Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Haha, Cerulino, eu am subtilizat fro doua barabiule d'atale.

Da Gianino, barabule fierte, sade ghini la raclette:)...si oricum cuptiorul e ocupat de biscuim si fursecarim , Maria ta :tongue3:

Bonjour :tongue3:

Sper ca voi veti o zi mai buna ca mea :toothy9; Am facut o criza de fiere crunta si acum nici nu ma pot ridica din pat. Si nu am mancat nimic periculos ieri. De dimineata ou cu branza si aseara niste cartofi cu telemea, fara sos sau ketchup. Deci nimic din ce mi-ar face rau. Probabil ca si oboseala din ultima vreme isi spune cuvantul :idea:

Neatza doamnelor! Vad ca se desfasoara activitati de nota 10 peste tot!

Geany deci doamna din imagine e mama ta? Sa fie sanatoasa! Ce eleganta si frumoasa e!

Sarumana :idea: chiar o sa-i transmit ,ca adora sa primeasca complimenturi',cu eleganteala ai nimerit-o din plin,ma intrece de departe,intodeauna a fost f. cocheta doamna :tongue3:

post-405-13556554958726_thumb.jpg

Uh! Stelin' ce pofta mi-ai facut cu raclettu' matali',rumeg la salata mea,behehe!! :toothy9; las ca ma recompensez mai tarliu' cun patratel de ciocolata amaruie,ca am primit cadoo' stii?! :)

Bobitza! :D sper sa te simti bine cat de curand ,oare nu ti-ar face bine un ceai?!

Giani deci jos palaria ai o mamica superba!

Si a mea e mai cocheta ca mine, ca din doua fete - doar sora mea ii urmeaza stilul, eu sint si la virsta asta tot sport.

Tu tii dieta detox cumva? Spor!

Giani deci jos palaria ai o mamica superba!

Si a mea e mai cocheta ca mine, ca din doua fete - doar sora mea ii urmeaza stilul, eu sint si la virsta asta tot sport.

Tu tii dieta detox cumva? Spor!

Sarumana! :D

Eh' detox' :tongue3: ma incearca ''mustrarile de cunostinta de cauza'' :idea: dar nu ma tine mult ca-mi trece repede :toothy9; asi vrea sa fiu mai serioasa si sa ma apuc cu simt de raspundere dar nu ma trage inima :)

Sa-mi fie rusine! :D

Neatza doamnelor! Vad ca se desfasoara activitati de nota 10 peste tot!

Geany deci doamna din imagine e mama ta? Sa fie sanatoasa! Ce eleganta si frumoasa e!

Sarumana :D chiar o sa-i transmit ,ca adora sa primeasca complimenturi',cu eleganteala ai nimerit-o din plin,ma intrece de departe,intodeauna a fost f. cocheta doamna :tongue3:

Uh! Stelin' ce pofta mi-ai facut cu raclettu' matali',rumeg la salata mea,behehe!! :toothy9; las ca ma recompensez mai tarliu' cun patratel de ciocolata amaruie,ca am primit cadoo' stii?! :D

Bobitza! :) sper sa te simti bine cat de curand ,oare nu ti-ar face bine un ceai?!

Geany, sper s-mi revin cat de repede. Am baut ceai, am luat pastile dar inca nu ma simt bine :idea: Speram sa mai pot face ceva treaba pe-aici dar iese din discutie acum :(

Sarumana! :D

Eh' detox' :tongue3: ma incearca ''mustrarile de cunostinta de cauza'' :idea: dar nu ma tine mult ca-mi trece repede :toothy9; asi vrea sa fiu mai serioasa si sa ma apuc cu simt de raspundere dar nu ma trage inima :)

Sa-mi fie rusine! :D

E...nu-ti fie ca si eu mai dau prin strachini, dar din fericire totusi din primavara aproximativ aprilie pina acum s-au dus 10kg. Deci se poate si cu dat prin strachini, in sensul ca se intimpla sa mai maninc si cite ceva dulce, dar apoi revin la "cele bune". Ideea e ca piinea...am scos-o totusi definitiv, fff rar maninc piine sau cartof.

