December 7, 201213 yr comment_173756 foxyy, foarte misto programul! Il voi urma si eu! mai greu cu mahmureala, ca nu o sa am dupa ce ... alpha, merci mult de urari, weekend memorabil precum ti-l doresti!Da' cu aqua chiorensis nu te poti imbata? Ia incearca si vezi ce se intampla! Report
December 7, 201213 yr comment_173759 s-o intampla ceva la anti-alcoolici ca dumneataHai ca m-ai nimerit! (din parti!!!!) Acu' 2 seri vorbeam cu mama si-mi zicea ca o sa vina la Bucale de sarbatori. Si ma intreba ce beuturi sa aduca - ghisinata, tuica, vin.... Report
December 7, 201213 yr comment_173764 Off mai Dany'! nici nu ma mai plang de gatul meu in pioneze' ca la mine e parfum pe langa ce tragi tu! Nu mai am simtul gustului si nici al mirosului asa ca ceai ,paracetamol,lamaie miere tot tacamul... Oricum nu am stare am crosetat cornulete fragede vanilate(merg numai bine langa ceaiul meu),va servesc si pe voi (dar nu sunt de post) Am facut din ochi,smantana(aveam ramasa ,mai vechiuta asa un rest cat o cescuta mica-mica),ceva laptic(cam tot pe atat),putin vin alb,ceva margarina ,si ulei (tot cat o cescuta mica),putina drojdie proaspata (cam 8-10 gr.) si un plic de praf de copt,un praf de sare,putin zahar si un plic de zahar vanilat,zeama si coaja de lamaie ,faina cat sa framant un aluat fraged,am umplut cu marmelada cumparat (cam o caramiduta'' am luat ca era la kg. de 200-250 gr.,nu era dulce chiar acruta) ,pudrate cu zahar pudra vanilat si cocos. Multa sanatate tuturor! Eu oricum ma simt mai bine,mult mai bine decat azinoapte cel putin Report
December 7, 201213 yr comment_173765 Off mai Dany'! nici nu ma mai plang de gatul meu in pioneze' ca la mine e parfum pe langa ce tragi tu! Nu mai am simtul gustului si nici al mirosului asa ca ceai ,paracetamol,lamaie miere tot tacamul...Eu oricum ma simt mai bine,mult mai bine decat azinoapte cel putin Multa sanatate si tie, vad ca ai nevoie! Report
December 7, 201213 yr comment_173767 s-o intampla ceva la anti-alcoolici ca dumneataHai ca m-ai nimerit! (din parti!!!!) Acu' 2 seri vorbeam cu mama si-mi zicea ca o sa vina la Bucale de sarbatori. Si ma intreba ce beuturi sa aduca - ghisinata, tuica, vin.... ei, esti asa mai suava cu alcoalele ... nu sht de ce imi dai impresia asta. Si zozo se lauda de zor pe aici cu bere in sus, dai o bere in jos, sa bem o bere si cand ne-am intalnit a zis ca o bere e mult pt ea si aia din an in pasti ... cam asa te vad si pe dumneata am venit acs sa ma culc 2 ore pana vine picea, ca mi se inchideau ochii si riscam sa ma vada colegii dormind in fata pccand vine picea tb sa fim in forma ca ne vrea apti de joaca si de actiune!si n-am nici nik de mancare si mor de oboseala, m-am culcat la 6 si trezit la 8 Nah, flocicico asa socializez eu la jocuri de societate, in loc sa dorm noaptea .... a propos de intrebarea ta: cand mai e timp de socilaizare ... eh...doar noaptea ... Report
December 7, 201213 yr comment_173768 Off mai Dany'! nici nu ma mai plang de gatul meu in pioneze' ca la mine e parfum pe langa ce tragi tu! Nu mai am simtul gustului si nici al mirosului asa ca ceai ,paracetamol,lamaie miere tot tacamul...Eu oricum ma simt mai bine,mult mai bine decat azinoapte cel putin Multa sanatate si tie, vad ca ai nevoie! Sar-na! la mine nu e f. grav,azi chiar ma simt mult mai bine ,am mancat un bors bun de pui cu smanatana si ceapa rosie,si incep sa simt gustul(fata de asera,cand nexam,parca mancam burete )acum ma culc cu bub,pe seara bag iar ceai cu lamaie cu miere,mandarine,o baie buna ,si gata sper sa treaca. Report
December 7, 201213 yr comment_173769 Ziua buna Io-s libera de la servici azi , am lucrat ca "eroaia" pe 30 noiembrie garda de 9 ore si , desi initial ne-au spus ca ne platesc dublu ziua , s-au razgandit si ne-au dat o zi libera. Si daca tot era week-end-ul meu liber , shefa s-a gandit sa mi-l prelungeasca. Asa ca , azi acasa , vine vorba. De fapt , alergat prin oras dupa diverse , smotru la noul apartament , iar acum m-am pus pe impachetat tandaraie si de pus in cutii.Iau o pauza de cafea aici cu voi si ma reapuc de invelit vesela in ziare http://1.bp.blogspot.com/-flzbo_WmNCU/TzWZmaT6ldI/AAAAAAAAARs/MJ5fQS_72R4/s1600/coffee.jpg Report
