Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Mai gagici voi vreti toate la mine, dar stiti ca si la mine e frig?

Ieri seara erau 2 grade si pentru aici e extrem de frig.

Acum ploua.

Am ajuns cu bine acasa! Era alunecos, dar se mai topise pe unde s-a circulat, asa ca am ajuns destul de bine acasa! S-au anuntat tot soiul de coduri colorate!Tare-mi doresc sa pot ajunge acasa de Craciun!Ooofff, ca un facut: cand tr's-ajung acasa, atunci e de jale!

Fetelor "plimbarete, vacante placute si frumoase si sa reveniti cu bine si sanatoase!

Danni, la multi ani lui tati al tau (n-am inteles daca e tatal tau sau sotul, ca tu le zici la fel, dar, oricum, sa va traiasca!)

Hello, am reusit sa citesc azi cate ceva, ca de munca nu prea am avut spor: ieri a fost ziua lui Tati si ne-am destrabaalt pan'la zi. Dimineata cine cara o punga mare cu cadoul de la ea (si mami) si ii canta: LA MULTI ANI! CINE SA TAIASCA? TATI MEU SA TAIASCA! LA MULTI ANI! Dulce foc. Pe seara am dus-o la mamaie si am socialziat pana la 4 dimineata. Not good for job!

Azi si miercuri vem bilete la teatru, erau biletele in pachetelul de cadou ...

Nu mai e cazul sa repet, eu fac parte din tabara celor care iubesc caldura, soarele, marea ... pana la zapusala, orice ... exclus frig, zloata, vant. Deci eu daca am stat sambata trecuta jum de ora in frig si vant (am urcat din Poiana cu telecabina), in 2 ore aveam fata ca luata meticulos la glaspapir! Incredibil de sensibila am devenit la frig, pur si simplu nu-l mai suport!

Bub nationalul e senzational. Imi place si Bello si draga de tusica ... la ce i-o fi fost rusine cu pregatirile ei, ca doar la noi in familii asa se pune masa, fara mari farafastacuri!?!?

Doresc vacanta frumoasa lui 2ut si toate sa fie bune si relaxante! Intoarcere cu bateriile incarcate si sa ni le fluturi si noua, ca anul asta nu am avut parte de la 1 mai de o vacanta si tare sunt obo, poate ne mai energizam! Nu am inteles daca pleci singura, in intelesul fara copile, sau si fara d-l 2ut?

Georgi, de ce zisasi ca merita Alex nuielusa, cand e asa un copil bun? te rog sa te gandesti ce faceai si tu la varsta asta (Sau ma rog...da inainte cu freo 3-4-5 ani, ca s-au decalat generatiile) si sa te relaxezi ca asa am fost cu totii ca adolescenti! Inca eu stiu ca Alex e un adolescent de toata isprava!

Maia, mica, sper ca-i gata varicela si de maine iesi macar cu mami/tati la zapada, daca nu mergi la scoala ... Este atat de sensibila si atenta la cei din jur ... parca ma vad si pe mine.... Avand in vdr exp mele ulterioare, as zice sa ii dai totusi si un imbold de jomafishism, e posibil sa sufere daca e atenta la toti din jur ... ceilalti nu sunt neaparat educati asa ... Sa dea DD sa nimereasca bine, langa oameni la fel de frumos educati!

Maya mare, tb sa iti administrezi si tu cate un ceai de valeriana seara ! Si sa nu-ti intre in cap ca s-a format nu'sh ce reflex si fix la 5 te trezesti, ca scapi greu de gandul asta format in subconstient, care te trezeste automat, pt ca asa crezi ca va fi. Subconstientul e f receptiv la dorintele noastre ... si tot ce gandim cu convingere, transforma in realitate prin mijloace nestiute, indif cat de greu ar fi.

Bobita, nu ai zis cum a fost cu auditul? cred ca s-a amanat ca nu ai zis nici k k, nici k k ... Sau spre sa se finalizat cu bine si fara mare scormonoeala!

fetele care nu ati mai putut face urari tatalui de Mos Nicolae, va trimit o imbratisare calda :-*

aura, cum adica au dormit copiii in paturile lor? Oare v-am zis ca Bea doarme cu noi de la 1 an si nu a fost chip sa o mai mut inapoi in patutul ei ...din cauza de tati si mamaie care sunt neascultatori ? :-*

zerda, dar ce bine zici cu ghetusul, derdelusul, obrajii inghetati si hainele turturi pe noi! cum de ne-om fi schimbat organice optiunile intr-atat? :hug:

any, si eu vreau sa ma mut la tine, pe paralele aceea mi-ar fi relativ bine, cu exceptia catorva zile mai friguroase pe an. Aseara am avut schimb de sms cu gazda noastra din Tormina si ne spunea ca e frig si ploua si acolo.

