December 16, 201213 yr comment_175198 Neatza, Nu fi trista fata draga findca e pacat...... si eu sunt disperata ca nu pot pleca cu masina circul pe jos si cu autobuzu 33. Sigur treci de la servici pe linga mine si ai vazut ce zapadoaie avem pe marginea drumului sens giratoriu calea sagului. Masina mea este in parcare, dar daca o scot, pauza la intoarcere parcare libera pe dreapta paralel cu linia tramv 7 sunt inzapezite alte masini si nu as avea nici o sansa sa parchez doar pe sosea unde as incurca desigur circulatia. Nimeni nu ia nici o masura stiu sa zica numai ca se vor scumpii taxele si in rest n u le pasa. Hai sa bem o cafea vecina draga si sa mincam ceva nu? Salata de telina, mar, morcov, zeama de lamaie, struguri uscati mari turcesti , merisor uscat nu confiat, migdale si un strop de miere Report
December 16, 201213 yr comment_175199 hello, hello, pe-o ninsoare marunta la Buzau!comandament, starea 2a toata noaptea au sunat telefoanele, ma mir ca-s asa zen azi dau atacul cu niste snitele din cel vitel, nu vreau sa mai cumpar alta carne, cred c-or sa-i placa lu' fi-miu. si-o placinta cu mere, c-am descoperit niste foi prin congelator.in rest, sper sa nu fie mai rau decat acum, sa poata pleca kinderu' in siguranta. Giani, m-ai starnit cu bradul, cred ca maine atac si eu problema. N-o sa am Bub de pozat langa brad, da' fac o poza canarului. Iote ca am una, gusta crema de ciocolata si-aici se lupta cu monstrul! Report
December 16, 201213 yr comment_175204 CE bine arata salatica Cerulina,si nici la o gura de cafea nu asi spune nu,ca de la intunericeala asta am o stare de somnolenta! Moatzo eu am aranjamentul ala pe vitrina cu beteala si instalatia si ceva gloabe' + casuta veioza (de la Stelin' de data trecuta ) sper sa fac bradul in ajun(asta + ca nu am inca brad) dar incepe sa ma baraie bub' Oh' ce dulce e canarul,cum vrea el sa bage cioculetul in ciocolata(si eu asi baga un dejt acolo ) ,si cum se lupta el cu monstrul' Report
December 16, 201213 yr comment_175205 Saluut! P-aici ningea-pluoa, nu stiu, ca n-am vazut pea mult!Tre'sa ies sa iau paine, cartofi, faina, ca ieri"cineva"a avut ora...sexuala"si n-a mai vrut sa iasa la Billa! Si eu, stiind ca urma pe amiaza o "BILLA", n-am luat! Oooff, Zerda, mai bine luam atunci! Asa ca azi, Mega Image, ca-i mai aproape! Asta e! Hai sa bem o cafea, ca sa-mi fac curaj! Frumos bradul, dar mai frumos e Bubu! Report
December 16, 201213 yr comment_175206 Motzy, arata bine "fiara", da nici cu Ciufu nu mi-i rushine! Ati avut ajutor de nadejde, ce mai! I-a placut ciocolata? Ca mie DA! Report
December 16, 201213 yr comment_175207 i-a placut doar ptr tratamente externe, aka impachetari pe gherutze. hai, curaj, iesi la cumparaturi! Report
December 16, 201213 yr comment_175209 CE bine arata salatica Cerulina,si nici la o gura de cafea nu asi spune nu,ca de la intunericeala asta am o stare de somnolenta! Poi nici eu nu am avut somn de pe la ora 6:00 nustiu ce am de la o vreme ca nu pot dormii. Mi`am facut de treaba sa`mi pun farba`n cap ca tot o aveam cumparata si iaca a trecut timpul. Mintenas se trezeste d-nul meu sot si ma intreaba cum casca ochii ce mincam? eu inca nu stiu ce sa `i zic ca mie nu imi este foame acum. Aici a inceput de ieri sa ploua si acum nustiu parca vrea sa se lase ceatza. Cum ziceam: sa trezit sotul si ma intreaba : mama ce papam? am zis nustiu. UFFF cred ca ceva zacusti si pita prajita zic si eu sa vedem daca o vrea asa. Inca stau s ama gandesc ce o s agatesc azi ca imi este capul gol de idei paote din cauza vopselei? intreb si eu ) [b]UFFFFFFFFFFFFF, cartofi prajiti : sa miros eu acum a cartofi fripti asa cevaaaaaaa[/b] Report
December 16, 201213 yr comment_175210 Eh' lasa ca iesi tu acusi cu ceva bunatati la interval Eu scap ieftin azi ca sunt singura cu bub',deja a papat bananuta cu biscuite,branza si iaurtel,apoi vad eu cu ce i-oi pacali(ca vine si cel mare) in general imi cer,sendvisuri calde,cartofi prajiti sau pizza, paste,eu le-oi face ce or vrea . Eu azi salata cu... salata Report
December 16, 201213 yr comment_175211 . Eu azi salata cu... salata Mda, si eu azi crumpi cu ... crumpi. Numai ce imi venise in cap inainte de a`mi ciripi ca vra crumpi fripti acum, sa fac ptr mai tarziu crumpi la cuptor cu varza murata de aia cu legume (jumatate de tava cartofi si in cealalta jumatate varza) iese foarte bun asa. Si asa o sa fac o sa vedeti e treaba lui ca o sa manince crumpi cu crumpi. La astia in tigaie acu o sa vrea si mujdei normal nu?. Azi is ciufuta in bucatarie: ma duc si pun crumpii la foc amu si o sa pap si eu ca nu am de ales, apoi imi pun vin la fiert cu mar , scortisoara, anason. Beau numa eu ca eu nu sunt in post.Tzapaaaaaaaaa E prea devreme ptr vin? daca o fi ceva macar am vreme sa dorm pina mai incolo : Report
December 16, 201213 yr comment_175212 Buna dimineata la han; baiiiiiiiiii ce mandru-i Bub langa cel brad frumos al Bicutei, si ce fain arata cele bucate.Eu azi nu gatesc , ca m-am apucat de fursecarit sa incep *pungutziada * diseara suntem invitati la aniversarea finei mele, sunt doar moa cu dl Stella, asa ca raclette...ca se face singura, doar sa am gandesc sa pun fro doua barabiule la fiert.In rest, imi iau o halca splendida de la Moatza, salata Cerrei...si m-am facut.Pup tulemond...Zoazoooooooooo, te tzuc si ti-am scris 2 vorbe pe feisbuci Report
December 16, 201213 yr comment_175213 Daca trece Anutza, sa-i ziceti ca ma lupt cu 2 portii de crickalosi ciocolatosi ... Report
December 16, 201213 yr comment_175217 Cerulina,nimic nu-i mai bun in opinia mea(pe gustul meu) decat cartofii prajiti cu olea' de mujdei,copii in schimb ii ineaca in kechup,sotul in schimb nici sa nu auda fara olea' de carnita alaturi si o muratura Report
December 16, 201213 yr comment_175218 Saluut! P-aici ningea-pluoa, nu stiu, ca n-am vazut pea mult!Tre'sa ies sa iau paine, cartofi, faina, ca ieri"cineva"a avut ora...sexuala"si n-a mai vrut sa iasa la Billa! Si eu, stiind ca urma pe amiaza o "BILLA", n-am luat! Frumos bradul, dar mai frumos e Bubu! pupam si noi! Te inteleg perfect,si eu ma simt la fel uneori cand nu am ce-mi trebuie si trebuie sa ma duc pe o vreme de asta la cumparaturi Ce gatesti bun azi?! P.S Si la noi s-a transformat in ninge/ploua,pff! ce vreme urata sa nu dai un caine afara din casa cum s-ar zice! Report
December 16, 201213 yr comment_175220 Buna dimineata la han; baiiiiiiiiii ce mandru-i Bub langa cel brad frumos al Bicutei, si ce fain arata cele bucate.Eu azi nu gatesc , ca m-am apucat de fursecarit sa incep *pungutziada * diseara suntem invitati la aniversarea finei mele, sunt doar moa cu dl Stella, asa ca raclette...ca se face singura, doar sa am gandesc sa pun fro doua barabiule la fiert.Stelin' Da' decat cartofii fierti,nu-ti plac mai mult copti?! Report
December 16, 201213 yr comment_175223 Motzy, arata bine "fiara", da nici cu Ciufu nu mi-i rushine! Ati avut ajutor de nadejde, ce mai! I-a placut ciocolata? Ca mie DA!eu ti-am zis sa luam ce trebuie, eu sunt de parere ca ce-i in mana nu-i minciuna! si sa stii ca n-ai avut rezon cu carnea tocata, asta este o minune, nu are nici urma de zgarciuri cum mai are cea de la mega i-a placut doar ptr tratamente externe, aka impachetari pe gherutze. hai, curaj, iesi la cumparaturi!pai bine mai, taman Ciufu cel mai suplu de pe forum, sa faca la "pulpanele" lui impachetari cu ciocolata?? I-a scazut celulita?? Report