December 7, 201213 yr comment_173770 s-o intampla ceva la anti-alcoolici ca dumneataHai ca m-ai nimerit! (din parti!!!!) Acu' 2 seri vorbeam cu mama si-mi zicea ca o sa vina la Bucale de sarbatori. Si ma intreba ce beuturi sa aduca - ghisinata, tuica, vin.... ei, esti asa mai suava cu alcoalele ... nu sht de ce imi dai impresia asta. Si zozo se lauda de zor pe aici cu bere in sus, dai o bere in jos, sa bem o bere si cand ne-am intalnit a zis ca o bere e mult pt ea si aia din an in pasti ... ca'cam asa te vad si pe dumneata am venit acs sa ma culc 2 ore pana vine picea, ca mi se inchideau ochii si riscam sa ma vada colegii dormind in fata pccand vine picea tb sa fim in forma ca ne vrea apti de joaca si de actiune!si n-am nici nik de mancare si mor de oboseala, m-am culcat la 6 si trezit la 8 Nah, flocicico asa socializez eu la jocuri de societate, in loc sa dorm noaptea .... a propos de intrebarea ta: cand mai e timp de socilaizare ... eh...doar noaptea ... No, e bine cand aparentele inseala! Somn usor si distractie placuta! Report
December 7, 201213 yr comment_173771 Ziua buna Io-s libera de la servici azi , am lucrat ca "eroaia" pe 30 noiembrie garda de 9 ore si , desi initial ne-au spus ca ne platesc dublu ziua , s-au razgandit si ne-au dat o zi libera. Si daca tot era week-end-ul meu liber , shefa s-a gandit sa mi-l prelungeasca. Asa ca , azi acasa , vine vorba. De fapt , alergat prin oras dupa diverse , smotru la noul apartament , iar acum m-am pus pe impachetat tandaraie si de pus in cutii.Iau o pauza de cafea aici cu voi si ma reapuc de invelit vesela in ziare Spor la munci! Report
December 7, 201213 yr comment_173773 Multumesc Foxyy Daca ai nevoie de ajutor, da de stire, sa facem galerie! Mai mult de-atat nu prea se poate. Report
December 7, 201213 yr comment_173775 Da , nu ar strica putin ajutor...dau o bereHai ca-mi pregatesc pampoanele! Report
December 7, 201213 yr comment_173778 Izuk, spor la treaba!Geany, sanatate multa! ia-o in serios ca si la mine tot cu gat in pioneze s-a manifesat.... Report
December 7, 201213 yr comment_173780 Izuk spor la curatenie si sa stapanesti fericita noul apartament Report
December 7, 201213 yr comment_173781 Sanatate multa la racitosi si luati Vitamina C cu Zinc! Serios, sa nu va lipseasca 1000 mg de vitamina C pe zi mai ales in perioada de iarna.Si asta va spune un racitos serios, care atunci cand e lovit de o raceala/gripa, cade la pat...ultima data cand am racit, mi-a fost mai rau doar doua zile. Asta venind dupa cateva luni de vitamina C.Nu va faceti probleme, corpul ia cat are nevoie si restul se duce cu pp. Report
December 7, 201213 yr comment_173783 Izuk, spor la curatenie, si mutare placuta in noul apartament.Gianinoooooo, fa bine si grijeste-te.Pup tulemond in corpore, si va doresc o seara minunata...'gami-as a nins si e o flescaiala pe jos...daca ingheata, m-am pus de-o tranteala.offfffffffffsi vorba Pushei...un wend glorios va doresc. Report
December 7, 201213 yr comment_173784 'gami-as a nins si e o flescaiala pe jos...daca ingheata, m-am pus de-o tranteala.offfffffffffsi vorba Pushei...un wend glorios va doresc.Ai pus baiatului Fiocco ghetute ? Sau iese doar pentru un pp mic si fuga in casa la caldura? Report
December 7, 201213 yr comment_173785 Ai pus baiatului Fiocco ghetute ? Sau iese doar pentru un pp mic si fuga in casa la caldura? Uma draga, e norvegian ....iese si apoi in casa, si iar iese...nu prea stie ce vrea=)) Report
December 7, 201213 yr comment_173787 Sa-i faci poze baiatului in zapada!! Eu iti urez sa nu inghete!Izuk si-a luat casa mai mare sau mai mica?? ca nu mai tin minte cum vroia?? Report
December 7, 201213 yr comment_173790 Izuk, spor la curatenie, si mutare placuta in noul apartament.Gianinoooooo, fa bine si grijeste-te.Pup tulemond in corpore, si va doresc o seara minunata...'gami-as a nins si e o flescaiala pe jos...daca ingheata, m-am pus de-o tranteala.offfffffffffsi vorba Pushei...un wend glorios va doresc.Sarumana! dar zau nu va ingrijorati pt. mine ca nu e nimic serios si ma simt din ce in ce mai bine,daca nu ar fi asa,eu sunt una care ma alint si ma plang,nu prea sunt genul sa fac pe viteaza si pe eroaua desi imi impun sa fiu asa,mie nu-mi iese,admir cei ce pot fi asa ,dar nu e cazul meu Izuk dau si eu o mana de ajutor! Report
December 7, 201213 yr comment_173792 Ai pus baiatului Fiocco ghetute ? Sau iese doar pentru un pp mic si fuga in casa la caldura? Uma draga, e norvegian ....iese si apoi in casa, si iar iese...nu prea stie ce vrea Stiu ca baiatul are blana ca Maya mea, trei randuri speciale (al tau are blanita intre labute, ca nu am observat) Stiu eu un pisic care iubeste zapada..Mike al Mayei Report
December 8, 201213 yr comment_173803 neata la han!!azi o zi relax...poate o plimbare ,sigur coafor,reverificare valize si tot asaStella tu nu ai cauciucele alea cu tintisoare pe care sa le aplici peste cizme ca sa nu mai aluneci??Daca esti interesata vezi ca am pus o poza anul trecutva pup va citesc peste tot ....ma indrept catre cafeluta!! Report