Aici sa nu credeti ca e ceea ce stim noi cu a nins, eu am iesit si aseara cand a inceput, a fost mai mult o cioflegeala si ceva inghet azi noapte ... Totusi copacii arata frumos ...parca sunt pictati. Eu pe vremea asta nu as scoate din casa nici macar un catel.

Georgi tu parca ai pus poza aia cu pudelii albi! Pudelul e preferatul meu! Am avut si eu unul urias, negru si era absolut adorabil si foarte foarte foarte jucaus! am si acum sufletul rupt de dor! :-*

Si foto asta cu oamenii de zapada imi place.

Si noroc cu pozele tale de mancaruri, ca altfel nu mai ajungeam la zi veci ... dc era tot scris marunt ....

Floricica, abia astept sa ne pui foto cum arati la serviciu colorata! :-*

Izuk, felicitari pt noua casa si spor la mutat cu bine!

Lili, esti mai bine?

Alina, indreapta spatele, suge burta, privirea inainte si arata-mi privirea duioasa de minunea ta!

Eataly, da, "ditco" = vreau la disco!

Stellutzico, cum nimeresti tu intr-o vizita asa de scurta un magazin de parmezan bun in drumurile tale incolo ... ?

alpha, misto si sindrofiile voastre de dame! cochetareala placuta in continuare la ceaiul englezesc! =)) Dar ce operativa ai fost cu cadoaiele ! Brava fata!

Va rog sa ma iertati ca nu mai stiu care si cui am mai vrut sa scriu, dar va pup pe toate grupa mare! hai la rand!

Dani, :-* :hug:! Acum ca ai zis tu mi-am dat seama ca nu v-am zis nimic despre audit. A fost pe 6 si a trecut cu bine. Adica am avut doua neconformitati minore (am uitat sa specific ceva intr-un document si o alta se referea la faptul ca revizia unei proceduri era notata in lista de documente cu o revizie anterioara) si doua observatii. Asa ca a fost foarte bine in final :-*

Ma bucur ca v-ati distrat aseara! La multi ani sotului tau :-*

Ca sa nu mai editez...Anutza, atunci numai vara , primavara si toamna vin la tine :floare: , daca iarna e frig si ploua :)

Tre sa ma apuc de fursecarit, asa ca m-am gandit la tine zilele astea, sa incerc iar din retetele tale :)

Felicitari Bobitza pentru audit!

Cand am auzit de -20 de grade i-am zis domnului sa zboare sub radar ca imediat m-apuca Batalia Angliei!Cand imi vine intretinerea am nevoie de toate calmantele de pe forum! :floare:

Felicitari pentru audit Bobitza. Carmencita te pup. seara placuta tuturor.

Multumesc, Stellina!:*

Felicitari Bobitza pentru audit!

Cand am auzit de -20 de grade i-am zis domnului sa zboare sub radar ca imediat m-apuca Batalia Angliei!Cand imi vine intretinerea am nevoie de toate calmantele de pe forum! :floare:

Zerda, multumesc!:*

Nici nu vreau sa ma gandesc la frig si alte treburi de genul asta. Stau intr-un bloc de pensionari si chiar daca ar crapa pietrele nu ar da voie sa dea agentul termic la maxim :)

hello, hello de noapte buna!

azi n0am avut timp deloc sa intru, tb sa aduc la zi hartiile, dat fiind ca nici maine nu merg la birou. asa ca am bagat cocs mai cu sarg, asa!

V-am promis ca ii iau rolul lui Moatza sa ma plang de vreme, pana infloresc copacii! Sper sa nu ma tin de cuvant, partea buna este ca dorm bine cand ninge, deci nici iarna nu e asa de " neagra ca dracu".

ei, hai, ca incet-incet chiar incepe sa-ti placa :)

si nu te mai da mare cu vitelu', ca saptamana aviatoare am promisa si eu o pulpa din spate. de-ala adevarat, sursa sigura, crescut de om ptr el si pretini.

Puşa, te-am pomenit într-una.

si eu am fost cu gandul la Sibiu, ca baiatul cu pb la inima s-a externat si-a facut o halta la Sibiu. interventia a fost la Timisoara. ieri au ajuns cu bine si sanatos.

buboasa aia mica si sensibila s-a facut bine? va pup!

dar o sa aud reprosuri ca fac prea multe dulciuri si se ingrasa lumea :)

si eu aud reprosuri ca daca vreau eu sa tin dieta ii tin si pe ei obligatoriu. mancaii!

Adica am avut doua neconformitati minore (am uitat sa specific ceva intr-un document si o alta se referea la faptul ca revizia unei proceduri era notata in lista de documente cu o revizie anterioara) si doua observatii.

of, ca nu mai stiu ce sa inventeze astia! in ianuarie ii am si eu. bravo tie ca ai scapat de ei. a fost audit intern sau extern?

Dani, si-al tau e sagetator? nu prea seamana cu-al meu. LMA omului!

io am nervi ca-n fiecare noapte omu' primeste sms-uri de la ISU - e-n comandamentul judetean si asta-i procedura. ba ca ploua, ba ca va-ncepe sa ninga, ca bate vantul! ma exaspereaza! la telefon nu poate renunta ca-i musai ptr munca lui, asa ca acuma citim noaptea si smsuri.

cred c-o sa se culce separat, ce nu s-a intamplat de 25 de ani, se va produce gratie ISU.

Stellino, da' di ci la dr? nimic serios, sper.

la mine a nins 10min, bine ca m-a anuntat sefa, ca pierdeam ninsoarea care cotropeste tara. nici macar nu a inghetat, nu c-ar fi vreo pb in asta. mie-mi place vremea asta umeda, imi prieste f bine la ten. :)

Maya, imi place avatarul. pe matzi ii stiam si de moshi.

Giani, io nu prea ma omor dupa catei, cu toate ca hranesc 3 adulti si 9 pui :floare: , da' leul matusii e superb. cat se face de mare, nu-i prea greu in apartament? Bub a gustat zapada? c-al meu manca cu abnegatie.

numa' bine tuturor!

Hello hello!

Ioana, la mine nu a nins, dar in alte zone da.

Sa-nteleg ca au venit ai tai??? Ce bineeeeeeeeeeeeee! Ma bucur asa de tare pentru tine :floare: !

Daa, de o saptamana sunt aici.Mama sta in canpea si ma pune sa trag perdelele sa se uite cum ninge.De 4 ani n-a mai vazut ninsoare :) .

La gura sobei, cu padurea in fundal , zice ca parca ar fi la munte.Din casa e frumos cand ninge,da cand e de iesit nu mai e asa frumos.Dezapezit masina, condus pe nisoare, asta detest.

Aura, uite niste poze de azi

post-479-13551739253753_thumb.jpg

post-479-13551739478382_thumb.jpg

post-479-13551739698554_thumb.jpg

Mai gagici voi vreti toate la mine, dar stiti ca si la mine e frig?

Ieri seara erau 2 grade si pentru aici e extrem de frig.

2 grade si-i frig?

pai la -20 cum e? :floare:

si la Iasi e ninsoarea maricica dar nu de speriat...eu sper sa mai ninga !

hello, hello de noapte buna!

azi n0am avut timp deloc sa intru, tb sa aduc la zi hartiile, dat fiind ca nici maine nu merg la birou. asa ca am bagat cocs mai cu sarg, asa!

V-am promis ca ii iau rolul lui Moatza sa ma plang de vreme, pana infloresc copacii! Sper sa nu ma tin de cuvant, partea buna este ca dorm bine cand ninge, deci nici iarna nu e asa de " neagra ca dracu".

ei, hai, ca incet-incet chiar incepe sa-ti placa :)

si nu te mai da mare cu vitelu', ca saptamana aviatoare am promisa si eu o pulpa din spate. de-ala adevarat, sursa sigura, crescut de om ptr el si pretini.

Puşa, te-am pomenit într-una.

si eu am fost cu gandul la Sibiu, ca baiatul cu pb la inima s-a externat si-a facut o halta la Sibiu. interventia a fost la Timisoara. ieri au ajuns cu bine si sanatos.

buboasa aia mica si sensibila s-a facut bine? va pup!

dar o sa aud reprosuri ca fac prea multe dulciuri si se ingrasa lumea :)

si eu aud reprosuri ca daca vreau eu sa tin dieta ii tin si pe ei obligatoriu. mancaii!