December 16, 201213 yr comment_175224 Buna dimineata! Ce tragedie in America! Dumnezeu sa le odihneasca sufletele nevinovate! Stella, foarte frumos ce faceti voi acolo! Ma gandesc cat de importanti se simt copiii sa cante alaturi de profesionisti! Minunat! Izuk, nu mai fi suparata. Eu n-am pierdut nici o serbare pentru ca am serviciul de asa natura ca se poate. Dar sotul a prins vreo doua concerte de Craciun pur si simplu pt ca s-au nimerit a fi in ziua potrivita si la ora potrivita. Copiii inteleg Moatzo as manca crema aia cu lingurita cat de bine arata! Ce Bub fericit! si ce bunica tanara! sa-ti traiasca amandoi, mamica frumoasa! La 12 ma duc cu Andreea la biserica, stam la slujba si aprindem lumanari pentru copilasi. Apoi pun de-o varza calita cu coaste afumate si sper sa ma apuc de biscuiti. Vecinele m-au anuntat subtil ca ele-mi fac porter cake si Christmas pudding, da' n-or cumparat nici un biscuite Bate saua... Report
December 16, 201213 yr comment_175225 Azi l-am "pedepsit"sa-mi faca paste bolognese! A promis de-aseara, asa c-astept! Eu am fost la cumparaturi, el sa gateasca! De rest, acum ploua! Azi e duminica...relache! De parca pan-acum m-am agitat prea tare! as vrea si io cartofi copti, da'dl nu, ca prajiti..uufff, greu cu Bubuletzii mari! Report
December 16, 201213 yr comment_175227 Cerulina,nimic nu-i mai bun in opinia mea(pe gustul meu) decat cartofii prajiti cu olea' de mujdei,copii in schimb ii ineaca in kechup,sotul in schimb nici sa nu auda fara olea' de carnita alaturi si o muratura Si mie imi plac dar, nu m`am asteptat sa`mi strice palnurile sti stai asheeee ca nu cartoafe pai vrea de aia ca la mama ,mama, mama:) Taiati asa ca si ptr pai dar mai subtiri si pusi toti odata in tigaie si lasat cu capac pina prind pik dedesupt apoi intorsi . Ei s emai sparg dar asa place la om ca la mama lui si sti cu ce vrea sa ii manince?????????????? mujdei si varza murata de aia cu legumeeeeee io la astia le zic barabule grabite. Eu o sa fac bine si imi frig o bucata de clisa crestata asa frumos si un ou si pe urma oi vedea pe seara ce mai fac. Report
December 16, 201213 yr comment_175230 Azi l-am "pedepsit"sa-mi faca paste bolognese! A promis de-aseara, asa c-astept! Eu am fost la cumparaturi, el sa gateasca! De rest, acum ploua! Azi e duminica...relache! De parca pan-acum m-am agitat prea tare! as vrea si io cartofi copti, da'dl nu, ca prajiti..uufff, greu cu Bubuletzii mari! Tie iti dau io barabule daca iti plac cum le`am facut io. Gata merg ca`s gata de pus in blid. Cine mai doreste? Asta farfuria mea ) Report
December 16, 201213 yr comment_175231 Geany, la raclette merg mai bine cartofii fierti, sau asa se obisnuieste. Alpha sa stii ca si eu am avut astfel de ganduri cu niste coaste afumate, daaaaaar, incerc sa nu omor omul cu varza murata deja, ca si asa urmeaza iarna! Eu astept biscuiti de la altii, doar din aia sarati marca any ma incumet. Report
December 16, 201213 yr comment_175232 Geany, la raclette merg mai bine cartofii fierti, sau asa se obisnuieste. Aha, merci,nu am stiut! Da' acu' ce ma fac ,ca mi s-a facut o poooffttaa!! Alph' multumesc mult! Cerulina asa ii plac ,cartofii si sotului,copii in schimb ii vor in ceaunelul de tuci ,in baie de ulei (ca la gogosi) ies crocanti asa! Felicitari lui domnul Zozo' ca gateste Report
December 16, 201213 yr comment_175233 Eu am zis ca scap azi cu chiftele, dar cat am citit pe aici, vazand ca omul nu plange inca de foame, am pus de-o ciorba cu perisoare, daca nu se grabeste numai bine se face si ciorba, in curand va avea o surpriza! Report
December 16, 201213 yr comment_175235 Neatza doamnelor! Vad ca se desfasoara activitati de nota 10 peste tot!Moatzo spor la depozitat si gatit monstrul ala superb! Geany deci doamna din imagine e mama ta? Sa fie sanatoasa! Ce eleganta si frumoasa e! Eu merg cu o colega la cumparaturi de cadouri azi. Sper sa nu fie o aglomeratie groaznica. Report