zapada.

In rest abia astept sa vina ai mei, am vb si cu mama azi sa se pregateasca ca la noi e zapada :thumleft: .O sa ne rasfatam reciproc, abia astept :iamwithstupid:

Ura! Ura!

eee, chiar Busuioc-nu! Doar busuioc, ca sa-ti visezi ursitu'! Cica fetele mari, de maritat, ar tb sa faca asta, dar extrapolam si noi, ca la tine merge orice!

ps: Busuioc: 1.actor, prezentator de meteo la ProTV 2. un tip cantacios, care-a castigatun concurs de cantat prin Spania. Si-a lasat nevasta si copchi, acum are aere de vedeta si se chinuie de vreo 2 ani sa ia bacalaureatu'. Na, ca te-am pus la curent cu vedetzii din tara!

Stam, fata, dar faceam misto, glume de-ale mele :))

Na, ca sa va mai arat in ce lume nebuna traiesc eu si sa am circumstante atenuante.

Petuniile imi infloresc, eu mi-am scos steguletul pe balcon de ziua Romaniei, unu' spala geamurile atarnat de-o sfoara, fulguieste usor...d-astea... Aaa, si mi-o murit moartea ca s-a dus vestea prin urbea natala ca as fi murit, da' nu-i adevarat :)) O lume nebuna, nebuna, nebuna!

post-56-1354292377331_thumb.jpg

Foarte frumos bradul vostru de-afara, Ioana! Sa aveti o iarna minunata si sa mai pui poze ca sunt de admirat!

Floricico :thumleft:

La multi ani sarbatoritilor de azi :iamwithstupid: si sanatate si toate cele bune la tot hanul

Foarte frumos bradul vostru de-afara, Ioana! Sa aveti o iarna minunata si sa mai pui poze ca sunt de admirat!

Sigur,cand mai apuc, fac poze si va arat.Acum depinde cat mai tine zapada.

Oricum am sa fac poze cand vin ai mei ca am sa-i duc la targul de Craciun din München

Neata lume!!

E ziua nationala a ROMANIEI!!

As minca ...sarmale,mici da.... nu am:(

Deci la mine e un vint ....10 bofori...nu am prea dormit

Ma duc la cafea!!

ps am innebunit.... nu suntem fani de NAGUI dar ce lalaim impreuna la ora locala 18.50 pe France 2

:)

PS2 Mi am sunat doctorita de familie...mi a raspuns si a zis ca a fost arestata si ca i sa luat dreptul de a profesa.....nu s ce sa fac....

PS3 :) Da Oana noastra unde este??Mirela???(are in continuare musafiri??)

Buna dimineata la han. LMA RO.

aici e frig nenica, a venit nea gradinaru sa mai taie din cei copaci ( sa le taie din coroana, ca aici ai belit-o daca tai copacii fara aprobare .) )

a venit aseara si copila, eu am avut concert, dar acum am wend liber , ce bine :).

pup tulemond

post-16-13543480072356_thumb.jpg

Buna! si eu am inceput ziua romaniei in forta,bubul national e f. marcat :) ,urmareste cu tacso' nu se mai dezlipeste de tv. deja de fro' 3 zile deseneaza steme si steaguri :)

Eu am facut nepozat din cauza de fuoame mare si halit toti la tv. un platou de aperitive,minisenvisele,si ouri' umplute ca-mi era mie pofta,pe pat de salata si ridichi,mm buun-bun! :P

Acusi o sterg la mama sa vedem ce gatim,cand ma intorc planuiesc o fripturica sau niste carnaciori ceva,si sa vedem cum arata varza murata a mamii ca mi-asi face o salata deaia cu piper si ulei :P

O zi minunata tuturor!

:) buna ziua, doamnelor!

Am trecut putin pe-aici sa va salut. Eu sarbatoresc prin munca. Si ieri la fel am facut.

Am ajuns la birou la 7.30 si am plecat peste fix 10 ore. Asta nu ar fi fost o problema dar partea care m-a obsedat pe tot parcursul zilei a fost ca eram singura in cladirea de birouri, nu era nimeni nici in sectia de productie si in plus, in the middle of nowhere :P Creepy! Cand am plecat ma tot uitam in urma. Era intuneric, frig si masina mea era in parcarea care e la 10 minute de mers pe jos de cladire :) Deh, am imaginatie bogata!

Va doresc o zi minunata! :P

Buna dimineata!

La multi ani de ziua Romaniei! si va doresc un weekend minunat

La mine e innorat, si cred ca e si frig...n-am avut curaj sa ies afara. Ieri a fost "fiver Friday - support your local businesses" asa ca am fost pe ulita la vanat de chilipiruri :) si am gasit cateva chestii faine cu 5 euro. Azi nu ies pana la 6 seara cand trebuie sa duc fetele la o petrecere, dl alpha merge cu "baietii" la biliard si beri ca de Sf Andrei si eu am chemat "fetele" la mine sa bem/mancam ceva dupa 8. Cred ca o sa fac un brie-en-croute, cu toate ca mie nu mi se topeste branza niciodata. Da' merge si asa :) ne place si netopita

eram singura in cladirea de birouri, nu era nimeni nici in sectia de productie si in plus, in the middle of nowhere :) Creepy! Cand am plecat ma tot uitam in urma. Era intuneric, frig si masina mea era in parcarea care e la 10 minute de mers pe jos de cladire :P Deh, am imaginatie bogata!