Sper ca voi veti o zi mai buna ca mea :toothy9; Am facut o criza de fiere crunta si acum nici nu ma pot ridica din pat. Si nu am mancat nimic periculos ieri. De dimineata ou cu branza si aseara niste cartofi cu telemea, fara sos sau ketchup. Deci nimic din ce mi-ar face rau. [b]Probabil ca si oboseala din ultima vreme isi spune cuvantul :idea:[/b]

Cristina eu nu fac in veci crize de bila de la mancare. NEVER. Dar fac cand ma cert cu omul, cu seful, cu frati-miu, etc. Deci si stresul e un factor declansator. stai cuminte, manca ceva ce-ti face pofta, tip portocale, sau salata verde cu lamaie si paine prajita ca sa nu mai simti fizic raul. Dar de fapt ar trebui sa te odihnesti si sa te relaxezi, cauta si tu cum iti face tie mai mult bine sa te relaxezi!

E...nu-ti fie ca si eu mai dau prin strachini, dar din fericire totusi din primavara aproximativ aprilie pina acum s-au dus 10kg. Deci se poate si cu dat prin strachini, in sensul ca se intimpla sa mai maninc si cite ceva dulce, dar apoi revin la "cele bune". Ideea e ca piinea...am scos-o totusi definitiv, fff rar maninc piine sau cartof.

Bravo! :tongue3: felicitari!

Eu in ultima vreme nu mai suport carnea de nici un fel ,sa nu o vad,mamanc cu mare placere in schimb orice garnitura are,ieri am mancat cartofi si cu branza deaia buna,pepene murat si o painita specialitate ,(mie imi plac specialitatile din paine f. mult le tratez ca pe o delicatesa)ceea ce evident e f.f. prost :toothy9; imi place si painea mai rustica /taraneasca sau neagra dar in anumite combinatii cu bors de fasole de exemplu sau unsa cu putin unt,asa ca gusturile astea ale mele nu fac bine deloc la siluita',ma mai mustra constiinta si mai rumeg o salata ,un mar etc,bine ca nu le am cu dulciurile macar, la alea zic pas',fara pic de greutate. :D

Bobitza, :) cum spune si Zerda poate ai nevoie si de un pic de relax :D

Sa ne dai de stire de cum te simti mai bine :idea:

Da Gianino, barabule fierte, sade ghini la raclette:)...si oricum cuptiorul e ocupat de biscuim si fursecarim , Maria ta :tongue3:

Ma bucur!

Ma inebuniti cu fursecaritu asta. O sa incep si io de maine.

Ziua buna . Multumesc pentru vorbe bune , ca de obicei aici gasesc incurajari si sustinere morala.

Cerra , nu imparti portia ta cu vecina ( chiar de m-am mutat , tot in zona sunt si tot vecine suntem :tongue3: )?

Azi m-am luptat cu o portie de pasta pentru tortul de ziua mea , care mi-a dat bataie de cap , am schimbat zaharul pudra pentru ca nu am gasit din cel ce foloseam de obicei si banuiesc ca el e vinovat. Sper sa reusesc sa fac ceva cu pasta asta pentru ca timp sa fac alta nu mai am. Maine iar sunt pe program idiot , nici dimineata , nici dupa-amiaza , ci intre ture si nu apuc sa mai fac nimic.

Ma bucur!

Ma inebuniti cu fursecaritu asta. O sa incep si io de maine.

Cred ca azi cumpar niste forme si voi incepe chiar si eu! Va spun la revedere pe azi, merg la shopingarit.

Ziua buna . Multumesc pentru vorbe bune , ca de obicei aici gasesc incurajari si sustinere morala.

Cerra , nu imparti portia ta cu vecina ( chiar de m-am mutat , tot in zona sunt si tot vecine suntem :tongue3: )?

