Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Daca o prindeti pe Zoazorel pe aici sa-i spuneti ca maine si-o ia pe coaja pentru ideea de a substitui pieptul de curcan cu pulpa!

Daca beneficiarul nu e multumit, maine vine mos nicolae cu nuielusa chiar si asa cu intarziere!

Daca o prindeti pe Zoazorel pe aici sa-i spuneti ca maine si-o ia pe coaja pentru ideea de a substitui pieptul de curcan cu pulpa!

Daca beneficiarul nu e multumit, maine vine mos nicolae cu nuielusa chiar si asa cu intarziere!

Hai ca-s curioasa! Ce se vrea a se realiza cu pulpele alea :headbang: ?

Salut si de la mine! Cod galben? Nu aici! Ori poate galben de la soare? E inca senin!

Boni, ma bucur ca Maia e bine si-i doresc sasi revina repede!

Lili, :headbang: ! "Miros"eu ca Mosul cel bun va veni cu-n dar frumos pentru tine! Vestile bune vor veni acus-acus! :hungry:

Restul fetelor, alinierea sa va pup, ca n-am mult timp! :unsure: :pupic: :pupic:

Hai ca-s curioasa! Ce se vrea a se realiza cu pulpele alea :hungry: ?

Daaaa, totul e din Zona Crepusculara. Deci in traducere eu am chef de varza, dar fac cura fara varza sa nu intoxic bietul om, inainte de sarmale.

De catava vreme ma obsedeaza ca am chef de curcan si cum omul nu mai stie ce vrea sa manance si eu vorbesc cu el despre idei de meniuri, cum vorbeste el cu mine despre programare, eram in pom! Am zis ca iau piept de curcan, eu sunt mare artista la fripturi la cuptor, aia este specialitatea mea innascuta. Zozo, nu, ca sa iau pulpa dezosata!

Si mi-am adus aminte de rulada lui Peter, care se facea e drept cu pulpa dezosata! si da-i si dezoseaza pulpa, curata tendoanele, fa umplutura, numai pumni in cap nu mi-am dat ca eram murdara pe maini :headbang: !

Si n-am pus prune uscate, am pus stafide, ia sa vad ce iese!!

Dar nu pentru aia o amenint pe Zozo, ci ca desi am batut cu simtul raspunderii la pulpa aia dezosata, mi-e sa nu fie atoasa, cred csa era un curcan mai mare!

Uite cam asa trebui sa fie finalul, poza veche:

http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/sectiune2.jpg

era vorba de tati de Beutza, de D-l Daniella si va multumesc mult de tot tuturor pentru urari!

Motzulina mea, e sagetator de pe 9 dec si cumnata mea de pe 13 dec (e o nesufera), insa eu nu cred in zodii, ci doar in astre. Cu alte cuvinte luna/ziua/ora/minutul/locul/sexul/numele schimba totul. Deci de aia nu seamana oamenii nostri intre ei la nimic ... pe cat imi pare mie...

in alta ordine de idei, sms sunt doar spre informare, ca doar nu tb sa raspunda in functie de cod. Dc e ceva de urgenta banuiesc ca il suna cineva, nu stau in baza unui sms primit in toiul noptii. In cazul ca este asa cum am presupus in afirmatia precedenta, vezi ca telefonul 'mnealui are o optiune de silent - only phone calls. Comuta pe ea si atunci nu te vor mai trezi sms in toiul noptii, iar dumnealui va fi sunat cu "voce tare" daca e cazul de freo urgenta.

Dani, :-* :pupic:! Acum ca ai zis tu mi-am dat seama ca nu v-am zis nimic despre audit. A fost pe 6 si a trecut cu bine. Adica am avut doua neconformitati minore (am uitat sa specific ceva intr-un document si o alta se referea la faptul ca revizia unei proceduri era notata in lista de documente cu o revizie anterioara) si doua observatii. Asa ca a fost foarte bine in final :71:

Ma bucur ca v-ati distrat aseara! La multi ani sotului tau :unsure:

Bobito, ma bucur ca s-a terminat cu bine, toate se termina cu bine, doar ne creaza oaresce pierdere de timp si tensiune sa iesim cu bine! Cred ca al tau e audit intern, adica in sensul ca e comandat si platit de la grup si nu audit de la ANAF (asta ar fi extern). Audit de la Delloitte am si eu in fiecare an in octombrie -nov, asa cum am avut si anul acesta. La toate am iesit bine, dar te purica si te purica. Bine ca s-a finalizat cu bine, alea de la ANAF, control de fond cred ca sunt nashpa, slava domnului pana acum nu am avut si nici sa nu vina vreodata cat mai lucrez si as putea fi di vina ... Stii cum e: la audit intern nu pot fi brobleme mari daca e firma serioasa, dar la extern, cu legea alambicata si neclara romaneasca iti gasesc imedait ceva, e banuiesc absolut impoasibil sa fii cu toate in regula, mai ales ca legea se schimba atat de frecvent si sunt mereu asa de interpretabile, iar interpretarea o primesc doar ei, prn norme interne! Mi-a venit si ANAF-ul pe 26 sau 27 sept pt ca nu le intrasera pe 26 banii de taxe in cont si au primit liste cu toti, chiar dca tu platisei, si au avut actiune de masa pe teren! A iesit totul bine, of course, ca era tot platit si ca ANAF-ul e o institutie cu angajati priceputi, spre deosebire de garda, care vine doar sa caute motive de spagi si nu sa se asigure ca esti un bun platitor si respecti legea. Ma rog ...traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul! Pai cum naiba nu era mai bine sa mai astepte 2 zile sa intre banii in trezorerie sau sa trimita mailuri sa solicite dovada platilor si modul de calcul (balanta si jurnalele lunare)? mdaaa... unde scrie ca trebuie intelese caile lor ... ? ca doar tot de la noi sunt platiti pentru actiunile acestea :pupic: I'm trully sorry si sa nu va fie cu suparare, dar eu nu suport statul si autoritatile sale, care vin sa ma purice pe mine in fund de 700 ori pe an! Du-te nene cu texte de astea la chinezii din europa, la chiosc ... unde vrei... Basca daca ai o treaba de rezolvat la Adiministratii, la Primarii etc ... mda... Iertare, mi-am varsat oful!

Ai mei s-au lasat repede de dormitul cu mine, dormeam exact ca un murg naravas, plus ca tot patul nu-mi era de ajuns si ca saream peste patura si dormeam pe-afara!

Cand eram mici dormeam in camera cu frati-miu asa ca nu-mi era frica, deci m-au evacuat definitiv. Culmea a fost ca atunci cand ne-am mutat, eu aveam 7 ani el avea 11, el facea comentarii ca de ce trebuie sa se duca singur in camera lui!! :headbang:

Dar recunosc ca tata este stil Robert de Niro adica puteam sa bocesc pana in ziua de apoi, la ei in pat nu mai calcam decat in vacante cand normal ca ma parcau intre ei, asta pentru ca mai aveam si obiceiul sa cad din pat. Recunosc ca tot el venea si ma pescuia de pe jos cand auzea ca am cazut din patul meu personal! :hungry:

Deci nu te lasa "terorizata" eu am avut doua cupluri de prieteni care au avut probleme mari pentru ca unul din ei nu mai suporta sa doarma cu copilul in pat, eu as zice ca trebuie sa te gandesti in perspectiva.

acelasi stil de dormit si do'n'soara, de altfel si eu dormeam cu picioarele peste plapuma... . Nu am habar cum o pot dezvata si muta, parca v-am mai spus ca are o personalitate puternica si plange pana la epuizare daca nu "ascult de ea". Pot sa ii distrag atentia, ca sa ii mut dorinta in multe cazuri ... , dar ca sa o duc la ea in camera sa o culc singura in patut / pat, lasand-o acolo sa boceasca din ce in ce mai tare ... nu am sanse ... Accept orice sfaturi si sugestii ref. la copii din acestia ambitiosi si care nu fac nici pishu fara mami :105: !

Hai ca-s curioasa! Ce se vrea a se realiza cu pulpele alea :pupic: ?

Daaaa, totul e din Zona Crepusculara. Deci in traducere eu am chef de varza, dar fac cura fara varza sa nu intoxic bietul om, inainte de sarmale.

De catava vreme ma obsedeaza ca am chef de curcan si cum omul nu mai stie ce vrea sa manance si eu vorbesc cu el despre idei de meniuri, cum vorbeste el cu mine despre programare, eram in pom! Am zis ca iau piept de curcan, eu sunt mare artista la fripturi la cuptor, aia este specialitatea mea innascuta. Zozo, nu, ca sa iau pulpa dezosata!

Si mi-am adus aminte de rulada lui Peter, care se facea e drept cu pulpa dezosata! si da-i si dezoseaza pulpa, curata tendoanele, fa umplutura, numai pumni in cap nu mi-am dat ca eram murdara pe maini :headbang: !

Si n-am pus prune uscate, am pus stafide, ia sa vad ce iese!!

Dar nu pentru aia o amenint pe Zozo, ci ca desi am batut cu simtul raspunderii la pulpa aia dezosata, mi-e sa nu fie atoasa, cred csa era un curcan mai mare!

Uite cam asa trebui sa fie finalul, poza veche:

Wow, ce bine arata!

Eu am facut muschi de porc cu merisoare. Chiar diseara am in plan sa postez reteta. Ma bate gandul sa leg si eu fedeles niste piept de curcan sau pulpe (daca-ti ies tie bune). Acum nu ma mai opreste nimic! Am flori din alea verzi de legat. Pana anul asta mi-era groaza de legat fripturile ca mandrul vesnic imi uita degetul innodat pe-acolo :unsure:

Pui diseara impresii? :hungry:

Dani, a fost audit extern. Ne-au venit auditori de la Det Norske Veritas (DNV) din Franta.

Eu lucrez la o multinationala, la o divizie care produce robineti industriali pentru petrol, gaze si criogenie. Deci o activitate destul de speciala. Cand e vorba de puricat astia vesnic ne gasesc ceva :headbang: Nu cred ca am sa traiesc ziua in care sa nu-mi gaseasca nimic! Macar bine ca sunt niste chestii ce se pot corecta "din pix" si nu in productie. asta chiar ar fi jale...

Slava Domnului ca nu-s economista si ca nu lucrez cu ANAF sau orice alta institutie din asta! Cred ca astia iti scot peri albi si fara sa faci nimic :hungry:

Hai ca doar nu ploua chiar deuna :unsure: . E frumos si iarna ca e totul verde, e perioada portocalelor si se vad de pe sosea portocalii asa de frumos incarcati :headbang: !

Apai si eu tre' sa m-apuc de fursecarit, am admirat productia Petunelei, m-a dat gata.

Vreau sa fac lista, poate reusesc sa incerc si ceva noutati, sa vad.

Sunt in urma tare, adica anul trecut pe vremea asta deja aveam meniurile gata, etc, anul asta n-am nica.

Da, da, ai dreptate :pupic: ! N-ar trebui sa ma plang. Dar dac-ar ninge as fi dispusa sa infrunt si temperaturi mai joase :pupic:!

Fursecarit? Te rog da-mi si mie lista si rwetetele/linkurile. Presele mele sunt in cutia in care au fost livrate, nici nu am deschis-o sa le numar. Halal!

Lasa listele si zi mai bine ce faceti de revelion, ca uite bate la usa si cel putin noi tot in plop cu programul ....

Doamnelor si Domnilor, revelionul se apropie cu pasi repezi! unde petreceti cumpana spre 2013? Nu imi place deloc 13 si nici suma cifrelor din an :105: Superstitii ... prostii...

zerda, arata f bn pulpa de curcan umpluta! succes! nu, pulpa de curcan nu e atoasa si nici tare.

am auzit zilele tercute la tv o explicatie de la ce se umplea tava de lichid cand gatim pana si muschiuletii de pui. E toata carnea injectata de acum, ca si mezelurile, sa atarne mai grea la cantar! probabil ca nici nu e apa pura ... :hungry:

O sa incerc sa fac poze, dar abia maine le postez. De gust n-am treaba, stiu ca sunt bune. Acum sunt cu fixul s-o las sa se raceasca in liniste, daca o tai fierbinte, tot se sfarama.

Vorba mamei, de aia e rasfatat, ca-l rasfeti tu! :headbang:

Erau pachete de pulpe dezosate si erau doua pulpe, deci este mai mult decat 1 kg in pachet, a doua a intrat in congelator, ma intreb ce as mai face interesant cu ea?!!

Aaaaa si m-am trezit cu exces de orez, dati idei de ceva cu orez nu basmati, nu lung, orez marca orez ordinar! Era cat pe ce sa umplu pulpele cu orezul ala cu curry. Nu stiu de ce-mi sta pe creieri ca dau orez la porumbei..... obsesii...

Dani, a fost audit extern. Ne-au venit auditori de la Det Norske Veritas (DNV) din Franta.

Eu lucrez la o multinationala, la o divizie care produce robineti industriali pentru petrol, gaze si criogenie. Deci o activitate destul de speciala. Cand e vorba de puricat astia vesnic ne gasesc ceva :unsure: Nu cred ca am sa traiesc ziua in care sa nu-mi gaseasca nimic! Macar bine ca sunt niste chestii ce se pot corecta "din pix" si nu in productie. asta chiar ar fi jale...

Slava Domnului ca nu-s economista si ca nu lucrez cu ANAF sau orice alta institutie din asta! Cred ca astia iti scot peri albi si fara sa faci nimic :pupic:

Nu ne intelegem, si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine. Deci, auditul extern ar fi ca vor aditorii sa vina si nu ii plateste nimeni. Pe cand auditul de zici tu, cred ca e cel ca si la noi platit de actionariatul companiei mama si se face la toate tarile din grup de o firma de audit stabilita de ei.

ANAF-ul au fost niste bomboane, pentru ca sunt oameni pregatiti, profesionisiti si nu vin cu miloaga. Pe aia de la garda nu ii sufar eu... am avut pe unul acum vreo 2-3 ani, au venit la un punct de lucru o comisie, ne-au inchis PV cu bine, ca nu au gasit nimic gresit, fara amenda, mustrare sau fara sa fi gasit vreo eroare contabila sau de tratament fiscal. Ei omul asta, era unul din comisia de 3 de la garda, si ulterior inchiderii PV venea cu o frecventa saptamanala la noi la birou sa se milogeasca si el de ceva ... pot fi-su/nevasta etc. La o parte, caz de voma!!! :hungry: Chiar asa lipsa de demnitate si profesionalism?

Insa, Doamne fereste, nu mi-a venit ANAF, pt control de fond, aia vin si nu mai pleaca pana nu scotocesc document cu document, totul de la A la Z, sa-ti mai dea jos din deductibile (Si de TVA si de impozit) si dc ai facut, inevitabil sa te gaseasca si cu pocinog.

Sau, scuze de ignoranta, astia sunt audit pe procese tehnologice (testare disfunctionalitati si riscuri) pentru diverse acreditari? buna dimineata Daniella! :headbang:

mdaaa.... asa e ca ne uitam in gura lor si le suflam in coarne!

la mine la casa parinteasca era simplu: toata lumea mananca ce este, fara mofturi sau extazieri ... Cine nu mananca, ramane nemancat si mananca data urmatoare! apai se manca ce era si pace buna!

si dc l-a rasfatat mama-sa si eu acu' nu-l rasfat tot mofturuz e! apai il trimit la mamica ... cand ii e dor ...

Eu lucrez la o multinationala, la o divizie care produce robineti industriali pentru petrol, gaze si criogenie. Deci o activitate destul de speciala. Cand e vorba de puricat astia vesnic ne gasesc ceva :pupic: Nu cred ca am sa traiesc ziua in care sa nu-mi gaseasca nimic! Macar bine ca sunt niste chestii ce se pot corecta "din pix" si nu in productie. asta chiar ar fi jale...

Slava Domnului ca nu-s economista si ca nu lucrez cu ANAF sau orice alta institutie din asta! Cred ca astia iti scot peri albi si fara sa faci nimic :pupic:

Nu ne intelegem, si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine. Deci, auditul extern ar fi ca vor aditorii sa vina si nu ii plateste nimeni. Pe cand auditul de zici tu, cred ca e cel ca si la noi platit de actionariatul companiei mama si se face la toate tarile din grup de o firma de audit stabilita de ei.

ANAF-ul au fost niste bomboane, pentru ca sunt oameni pregatiti, profesionisiti si nu vin cu miloaga. Pe aia de la garda nu ii sufar eu... am avut pe unul acum vreo 2-3 ani, au venit la un punct de lucru o comisie, ne-au inchis PV cu bine, ca nu au gasit nimic gresit, fara amenda, mustrare sau fara sa fi gasit vreo eroare contabila sau de tratament fiscal. Ei omul asta, era unul din comisia de 3 de la garda, si ulterior inchiderii PV venea cu o frecventa saptamanala la noi la birou sa se milogeasca si el de ceva ... pot fi-su/nevasta etc. La o parte, caz de voma!!! :unsure: Chiar asa lipsa de demnitate si profesionalism?

Insa, Doamne fereste, nu mi-a venit ANAF, pt control de fond, aia vin si nu mai pleaca pana nu scotocesc document cu document, totul de la A la Z, sa-ti mai dea jos din deductibile (Si de TVA si de impozit) si dc ai facut, inevitabil sa te gaseasca si cu pocinog.

Sau, scuze de ignoranta, astia sunt audit pe procese tehnologice (testare disfunctionalitati si riscuri) pentru diverse acreditari? buna dimineata Daniella! :hungry:

:105: astia sunt platiti de Grup intr-adevar. Dar le zicem ca sunt externi pt ca e organism extern. Avem si audituri interne cu oameni din Grup cat cuprinde.

Astia de care zici tu pt diverse acreditari sunt platiti tot de Grup. Am mai avut si de terta parte-adica ne-a trimis clientul auditori acreditati ca sa ne supravegheze diverse comenzi sau procese inainte de a plasa comenzi.

Pe parte de financiar sunt varza pt ca nu lucrez la departamentul cu pricina. Acolo-s alti pitici care baga munca pana pica lati...Eu am decat partea de sistem de calitate ISO, sanatate in munca si mediu si calitate produs (cu toate "fericirile" aferente).

Nu stiu ce anume furnizati voi dar la noi parte de productie/uzinare e cea mai importanta. :headbang:

El saracul la mamitza acasa, n-a dus-o prea bine, ca duamna gateste cat sa nu se moara de foame.

Dar acum s-a invatat cu bunataturi.

Pe mine ma relaxeaza sa gatesc, o folosesc pe post de terapie!

Dar recunosc: nu manca creveti, nu manca peste decat din conserva, nu manca miel, pastrama de berbecut a mancat cu mine prima data.. s-a dat mult pe brazda.

Si-apoi pe Pisi o rasfat cu hrana de luxe, mai mult ce sa-i fac?? Il rasfat pe el!

O sa incerc sa fac poze, dar abia maine le postez. De gust n-am treaba, stiu ca sunt bune. Acum sunt cu fixul s-o las sa se raceasca in liniste, daca o tai fierbinte, tot se sfarama.

Erau pachete de pulpe dezosate si erau doua pulpe, deci este mai mult decat 1 kg in pachet, a doua a intrat in congelator, ma intreb ce as mai face interesant cu ea?!!

Aaaaa si m-am trezit cu exces de orez, dati idei de ceva cu orez nu basmati, nu lung, orez marca orez ordinar! Era cat pe ce sa umplu pulpele cu orezul ala cu curry. Nu stiu de ce-mi sta pe creieri ca dau orez la porumbei..... obsesii...

Ok, daca ai timp :unsure:

O sa ma uit acasa de niste retete. Mi-am cumparat o carte de retete sanatoase(parca Larousse) de abia am carat-o pana acasa. Cred ca o sa gasesc pe acolo ceva interesant. M-am uitat aseara si imi faceau cu ochiul niste scoici cu sos de lamaie. acum sa vad pe unde gasesc scoicile :hungry:

Merci, am facut poze, sper sa iasa frumos si sectiunea, dar asat cand vine beneficiarul acasa, acum o las asa pana mai incolo!

Nu am habar cum o pot dezvata si muta, parca v-am mai spus ca are o personalitate puternica si plange pana la epuizare daca nu "ascult de ea". Pot sa ii distrag atentia, ca sa ii mut dorinta in multe cazuri ... , dar ca sa o duc la ea in camera sa o culc singura in patut / pat, lasand-o acolo sa boceasca din ce in ce mai tare ... nu am sanse ... Accept orice sfaturi si sugestii ref. la copii din acestia ambitiosi si care nu fac nici pishu fara mami :bounce: !

Imi pare rau ca nu te pot invata o metoda, circumstantele copilariei mele cu moartea mamei la 2 ani, nu prea ne-a lasat loc de intors. Ne-am acomodat cum am putut.

Ca sa fiu sincera din amintiri, nu ma deranja sa dorm singura, ma deranja intunericul cea mai veche frica din lume. Daca eram cu cineva in camera era ok, insa patul era al meu! Numai inot sincron n-am facut acolo, ca ma rasuceam tot timpul.

Ziceam de tata ca e dur, daca plangeam noaptea ca aveam un cosmar, era imediat langa mine.Zici ca avea radar! Ma mangaia, vorbea cu mine, imi spunea ca nu e decat un vis, si gata, se ducea la el. Nu prea are sens sa plangi, daca de la inceput a fost clar ca nu acolo e locul tau si daca ai nevoie de ajutor, este. Dar asa a fost de la inceput, dupa ce tata s-a recasatorit cu mama mea actuala, ei i-ar fi placut sa mai dorm cu ea si mai adormeam in patul lor, dar tata venea si ma ducea in brate la mine.

Deci nu exista discutie pe aceasta tema.

Si n-am glumit cu amicii cu probleme in casatorie din cauza de copii si somn, unii au divortat, altii stau impreuna inca, dar asta numai ca bunica s-a sacrificat sa stea cu nepotul noaptea, ca domnul sot isi luase campii dupa ani de dormit in sufragerie, ca nu s eputea odihni noaptea!

Daniela, nu dispera, cred ca ceea ce poti face mai curand e sa aduci patutul ei mai aproape, adica in camera voastra. Al meu copil a dormit in patut de bebe, adus de la maternitate, pana la un an cand am venit in It si atunci, din lipsa de patut a dormit cu noi, initial trebuia sa doarma pana cand cumparam patutul, insa n-a mai vrut , dormea ocazional in patut dupa ce l-am luat pana ne-am intors din vacanta din Romania si a decis el, la 2 ani, ca doarme in patut, il pupam dragaleam, il asezam in pat il inveleam si gata era. Ceva l-a speriat, caci dupa cateva luni a refuzat iar sa doarma in patutul lui. La 3 ani jumatate cand am scapat de pampersul de noapte, Da.. stiu m-am lungit muult prea mult cu asta, am decis ca e vremea sa isi aiba iar locul lui, asa ca am trecut la vrajeala.. "daca dormi in patut singur.. o sa ai super puteri"(baietii si supereroii astia..) am niste leduri mici si ii dadeam una din aia in mana, aprinsa, e total inofensiva, si faptul ca avea un pic de lumina si gandul ca o sa devina cine stie ce erou daca doarme singur... l-a convins. Acum se alinta, si ma santajeaza cu pupaturi si vorbe dulci sa il mai las sa doarma cu mine si il las, caci stiu ca atunci cand ii zic ca nu se poate.. intelege si se retrage la locul lui, mai ales ca anul asta de ziua lui si-a dorit un pat de copii mari si l-a si primit. Uneori, e mai simplu decat pare, sa vorbim cu ei si sa le expunem cine stie ce basme ca sa ii convingem, fara sa ne punem in pericol credibilitatea, eu am fost nu de putine ori surprinsa cat de usor a acceptat o situatie doar discutand cu el.

El a fost tare atasat de biberon, pana in primavara acestui an, spre disperarea mea. I-am zis ca ar fi timpul sa renunte, ca-si strica dintii, ca e mare si il rad copiii.... imi zicea mereu.. "inca doua saptamani", nu stiu de ce isi luase el reperul asta si ma ducea cu vorba, pana cand, ajutati putin si de Adrian.. s-a produs ruptura.. din biberon:)) adica i-a molfait motanul tetina in mod irecuperabil, am ascuns restul de tetine si vina a cazut toata pe un motan... altul decat Adrian ca doar nu putea sa fie iubirea lui blanoasa vinovata, un motan verde pe care daca avea sa il prinda tati avea sa-l bata... ca a mancat si tetinele din magazine si de peste tot.

Ei isi doresc independenta, isi doresc sa fi mari si tari si puternici asa ca asta e frontul de pe care poti sa ataci, o aburesti tu cumva ca patutul e minunea minunilor, castelul printeselor, trasura fermecata..

Doamnelor, va pupez pe fiecare-n parte!

m-am gandit si eu la asta, Alina, in ultimele sapt, sa aduc patutul la noi in camera. Am o intrebare, tu ii ziceai ca patutul il transforma in eroi, dar cand vedea ca nu era asa ... nu era dezamagit? :santa:

zerda, avem noi temeri acu' mari fiind, daramite cand eram mititei =))

astept cuminte sa gust din rulada :bounce:

Gata, a venit codu galbenos si aici! Pe la 5 p.m. N-am prea avut eu timp de el, ca am avut treaba: m-am jucat cu un ingeras mic, blond si dulce foc! Nepotul David!

E nepotul d-lui Zoazorel, care, nu-i asa? e bunic!:appl:

Ne-ntelegeam din priviri si atat ce l-am smotocit, de-a picat asta lat de somn! Treboasa am fost! Doamne ce frumos miros bebeii! N-am facut poze si chiar de faceam, fara voia parintilor nu le pun, asa ca sa ma credeti pe cuvant! Si-a mancat atat paine...Eu n-as fi fost in stare sa bag doua felii de paine goala asa, pe repede-nainte!Taare bine-a fost.Cum il luau ai lui de la mine, cum plangea! Noroc c-a adormit pan-a plecat!

:) astia sunt platiti de Grup intr-adevar. Dar le zicem ca sunt externi pt ca e organism extern. Avem si audituri interne cu oameni din Grup cat cuprinde.

Astia de care zici tu pt diverse acreditari sunt platiti tot de Grup.

da, tot asa functionam si noi. societate mare, cu multe sucursale si puncte de lucru. avem auditori interni, angajati proprii, plus pe parte de CFG si contract cu auditori externi, agreati UE, ca derulam niste programe cu fonduri europene.

la 8 a venit si la mine codul galben. omu' m-a abandonat la sala si s-a dus sa infiinteze comandamentul, starea 2b :appl: . ISU la datorie! l-a anuntat imediat ca ninge. era si greu sa observi!

dupa 2 ore, cand am iesit, totul alb, se lipise zapada asa bine! pana maine o pune cu nadejde daca-i da asa.

Dani, interesanta chestia asta. deci se poate sa pun smsu' pe silent. ii zic cand o veni, acuma-i la datorie :P

azi am gatat zilele de co pe anu' asta, ce pierdere! ultima zi si aia petrecuta in bucatarie. da' mi-a placut, m-am relaxat cu Ciufu. s-a scaldat asta cu picioarele in sosul meu de ciocolata, noroc ca se racise. au sunat colindatorii la usa, la mine vin aia de la seminar, a cantat si el cu ei si cat m-am foit eu sa rasplatesc baietii, Ciufu era direct in castron. cand m-a vazut, parca stia c-a facut ceva rau, a zbughit-o imediat si si-a lasat urme ciocolatoase pe cantul usii, pe frigider si pe centrala. l-am prins destul de greu si l-am spalat pe labe asa cum imi inchipui ca faceti voi cu matzii sau cateii pe care aveti onoarea sa-i serviti. e asa de sociabil, nemaiintalnit ptr un canar! cred ca tb sa iau masuri sa-l tin inchis macar cat umblam pe la oale pe aragaz.

gata, ma retrag, maine tre sa ma duc iar la prasila :P

asa m-apuca o lene, mai ales la sfarsit de an...

Da' cine a zis Daniella ca nu era asa?:appl:) Adica si asteptarile lui erau pe masura a ceea ce se putea intampla! Dimineata cand se trezea.. ce-aveam eu grija sa ii spun?"woow mami ce muschi ai de cand dormi singur"..:)) "esti si mai frumos" "esti si mai cuminte.. " Iubita mea.. astea erau superputerile. Sau cand avea o reusita la care el nu se astepta eu ii spuneam... pai mai mamica... cum sa nu reusesti daca tu esti asa brav si dormi singur in pat la tine?

Nu minteam copilul.. sau nu grav.. ci ii dadeam incredere in el.

Inventeaza o poveste, cum am zis mai sus, fara sa iti pierzi credibilitatea! Incerci... si fii perseverenta, incercand constant ajungi cumva la reusita fie ea si partiala la inceput.

Buna dimineata!

Aseara cand ningea mai cu foc, era scandal mare in fata blocului, latraturi monstruoase! Cand ma uit era un caniche mediu, care se juca in zapada ca un nebun, musca fulgii de zapada, o latra pe stapana lui, facea tumbe!

M-am bucurat ca cineva se bucura atat de tare, chiar daca are 40 de cm inaltime si patru labute!

Buna dimineata!

Aseara am ajuns acasa plina de nervi. Dupa ce ca ningea de mama focului si traficul era varza, in mijlocul strazii mai stateau si momaile de la circulatie. Mai vorbeau la telefon, mai dadeau din maini si noi soferii stateam sa ne strangem de gat :appl:

Zerda, nu am apucat sa ma uit in carte. Toata seara am facut probe de indesare a cadourilor in cutiile pe care le punem azi la posta, am impachetat si scris fiecare lucrusor. In final una dintre destinatare ne-a atras atentia ca am uitat sa cumparam ciocolata Rom autentic. OMG! In lumea larga numai din aia mai lipsea :P

Pusa, imi inchipui ca si la voi e mare tevatura cand se fac audituri. Noi nu lucram cu fonduri UE dar patronii vor sa se asigure ca totul e ok.

Mai vin pe-aici mai incolo. Fug sa trimit niste chestionare. :)

Buna dimineata!!!!

Si la noi a nins, dimineata era asa de frumos afara, ca in povestile cu Craiasa Zapezii, cu zapada alba, moale, pufoasa tot sa te tavalesti prin ea.

La noi in curte:

post-88-13552969679028_thumb.jpg

Si in parc:

post-88-1355297385738_thumb.jpg

ZoazoNico, ma bucur pt.Stefan ca este bunic!!!!! :appl: :) :P Sa va traiasca nepotelul si toata lumea sa se bucure de el!

post-88-13552974004854_thumb.jpg

post-88-13552974104653_thumb.jpg

post-88-1355297421603_thumb.jpg

post-88-13552974313947_thumb.jpg

post-88-13552974430053_thumb.jpg

Si acum siesta:

post-88-13552974541247_thumb.jpg

O zi minunata va doresc!

Buna dimineata. Mai fetelor nu stiu voi, dar eu nu am deloc sentimentul ca vine Craciunul ....inca nu m-am apucat de fursecarit, nu am cumparat nici un cadou :P....dar am galuste in congi si primii cu mare drag marfa de contrabanda :appl:, aka scaricica afumata ( si nu numai!!!merci Moasei si Mosului Craciun care ne-au rasfatat peste poate ).tiiiiiiiiii ce galuste faine oi pune pe masa .

In rest un frig si bate vantul ala local ( bise) de te seaca.

Aseara avuseram serata "personalului" si au decis sa ne duca intr-un bistro pe lac ( dada, pe apa :)) sa mancam fondue si cele aferente ( carne uscata etc ...specialitati locale). aprinsesera focuri, pentru fumatori sa nu inghete de tot :P

post-16-13552976671766_thumb.jpg