Bobita, scenariu de thriller ! :) ai grija!

Zerda, la multi ani intarziat fratelui tau, sper ca ati avut o zi frumoasa si La multi ani tuturor Andreilor si Andreelor! Sa ne traiasca!

Ce frumos e focul tau Stella! Daca nu mi-ar fi asa lene l-as aprinde si eu. Poate ma incumet mai tarziu...mai inveseleste casa :P

eram singura in cladirea de birouri, nu era nimeni nici in sectia de productie si in plus, in the middle of nowhere :) Creepy! Cand am plecat ma tot uitam in urma. Era intuneric, frig si masina mea era in parcarea care e la 10 minute de mers pe jos de cladire :P Deh, am imaginatie bogata!

Bobita, scenariu de thriller ! :P ai grija!

Zerda, la multi ani intarziat fratelui tau, sper ca ati avut o zi frumoasa si La multi ani tuturor Andreilor si Andreelor! Sa ne traiasca!

Ce frumos e focul tau Stella! Daca nu mi-ar fi asa lene l-as aprinde si eu. Poate ma incumet mai tarziu...mai inveseleste casa :)

Am, am! :P :P Azi nu am mai mers la serviciu. Mi-am luat cate ceva de facut acasa. Dupa-amiaza il pregatesc pe mandru de o delegatie si nu am vreme de umblat brambura :P

Sa aveti o zi frumoasa!

Verber, ce s-a intamplat cu doctorita ta? De ce a fost arestata?

Bobita, si mie, in locul tau, mi-ar fi trecut prin minte tot felul de scenarii. Si sigur as fi alergat pana la masina :)

Alpha, cum a fost petrecerea fetelor? Ce bun ai pregatit? Poate imi dai idei, ca si eu vreau sa chem niste prietene la mine, un fel de "pregatire" pentru Craciun :)

Eu am facut programare la doctor pentru Stefania. O mananca pielea. S-ar putea sa-i fie uscata pielea, dar dau de o saptamana, de 3-4 ori pe zi cu creme si uleiuri si se plange in continuare. Sa vedem ce-o zice doctorita.

La Multi Ani romani!

Aura petrecerea o sa fie diseara dupa 8, o sa fac brie en croute de aici https://forum.artaculinara.ro/topic/3647-brie-en-croute/, bagheta cu crema de branza si somon afumat, masline, alune, trufe de cioco si inghetata. Nimic major, ca oricum e dupa cina, fetele vor fi satule. Doar ceva de ciugulit cu vin alb/ rosu/ whiskey/ vodca/ lichioruri/ tuica/ bere/ Giunness/ cidru, [b]ceai :) [/b]....la alegere, ca fiecare bea altceva.

Aura petrecerea o sa fie diseara dupa 8, o sa fac brie en croute de aici https://forum.artaculinara.ro/topic/3647-brie-en-croute/, bagheta cu crema de branza si somon afumat, masline, alune, trufe de cioco si inghetata. Nimic major, ca oricum e dupa cina, fetele vor fi satule. Doar ceva de ciugulit cu vin alb/ rosu/ whiskey/ vodca/ lichioruri/ tuica/ bere/ Giunness/ cidru, [b]ceai :) [/b]....la alegere, ca fiecare bea altceva.

Aaaaa, eu am inteles ca v-ati intalnit ieri, de sf Andrei...Ok atunci, petrecere frumoasa!

Imi place ca ai inclus si ceaiul in optiuni :)

[

AURA :) nu stiu ce a facut dar stiu ca acum imi trebuie alta....

Fiertura de ovaz calmeaza mincarimile(gasesti gel dus si toate alea in farmacii)

ps tocmai am terminat ficatul de capra ....minunat..ceapa prajita, ficat dat in faina....sos cu thym proaspat ,vin rosu si mustar vechi

Am gustat...o minune!!

peste bunaciune patrunjel verde!!

ps am mai facut un fel dupa reteta Zerdei!!!

regal ficatos!!

Bobita, si mie, in locul tau, mi-ar fi trecut prin minte tot felul de scenarii. Si sigur as fi alergat pana la masina :P

Alpha, cum a fost petrecerea fetelor? Ce bun ai pregatit? Poate imi dai idei, ca si eu vreau sa chem niste prietene la mine, un fel de "pregatire" pentru Craciun :)

Eu am facut programare la doctor pentru Stefania. O mananca pielea. S-ar putea sa-i fie uscata pielea, dar dau de o saptamana, de 3-4 ori pe zi cu creme si uleiuri si se plange in continuare. Sa vedem ce-o zice doctorita.

La Multi Ani romani!

Crede-ma ca as fi fugit dar mi-era teama ca o sa creada paznicii ca am facut cine stie ce :)

Noi avem sediul in interiorul unui combinat mare si paza e mereu cu ochii in patru sa nu cumva sa fure careva ce a mai ramas :P