Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Moatza, un gand bun si de la mine pentru puiul mic! Sa dea Dumnezeu sa fie bine!

Boni, ce dulceata de copil! draga de ea!

La mine a fost 1 grad azi dimineata, tot inghetat bocna si umiditate 93%. Ne ameninta cu friguri serioase si tare mi-e groaza ca iar o sa inghete apa.

Iarna 2009-2010 am stat fara apa vreo 4 zile, am tras un furtun de la vecinul care avea apa, umpleam bazinul din pod si aveam apa la baie sus. La bucatarie galeti, galetuse, oale si olite. Si mai aveam si casa plina de musafiri.

2010 - 2011 am avut eu apa, n-a avut vecinul. Iar furtune si alte nebunii

Iarna trecuta a fost blanda, chiar credeam ca si-a revenit vremea la normal

Buna! Boni' multa sanatate! :)

Eu credeam ca mosul vine maine =)) dar el vine in ajun ca si Cracila',asa ca in noaptea asta vine, asa ca am pregatit un mic aranjament in asteptarea lui,deseara punem ghetutele(noroc,ca aveam cumparat tot,mai luasem si o masinuta,ceva dulciuri l-am trimis acum pe sot sa mai ia ,si un mos de ciocolata,kindere' deshtia' :D )

post-405-13547075900133_thumb.jpg

post-405-1354707599402_thumb.jpg

post-405-13547076088486_thumb.jpg

Cat pe ce sa ma ia mosul asta prin surpriza,zau ashea' :D

Bub' e f. emotionat si nerabdator :D sper sa nu ma prinda deseara mosmondind pe la ghetute :tongue3:

Asa ca sa nu patiti ca si mine,nu uitati sa va puneti ghetutele la usa ca ramaneti fara ciucalata :D

Moatzo, sanatate multa puiului de om, sa aiba parte de medici buni si operatie..cat se poate de usora.

Boni, draga de ea =)). Nu stiu daca gasesti "calamine lotion" (eu am facut varsat de vant la maturitate si lotiunea asta m-a ajutat tare mult sa nu ma scarpin) Sa-i treaca repede si fara urme :tongue3:

Baiatul e bine, a iesit cu bine din operatie, sa speram intr-o evolutie si recuperare usoare. E vorba de cineva drag mie. Multumim de vorbele bune!

Boni, ce copil echilibrat, bun si matur ai! Sa se faca bine repede si fara urme, trece si asta.

moatza, bune veştile. Să fie tot aşa şi de acum în colo.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif

Fetelor, mulţumesc frumos pentru urările de bine :)

Am update de acasă că a reuşit să meargă la baie şi după încă o tură de mânjeală (cu soluţie mentolată pe bază de oxid de zinc. Uma cred ca tot de aşa ceva ziceai şi tu) a dormit buştenel. La trezire era ca nouă. :) Aşa că tind să cred (şi sper din tot sufletul) că ce a fost mai greu a trecut.

Maine dimineaţa o aşteaptă o maaaare surpriză. Am colectat toţi moşii şi vor ateriza în ghetuţele de acasă. De obicei ne plimbăm pe la bunici şi adunăm pe rând tot ce lasa moşul peste tot. De data asta va fi maaaare îngrămădeală în ghetuţele de acasă https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif

Moato sanatate puiutului.

Boni trec bubitele, pupa o scumpica cuminte foc, sa se bucure de cadouri.

A scuzati buzna, salutari tuturor din han.

Moatza, ma bucur pentru vestea buna! Sa fie bine totul de aici incolo!

Boni, imi pare rau pentru scumpetea ta, o sa treaca si perioada asta cu bube, este bine ca l-a facut ca copil, am avut un coleg trecut de 40 de ani care a facut varsat de vant si nu prea s-a simtit confortabil.

Nici Alex al meu nu a facut, a facut alte boli.

Dar la vederea ghetutzelor pline de bunatati, o sa-i aduca cu siguranta zambetul pe buze.

Geany, ce scump este Bub'ochiosul si el o sa fie fericit la vederea ghetutzelor pline cu dulciuri!

Dar nuielusa primeste cineva!?!?!?

post-88-13547122429665_thumb.jpg

post-88-13547122380882_thumb.jpg

post-88-13547122493731_thumb.jpg

Am update de acasă că a reuşit să meargă la baie şi după încă o tură de mânjeală (cu soluţie mentolată pe bază de oxid de zinc. Uma cred ca tot de aşa ceva ziceai şi tu) a dormit buştenel.

Asa e Boni (Calamine is a mixture of zinc oxide (ZnO) with about 0.5% ferric oxide (Fe2O3)- eu m-am imbolnavit aici, la maturitate.

Merita sa aduca mosul multe cadouri ca e un copil tare curajos :) De fapt toti picii merita cadouri multe- cat de minunat sa te trezesti si sa vezi ghetutele pline!

Eu am comandat o pizza sa o gaseasca cupilul cand vine de la scoala, mi-a trimis mesaj: "Mama, comanda si tu o pizza, asa ca de Mos". Oricum i-am luat si dulciurile care ii plac lui, sa gaseasca si el ceva in ghete. Insa pizza o sa-l bucure mai mult. Chiar daca la cat ma necajeste ar trebui sa-i aduca Mos Nicolae o nuielusa.

Of, adolescenta asta!

Boni , insanatosire grabnica fetitei. Calamine se gaseste si la noi. Un antihistaminic , Aerius , i-ar fi de folos , o mai linisteste. Am impresia ca e epidemie de varicela , am multe cazuri in ultimele zile .

