Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

[

Carmencitaa , te vaaaad.

fug la fursecarit, ca am o tava de polos in cuptor.

Vino sa te pup ochi de vulturita :drool:

Spor la fursecarit.

Mai am putin de facut curatenie si apoi ma apuc si eu de fursecarit, prajiturit, cozonacit

si o portie de piftie, nu se poate fara ea de sarbatori.Abia astept.

Verber frumoase locuri din descriere.Bafta la doctori sa ai numai vesti bune.

Boabe de cafea, stiu cum e cu crizele biliare, odihneste-te, te pup sa treaca :drool:

Geany frumoasa familie ai sa fiti sanatosi si veseli mereu.

Sarumana! :)

Va servesc virtual ,poate o sa va placa maine dimineata la cafea :) prajitura cu pere si nuci transformata de mama in prajitura cu mar ras pe razatoarea cu randeaua mare,gutuie,ceva stafide,simt si un parfum de scortisoara eu :scratch: ,mama adora prajitura asta :)

post-405-13556924028172_thumb.jpg

Noapte buna! Somn pufos tuturor! :drool: (sincer imi e somn,dar parca nu ma indur sa ma bag sub plapuma inca :drool: )

Doamnelor am promis ca vin cu forme de parji si m-am intors cu carti pt cadouri, seturi de tacimuri si instalatii de brad de la Ikea.

,mama adora prajitura asta :scratch:

si eu o ador, am facut-o si refacut-o de nu mai tin minte de cate ori.

Carmen L multumesc din suflet de incurajari!Acum gata nu mai am somn.....omu doqrme cu gindul la noua lui bicicleta Ridley(la naiba mai bine cumpara o masina...)?Avem expo la capre deci daca veniti si doriti plimbari pe bicicleta aveti la alegere si o Bianchi printre alte 2 ...normale!Dar e normal sa aiba o asa atitudine dupa viata lui de alergator pe roti

Azi am in plan un stek cu sos de piper verde acompaniat de....oi vede.

Va pup si ma duc la un mic expresso normal caci tot nu am voie!

O saptamina frumoasa,sanatoasa si plina de realizari va doresc!! :scratch:

,mama adora prajitura asta :)

si eu o ador, am facut-o si refacut-o de nu mai tin minte de cate ori.

Hi hi! Ce ma bucur! :drool:

Azi tre' sa-l duc pe bub' mai devreme la gradi' ca vine preotul sa-i impartaseasca!Sa vad daca-l pot trezi acum :scratch:

O zi minunata va urez! :drool:

Neata! :drool:

Va multumesc pentru gandurile voastre bune si pentru sfaturi :scratch: . Azi ma simt mult mai bine ca dovada ca sunt la serviciu acum.

Cred ca mi-a ajuns pachetul de la Adriana cu premiul de la concurs pt ca am primit hartiuta de la posta. Dupa amiaza merg sa-l ridic! Yay! :drool:

Azi sper sa fie o zi fara multe emotii desi astept un raspuns la o problema pe care o am de mai mult timp. Sper ca totul se va rezolva.

Va doresc o zi frumoasa! :)

Buna dimineata!!!!

Astazi este o zi mohorata. In schimb eu va urez o saptamana usoara si frumoasa!

Izuk, sa va fie bine in noua casa!

Moatza, mi-a placut de Ciufu, credeam ca numai Ritu este asa de curios.

Geany, sa-ti traiasca mamitza, este "dama bine, Joitica"!

Boabe de cafea, sanatate si pupici! Si eu fac crize biliare si stiu cum este.

Verber, te pupicesc ca nu te-am mai vazut demult!

post-88-13557306363905_thumb.jpg

post-88-13557306414446_thumb.jpg

post-88-13557306468699_thumb.jpg

post-88-13557306533582_thumb.jpg

post-88-13557306603907_thumb.jpg

post-88-13557306673219_thumb.jpg

post-88-13557306757701_thumb.jpg

post-88-13557306822404_thumb.jpg

post-88-13557306893162_thumb.jpg

post-88-13557306981921_thumb.jpg

post-88-13557307067029_thumb.jpg

post-88-135573071489_thumb.jpg

Georgi esti o draguta multumesc de interes :scratch:

Bobita ....bine ca trecu raul!