Adica am avut doua neconformitati minore (am uitat sa specific ceva intr-un document si o alta se referea la faptul ca revizia unei proceduri era notata in lista de documente cu o revizie anterioara) si doua observatii.

of, ca nu mai stiu ce sa inventeze astia! in ianuarie ii am si eu. bravo tie ca ai scapat de ei. a fost audit intern sau extern?

Dani, si-al tau e sagetator? nu prea seamana cu-al meu. LMA omului!

io am nervi ca-n fiecare noapte omu' primeste sms-uri de la ISU - e-n comandamentul judetean si asta-i procedura. ba ca ploua, ba ca va-ncepe sa ninga, ca bate vantul! ma exaspereaza! la telefon nu poate renunta ca-i musai ptr munca lui, asa ca acuma citim noaptea si smsuri.

cred c-o sa se culce separat, ce nu s-a intamplat de 25 de ani, se va produce gratie ISU.

Stellino, da' di ci la dr? nimic serios, sper.

la mine a nins 10min, bine ca m-a anuntat sefa, ca pierdeam ninsoarea care cotropeste tara. nici macar nu a inghetat, nu c-ar fi vreo pb in asta. mie-mi place vremea asta umeda, imi prieste f bine la ten. :)

Maya, imi place avatarul. pe matzi ii stiam si de moshi.

Giani, io nu prea ma omor dupa catei, cu toate ca hranesc 3 adulti si 9 pui :floare: , da' leul matusii e superb. cat se face de mare, nu-i prea greu in apartament? Bub a gustat zapada? c-al meu manca cu abnegatie.

numa' bine tuturor!

Pusa, a fost extern, cu auditori francezi (noi suntem companie multinationala). A fost un vis...nu din ala frumos cu zane! Tot auditul in franceza, documentatie o parte bilingva o parte in romana si tradusa ad hoc de noi, oameni timorati, si tot asa...Sper sa scapati repede si bine. Eu habar n-am cand il avem pe urmatorul. Presupun ca in noiembrie anul viitor.

Buna fetelor! Multa sanatate tuturor,nu mai raspund fiecareia in parte ca nu prea am avut timp sa citesc(un necaz in familie :) ca inainte de sarbatori,numa sa nu fie bine asa) atata va zic grija mare la picioare ca se aluneca rau,si oase rupte acum, numai asta lipseste :(

Moatzo' bub' prefera tzurtzurii :floare: de preferat cei mai murdari de la masini :)

Bello cred ca nu creste mai mare de atat ca e cat un le(oi)mare mare,da mare-mare de tot vreau sa zic :( ,matusa si vara-mea ,logodnicul acesteia (ca el i l-a dat cadou de-l tineai in buzunar vreau sa spun :) nici ochi nu avea)si unchi-miu' il ingrijesc toata ziua si-l ghighilesc,il perie ,se aspira mereu,e un alintat mare-mare,are carnet de sanatate,merg la vet. etc. thii! ce a mai parat si a plans cand a facut vaccin,ca ne-am nimerit atunci sa mergem la ei,zau ca mai ceva ca un copil,scheuna si se gudura pe langa toti sa-l alinte,ieri s-a pus in poala la maica-mea,vreau sa spun ca mama nu se mai vedea de sub el :( apoi eu discutam cu unchiul pe canapea,atat s-a bagat cu, si anume ''dosul'' sa ma dea tot mai deoparte,tot mai deoparte sa se bage el intre noi,ca era gelos,pana a reusit si m-a dat deoparte :)

Acum chiar nu vreau sa monopolizez' topicul aici cu catelul,va arat doar pt. ca m-ati intrebat :)

post-405-13551751030256_thumb.jpg

post-405-13551751078839_thumb.jpg

post-405-13551750908238_thumb.jpg

De motan ii e frica,ca-l bate :)

post-405-13551750972705_thumb.jpg

Hello hello!

Ioana, la mine nu a nins, dar in alte zone da.

Sa-nteleg ca au venit ai tai??? Ce bineeeeeeeeeeeeee! Ma bucur asa de tare pentru tine :floare: !

Daa, de o saptamana sunt aici.Mama sta in canpea si ma pune sa trag perdelele sa se uite cum ninge.De 4 ani n-a mai vazut ninsoare :) .

La gura sobei, cu padurea in fundal , zice ca parca ar fi la munte.Din casa e frumos cand ninge,da cand e de iesit nu mai e asa frumos.Dezapezit masina, condus pe nisoare, asta detest.

