Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Hello la tulemond, eu am facut o incursie rapida la talieni, cu repetitie, concert si retur rapid :thumleft:

Am admirat totusi cerul albastru milanez si soarele, pe care nu-l mai vazusem de cateva zile bune.

La reintoarcere am admirat zapada mare din regiunea valais , si acolo cer albastru...la mine-n sat , asa si asa :)

Felicitari la cei ce poarta numele de Nicolae.

Girgi & Foxyy un kiss&hug si de la mine.

Pusha, ma bucur ca a trecut cu bine de operatie copilasul de la tine.

Sanatate maxima Maiei si salutari si pupaturi tuturor.

Daniella, copila ta a depasit-o si pe a mea ( cand era mica) ...mereu voia s-o imbrac in rochii de vara , si mai ales fuste din provence ...care cica fac roata :)

https://www.google.ch/search?hl=fr&gs_rn=0&gs_ri=serp&tok=wrEWd-LS93gXfL6WPXLYAA&pq=jupe+piqu%C3%A9e+provencale&cp=5&gs_id=3&xhr=t&q=jupe+proven%C3%A7ale&rlz=1C1AVSX_enCH383CH383&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bpcl=39650382&biw=1920&bih=965&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=Y-vAUPiiPMWm4gT8ooHYAQ

pup tulemond

Va multumesc tuturor pentru urari si aici!

La mine n-a venit Mos Nicolae.Poate n-am fost cuminte? De obicei, tata imi lua cadoul, dar...GATA, visul cu mosul s-a sfarsit.Si la mine!Asta e!

Pentru Foxulica si Giorgiutza, si de la mine :thumleft:

Pentru Maia si pentru Beutza, :) si smotoceala multa! Maia e o curajoasa! Sanatate multa!

Va pup si eu pe toate!

Zoazo, nici la mine n-a venit mosul :), dar am adus eu din Italia mandarine, ca cele din copilaria mea :)

si nici n-a trebuit sa lustruiesc ghetele :)

cat despre copila, mosu( moasa de mine) i-a luat o bucata de parmezan :thumleft: , care sigur o va aprecia

La multi ani Nicoletelor si din partea mea, cele 3 ce-mi vin in minte acum sunt Adriana- Nicoleta, zoazo-Nicoleta si iulia-nicoleta, dar oricum urarea e valabila pentru toti/toate ce poarta numele Sfantului.

Un hug big si calduros pentru fetele cele 3 a caror tati nu mai sunt printre noi si carora ceva le-a lipsit astazi. Va invidiez intr-un mod, nu stiu cum, da' pozitiv.. caci ai mei sunt in viata amandoi, insa nici nu am amintiri frumoase si nici Mos Nicolae n-a venit.

Pup la tot hanul.

La multi ani Nicoletelor si din partea mea, cele 3 ce-mi vin in minte acum sunt Adriana- Nicoleta, zoazo-Nicoleta si iulia-nicoleta, dar oricum urarea e valabila pentru toti/toate ce poarta numele Sfantului.

Un hug big si calduros pentru fetele cele 3 a caror tati nu mai sunt printre noi si carora ceva le-a lipsit astazi. Va invidiez intr-un mod, nu stiu cum, da' pozitiv.. caci ai mei sunt in viata amandoi, insa nici nu am amintiri frumoase si nici Mos Nicolae n-a venit.

Pup la tot hanul.

Alina, te-mbratisez si de pup de nenumarate ori! :santa: :)

Buna dimi'!

La noi frig rau ,e totul inghetat bocna( mi-a spus sotul ca la el la serviciu a inregistrat termometrul azinoapte -11 grade) :)

O zi minunata va urez,si multa sanatate la bolnaviori! :santa:

Girgi & Foxyy un kiss&hug si de la mine.

De obicei, tata imi lua cadoul, dar...GATA, visul cu mosul s-a sfarsit.Si la mine!Asta e!

Pentru Foxulica si Giorgiutza, si de la mine :santa:

Pupam inapoi! :lol:

Si eu, si eu!!!! :)

Pup la tot hanul.

Alina, te-mbratisez si de pup de nenumarate ori! =)) :santa:

Si eu te imbratisez Alina si iti trimit mii de pupice! :) :lol:

Neata si de la mine, la noi doar 0 grade.

Georgi, o imbratisare si de la mine (ca ieri am citit din 2 in 3).

Dani, mortala picea ta, cata e e numai veselie si energie, imi place. Tie ce antibiotice ti-au dat?

Stella, sa-ti fie de bine plimbareala, chiar daca a fost asa [e figa (sincera sa fiu, vreu soare, cer albastru si calduraaaa).

O zi faina-faina tuturor!

Buna dimineata!

La noi nu este chiar asa de frig si pare sa iasa si o raza de soare astazi.

O zi frumoasa si un week-end minunat va doresc! Si sa mergeti la vot!

post-88-13548645440281_thumb.jpg

post-88-13548645519935_thumb.jpg

post-88-13548645627926_thumb.jpg

post-88-13548645717176_thumb.jpg

post-88-13548645822229_thumb.jpg

post-88-13548645986531_thumb.jpg

post-88-13548646082786_thumb.jpg

post-88-13548646177266_thumb.jpg

post-88-13548646296426_thumb.jpg

post-88-13548646402855_thumb.jpg

post-88-13548646539145_thumb.jpg

'Neataaaaaaaa!!!!!! In Franta, in zona Parisului, a venit iarnaaaaaaa! :)

S-a oprit deja ninsoarea, cica pe la pranz incepe ploaia, dar nu importa, am vazut ninsoare, am umblat prin zapada, e bine! :santa:

Spor la munci tuturor si un sfarsit de saptamana cat ma usor si relaxant! :lol:

Neata si de la mine, la noi doar 0 grade.

Georgi, o imbratisare si de la mine (ca ieri am citit din 2 in 3).

O imbratisare calda si pentru tine! :) :santa:

Neata si de la mine...vint puternic nori uneori ploaie puternica in rafale ,curcubee, fac valiza mare...si trebuie sa ma prepar pt o invitatie(prea sofisticat) la masa de prinz

Noroc ca mai mi a ramas ceva din ce a facut Sophia in capul meu,dar trebuie sa mi minjesc unghiile....nu am chef

Omu aranjeaza planingul pt de vineri incolo....imi trebuie hotel la Ancona aveti cumva o sugestie(pt miercuri noapte)

nu mi place sa fac valize :santa::)

Intreb si eu aici, mi-e lene sa ma duc la topicul dedicat aragazelor. Si poate aici vede mai multa lume intrebarea mea si ma lamureste.

Am avut ceva probleme cu aragazul, s-au topit butoanele. Am chemat nenea de la firma (inca e in garantie), mi le-a schimbat, dar mi-a zis ca trebuie sa montez regulator de presiune pentru gaz.

Are cineva asa ceva? Chiar e bun, functioneaza? Platiti mai putin la gaz?

Omu, in evidenta lui lipsa de practica si-a luat un aragaz de pe net, i s-au topit butoanele si nu mai faceau aprindere electrica, am chemat service-ul,tot asa ne-a zis si noua dl.

Dar tata, e inginer, adica adevarat, nu ca ca omul cazut in calculator.

Deci regulatorul era pana in 50 de lei, deci nu sa cazi in fund, dar mi-a intins tata o plasa de daca si cu parca care se plimbau in barca.

De unde ca plecasem, sa-l duc legat dupa regulator, m-a convins ca eh, bine, nu!

Daca as stii sa-ti fac harta cu lucru mecanic si randament si energie, ti-as spune, pe cuvant, dar eu de inginer ... nu sunt decat fiica.

Corect ar fi sa spun ce a zis el: Nu face cat cat chemi mesterul sa ti-l puna diferenta! Ca platesti cat regulatorul si nu e mare scofala.

PS ii multumesc pe aceasta cale mamei soacre pentru minunata ei decizie de a lua acel aparat cu butoane care se topesc. Singura mea consolare este ca si-a luat si ea! :lol: :) :santa:

La multi ani Nicoletelor si din partea mea, cele 3 ce-mi vin in minte acum sunt Adriana- Nicoleta, zoazo-Nicoleta si iulia-nicoleta,

Multumesc Alina :)

La noi moasa Nicoleta a venit rapid, si cum era ultima care a intrat in casa dupa ce a stat toata dupa masa la intilnire cu profesorii, de frica ca nu mai coboara nimeni unde sunt pantofii a lasat cadourile in farfurii pe masa :santa:

La noi moasa Nicoleta a venit rapid, si cum era ultima care a intrat in casa dupa ce a stat toata dupa masa la intilnire cu profesorii, [b]de frica ca nu mai coboara nimeni unde sunt pantofii a lasat cadourile in farfurii pe masa :santa:[/b]

Bun si asa, se mai modernizeaza si adapteaza si mosii.

A iar am intrat direct in vorba, buna dimineata la han.

Giorgiana mersi de masa, copioasa rau, acum ne asezam la siesta.

Foxy se bucura de zapada, eu nu o astept. Vreau cer senin si soare :lol:

Alina om mare imbratisare :)

Verber sa ai un pranz placut si spor la indesat valize.

Merg sa-mi mai fac o cafea, am atata treaba si ma urnesc tare greu.

Sa aveti o zi frumoasa.

Gata, am facut programul sărbătorilor de iarnă:

- 20 decembrie 2012 - pregătirea pentru sfârșitul lumii

- 21 decembrie 2012 – începutul sfârșitului lumii

- 22 decembrie 2012 – sărbătorirea oficială a sfârșitului lumii

- 23 decembrie 2012 – sfârșitul oficial al sfârșitului lumii

- 24 decembrie 2012 – Mahmureala de după sfârșitul lumii

- 25, 26 decembrie - Crăciunul

- 31 Decembrie 2012 – pregătirea pentru anul nou Brad.. Șampanie..Cadouri …etc…

- 1 ianuarie – începutul noului an…

- 2, 3 ianuarie – mahmureala după anul nou

- 4 ianuarie – pregătirea pentru sfârșitul lumii… pe stil vechi…

=))

aoleu, deci ai probleme mai mari ca noi =)) Desi Stefania sta dezbracata prin casa, a inteles, in cele din urma, ca afara e iarna si iarna trebuie sa se imbrace gros. Teo e friguros, el se imbraca, dar nu stiu ce are cu ciorapii ca nu vrea sa-i puna.

ei, de vreo luna jumatate, accepta sa se imbrace, mai sumar sau nu si numai cu ce vrea ea ..., insa sept-oct au fost la pielea goala ... Acum mai are cate o zi cand o dezbrac sa o schimb si prinde momentul sa fuga prin casa si sa spuna ca nu vrea

Teo nu este un picut mai micut? Sau m-am incurcat eu? Noi am facut 2 ani pe 3 septembie.

Anul trecut si Bea in afara de caciula pe care nu o prea suporta si jacheta/hanorac pe care si le da jos imedait ce urca in masina era ok. Din toamna de dupa 2 ani au aparut problemele cu imbracatul ...

Absolut superb program! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif total de acord Deci Anul viitor o sa inceapa cam pe 10 ianuarie

Buna dimineata! sa va mai zic ca ploua? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif de-acum incolo daca nu spun nimic despre vreme inseamna ca ploua

Daniella, ce plina de viata e Bea! O dulce

Azi dupa servici merg pe la magazine, la scoala dupa fete, apoi la cosmetica, trebuie sa ma programez la tuns si acasa program de smotru. Am terminat mai repede decat credeam un dobos-tort pt o petrecere la care mergem maine, asa ca am timp de program administrativ. Daca ma misc conform graficului poate apuc sa si calc cateva haine si sa pun macar o tura la spalat

Abia dupa ce-am scis mi-am dat seama ce bizi sunt https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif

Absolut superb program! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif total de acord Deci Anul viitor o sa incepa cam pe 10 ianuarie

Buna dimineata! sa va mai zic ca ploua? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif de-acum incolo daca nu spun nimic despre vreme inseamna ca ploua

Daniella, ce plina de viata e Bea! O dulce

Azi dupa servici merg pe la magazine, la scoala dupa fete, apoi la cosmetica, trebuie sa ma programez la tuns si acasa program de smotru. Am terminat mai repede decat credeam un dobos-tort pt o petrecere la care mergem maine, asa ca am timp de program administrativ. Daca ma misc conform graficului poate apuc sa si calc cateva haine si sa pun macar o tura la spalat

De-ar fi asa... ce bine ar fi! Sa avem liber atata timp! =))

Spor la munci! =))

Fete dragi, saptamana de munca va lua sfarsit in 15 minute, asa ca va doresc un weekend minunat! Eu ma voi stradui sa am unul memorabil https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif

Daniella insanatosire grabnica!

foxyy, foarte misto programul! Il voi urma si eu! mai greu cu mahmureala, ca nu o sa am dupa ce ... =))

alpha, merci mult de urari, weekend memorabil precum ti-l doresti!

Fete dragi, saptamana de munca va lua sfarsit in 15 minute, asa ca va doresc un weekend minunat! Eu ma voi stradui sa am unul memorabil https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif

Daniella insanatosire grabnica!

Hmm... da' stiu ca ai ceva planuri!!! =))

Distractie placuta! =))