Vroiam sa va spun ca am cumparat ieri de aici din tirgul de Craciun 2 borcanele de geleu de flori de soc!

Ominunatie pe tartine......m am uitat pe net sa va pun reteta dar habar nu am inca cum fac copier coller pe android

Deci daca poate cineva sa puna reteta......fetelor e ff buna!

Buna dimineata.

Servesc rapid ceva bun de la Giorgi si fug la servici. Va las si tortul meu , pentru ca maine nu stiu daca apuc , serviti va rog .

post-780-13557314202789_thumb.jpg

Neatza rapidulescu la han, fug la repetitii cu elevii :scratch:

ca sa nu uit...Bravo Izuk, super tortul.

Buna dimineata.

Servesc rapid ceva bun de la Giorgi si fug la servici. Va las si tortul meu , pentru ca maine nu stiu daca apuc , serviti va rog .

Oau, ce tort frumos! Iti spun de pe acum LA MULTI ANI!

Dorina, eu te invidiez pentru rabdare, ca de fapt pe toate cele care fac torturi frumoase! La multi ani buni si fericiti!

Dorina, tare fain a iesit! Si sigur ca si bun! Ce-ai cu el? Mie nici in 1 000 de ani nu mi-ar fi iesit asa! Bravo!

Trist si gri! Noroc cu Giorgiutza ca mai aduce cate ceva bun!:scratch:

Buna dimineata.

O saptamana frumoasa tuturor.

+1!

Ma duc pana la Carrefour, acum, cat e pauza de masa pe aici. Vreau sa cumpar niscaiva branzeturi, sa le iau acasa si parca n-as face n-spe mii de drumuri diseara. Ar trebui sa duc colegul la hotel, apoi sa ma intorc in oras, la magazin si intr-un final sa plec spre hotel, cu traista plina... Cam mult timp petrecut pe drum... prefer sa cumpar acum si de la serivic ma duc direct la hotel. Si poate fac nani, mi-s cam obosita, dupa 2 zile (si jumatate) de bantuit! :scratch:

Buna dimineata.

serviti va rog .

Multumim! a iesit super fain.

Izuk, foarte frumos tortul! La multi ani!

Iar nu m-am apucat de biscuiti https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif Am ajuns acasa de la biserica, am pus varza la cuptor, a venit o vecina sa-mi spuna cum a fost tortul cu Metallica, a plecat ea au venit niste amici sa-si colecteze tortul cu farduri/oje pe care l-am terminat alaltaieri si-au mai plecat aseara la 7.

Azi trebuie sa ma apuc de tortul Antoniei. E ziua ei azi, sa-mi traiasca https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif , si petrecerea e vineri, la popicarie

Ma duc pana la Carrefour, acum, cat e pauza de masa pe aici. Vreau sa cumpar niscaiva branzeturi, sa le iau acasa si parca n-as face n-spe mii de drumuri diseara. Ar trebui sa duc colegul la hotel, apoi sa ma intorc in oras, la magazin si intr-un final sa plec spre hotel, cu traista plina... Cam mult timp petrecut pe drum... prefer sa cumpar acum si de la serivic ma duc direct la hotel. Si poate fac nani, mi-s cam obosita, dupa 2 zile (si jumatate) de bantuit! =))

Cumparaturi fructuoase, lasa bananaie acum, te odihnesti acasa =))

Iar nu m-am apucat de biscuiti https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif Am ajuns acasa de la biserica, am pus varza la cuptor, a venit o vecina sa-mi spuna cum a fost tortul cu Metallica, a plecat ea au venit niste amici sa-si colecteze tortul cu farduri/oje pe care l-am terminat alaltaieri si-au mai plecat aseara la 7.

Azi trebuie sa ma apuc de tortul Antoniei. E ziua ei azi, sa-mi traiasca https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif , si petrecerea e vineri, la popicarie

Alpha, LA MULTI ANI!!!! sa traiasca Antonia si sa va bucurati de amandoua printzesele! =))

La multi ani fetitei! =))

Sa stii ca-mi plac taaaaare mult torturile tale! Esti foarte talentata, bravo! =))