Aura, uite niste poze de azi

post-479-13551739253753_thumb.jpg

post-479-13551739478382_thumb.jpg

post-479-13551739698554_thumb.jpg

:) ce frumos e la voi!

La mine nu mai e zapada. Acum in schimb a inghetat si se face patinaj artistic. In seara asta am vazut o faza care m-a terminat minute in sir. O masina a derapat pe podul pe care eram , s-a rotit de mai multe ori si a lovit bordura (f. inalta) si era cat p-aci sa omoare 2 oameni.

Urasc iarna si imi place sa vad decat fotografii cu zapada.

Frumos tare Bello!! Pai si mie tot de aia nu-mi place deloc iarna, din cauza complicatiilor zapezii, asa sa ma uit la ea nu ma deranjeaza!

PuSA, La mine la Gara sau in Salajean cand sunt in deplasare,nu se da vitel crescut de pretini! :floare:

Ne descurcam cu varul Ahmed, sau cum l-o chema, baiat bun, alege frumos ce vinde!

Ca sa nu mai editez...Anutza, atunci numai vara , primavara si toamna vin la tine :( , daca iarna e frig si ploua :)

Tre sa ma apuc de fursecarit, asa ca m-am gandit la tine zilele astea, sa incerc iar din retetele tale :)

Hai ca doar nu ploua chiar deuna :( . E frumos si iarna ca e totul verde, e perioada portocalelor si se vad de pe sosea portocalii asa de frumos incarcati :floare: !

Apai si eu tre' sa m-apuc de fursecarit, am admirat productia Petunelei, m-a dat gata.

Vreau sa fac lista, poate reusesc sa incerc si ceva noutati, sa vad.

Sunt in urma tare, adica anul trecut pe vremea asta deja aveam meniurile gata, etc, anul asta n-am nica.

Bravo, las' sa se simta bine :)!

2 grade si-i frig?

pai la -20 cum e? :(

si la Iasi e ninsoarea maricica dar nu de speriat...eu sper sa mai ninga !

Da, da, ai dreptate :) ! N-ar trebui sa ma plang. Dar dac-ar ninge as fi dispusa sa infrunt si temperaturi mai joase :)!

PuSA, La mine la Gara sau in Salajean cand sunt in deplasare,nu se da vitel crescut de pretini! :floare:

parintii omului sigur cunosc pe cineva care cunoaste pe altcineva... si tot asa se face treaba la noi la tara, la Buzau.

Buna seara si de la Brasov

Va citesc zilnic da chef de scris nu prea am

Sanatate multa tuturor si La multi ani domnului Daniella si celorlalti sarbatoriti :floare:

Daniella , multumesc de intrebare, sunt bine atat cat pot fi.Incerc sa merg mai departe si astept din zi in zi sa plec la munca in Italia.Sper sa fie bine cu ajutorul lui Dumnezeu.

Geany, frumos tare leutul matusii tale.Si dulce foc.

Io cand ma gandesc ca o sa stau departe o perioada de Cora ma apuca plansul.

Da ma tin tare si o rasfat si iubesc cat pot eu de mult.

De ai mei nici nu va mai zic , ca imi e si mai greu, da asta e!

Merg mai departe asa cum pot si imi fac curaj .

Va pup pe toate si va imbratisez cu tot dragul :) :)

Buna dimineata . Lili :) :) :floare: kiss&hug si drum bun.

Multa bafta si da un semn .

pup tulemond si va doresc o zi faina.

Domnul fiocco a intrat in casa , si acum cred ca zace undeva pe un pat sau fotoliu, ca vad ca a disparut de aici unde sta de obicei :)

va las ceva dulce sau ceva sarat , la alegere :(

post-16-13552023811213_thumb.jpg

post-16-13552024172917_thumb.jpg

Buna dimineata!!!!

Aici dimineata la ora 6,00: - 4 grade Celsius. Si se anunta intr-adevar - 20 grade Celsius. Acum a iesit soarele, sigur are colti, dar parca ai alt chef de munca cand vezi ziua insorita.

Daca Zerda ia calmante cand o sa vina intretinerea, eu o sa iau calmante cand or sa vina gazele la plata. :headbang:

Chiar, Boni, sper ca i-am mai trecut bubitzele printzesei tale. :hungry:

Ioana, ce frumos se vede la voi ninsoarea! :105:

Dany, sa-ti traiasca jumatatea, sa fiti sanatosi cu totii si sa va iubiti mult! Sa stii ca si Alex era dependent de mine cand era mic, nu putea sa stea fara mine nici pe olitza. Eu ii ziceam "copil disperat de mama".