Eu azi am avut o durere de cap ingrozitoare , nu am fost buna de nimic la lucru , sefa m-a cam enervat , nu a vrut sa inteleaga faptul ca eu nici nu stiam pe unde calc de durere si senzatie de voma. Acum mi-e ceva mai bine , sper sa reusesc sa ies undeva mai tarziu sa iau ceva fetei de mos Nicolae , ca nu am luat nimic inca.

Izuk, spor la mutat si multi ani fericiti in noua casa!Sa va aduca bucurii!

Motzulina, sanatate multa si refacere rapida piciului.Copil fiind, refacerea va fi mai rapida si mai buna

Boni, Maia e cea bolnavioara? Sanatate multa! Refacere rapida si fara semne.La ce copil intelegator si matur ai, totul va fi bine!

Giorgiutz, pai nu zisasi tu ca luasi dulciur si nuielusa? Nuielusa de zahar, sper! Va pup pe toti!

Gianny, pup mult ochiosul drag!Pacat ca nu-i pot vedea mutrisoara poznasa maine dimineata!

Si...iaca cine mai asteapta sa vina Mos Nicolae:

post-73-13547321424893_thumb.jpg

He he! Zoazo' a si venit,ca altfel cine-l mai urnea maine la scoala, :unsure: asa ca acum se joaca cu jucariile noi de care e f. incantat si-si savureaza dulciurile! :lol:

V-ati lustruit cizmulitele, papuceii and Co?

Eu mi-am luat noi, pentru Mos Niculai :-*

Aaa, nu, papucii sînt pentru mine, el doar tre' sa-i umple cu nuci, clementine, o bota poate... :unsure:

'Geaba mi-i pun la usa curati, aranjati.... nici macar o bota n-o sa gasesc in ei dimineata!!!! :lol:

Buna seara la han!

Eu imi aduc aminte in fiecare an prea tarziu de mos Neculai si ca drept dovada si anul asta e la fel :unsure: .

N-ai nici o ciocolata, un fruct, o coada de matura la interval? Poate fi ceva simbolic. In cel mai rau caz, Mosu' poate veni si-n cursul zilei de maine, daca in noaptea asta n-ajunge! :lol:

:-* Buna seara!

La mine inca nu a venit Mosul. Mai incolo sunt sigura ca va veni :-* E pe drum dinspre Bucuresti.

Maine sa-mi tineti pumnii. Am audit. Sper ca totul va fi ok si ca voi avea parte de bomboane de la sefi si nu de o bata :unsure:

Fug sa fac o baie fierbinte. Sper sa nu ma ia raceala :lol:

Maine sa-mi tineti pumnii. Am audit. Sper ca totul va fi ok si ca voi avea parte de bomboane de la sefi si nu de o bata :unsure:

Sunt sigura ca o sa iasa bine. Dar imparti bomboanele si cu noi?

Sunt sigura ca o sa iasa bine. Dar imparti bomboanele si cu noi?

:lol: Daaaa, si niste retete noi! :-*

Si eu m-am cadorisit cu uniforme medicale, pantaloni si bluze colorate..sa vedeti ce-o sa se mai bucure mosii si babele mele ca arat ca o bombonica. Astia ai mei, chiori, ca na, au peste suta de ani apreciaza foarte mult petele vii de culoare. Asta e cadoul meu pentru mine cu gandul la ei :thumleft: Ura!

post-56-13547531596661_thumb.jpg

hello, hello, cu ploaie marunta de la Buzau!

a venit si mosu', cam anemic, da'i bine si-asa!

ceea ce va doresc si voua!

iar ptr copilasi, cuminti sau mai putin, un mos bogat-bogat si cu reluari!

Scularea! :thumleft:

Sa traiti, io m-am sculat! (in proportie de 80%).

La noi nici nu ninge nici nu ploua, dar e frig si noros.

Mosu a venit doar la fete (cred ca noi n-am fost destul de cuminti) cu turta dulce, ciocolatele, bombonele si alte cele, ca la noi asa-i traditia, Nicolae doar dulciuri, Mos Craciun e mai darnic.

Cristina, iti tin si eu pumnii (dar primesc si bombonele dup-aia, da?). Sunt sigura ca va fi foarte bine.

Sa aveti o zi frumoasa!

Buna dimineata!!!!

Astazi nu este soare, dar parca nu mai este asa de frig.

Ati fost cuminti, a venit Mos Nicolae?????

Alex al meu azi dimineata, buimac fiind, vede ghetele pline cu dulciuri si zice: "Azi este Mos Nicolae?". Eu zic: "Da". Si vine repede si ma pupa. Eu: "Pai de ce ma pupi pe mine, pe Mos Nicolae trebuie sa-l pupi.". El: "Hai lasa-ma cu texte de astea!".

Eu va urez ca Mos Nicolae sa va umple ghetutzele cu sanatate, bucurii, fericire, dragoste si impliniri!

LA MULTI ANI din tot sufletul sarbatoritelor zilei de Mos Nicolae, ZoazoNico si Adriana! si tuturor celor ce poarta numele Sf.Nicolae!

Boabe de cafea, pumnii stransi pt.audit!

post-88-13547824707656_thumb.jpg

post-88-13547824779459_thumb.jpg

post-88-13547824834789_thumb.jpg

post-88-13547824902299_thumb.jpg

post-88-13547824951258_thumb.jpg

post-88-13547825001607_thumb.jpg

post-88-13547825059517_thumb.jpg

post-88-13547825122676_thumb.jpg