December 15, 201213 yr comment_175122 Buna! Frig tare la noi,dar tot mergem la mama la masa,bub' deabea asteapta,nu stiu inca ce bunatati o sa papam Ieri mi-a mers internetul in valuri si greu ,apoi pe seara deloc acum vad ca e bine O zi minunata va doresc tuturor Report
December 15, 201213 yr comment_175123 Merci de urari Gianino, eu pe baricade, 2 repetitii azi, pentru concertele scolare de saptamana viitoare ( cate 3 pe zi ca vin copilasii cu clasele , ca la defilare )Pohta mare la mamitza 'neatale, si sa ai o zi frumoasa Report
December 15, 201213 yr comment_175127 Neata si de la mine!Azi e zi de gatit, spalat si dereticat un pic. Curatenia de Craciun o face sotul saptamana viitoare ca e in concediu . Citez:tu vezi-ti de ale tale cu retetele de Craciun si altele ca eu ma ocup de curatenie ca tot stau acasa. Yay! Nu-l contrazic Sa aveti o zi frumoasa! :* Report
December 15, 201213 yr comment_175128 Of Doamne, cate tragedii se intampla, saracii copilasi si saracii parinti de la scoala din USA unde un dement a omorat 20 copii, 6 adulti , inainte sa se sinucida...putea sa se sinucida de la inceput .Oribil fara cuvinte si comentarii Report
December 15, 201213 yr comment_175129 Of Doamne, cate tragedii se intampla, saracii copilasi si saracii parinti de la scoala din USA unde un dement a omorat 20 copii, 6 adulti , inainte sa se sinucida...putea sa se sinucida de la inceput .Oribil fara cuvinte si comentarii Daa! Si eu m-am intristat f. tare! doamne ce tragedie! Dement nenorocit,...mai bine tac... http://stirileprotv.ro/stiri/international/cnn-incident-armat-intr-o-scoala-din-connecticut-atacatorul-a-fost-ucis.html Report
December 15, 201213 yr comment_175137 Foarte trist. Printre morti era si mama lui invatatoare acolo. Chiar analizam situatia si ma gindeam ca in California sint mai calmi oamenii si mai linistiti per ansamblu. Parintii mei au plins. Si eu m-am intristat cumplit. Sa dea dzeu in Europa oamenii sa nu experimenteze asa ceva. Au fost de ajuns razboaiele si poate de asta exista o anume constiinta publica mai ascutita care impiedica asemenea evenimente. Of Doamne, cate tragedii se intampla, saracii copilasi si saracii parinti de la scoala din USA unde un dement a omorat 20 copii, 6 adulti , inainte sa se sinucida...putea sa se sinucida de la inceput .Oribil fara cuvinte si comentarii Daa! Si eu m-am intristat f. tare! doamne ce tragedie! Dement nenorocit,...mai bine tac... http://stirileprotv.ro/stiri/international/cnn-incident-armat-intr-o-scoala-din-connecticut-atacatorul-a-fost-ucis.html Report
December 15, 201213 yr comment_175141 . Sa dea dzeu in Europa oamenii sa nu experimenteze asa ceva. Din pacate s-a intamplat si in Europa "The Dunblane school massacre occurred at Dunblane Primary School in the Scottish town of Dunblane on 13 March 1996. The gunman, 43-year-old Thomas Hamilton (b. 10 May 1952), entered the school armed with four handguns, shooting and killing sixteen children and one adult before committing suicide. Along with the 1987 Hungerford massacre and the 2010 Cumbria shootings, it remains one of the worst criminal acts involving firearms in the history of the United Kingdom." Este absolut oribil ce se intampla!!! Copilasi nevinovati ucisi de un dezaxat. Report
December 15, 201213 yr comment_175142 . Sa dea dzeu in Europa oamenii sa nu experimenteze asa ceva. Din pacate s-a intamplat si in Europa "The Dunblane school massacre occurred at Dunblane Primary School in the Scottish town of Dunblane on 13 March 1996. The gunman, 43-year-old Thomas Hamilton (b. 10 May 1952), entered the school armed with four handguns, shooting and killing sixteen children and one adult before committing suicide. Along with the 1987 Hungerford massacre and the 2010 Cumbria shootings, it remains one of the worst criminal acts involving firearms in the history of the United Kingdom." Este absolut oribil ce se intampla!!! Copilasi nevinovati ucisi de un dezaxat.Da Uma. Groznic. In ceea ce ma priveste nu stiu de ce dar nu am inclus niciodata Uk-ul intre tarile europene asa cum consider California o enclava care nu apartine nicium americii decit cu numele poate. englezii sint total diferiti de europeni si f apropiati ca mod de gindire cu americanii in multe laturi ale vietii cotidiene. Report
December 15, 201213 yr comment_175143 englezii sint total diferiti de europeni si f apropiati ca mod de gindire cu americanii in multe laturi ale vietii cotidiene.Lizura, i-ai nimerit la asta cu diferentele (ei nici macar nu se consider a fi europeni, ci doar britanici, adica speciali ) insa sunt total diferiti de americani - si iti spun sigur ca am trait printre ei timp de 7 ani. De exemplu in UK politistii nu poarta arme.Au fost tragedii si in Europa, tin minte si incidente in Belgia, Norvegia.."Kim De Gelder, a 20 year-old Belgian from Sinaai, entered the Fabeltjesland nursery, located in Sint-Gillis-bij-Dendermonde in Dendermonde, Belgium, through an unlocked side door, claiming he had a question. He then entered one of the rooms and began attacking small children before moving up some stairs, where he continued in another room" Dau exemplele astea pentru ca din pacate in toata lumea sunt nebuni Report
December 15, 201213 yr comment_175150 Bai ce liniste-i pe aici...eu am repetat...e foarte fain ca facem cum am zis concerte pentru scoleri de Craciun cu muzica de seriale TV ( 11 concerte de cate 45-50 min pentru scolile primare si medii; la 5 din concerte /cele pentru scoala medie, cantam *in colaborare* cu o orchestra de elevi intre 12-15 ani , care la sax, care la percutii, , la chitara, flauti etc...si prientre ei ratacit si un violonist )e faina ideea si intotdeauna au mare succes concertele astea cu muzica de film, sau cu muzici mai putin in forma clasica .si de vinerea viitoare intru si eu in vacanta ...hihihi. Report
December 15, 201213 yr comment_175151 Bai ce liniste-i pe aici...eu am repetat...e foarte fain ca facem cum am zis concerte pentru scoleri de Craciun cu muzica de seriale TV ( 11 concerte de cate 45-50 min pentru scolile primare si medii; la 5 din concerte /cele pentru scoala medie, cantam *in colaborare* cu o orchestra de elevi intre 12-15 ani , care la sax, care la percutii, , la chitara, flauti etc...si prientre ei ratacit si un violonist )e faina ideea si intotdeauna au mare succes concertele astea cu muzica de film, sau cu muzici mai putin in forma clasica .si de vinerea viitoare intru si eu in vacanta ...hihihi.Trebuie sa fie superbe concertele astea! mai ales ca probabil copiii se simt f bine in postura de parteneri ai unor profesionisti. Report
December 15, 201213 yr comment_175152 Asa e LIzu, e fain ca atmosfera, si mai ales cand sunt concertele e super Report
December 15, 201213 yr comment_175166 Salut cu drag pe toata lumea.Am aparut si eu , din casa noua. In sfarsit am acces la internet , adica functioneaza , ca legat e de o saptamana. Iar am dat peste aia pe care ii uram , dar nu aveam de ales , in zona asta numai ei au cablat. Eu cam obosita dupa mutare , la lucru multa munca , agitatie. Am bafta de a lucra si pe 31 , pana la ora 16.Picea mea a avut astazi serbare , eu nu am putut fi prezenta , sunt necajita. Initial se vorbea ca va fi pe 18 , dar brusc au schimbat. Nu am mai putut face schimb de tura , azi am fost la lucru , in timp ce picea mea avea prima ei serbare. Cred ca si ea a fost dezamagita , mama nu pentru ca lucreaza , tata nu pentru ca e plecat , noroc cu buni .In momente de genul imi vine sa-mi dau demisia .La noi ploua , e o mizerie de nedescris pe strazi pentru ca se topeste zapada , care mai era si jegoasa rau . Azi practic am plutit si patinat pana acasa , erau balti si "ochiuri" de gheata peste tot. Duminica placuta sa aveti ! Report
December 15, 201213 yr comment_175167 Izuka, draga mea: Te inteleg, eu am lipsit la mai toate serbarile fiimei....nici macar la decernarea diplomei de maturitate n-am fost asta este viata; Va doresc sa fie cat mai bine in noua casa si sa va bucurati de ea.Seara placuta cu Iza, si numai bine va doresc. Report
December 15, 201213 yr comment_175171 Izuk, sa va fie de bine mutarea si cu noroc! Nu-i nimic, serbari tot va mai avea Iza! Voi sa fiti sanatoase! Uite, un mare si-o s nu mai fii trista.Gandeste-te cati oameni ai salvat fiind de serviciu! Report
December 15, 201213 yr comment_175172 Doamnelor, va pup! Dorina, felicitari pentru mutarea in noua casa! Stiu ca orice ti-am zice noi tot trista vei fi pt ca nu ai fost la serbarea Izei. La urmatoarea sunt convinsa ca vei fi acolo In alta ordine de idei, eu tocmai am terminat de gatit al doilea iepure dezosat de inspiratie Any Primul a plecat la socrii. Mirosea minunat si sectiunea era de revista. Maine il vedem si pe al doilea Eu ma retrag. Ma pun la un film si apoi la somn. Report
December 15, 201213 yr comment_175179 Hai ca tu esti asa de priceputa cu prepararea purceilor de la a la z, asta-i floare la ureche pentru tine. ptr purcel asteptati pana saptamana viitoare. azi doar o pulpa de vitel stare initiala si finala au mai rezultat si ceva oase de ciorba si carne tocata Of, of, ce nenorocire la americani! eu chiar am plans, ma impresioneaza f tare tragediile astea. Dorina, ce rau imi pare ca n-ai fost la serbare! Va pup pe-amandoua! Report
December 16, 201213 yr comment_175185 Dorina,imi pare tare rau pentru voi cu serbarea, dar nici ai mei nu ajungeau la serbari, mai venea o matusa,o bunica....Nu e chiar asa de grav, mai ales cand povesteste tuturor ce grozav ai fost!Bine ca esti bine in noua casa si cu net, bucura-te si tu de bucuriile mici! Report
December 16, 201213 yr comment_175187 Pai eu nu dorm des la ore din astea, doar ca nu scriu mereu! Report
December 16, 201213 yr comment_175188 Pai eu nu dorm des la ore din astea, doar ca nu scriu mereu! Da, da, stiu ca citisem zilele trecute discutia aici la han.Eu ma duc la culcarica, am terminat de strans din bucatarie, acum pot sa ma culc.Din pacate eu nu pot sa fac cum fac alte persoane, adica sa strang de prin bucatarie in timp ce oaspetii inca mai palavragesc la un pahar, asa ca toata treaba imi ramane dupa ce pleaca ei.Dar prefer asa, sa stau si eu cu lumea si-apoi sa le fac. Report
December 16, 201213 yr comment_175195 Buna ! La noi ninge marunt si des,e tare intunericeala! M-a rugat Stelin' la artisti sa mai pun poze asa ca va pun si aici ,sa va povestesc de la mama de ieri! Bub' a avut marea surpriza sa gaseasca bradutul impodobit,nu mai inceta sa se mire: wooaauu!! wooaaww!! (inutil sa va mai zic,ca vrea musai si el brad acum, ca de ce bicuta sa aibe si el nu?!)Mama a luat anul asta pt. prima oara bradut artificial(ca nu mai dovedesc si ei sa-l taraie si pana sus pe scari ca nu incapea in lift si tata sa-l ciopleasca si sa-l puna in suport,asa ca au achizitionat unul desta)mama i-a zis tatei cand vine de la serviciu sa-l gaseasca pus la locul lui in suporta sa vaza numai cum vine(cum ii shade''),tata daca se plictiseste singur acasa toata ziua,s-a gandit el:''maii ce mandru e'',ia sa-i pun eu si varful,sa vad cum vine?! ..eh asa da...ia sa pun si fro' 2 globuri asa sa vedem cum e.....imhhmm!! tot mai bine...si instalatia...etc. pana l-a gasit mama gata facut!Acum cica sa-l demonteze din nou,paii cum fara sa-l vada si bub'?!...asa ca asa a ramas Ia' bub' va saluta de la bradutul lui bicuta Eu o iubesc mult pe bicuta mea Da' si pe mami'(va mai pun o poza acum ca nu stiu cand ma mai vedeti voi pozata pe mine ca nu prea stau eu la pozat ) Meniu,se vede treaba ca i-am facut pofta mamii cu gatelile mele de data trecuta (ca noi vb. la telefon non stop)asa ca a facut si ea pulpa de porc dar a pus ierburi provensale si nu mai stiu ce pt. fripturi (ca are trimise de catre sor-mea din Italia) spre disperarea sotului meu care nu suporta carnea cu ''parfumuri'' asa ca nu pierde nici o ocazie sa se lamenteze si sa-si arate nemultumirea ,dar doar cu un fir de voce ca il mustruluieste soacra-sa Cu cartofi si branza buna de oi Le-am dus si lor un pepene murat Tata e disperat ar manca doar el, unul intreg la o masa Si gata asta a fost,sper ca nu v-am plictisit. Azi sunt singura cu copii,stau acasa cumintica ,ca e urat nu-i de plimbat! O duminica minunata tuturor! Report