Azi m-am luptat cu o portie de pasta pentru tortul de ziua mea , care mi-a dat bataie de cap , am schimbat zaharul pudra pentru ca nu am gasit din cel ce foloseam de obicei si banuiesc ca el e vinovat. Sper sa reusesc sa fac ceva cu pasta asta pentru ca timp sa fac alta nu mai am. Maine iar sunt pe program idiot , nici dimineata , nici dupa-amiaza , ci intre ture si nu apuc sa mai fac nimic.

Impart cum sa nu?

Si eu am asa programul:)

Daca nu reuseti cu pasta, il imbraci in frisca sau cioco si gata.

Eu iti urez de acum La multi ani!

Si bafta cu tortuletzul.

Sper ca voi veti o zi mai buna ca mea :toothy9; Am facut o criza de fiere crunta si acum nici nu ma pot ridica din pat. Si nu am mancat nimic periculos ieri. De dimineata ou cu branza si aseara niste cartofi cu telemea, fara sos sau ketchup. Deci nimic din ce mi-ar face rau. [b]Probabil ca si oboseala din ultima vreme isi spune cuvantul :)[/b]

Cristina eu nu fac in veci crize de bila de la mancare. NEVER. Dar fac cand ma cert cu omul, cu seful, cu frati-miu, etc. Deci si stresul e un factor declansator. stai cuminte, manca ceva ce-ti face pofta, tip portocale, sau salata verde cu lamaie si paine prajita ca sa nu mai simti fizic raul. Dar de fapt ar trebui sa te odihnesti si sa te relaxezi, cauta si tu cum iti face tie mai mult bine sa te relaxezi!

:D :idea: Asa o sa fac! Am niste clementine pe-aici si cred ca si portocale. Deja m-am instalat in pat si o sa ma uit la niste filme.

Intr-adevar cred ca stresul isi spune cuvntul. E cazul sa o las mai moale cu toate.

[

Intr-adevar cred ca stresul isi spune cuvntul. E cazul sa o las mai moale cu toate.

[b]Faci dischinezie biliara pe fond nervos.

Zeama de lamaie cu miere de albine proportii egale. Se ia cate putin si se sta pe partea dreapta. Garantat te simti mai bine. Nu se bea apa dupa mierea cu lamaie.

Si ar fi indicat No-Spa de 3 ori pe zi inainte de masa cu 30 de min. No-Spa are rolul sa largeasca canalele si relaxeaza musculatura neteda.

Insanatosire grabnica.[/b]

Este un sfat: Daca nu trece si revine criza cu tot cu tratament, trebuie consultat medicul.

Sanatate maxima Bobitza; Gianino , complimente mamitzei , intradevar f 'leganta....si a mea DD s-o ierte era tare cocheta,

si cand venea la mine, si ma vedea cum ma duc la repetitii, imi zicea * fata draga, apoi eu nici la piata nu m-as duce imbracata asa...nu-s cu cine semeni asa...*mazaca* =)) *,

apoi eu tot asa imi place sa merg, cat mai comod si sa ma simt eu bine...ca de ajuns la ciontzert tre sa fiu imbracata cat de cat ...legant....

pup u

Izuka, si eu iti zic cu anticipare LMA.

Carmencitaa , te vaaaad.

fug la fursecarit, ca am o tava de polos in cuptor.

Sanatate maxima Bobitza; Gianino , complimente mamitzei , intradevar f 'leganta....si a mea DD s-o ierte era tare cocheta,

si cand venea la mine, si ma vedea cum ma duc la repetitii, imi zicea * fata draga, apoi eu nici la piata nu m-as duce imbracata asa...nu-s cu cine semeni asa...*mazaca* =)) *,

apoi eu tot asa imi place sa merg, cat mai comod si sa ma simt eu bine...ca de ajuns la ciontzert tre sa fiu imbracata cat de cat ...legant....

pup u

+ 1

parca am fi surori Stelino si Lizu' =))

[

[b]Faci dischinezie biliara pe fond nervos.

Zeama de lamaie cu miere de albine proportii egale. Se ia cate putin si se sta pe partea dreapta. Garantat te simti mai bine. Nu se bea apa dupa mierea cu lamaie.

