Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Hmm!! -_- inca nu am uitat dezamagirea cand a vrut sotul (acum recent) sa ma surprinda cu un vin fiert =)) a pus multe foi de dafin si cuisoare asa ca era rau la gust ,prea parfumat si amar. =))

Haha , Gianino cu foi de dafin ?? =)) cred si eu ca e amar .

Am venit de la repetittie muuuuult mai devreme decat credeam...maestrul era ghidus, si voia sa mearga repede la casa lui =))

si asa am ajuns si eu la un pahar de vin cald cu voi la han.

P.S: -_- Si daca tot m-ati strigat (aviz Zoaza') sa stau la povesti cu voi ,apai mie nu-mi mai tace gura -_- asa ca alta data sa nu mai strigati dupa mine ca va fac capul toaca =)) =))

Ia ce mi-a trimis maica-mea (prin baiatul cel mare)astaseara,a fost la un targ cu produse deastea traditionale,(pt. cei din bacau la fostul sediu carefour),mi-a spus ca a luat carnati buni ,branza de burduf,sunculita,a mai vazut o caciula de vulpe dar costa 400 de lei si inca ceva ce s-a imbolnavit'' nu mai stiu daca de incaltat sau de imbracat dar ceva de genu' ca ea e inebunita dupa deshtia' -_-

Ia' turta dulce,maii ce frageda si buna eee!!imi amintesc,cea din copilarie iti rupeai coltii in ea,ne aducea bunica Jana de la balci de la Roman sau de la Roznov,mamii ii aducea ciocolata cu fernet(preferata ei),noua turta dulce,ciocolata cu rom,cacao buna mai lua,si bulgheri' de cucosei(floricele) incleiate cu sirop,cucosei din zahar ars,acadele,si binoclu' dela cu margele,cum se numea?!! =)) cu oglinzi de vedeai modele...mmmm!!Ahhaa! Am gasit!! caleidoscop..

post-405-13553447533225_thumb.jpg

Geany! Puni' frana' mama ca tocani' cat incape,da la feti' turta dulce si gata mama =))

Mda! =)) turta dulce!

post-405-13553448226364_thumb.jpg

Hmm!! =)) inca nu am uitat dezamagirea cand a vrut sotul (acum recent) sa ma surprinda cu un vin fiert =)) a pus multe foi de dafin si cuisoare asa ca era rau la gust ,prea parfumat si amar. =))

A gresit saracul, iarta-l -_- Eu stiu zahar, un pic de scortisoara si ..piper! Dar nu mult!

Acum am baut un Prosecco cu colegii si am mancat tortul meu preferat (un obicei bun aici e ca nu faci tu cinste de ziua ta, ci cei din jur tie). .

Dar pana ajung acasa mi se face dor iar de un vin fiert..la munte! Dupa o zi de schi sau urcat in zapada...na ca fac ce fac si tot dor de zapada am!

Ooo!! La muli ani! =)) =))

De iertat, l-am iertat (ca mna' nemultumitului i se ia darul =)) ),dar cum am ramas cu ''deziluzia'' -_- acum imi e si mie pofta de un vin fiert,ca si asa am gatul un pic ''harshait'' (caut motive =)) )

=))

No, ia sa ma asez si eu pe scaunel ,aici la han ,ca tare bine e.

Geany! Puni' frana' mama ca tocani' cat incape,da la feti' turta dulce si gata mama -_-

Mda! =)) turta dulce!

Ba nu pune frana, zi mai departe ca eu te ascult, adica citesc =))

No, ia sa ma asez si eu pe scaunel ,aici la han ,ca tare bine e.

=)) =)) Nu-i asa?!

Iti dau un pont,pe rai uno e ''frumusica'' acum sunt reclame,e si cu subtitrare,daca poti sa arunci o geana la tv. daca ai postul sau on line la p.c. o sa-ti prinda bina sa mai inveti un pic Italiana -_- e doar o sugestie normal..

Eu sunt o romantica incurabila,l-am vazut de nenumarate ori dar tot nu pot ca sa ma abtinez =))

O, si eu l-am vazut de vreo 6 ori, da ma ma uit cu placere de fiecare data.Singurele filme pe care le-am vazut doar odata si atat, am refuzat sa ma mai uit la ele a 2 a oara au fost Love Story si Titanic.

Geany! Puni' frana' mama ca tocani' cat incape,da la feti' turta dulce si gata mama -_-

Mda! =)) turta dulce!

Ba nu pune frana, zi mai departe ca eu te ascult, adica citesc =))

Ha ha ha! -_- nu stiu altii cum sunt''... =)) dar eu am amintiri f. vii si clare din copilaria mea,se crucesc ai mei cand le spun,ca sunt chestii care sunt de mult uitate,tin mult la trecut si la traditie,poate pt. ca am avut o copilarie fericita si pt. ca am avut niste bunici extraordinari si ei nu mai sunt printre noi,dar pt. mine sunt toate f. vii acolo in amintirea mea..

