Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Neata la han! Pe la noi e frig tare, e cu minus, dar macar e uscat. Ieri am avut o zi tare plina la servici, n-am aucat nici sa va citesc, azi se anunta ceva mai liniste.

Io stau si fac liste si listute, ca duminica ma duc o saptamana in Thailanda (parca nici nu-mi vine a crede) si mi se pare extrem de ciudat ca trebuie sa fac doar bagajul meu (n-am mai plecat singura de cand eram insarcinata cu Ale, adica acum aproape 13 ani...).

Am emotii, dar si astept cu nerabdare excursia (fetele m-au pus deja sa promit ca le fotografiez tot ce vad, sa se bucure si ele).

Stella, hai cu o poza, sa vedem si noi cum ii pe la tine (nici eu nu-s amatoare de frig, ploi si zapezi, cu exceptia mersului la schi).

Zi faina sa aveti, mai intru sa va mai citesc!

Neata si de la mine!

Si daca tot a venit iarna, sa ne asezam frumusel in jurul focului, cu o cafelutza in fata si cate ceva bun si sa palavragim, OK!

post-88-13546062206171_thumb.jpg

post-88-13546062017082_thumb.jpg

post-88-13546062075423_thumb.jpg

post-88-13546062128595_thumb.jpg

post-88-1354606175934_thumb.jpg

post-88-13546061705705_thumb.jpg

post-88-13546062260132_thumb.jpg

post-88-13546061805977_thumb.jpg

post-88-13546061915951_thumb.jpg

Si acum sa ne odihnim putin!

post-88-13546061957918_thumb.jpg

neaţa la han https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif

A venit şi la noi iarna, că e frig deja tare şi miroase specific. Acum e soare şi frumos afară, da' eu doar mă uit pe geam :)

Bia, ce fain!!! Îţi doresc călătorie frunoasă şi fără peripeţii. Să ne "aduci" şi nouă cât mai multe poze.

La mine iar am impresia că e totul dat pe repede înainte, că toate se precipită înspre ceva şi n-am răgaz să respir. Nu-mi place senzaţia asta deloc :floare:

L-am văzut deunăzi pe Andrei Pleşu la TV, îşi prezenta o carte, şi a spus ceva de genul: "nu mai avem răgazuri ". Cam aşa...

La cum simt eu acum lucrurile ai putea spune ca sunt o mare leneşă :105: că vreau doar să stau şi să lenevesc şi să citesc cărţi şi să am chef să mă joc cu Maia mea, să bucătărim şi apoi să stăm cu oamenii dragi la masă la o poveste... Hai că mai e un pic până la vacanţă https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

Aşa (asta e deja dupa vre-o oră de când am început mesajul), să revenim.

Vă doresc tuturor o zi frumoasă şi multă sănătate. ;)

:), noa eu azi incalec matura ( aka ghezasu) , si trag o fuga la Milano , maine repetitie, concert si joi tzuruck acasa.

Vine sa stea o prietena sa fie catsitter la mister fiocco :floare: , ca doar n-o sa las odoru' sa stea singur :105:

Bia, a plouat si a spalat toata neaua....sper sa se opreasca oleaca si din ploaie, ca in curand ne cresc ca la pesti inotatoare , sau cum se zice ( pa fransé...nageoires ;) ).

o zi faina la tulemond

Stella si mie mi-ar place sa fac pe "catsitter", imi place tare flocosul tau. Daci data "aviatoare" sa ma anunti, da! :)

Drum bun si "succesuri" sa ai!

hello, hello!

da' ce cocoane plimbarete pe-aici! asta-i de bine! bafta pe un' va duceti!

la noi soare si 5C, mi-am inaugurat paltonul azi. am observat o oarecare vanzoleala prin oras, parca simt ca se-ntampla ceva. Sarbatorile, nu apocalipsa.

in rest, cam ocupeishan, dar sunt eficienta, mi-am optimizat trebile.

pa si pusi si numa' bine tuturor!

Hello tuturor.

Bate un vant de optimism si dor de plimbare pe aici, cum zice moata e de bine.

Pana sa vina vacanta mai e ceva curatenie de facut, dar trece si asta.

O zi buna fetelor.

Si la noi este soare, dar sigur cu dinti.

Dupa-amiaza trebuie sa dau o fuga prin targ dupa ceva dulciuri de pus in ghete si un bat sau nuia.

Si ma doare capul si n-am chef de nimic. :)

Pupaciuni la doamnele ce trec la han. la mine e "plimbare" de servici da!!??!!

Ma cam duc sa am de unde veni...nici mare timp de shoppingareala nu o sa am :)

dar ma vad cu 2 prietene ( nu de forum ) vechi.

Buna fetelor si multumiri pentru urarile de bine adresate mini-bebelinei https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif O sa-i spun bunicii Mary ca zboara ganduri bune pentru Gemma din toate partile https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

Drum bun Stella si Bia!

Trebuie sa-i trimit mesaj coafezei sa ma tunda joi sau vineri, cand o avea timp, ca mi-a crescut ciuful si sta in toate directiile. Azi dimineata batea vantul cu nadejde, de la masina pana-n birou aratam ca Meduza

Eu n-am cumparat mai nimic pentru Craciun! ca niciodata. I-am luat cadoul d-lui alpha si atat. Inca nimic pentru fete. Trebuie sa ma mobilizez saptamana asta

Buna fetelor si multumiri pentru urarile de bine adresate mini-bebelinei https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif O sa-i spun bunicii Mary ca zboara ganduri bune pentru Gemma din toate partile https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

Drum bun Stella si Bia!

Trebuie sa-i trimit mesaj coafezei sa ma tunda joi sau vineri, cand o avea timp, ca mi-a crescut ciuful si sta in toate directiile. Azi dimineata batea vantul cu nadejde, de la masina pana-n birou aratam ca Meduza

Eu n-am cumparat mai nimic pentru Craciun! ca niciodata. I-am luat cadoul d-lui alpha si atat. Inca nimic pentru fete. Trebuie sa ma mobilizez saptamana asta

Eu le-am luat fetelor un joc tirolez de lemn (cu titirez si bile de metal ce trebuie sa intre in gauri) si am comandat azi de pe net dvd de masina cu 2 monitoare, asa ca, cu fetele am cam terminat...dar mai sunt multe cadouri inca de luat.

:) Eu azi am avut o surpriza f.f placuta de la cineva de pe forum(Oana),care nestiind ce cadou sa-i trimita lui bub',m-a rugat sa-i iau eu,asa ca momentan pt. mos' Culaie' i-am luat o jucarioara (cu bacuganii astia un fel de titirez cu leduri nush' ce ca o sfarleaza ca are si o curelusa asa de care tragi,mnee deshtia)si dulciuri multe,si mai avem si pt. mos Cracila',sa vedem tot asa ceva. :)

Oana e bine dar e f. ocupata,mai citeste dar nu are timp de scris :105:

Multumesc frumos! :)

In rest de gatit rapidulescu ca nu am avut timp,am luat o conserva de fasole boabe si am blenduito cu mujdei ,ceapa parjita ,boiala tot tacamul,am fiert niste bucati de pui ,in zeama am facut o ciorbita cu zarzavat si legume,cu smantana,si cu carnita o mancarica de pastai cu sos asa ca am de mancare si pe azi si pe maine ;) ,acum sunt cam obosita ca de dimineata abea acum m-am asezat si eu cat sa va scriu,si sa va urez o zi superba si voua,la noi a dat soarele si s-a facut frumos afara :floare:

Bia, eu am scrisorile "catre Mos" in poseta. Una vrea nintendo, cealalta telefon, plus diverse maruntisuri pt amandoua. Trebuie numai sa-mi misc posteriorul la magazin

Antonia mi-a scris lista si la punctul 5. Surprises ( a few) https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif si incheie cu From your well-behaved friend

From your well-behaved friend

Mi se pare normal ;)

Si piciul meu a scris scrisoarea, a fost trimisa la mosu' din Finlanda - eu i-am cumparat o scrisoare sa-i fie scrisa lui inapoi din partea mosului. E 7.50 Euro, dar astept cu nerabdare fatuca piciului cand o sa o gaseasca :floare:

La noi, deh' ca in Canada....14C! Deci cine crede ca avem frigul bobotezei, se inseala :)

Au dat cativa fulgisori prapaditi vineri, dar azi am venit cu geaca desfacuta ca e cald!

Ziua buna la han , chiar daca deja e intuneric afara.

Zilele astea mare bataie de cap la mine , a inceput impachetarea , mutarea in casa noua fiind undeva la sfarsitul saptamanii. Vrea cineva sa-mi dea o mana de ajutor? :bounce:

Gaza mea are serbare pe 18 decembrie :hug: chiar de ziua mea . Trebuie sa cumparam rochita rosie , asta e ordinul domnisoarei.Vrea sa fie "Craciunita" :lol:

Izuka sa fie intr-un ceas bun mutarea.

O sa fie tare scumpica in rochita rosie "Craciunita" ta.

Buna seara, fetelor!

Am citit pun pic pe-aici dar nu am avut vreme sa scriu prea multe. De vineri incolo voi avea ceva mai multa vreme de stat in povesti, de gatit si alte cele. am de pus cateva retete pe-aici.

Pana atunci le urez Stellei si Biancai drum bun si voua celorlalte o seara cat mai frumoasa si spor la treaba.

:lol: :bounce:

Ma pun sa mai lucrez un pic. Am audit fix de Mos Nicolae. Sper sa nu fie rost de bat pt ca daca va fi eu sunt principalul vinovat :hug:

Buna dimineata!

La noi soare cu dinti mari in dimineata asta, -2 grade Celsius.

Este posibil ca Mos Nicolae sa vina cu fulgi mari de zapada.

post-88-13546917906086_thumb.jpg

Micul dejuuuuun!

post-88-13546918175316_thumb.jpg

post-88-13546918257109_thumb.jpg

post-88-13546918352276_thumb.jpg

post-88-13546918596176_thumb.jpg

post-88-13546918716857_thumb.jpg

post-88-13546918843078_thumb.jpg

post-88-13546919084375_thumb.jpg

Iar acum poftiti la masa!

post-88-13546918444505_thumb.jpg

O zi frumuoasa va urez!

Izuk, spor la treaba si sa va fie bine in casa noua si sa-i faci poza Craciunitei la serbare!

hello, hello, cu soare si 3C la mine!

Giorgi, ce haiosi is cateii din poza! ala din dreapta, al doilea, parca n-are ochi!

Azi am emotii ptr un copil care suporta o interventie pe inima, sper din tot sufletul sa fie cu bine :tongue3:

In rest, nu mai conteaza!

O zi buna tuturor!

hello, hello, cu soare si 3C la mine!

Giorgi, ce haiosi is cateii din poza! ala din dreapta, al doilea, parca n-are ochi!

Azi am emotii ptr un copil care suporta o interventie pe inima, sper din tot sufletul sa fie cu bine :tongue3:

In rest, nu mai conteaza!

O zi buna tuturor!

Trebuie sa fie bine si sa reuseasca operatia! Si sa-i dea DD sanatate si viata lunga, imbelsugata!

Asa mi se face un gol in stomac cand aud de suflete nevinovate care trebuie sa sufere atata.

Neata, la noi ninge usurel, sper sa nu ma inzapezesc aici!

Izuk, spor la mutat sa ai, e greu dar si frumos in acelasi timp, de sarbatori totul o sa fie nou, proaspat si frumos.

Moatza, tin si eu pumnii pentru micut, o sa fie totul bine!

Bobita, iti tin pumnii si tie sa scapi repede si bine de audit (la sfarsit de an cred ca tot din astea apar).

Va pup, fug la treaba!

neaţa la han https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_cheers.gif

La noi frig şi ciuciu soare.

Puşa, şi eu ţin pumnii strânşi pentru copiluţ. Să fie bine https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif

Dorina, succes la mutat şi o viaţă frumoasă în casă nouă.

Noi am trecut cu greu noaptea asta, dar zic ca de acum va fi spre bine. Nici n-am apucat să vă spun că am copil bolnav acasa https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/crying.gif. Mi-a făcut vărsat de vânt. E aşa de cuminte https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif. Azi noapte am adormit-o cu greu şi la un moment dat am simţit-o ca se dă jos din pat. Cand am deschis ochii să văd ce-i cu ea mi-a spus: Mami, tu dormi, că trebuie sa te odihneşti că mergi la servici (azi e soţul de "servici" acasă). Lasă că eu doar îmi iau nişte apă.

M-a şi pufnit plânsul de drag de ea. S-a întors în pat şi am simţit-o mult timp trează. Dar a stat cât a putut ea de cuminte.

Vă doresc multă sănătate tuturor şi un moş îmbelşugat :tongue3:

O, Boni, ce copil dulce si cuminte! Pup bolnavioara, bine macar ca ii trece pana la sarbatori si e bine ca l-a facut acuma nu cand va fi mai mare. Si fetele mele au avut, cand erau la camin, Ioana avea atat de multe bube ca n-aveai loc nici sa pui un deget pe ea.

Ei i-au erupt toate?