December 6, 201213 yr comment_173533 Foxicescule si Georgiana Triste momente si din pacate stiu pe proprie piele .. Maia e o dulce mica - si pe mine ma bucura sa aud picii facand conectii si venind cu teorii de viata La multi ani Adi si Zoaza! Report
December 6, 201213 yr comment_173534 Foxicescule si Georgiana Triste momente si din pacate stiu pe proprie piele .. Maia e o dulce mica - si pe mine ma bucura sa aud picii facand conectii si venind cu teorii de viata La multi ani Adi si Zoaza!Multumesc! Report
December 6, 201213 yr comment_173539 Foxicescule si Georgiana Triste momente si din pacate stiu pe proprie piele .. Si eu multumesc! Report
December 6, 201213 yr comment_173543 Si eu la fel Foxyy, astazi era ziua lui onomastica, in schimb am impartit ceva pentru sufletul lui, DD sa-i odihneasca in pace pe tatii nostri!Si un pupic mare pentru tine! Giorgi, o îmbrăţişare caldă de la mine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Înainte am citit pe sărite că eram absorbită de ce aveam eu să vă scriu. Să-mi fie ruşine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/fuckme.gif Report
December 6, 201213 yr comment_173544 Giorgiana https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif si https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif ca sa treaca toata tristetea Report
December 6, 201213 yr comment_173546 Hello girls si la multi ani Zoaza si Adriana Nicoleta, precum si alti artsti care nu mi-or veni acum in minte, precum si urari de bine celor dragi voua. Nu an citit nik din urma si nici nu reusesc acum, sper sa fiti toate/toti bine si sanatosi! ... dar sa va spun historiseala noastra de Mos Nicolae, ca sa aveti amuzament, sau asa nu... , sau un zambet... , sau ce vreti voi... Ca de obicei, nu-mi vad capul de treburi, iar am o vizita de la colegii din Italia si aseara am ajuns acasa aproape de orele 22 de la serviciu, biata mea copila astepta sa stea si cu mine, dar ca niciodata ii cadea capul pe masa in timp ce eu am mancat si ea imi statea de data asta obosita si cuminte in brate (De regula nu-i chip sa mananc, ca ma ia de mana sa mergem incolo-incoace, sau sa o iau in brate, sau trage de mine pt diverse)... Cum am ajuns, nici nu m-am dezbracat, nici nu am mancat, nici nimic si m-am apucat sa ii scot toate cizmulitele/ghetutele sa le aranjez in hol si i-am spus:- pregatim cizmulitele sa vina Mos Nicolae si sa puna cadouri pentru Beatrice in cizmulitele tale.Cum mamaie-sa ca sa o culce, pt ca ea nu vrea sa doarma sa nu piarda ceva cumva, ii zice mereu, de cand era mai pice: -"gata ne culcam ca vine mosu', mosu' ala urat si rau... , hai inchide ochii si nani ... " Deci cand a auzit aseara Bea mea ca la noapte vine mosu' a inceput:- nu, nu ! nu! - de ce nu vrei cadouri? mos Nicolae aduce cadouri in cizmulite pentru copiii cuminti, trebuie sa pregatim cizmultitele- nu, nu, nu pune asta la loc- dar nu vrei cadouri? in noaptea asta vine Mos Nicolae si trebuie sa gasesca cizmulitele pregatite sa lase cadouri, cand noi facem nani. Dimineata Bea le va gasi pline cu dulciuri.- nu, nu, nu, pune cizmulitele la loc- dar o sa aduca bomboane si ciocolata, care iti plac tie (Si la care nu are acces decat cu portia si mai rarut)- nu, nu, nu!ii tremura barbita, se incrunta speriata, mai sa dea in plans!Pana nu am strans toate cizmulitele, a miorlait ... si a trebuit de le-am pus pe toate la loc in cutii, in dulapul de pantofi, am incetat sa ii mai spun ca vine Mos Nicolae, ca se crispa bietul copil. Am facut operatiunile dupa ce s-a culcat. Dimineata eu cu tati: woaw, a venit Mos Nicolae, woawww ce de cadouri a adus in cizmulite la Beatrice! woaw ...woaw .... ea nimic ...somn adanc (strict pe modelul lui mama-sa: seara nu vrea sa se culce, dimineata nu vrea sa se trezeasca). In final se trezeste cand aude zarva si de Mos ... mai zambea, mai se incrunta ... pana la urma o iau in brate o duc la vestibulul cu cizmulite. Si gata dispare crisparea ... A gasit multe dulciuri in cizmulite, pachete-pachetele ...bucuria ei sa cotrobaie. S-a bucurat si ar fi vrut sa le desfaca si sa guste din toate. Eu nu aveam timp, trebuia sa fiu la birou devreme, si dupa ce a desfacut si gustat din 3-4 pachetele, am zis ca nu poate sa guste din toate, dar uite le punem in punguta asta si cand vii de la gradi papi bobo, cioco, etc Atunci, Bea a luat punguta si a spus ca merge sa le imparta pe toate cu colegii de la gradi. Nu-mi venea sa cred ... si am rugat-o de mai multe ori sa imi confirme hotararea ei ... cum probabil deja stiti copii sunt foarte posesivi la varsta asta, care probabil e critica pentru a reusi sa ii inveti sa imparta ... jucarii/dulciuri/mancare/leaganele/pe mami etc... Atat e de posesiva nu doar cu mami meu/tati meu/boboana mea/cartea mea/culolilele mele, dar pana la extreme: pishu meu/culotzeii mei/bazinu meu/innotul meu ... funny rau! nici nu stiti ce m-am bucurat si am felicitat-o! ... pentru darnicia ei din aceasta zi magica ... o zi in care avem posibilitatea sa celebram viata si bucuria de a darui si de a vedea luminitele din ochii celor mici/mari si dragi ... Sa vedem daca se va mai crispa cand aude de Mos Craciun si mai ales la serbarea de Craciun cand va veni Mosul . Sper sa nu, ca degeaba mi-am batut gura cu mamaie ca nu trebuie amenintat si speriat copilul cu diverse traume moshu'/"cainele ala rau"/doctorul/injectia etc ... e useless, ai batrani tot ce stiu ei fac din inertie ... ! Distractie placuta si Mos Nicolae darnic, va doresc! O zi excelenta tuturor si un weekend fantastic sa vina... si inca o data sper ca sunteti sanatosi cu totii si toate-s bune pe toate planurile. Eu am primit un cadou foarte fain de la tati la prima ora ... daca Bea dormea dusa ... ... ne-am facut de cap ... Report
December 6, 201213 yr comment_173548 Atunci, Bea a luat punguta si a spus ca merge sa le imparta toate cu colegii de la gradi. Ce dulce e! Smotoceste papusica din partea mea! Report
December 6, 201213 yr comment_173556 Bravo Bea https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gifŞi bravo şi mami şi tati lui Bea Report
December 6, 201213 yr comment_173561 Atunci, Bea a luat punguta si a spus ca merge sa le imparta toate cu colegii de la gradi. Eu am primit un cadou foarte fain de la tati la prima ora ... daca Bea dormea dusa ... ...ne-am facut de cap ... Dany, mi-ai placut foarte mult! Si sa o pupi dulce pe Bea dragalasa! Report
December 6, 201213 yr comment_173562 Atunci, Bea a luat punguta si a spus ca merge sa le imparta toate cu colegii de la gradi. Eu am primit un cadou foarte fain de la tati la prima ora ... daca Bea dormea dusa ... ...ne-am facut de cap ... Asa...... rasuceste si tu cutitul in rana! Da' las ca astea 14 zile si 8 ore trec imediat! Report
December 6, 201213 yr comment_173568 s o iau pi rind:merciuc Stella!Floricico vreau si eu adresa matale....ce sti asa secreta??(ASTEPT PM FATA MAMII)La multi ani cu impliniri sanatate pt Nicoletele noastre!!Alpha pup si distractie placuta cu domnisoara!!am gatat o pagina...revin! Report
December 6, 201213 yr comment_173569 Boni sa ti traiasca dulceata de fetita si sa se faca repede repede bine!!Georgi iubire si de la mine o imbratisare ca sa ti mai alin dorul Report
December 6, 201213 yr comment_173570 Atunci, Bea a luat punguta si a spus ca merge sa le imparta toate cu colegii de la gradi. Ce dulce e! Smotoceste papusica din partea mea! ouff draga de ea...si eu vreau s o pupic!!!dulceata mica!! :) Report
December 6, 201213 yr comment_173587 multumesc si pup pe toate! hai veniti cu toatele sa o smotociti ... e foarte foarte rusinoasa in prima faza (numai se ascunde si se baga in picioarele mele si sa o iau in brate cand intalneste pe oricine nou) ... daca insistati cu joaca vreo juma de ora, apoi nu mai scapati de ea ... hai foxyy, ca mai ai putin ... apoi stii tu cum o sa-.ti fie cand te intorci la romanica dor de codrul verde sa va arat ce facea picea la munte, we trecut dupa orele 22? ei bine sub nici o forma nu vroia la nani: in fiecare seara ea vroia la "ditco". De unde i-a venit ideea de a se urca pe masa sa danseze nu avem nici un indiciu, pt ca nimeni nu facea asta acolo si doar la mare a mai fost pt putin la club, ca ne-au cerut evacuarea rapidulescu din cauza de copil. Anyway, e la cursurile de dans la gradi ... sa fi invatat de acolo?si cu vrutul la "ditco" cu cine sa semene ?? ? mami, nu mai are loc de masaj, ca aparatul e confiscat de ea: vleau masaju': si poate nu va inchipuiati destul de live cum umbla picea dezbracata prin casa in toiul iernii? in cizmulite si in gugu gol.... Report
December 6, 201213 yr comment_173592 multumesc si pup pe toate! hai veniti cu toatele sa o smotociti ... e foarte foarte rusinoasa in prima faza (numai se ascunde si se baga in picioarele mele si sa o iau in brate cand intalneste pe oricine nou) ... daca insistati cu joaca vreo juma de ora, apoi nu mai scapati de ea ... hai foxyy, ca mai ai putin ... apoi stii tu cum o sa-.ti fie cand te intorci la romanica dor de codrul verde sa va arat ce facea picea la munte, we trecut dupa orele 22? ei bine sub nici o forma nu vroia la nani: in fiecare seara ea vroia la "ditco". De unde i-a venit ideea de a se urca pe masa sa danseze nu avem nici un indiciu, pt ca nimeni nu facea asta acolo si doar la mare a mai fost pt putin la club, ca ne-au cerut evacuarea rapidulescu din cauza de copil. Anyway, e la cursurile de dans la gradi ... sa fi invatat de acolo?si cu vrutul la "ditco" cu cine sa semene ?? ? mami, nu mai are loc de masaj, ca aparatul e confiscat de ea: vleau masaju': si poate nu va inchipuiati destul de live cum umbla picea dezbracata prin casa in toiul iernii? in cizmulite si in gugu gol.... nazbitiia mica....sa nu raceasca!!Daniella tu poti monta panouri solare pt incalzire pe casa nu??Caci se vede ca trebuie caldura styl tropice!!pup iubirea mica!! Report
December 6, 201213 yr comment_173597 Daniella sa stii ca nu e singura Nepota-miu facea mare scandal cand trebuia imbracat..si chiar si acum ar sta cu popoul gol prin casa Report