Si ar fi indicat No-Spa de 3 ori pe zi inainte de masa cu 30 de min. No-Spa are rolul sa largeasca canalele si relaxeaza musculatura neteda.

Insanatosire grabnica.[/b]

Este un sfat: Daca nu trece si revine criza cu tot cu tratament, trebuie consultat medicul.

Multumesc, Cerrulina! Am luat no-spa si intr-adevar ma simt ceva mai bine =)) O sa incerc si cu miere si lamaie.

pup u

Multumesc, Stellina! =)) Spor la treaba!

Multumesc pentru urari anticipate =))

Cu pasta m-am descurcat cat de cat , am vrut sa fac niste gerbera sa le pun pe tort , au iesit niste "ceva" , nu stiu cum sa le numesc , dar e bun si asa.

pai bine mai, taman Ciufu cel mai suplu de pe forum, sa faca la "pulpanele" lui impachetari cu ciocolata?? :o

I-a scazut celulita?? :)

ai sa razi, da' de cand e la noi, Ciufu s-a mai implinit =)) a facut un pieptutz!

Moatzo as manca crema aia cu lingurita cat de bine arata!

ooo, stii ce buna era!

Eu astept biscuiti de la altii, doar din aia sarati marca any ma incumet.

ai vazut pe undeva fistic crud? parca m-ar interesa si pe mine.

Bobita, sanatate! Ia-o mai usor cu toate!

Cerra, m-ai destabilizat cu clisa ceea! ce-as vrea sa am eu om ca al tau, sa vrea sa tina post macar o zi! nici nu concepe.

As mai face niste fursecuri, dar mi-e ca ma opresc numa' la ele pana-n Craciun. Vreau sa fac 2 cadouri cu dulciuri, dar mai bine fac niste tortulete, ca le fac si le duc! Din fursecuri cred c-as ciuguli toata ziua.

De la ziua omului au ramas 2 platouri de-alea mici - le-ati vazut in poze - si ca sa nu raman cu ele in casa le-am dus la birou. Ce s-au mai bucurat colegii! Astia nu fac nimic in casa, tata! Cica s-au emancipat nevestele =))

Pentru ca Ciufu a mai crescut, era puiut cand l-ati luat! n-o sa-mi zici acum ca e un canar supraponderal!! Desi aveam si eu o papagalita( perus )

care era mai mare decat ceilalti trei si nici nu-i placea sa zboare, doar " tractorea", mergea pe jos ziceai ca ara! Norocul ca era galben cu verde si se vedea pe covor! O chema Claudia, ala a fost ultimul papagal care a murit, pe ceilalti doi i-am facut cadou finului nostru cu tot cu colivia ultralux ca facuse o fixatie cu papagalii de la scoala!

Buna dragele mele,

Deci dupa vapoare ,Ancona,laculCOMO si marche de noel la Colmar franta...am ajuns la gite in bellgica

In lacul como am stat la hotel Metropol Suisse merita toti banii...ce luminatii in mediu medieval...superb.Cladirile erau iluminate de projectoare ce aruncau imagini hibernale

Preturi ...mde!!!de bogatani...vruisi eu o geanta dar 1500 era mult...prea

Mam gindit la tine Stella...mult timp!!

Apoi in Colmar la hotelul Les Maraichers...iarasi curat ,frumos ,decorat stil Craciun...seara se deschisesera cele 6 tirguri de Craciun....multa lume in autocare....tot asa un vis

Am facut poze peste tot....de aici mi am luat o bereta...parca sunt ..altcineva:)

Acum incepe saptamina cu doftorii:(

V am tot citit dar ori aveam probleme cu conexiunea sau cutableta

Azi am facut scoici....au fost minunate si in seara asta am fost si aici in Ardenne belgiene la un tirg de Craciun

Vam citit am si scris...dar s a evaporat...am fost alaturi de Alex bubu,m am bucurat de reusitele voastre!

Acum va lassi astept sa va citesc

Pup si salut cu dragoste pe toata lumea.....

Zuzule pup

Foxulino a ajuns pachetul verde?