Mai sunt si romanticoasa rau =)) ,acum sotul e de servici ,eu sunt cu copii acasa si ma uit la ''frumusica''(acum sunt reclame =)) )

Asta sunt eu nu am ce sa fac ,nu pot sa ma schimb,eu sper sa nu va plictisesc -_-

O, si eu l-am vazut de vreo 6 ori, da ma ma uit cu placere de fiecare data.Singurele filme pe care le-am vazut doar odata si atat, am refuzat sa ma mai uit la ele a 2 a oara au fost Love Story si Titanic.

Love story + 1 -_-

Titainicul' l-am mai revazut,reusesc sa vad mai departe de subiect, =)) imi plac costumele,decorul,muzica ,la fel si serialul cu sultanul pe canal D'

Aaa si pe aripile vantului daca e la tv. pe vre-un canal nu pot sa rezist sa nu-l mai revad =))

Pe mine una nu ma plictisesti niciodata Geany.

Mi-am adus si eu aminte de prostioarele facute in copilarie.Oh, ce vremuri faine mai erau, vorba cantecului:Mai intoarce Doamne roata.....

Pe aripile vantului l-am vazut si eu de vreo 4-5 ori.

Suleyman imi place si mie .

Un taciune si-un carbune , spune bre Gianino, spune =))....vezi ca si io mi-s poiata cateodata .

Si doar de aia e hanul deschis , sa palavragim si sa ne veselim.

Maine cand vine domnul sotz , fa-i un pahar di jin shiert, ca la carte si far' de dafin .

Ooo!! La muli ani! -_- =))

De iertat, l-am iertat (ca mna' nemultumitului i se ia darul =)) ),dar cum am ramas cu ''deziluzia'' -_- acum imi e si mie pofta de un vin fiert,ca si asa am gatul un pic ''harshait'' (caut motive -_- )

=))

Multumesc frumos =))

La gat harshait e buna tuica fiarta..cu toate ca nici vinul nu vad ce rau sa faca =))

Eu ma dreg cu o bautura scotiana, Hot Toddy -whiskey, lamaie, miere (sau zahar) si apa fiarta (ei pun ceai). Scoate raceala din tine mintenas :)

Ooo!! La muli ani! -_- =))

De iertat, l-am iertat (ca mna' nemultumitului i se ia darul =)) ),dar cum am ramas cu ''deziluzia'' -_- acum imi e si mie pofta de un vin fiert,ca si asa am gatul un pic ''harshait'' (caut motive -_- )

Multumesc frumos =))

La gat harshait e buna tuica fiarta..cu toate ca nici vinul nu vad ce rau sa faca :)

Eu ma dreg cu o bautura scotiana, Hot Toddy -whiskey, lamaie, miere (sau zahar) si apa fiarta (ei pun ceai). Scoate raceala din tine mintenas :)

=)) Cum am mai zis,eu tuica fiarta nu am gustat in viata mea,am auzit tare curioasa asi fi,dar ai mei nu fac ,rar cand le pica ,cate un clondir'cadoo',tot zic sa nu o strice,eu asi bea un dejt',sa gust ,dar daca astia nu vor,nu am avut de unde,a incercat sa-mi arate cumnatu' dar a luat palinca de prune cumparata din comert ,sincer era groaznica,nu a fost doar parerea mea,ci toti au zis,deci la tzuica fiarta,trebe' tzuica,daca nu ai mai bine nu te apuci =))

Geany, sa stii ca e buna tuica fiarta.

Noi o mai bem si ca leac cu un pic de piper , daca suntem raciti sau ne doare burta.

Teo are peste 2 ani jum?

Face 2 ani jumate peste cateva zile. E nascut in iunie, geaman ca tati si ca bunicul. Faza tare, barbate-miu e nascut in aceeasi zi ca si tatal meu.

Eu, in vinul fiert, imi place sa pun si cuisoare in plus la ce a enumerat Uma. Dafin nu am pus insa niciodata =))

Zau c am ris cu lacrimi citindu va. Fi v ar apretul de ris, si vinul fiert.....

Io shed in garaj, la un pahar de vin (in garaj, ca sa pot fuma) si mr. Ariel ma priveste nedumerit. O fi crezind ca de la vin mi se trage veselia, si cind colo e de la apret.

Zau c am ris cu lacrimi citindu va. Fi v ar apretul de ris, si vinul fiert.....

Io shed in garaj, la un pahar de vin (in garaj, ca sa pot fuma) si mr. Ariel ma priveste nedumerit. O fi crezind ca de la vin mi se trage veselia, si cind colo e de la apret.

pai las-o si tu mai moale cu apretul :floare: