December 9, 201213 yr comment_174061 Pup Bubulet frumos La multi ani matusii tale , GeanySi pup si botic de Bello Hi hi! Sarumana! Bello ' e o dulceata de cutz' (are cam un an si ceva) desi e mare,e inca pui,f. alintat,daca matusa sau vara-mea il alinta pe bub' schiauna si se cocoate si el cat ii de mare sa-l ieie'(ia) in brate si pe el nu mai spun de pofticios,si un colt de paine daca ai in mana sa-i dai si lui musai,ca se gudura si schiauna si cerseste ca un cersetor pana-i dai si lui,ca nu scapi,jucariile lui bub' pealea le vrea geaba' ii da tusha' pe ale lui ca le ascunde si vine sa ceara iar masinute ,apai cu motanul (un siamez bataran)nu se impaca ii e frica de el,ala e cat o laba de a lui,deci el e cat muntele (cat un leu) dar motanul ii da imediat cu labuta peste bot daca se baga in mancarea lui sau pe locul lui,si ala ,maroiu' fuge schiauna si se ascunde si paraste si plange,doamne,rad de el de mor Report
December 9, 201213 yr comment_174062 Geany, se vede ca v-ati distrat! Sa va fie de bine! Sar-na! ar trebui sa fug si eu la nani,dar zau ca nu ma indur Somn pufos tuturor! Report
December 10, 201213 yr comment_174069 'neata buna, domanele mele! M-am trezit cu noaptea-n cap. Deja de cîteva zile ma trezesc înainte de 5.00 , inclusiv la weekend... Va doresc o zi frumoasa si plina de lumina, asa cum va fi la noi! A nins, e fumos (d'aia va fi luminos) ! Report
December 10, 201213 yr comment_174075 Neatza, si eu ca babili, dar se cerea , ca am r.vous la dr, in celalalt capat de urbe Va pupescu si va doresc o zi faina. Report
December 10, 201213 yr comment_174076 Vazut si pozele cu Bub fericit in omat, si Bello cersetor .plus cele bucate faine ale tushicii.Sa va shii di ghini Gianinooooooo Report
December 10, 201213 yr comment_174079 Aseara era sa-i dau un atac de cord omului cand am urlat brusc: ningeeeeee! Cica "si tipi asa ca m-ai speriat?!! "Deci a venit dusmanul meu personal in vizita , asta e, o sa supravietuiesc!Bobita, a fost literalmente o mancare improvizata, uite acum ca spui, puteam sa fac un sos cu piper rosu, dar nu m-am gandit, ti-am zis ca eram nervoasa! Report
December 10, 201213 yr comment_174083 'Neata!!!!! Si la noi a nins asa frumos aseara, acum dimineata nu mai imi place deja este fleosca-fleosca pe jos.M-am tot uitat aseara pe geam ce frumos ninge si ma amuzam de Ursula mea care alerga dupa fulgi de zapada, cred.Cody cand a dat cu labutzele de zapada a intrat imadiat inapoi in casa si s-a cocotat pe geam. 2ut, drum bun si vacanta cat mai placuta!!!! Geany, l-a admirat ca intotdeauna pe 'Bub si imi place tare mult de "leul" Bello, de fapt imi place rasa asta de cutzu. Si sa va fie de bine distractia! Maya, imi place mult noua ta poza si puii tai pe post de craciunei! Va doresc o saptamana usoara si cat mai frumoasa!!!! Report
December 10, 201213 yr comment_174088 Aseara era sa-i dau un atac de cord omului cand am urlat brusc: ningeeeeee! Cica "si tipi asa ca m-ai speriat?!! "Deci a venit dusmanul meu personal in vizita , asta e, o sa supravietuiesc!Bobita, a fost literalmente o mancare improvizata, uite acum ca spui, puteam sa fac un sos cu piper rosu, dar nu m-am gandit, ti-am zis ca eram nervoasa!Neata!Sa stii ca tare buna ar fi fost fripturica aia cu un sos de piper rosu! Ma gandesc sa mai caut si eu azi pe-aci niste carnita buna si sa fac un sos de piper. Vezi, mi-ai dat idei Report
December 10, 201213 yr comment_174089 Buna dimineata, doamnelor!Am vazut fotografiile cu Bub, zapada si catelul. Ce frumoase sunt-imi aduc aminte de copilarie.Azi s-a pus zapada si la noi. Situatia nu e prea roz cu drumurile...Valea Oltului e blocata, inspre Pitesti se circula greu, in sudul judetului la fel. Of...noi sa fim sanatosi! Drumurile le-or curata astia in cazul in care exista contracte de deszapezire Am vazut ieri la stiri ca in unele zone inca nu au facut contracte pentru ca iarna i-a luat pe nepregatite, ca in fiecare an. In fine, in decembrie n-are cum sa vina iarna... Report
December 10, 201213 yr comment_174090 Buna! Multumesc tuturor! Acum m-am intors de la inotul de prin nameti,tare greu se mai circula ,eu cu toace',aveti maica grija la picioare ca nu-i de joaca,se derapeaza de numa Va pup,o zi faina si multa sanatate! Report
December 10, 201213 yr comment_174100 Eu am patinat usor, ma tot gandeam ce naiba era in capul meu cand lustruiam drumul de la scoala pan-acasa, cand ma gandesc la o doamna in varsta care ne-a fugarit cu bastonul, ma caiesc sincer!V-am promis ca ii iau rolul lui Moatza sa ma plang de vreme, pana infloresc copacii! Sper sa nu ma tin de cuvant, partea buna este ca dorm bine cand ninge, deci nici iarna nu e asa de " neagra ca dracu". Report
December 10, 201213 yr comment_174110 bună ziua la han https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gifŞi la noi zăpadă maaaaare. A nins de sâmbătă, cu mici întreruperi. Şi acum mai ninge mărunţel. Puşa, te-am pomenit într-una.E cam dezastru pe drum, dar în rest e tare frumos. Maia încă nu a ieşit afară, dar deja bâţâie toată de nerăbdare https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_bounce.gif, vroia să iasă la deszăpezit cu soţul. Drum bun celor care sunt pe drum.Multă sănătate tuturor, o zi şi o săptămână frumoasă. Report
December 10, 201213 yr comment_174119 Pup si eu fetele frumoase!Aici, la Bolintin, nu mai ninge, da-i ger!Tare urasc frigul!Pup Bubuletul imbujorat si tare-as smotoci Bello! Si mi-e frica de polei, mai ales cu piciorul meu...De rest, e bine!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Report
December 10, 201213 yr comment_174121 Pup si eu fetele frumoase!Aici, la Bolintin, nu mai ninge, da-i ger!Tare urasc frigul!Pup Bubuletul imbujorat si tare-as smotoci Bello! Si mi-e frica de polei, mai ales cu piciorul meu...De rest, e bine!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Si eu te pupacesc, de nu te vezi! Si ai grija de tine si cum ajungi acasa! Report
December 10, 201213 yr comment_174128 Si la noi a nins putin, dar e polei maaaare. Copiii sunt bucurosi insa.Soacra-mea e la noi si a vrut sa voteze ieri, dar nu s-a putut, ca legea nu mai permite, votul e uninominal. Eu sunt mai bine azi, in sfarsit am reusit sa dorm si eu ca lumea, copiii au dormit singuri in paturile lor As incepe si eu cateva fursecuri, Petu e de vina cu fursecurile ei frumos decorate, dar o sa aud reprosuri ca fac prea multe dulciuri si se ingrasa lumea Report
December 10, 201213 yr comment_174142 Zoazooooooo, si eu te tzuc si-ti zic sa iei aminte unde pui piciorul...sa nu aluneci ca vin si te bat Report
December 10, 201213 yr comment_174157 Hello, am reusit sa citesc azi cate ceva, ca de munca nu prea am avut spor: ieri a fost ziua lui Tati si ne-am destrabaalt pan'la zi. Dimineata cine cara o punga mare cu cadoul de la ea (si mami) si ii canta: LA MULTI ANI! CINE SA TAIASCA? TATI MEU SA TAIASCA! LA MULTI ANI! Dulce foc. Pe seara am dus-o la mamaie si am socialziat pana la 4 dimineata. Not good for job!Azi si miercuri vem bilete la teatru, erau biletele in pachetelul de cadou ... Nu mai e cazul sa repet, eu fac parte din tabara celor care iubesc caldura, soarele, marea ... pana la zapusala, orice ... exclus frig, zloata, vant. Deci eu daca am stat sambata trecuta jum de ora in frig si vant (am urcat din Poiana cu telecabina), in 2 ore aveam fata ca luata meticulos la glaspapir! Incredibil de sensibila am devenit la frig, pur si simplu nu-l mai suport! Bub nationalul e senzational. Imi place si Bello si draga de tusica ... la ce i-o fi fost rusine cu pregatirile ei, ca doar la noi in familii asa se pune masa, fara mari farafastacuri!?!? Doresc vacanta frumoasa lui 2ut si toate sa fie bune si relaxante! Intoarcere cu bateriile incarcate si sa ni le fluturi si noua, ca anul asta nu am avut parte de la 1 mai de o vacanta si tare sunt obo, poate ne mai energizam! Nu am inteles daca pleci singura, in intelesul fara copile, sau si fara d-l 2ut? Georgi, de ce zisasi ca merita Alex nuielusa, cand e asa un copil bun? te rog sa te gandesti ce faceai si tu la varsta asta (Sau ma rog...da inainte cu freo 3-4-5 ani, ca s-au decalat generatiile) si sa te relaxezi ca asa am fost cu totii ca adolescenti! Inca eu stiu ca Alex e un adolescent de toata isprava! Maia, mica, sper ca-i gata varicela si de maine iesi macar cu mami/tati la zapada, daca nu mergi la scoala ... Este atat de sensibila si atenta la cei din jur ... parca ma vad si pe mine.... Avand in vdr exp mele ulterioare, as zice sa ii dai totusi si un imbold de jomafishism, e posibil sa sufere daca e atenta la toti din jur ... ceilalti nu sunt neaparat educati asa ... Sa dea DD sa nimereasca bine, langa oameni la fel de frumos educati! Maya mare, tb sa iti administrezi si tu cate un ceai de valeriana seara ! Si sa nu-ti intre in cap ca s-a format nu'sh ce reflex si fix la 5 te trezesti, ca scapi greu de gandul asta format in subconstient, care te trezeste automat, pt ca asa crezi ca va fi. Subconstientul e f receptiv la dorintele noastre ... si tot ce gandim cu convingere, transforma in realitate prin mijloace nestiute, indif cat de greu ar fi. Bobita, nu ai zis cum a fost cu auditul? cred ca s-a amanat ca nu ai zis nici k k, nici k k ... Sau spre sa se finalizat cu bine si fara mare scormonoeala! fetele care nu ati mai putut face urari tatalui de Mos Nicolae, va trimit o imbratisare calda aura, cum adica au dormit copiii in paturile lor? Oare v-am zis ca Bea doarme cu noi de la 1 an si nu a fost chip sa o mai mut inapoi in patutul ei ...din cauza de tati si mamaie care sunt neascultatori ? zerda, dar ce bine zici cu ghetusul, derdelusul, obrajii inghetati si hainele turturi pe noi! cum de ne-om fi schimbat organice optiunile intr-atat? any, si eu vreau sa ma mut la tine, pe paralele aceea mi-ar fi relativ bine, cu exceptia catorva zile mai friguroase pe an. Aseara am avut schimb de sms cu gazda noastra din Tormina si ne spunea ca e frig si ploua si acolo. Aici sa nu credeti ca e ceea ce stim noi cu a nins, eu am iesit si aseara cand a inceput, a fost mai mult o cioflegeala si ceva inghet azi noapte ... Totusi copacii arata frumos ...parca sunt pictati. Eu pe vremea asta nu as scoate din casa nici macar un catel. Georgi tu parca ai pus poza aia cu pudelii albi! Pudelul e preferatul meu! Am avut si eu unul urias, negru si era absolut adorabil si foarte foarte foarte jucaus! am si acum sufletul rupt de dor! Si foto asta cu oamenii de zapada imi place. Si noroc cu pozele tale de mancaruri, ca altfel nu mai ajungeam la zi veci ... dc era tot scris marunt .... Floricica, abia astept sa ne pui foto cum arati la serviciu colorata! Izuk, felicitari pt noua casa si spor la mutat cu bine! Lili, esti mai bine? Alina, indreapta spatele, suge burta, privirea inainte si arata-mi privirea duioasa de minunea ta! Eataly, da, "ditco" = vreau la disco! Stellutzico, cum nimeresti tu intr-o vizita asa de scurta un magazin de parmezan bun in drumurile tale incolo ... ? alpha, misto si sindrofiile voastre de dame! cochetareala placuta in continuare la ceaiul englezesc! Dar ce operativa ai fost cu cadoaiele ! Brava fata! Va rog sa ma iertati ca nu mai stiu care si cui am mai vrut sa scriu, dar va pup pe toate grupa mare! hai la rand! Report
December 10, 201213 yr comment_174160 verberica, spor la impachetat, multa sanatate si reusite medicale pe unde te vei preumbla in urmatoarea perioada! sa faci si sarbatori cu bine Carmen si celelalte fete pup si hug Report
December 10, 201213 yr comment_174164 Daniella, Pai simplu...vorbit la tel cu o prietena cu care trebuia sa ma vad sa mancam dupa repetitie, si am rugat-o sa-mi cumpere un panetun si parmezan . Report
December 10, 201213 yr comment_174165 Am ajuns si eu la zi cu cititul. Daniella si eu tepup cu drag. Vreau senin si soare si cald, ma tin de mana cu Zerda si Daniella. Eu sunt nascuta la munte si chiarnu stiu cum dar m-am pisicit tare, adica imi place caldura si comfortul unei zile senine sau al unuicamin cu foc dogoritor. Geany ce veselie mare, ce placere se citeste pe fatuca bubuletului. Tu mergi cu toc prin zapada, bravo tie ca poti, eu ma orientez spre cizme sau bocanci cu cat mai multa guma moale sa nu alunec, cele cu toc doar la ocazii si atunci nu merg pe jos Stella pupici Zoazo ai grija, fa pasi marunti sa nu aluneci. Boni gata bubitele? Bravo voua. Pupaturi tuturor. Report
December 10, 201213 yr comment_174166 aura, cum adica au dormit copiii in paturile lor? Oare v-am zis ca Bea doarme cu noi de la 1 an si nu a fost chip sa o mai mut inapoi in patutul ei ...din cauza de tati si mamaie care sunt neascultatori ? pai si noi suntem neascultatori si ne-am gandit ca nu se vor mai intoarca vremurile astea in care sa dormim cu ei si trebuie sa profitam de perioada asta. Pana acum doarmeam eu cu copiii, dar, de o vreme, Stefania vrea sa doarma singura. Asa ca ramane Teo sa doarma cu tati si cu mami. Si nu vreti sa stiti cum doarme Teodor...de-a curmezisul, la capul nostru si toata noaptea numai picioare in cap primesc. Asa ca am hotarat sa-l invat sa doarma in patutul lui. Si am ramas surprinsa cat de usor s-a lasat convins Report
December 10, 201213 yr comment_174170 aura, fix la fel doarme si Bea. de-a latul si ne cara unuia scafarlii si unuia picioare. Am incercat si eu sa o conving de 1 an, ca are camera ei si ca daca nu vrea sa stea acolo o sa o dam unei colege de la gradi care nu are ... Nici ziua nu sta fratilor singura acolo sa se joace, daca nu stau si eu cu ea!!! Fiica-mea e fix cum zicea si Stella ca era ca si copila, nimic nu ma lasa sa fac si nu vrea deloc sa stea singura, tot numai agatata de mine e si daca si eu am invatat-o mamoasa, habar nu am cum si ce fel trebuia procedat. Cert e ca al 2 luni si ea imediat s-a conformat sa doarma singura in patutul ei si inca dormea mai bine si toata noaptea. Dar am plecat noi ba incoace, ba incolo si cate 3-5--7- 10 zile, desi am indicat ca nu, mamaie a culcat-o cu ea in pat, ca "ii e frig copilei", ca nu mai stiu ce ... erau mereu motive ...si imediat s-a obisnuit ca se poate si asa ... De atunci si dupa amiaza daca o pozitionez culcata la ea in patut (dupa ce adoarme)...incepe sa planga cu lacrimi de crocodil cand se trezeste "nu-mi piace aici, nu vleau sa dolm aici"! Good! si ce mai rad pretenele de canasta, ce batoasa m-am dat inaitne sa nasc, ca o sa culc picea la ea in patut si la ea in camera, cum o aduc de la maternitate si mereu ... mdah! ohhaa!Nu am reusit, pt ca tati ca si voi a spus ca ii place sa doarma cu noi, sa ii simta pielea fina si mirosul de bebe e topit! Report
December 10, 201213 yr comment_174179 buna seara de sub zapada Am intrat o fuga sa vad daca Any e prin zona ca am vazut ca a nins in zona Nord-Centru a Sicilie.Am incercat si eu azi sa sun la sora mea si telefoanele erau deranjate,desi la ea in zona nu a nins. La Bucuresti am vazut ca s-au anuntat la noapte -20 gr.Brr. La noi a nins 90% din zi,dar nu e frig. Acum fug ca trebuie sa pun masa la familie. Report
December 10, 201213 yr comment_174184 Asa e Daniella, ne tot cautam motive, astia mari, da aducem picii cu noi in pat...Adevarul e, asa cum ai zis si tu, ca suntem topiti dupa ei Ioana, tare frumos trebuie sa fie la tine, asa cu zapada muuuulta. Poate mai pui cateva pozici sa ne bucuram si noi. Report
December 10, 201213 yr comment_174185 Hello hello!Ioana, la mine nu a nins, dar in alte zone da.Sa-nteleg ca au venit ai tai??? Ce bineeeeeeeeeeeeee! Ma bucur asa de tare pentru tine ! Report