December 6, 201213 yr comment_173600 nazbitiia mica....sa nu raceasca!!Daniella tu poti monta panouri solare pt incalzire pe casa nu??Caci se vede ca trebuie caldura styl tropice!!pup iubirea mica!!bine spus, nazbatia mica! e mica, dar nazbatioasa foc!nu am panouri solare pe casa, nu stiu dca ar folosi, ca la noi 6 luni pe an e cam racoare si putin soarear fi fost nevoie de incalzire in pardoseala, mor ca nu am pus, dar atunci nu m.am gandit ca o sa am asa o calduroasa de copila!!! Acum e greu de pus sub gresie Report
December 6, 201213 yr comment_173601 Daniella sa stii ca nu e singura Nepota-miu facea mare scandal cand trebuia imbracat..si chiar si acum ar sta cu popoul gol prin casa a prins vara asta cu canicula si de atunci a ramas cu placerea de a sta la gugu gol ... dupa cum observati langa apartul de masaj troneaza sandalele si e mare halimai sa nu iesim in sandale si acusi pe strada, cat despre geaca e mare problema, trebuie sa primeasca o boboana ca sa accepte sa-si puna geaca pe ea Report
December 6, 201213 yr comment_173604 multumesc si pup pe toate! hai veniti cu toatele sa o smotociti ... e foarte foarte rusinoasa in prima faza (numai se ascunde si se baga in picioarele mele si sa o iau in brate cand intalneste pe oricine nou) ... daca insistati cu joaca vreo juma de ora, apoi nu mai scapati de ea ... hai foxyy, ca mai ai putin ... apoi stii tu cum o sa-.ti fie cand te intorci la romanica dor de codrul verde sa va arat ce facea picea la munte, we trecut dupa orele 22? ei bine sub nici o forma nu vroia la nani:E mortala!!!! Poate incercam sa punem de-o-ntalneala in 4 - voi doua si io cu nepot-miu. Precis nu s-ar mai desparti prea curand indivizii! Nu ca noi doua ne-am da duse..... Report
December 6, 201213 yr comment_173609 povesteam în birou de mai multe boli în timp ce scriam mesajul.insanatosire grabnica Maia mica si desteapta si generoasa!am avut si noi varicela si avem si ceva semne, aveti grija la cojite. La cei mari nu se fac forme asa urate, doar la pitici, asa ca va doresc putine bubite si mici! vezi ca au aparut (acum le-am descoperit si eu pe net, dar nu mai stiu pe unde ... sau la farmacie am vazut un anunt ... nu mai stiu ) pe langa tinctura aia mentolata si alte remedii sa inmoaie, sa cicatrizeze cojile, sa iei neaparat ca sa nu ramana semne (bea nu s.a sacarpinat ca nu stia sa se scarpine cand o mananca) dar cad si in somn porcariile alea, la frecusul cu lenjeria, hainute. .. Foxuletz sigur punem de o intalneala si de o gateala ... ah, eu dupa 4 sapt de ruptura in gat, m-au diagnosticat cu sinuzita (dupa radiografie la sinusuri). Sunt pe tratament cu 2 antibiotice si in sfarsit m-au lsat durerile de gat,c a ma luasem de alte ganduri, dar m-au linistit: cancerul nu doare (Decat in faze finale).sorina, te vad i ste pup! sa va vziteze pe toti un mos nicolae generos si bun! Report
December 6, 201213 yr comment_173634 Daniella sa stii ca nu e singura Nepota-miu facea mare scandal cand trebuia imbracat..si chiar si acum ar sta cu popoul gol prin casa a prins vara asta cu canicula si de atunci a ramas cu placerea de a sta la gugu gol ... dupa cum observati langa apartul de masaj troneaza sandalele si e mare halimai sa nu iesim in sandale si acusi pe strada, cat despre geaca e mare problema, trebuie sa primeasca o boboana ca sa accepte sa-si puna geaca pe ea aoleu, deci ai probleme mai mari ca noi Desi Stefania sta dezbracata prin casa, a inteles, in cele din urma, ca afara e iarna si iarna trebuie sa se imbrace gros. Teo e friguros, el se imbraca, dar nu stiu ce are cu ciorapii ca nu vrea sa-i puna. Report