Si acum nu ma prea descurc cu "dl.adolescent", este tare greu de inteles si greu ii intri in voie si ma intreb de unde mai am inca atata rabdare, si cu el, si cu mama care le are pe ale ei, la 84 de ani ce sa-i mai cer, si tot asa.

Lili, imi pare bine sa te mai vad, te imbratisez cu drag si te pupacesc, sa dea DD sa fie bine si la voi si sa surada soarele si pe strada ta! :pupic:

Geany, imi place tare de Bello si dupa cum observ oricat de rea este siameza tot o tine frumos in brate, sunt dragalasi!

Moatza, trebuie sa te gandesti ca nici pt.dumnealui nu este placut sa raspunda la SMS-uri toata noaptea, stii tu cum este vorba "si la bine si la rau". Un pupic ca sa mai treaca supararea! :pupic:

Pup toate fetele si va urez o zi cat mai usoara si frumoasa!

Si eu ca si Stella va las cate ceva bun :unsure:

post-88-13552117617335_thumb.jpg

post-88-13552117709865_thumb.jpg

post-88-13552117806045_thumb.jpg

post-88-13552117914933_thumb.jpg

post-88-13552118071696_thumb.jpg

post-88-13552118163696_thumb.jpg

post-88-1355211827125_thumb.jpg

post-88-13552118375299_thumb.jpg

post-88-13552118521001_thumb.jpg

aura, fix la fel doarme si Bea. de-a latul si ne cara unuia scafarlii si unuia picioare. :headbang:

Good! si ce mai rad pretenele de canasta,[b] ce batoasa m-am dat inaitne sa nasc, ca o sa culc picea la ea in patut si la ea in camera, cum o aduc de la maternitate si mereu ... mdah! ohhaa!

[/b]

Ai mei s-au lasat repede de dormitul cu mine, dormeam exact ca un murg naravas, plus ca tot patul nu-mi era de ajuns si ca saream peste patura si dormeam pe-afara!

Cand eram mici dormeam in camera cu frati-miu asa ca nu-mi era frica, deci m-au evacuat definitiv. Culmea a fost ca atunci cand ne-am mutat, eu aveam 7 ani el avea 11, el facea comentarii ca de ce trebuie sa se duca singur in camera lui!! :hungry:

Dar recunosc ca tata este stil Robert de Niro adica puteam sa bocesc pana in ziua de apoi, la ei in pat nu mai calcam decat in vacante cand normal ca ma parcau intre ei, asta pentru ca mai aveam si obiceiul sa cad din pat. Recunosc ca tot el venea si ma pescuia de pe jos cand auzea ca am cazut din patul meu personal! :unsure:

Deci nu te lasa "terorizata" eu am avut doua cupluri de prieteni care au avut probleme mari pentru ca unul din ei nu mai suporta sa doarma cu copilul in pat, eu as zice ca trebuie sa te gandesti in perspectiva.

neaţa la han https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif

La noi e tare frumos, a dat un ger mare şi s-a păstrat zăpada frumoasă.

Lili https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif îţi doresc sărbători frumoase şi rezolvarea problemelor.

La mulţi ani! pentru domnul Daniella.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion15.gif

Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune :headbang:

Maia a fost ieri la bunici că se topeau de dor şi ei şi ea :unsure:

Bubiţele acum se usucă şi trec. Sper să îi cadă cât mai repede că tare îi e dor de colegii de şcoală. Cred că va mai sta acasă şi săptămâna asta, dar o săptămână de şcoală tot mai prinde.

Am văzut că s-a discutat de dormitul cu copiii în pat. Maia a dormit tot timpul la locul ei, fie pătuţul de bebe fie patul ei de acum. A dormit cu mine doar când era bolnavă. Cât a fost mică am avut pătuţul în camera noastră, apoi am rearanjat apartamentul, i-am făcut camera ei şi am "mutat-o" în pat mare. Avea 3 ani. Nu-mi amintesc să fi fost vre-o problemă. Şi Maia doarme "împrăştiat" şi mi-e destul de greu să dorm atunci când dorm cu ea. E drept că atunci sunt şi atentă să-i fie bine şi sunt cam cu urechile ciulite.

Avem un întreg ritual înainte de culcare, ne povestim, ne giugiulim, iar apoi "pleacă în somn". :pupic:

Vă doresc tuturor o zi minunată :hungry: