Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Buna dimineata la han.

Pe fuga vreau sa intreb daca fetele din canada sunt ok( cele care stau in zonele afectate de cutremur).

Sper sa apara pe aici....

Cred ca toate fetele stau pe coasta estica - nu stiu daca avem pe cineva din British Columbia..

Buna! Mie imi e extrem de frica de cutremur (am tot spus-o asa ca ma repet,)sper ca toata lumea e bine! :D

:) va servesc virtual cu cozonac de la matusa si un vin inasprit binisor(deci un vinut nou ca sa spun asa)caisata nu am mai apucat sa o pozez :)

post-405-13514253213234_thumb.jpg

Vesti buuuneeee! http://www.culinar.ro/forum/style_emoticons/default/groupwave.gif Salut! http://www.culinar.ro/forum/style_emoticons/default/groupwave.gif

Am venit de la Braila, sunt franta de oboseala, dar nu mai conteaza!Mama mea e foarte bine, zburda la propriu, e vesela si fericita si maine va veni acasa!

Am fost la ea, la Galati, la spital, si mi-a aratat cum merge cu cadrul.Facea niste pituete... Pup-o eu pe ea, ca tare a mai durut-o!Acum e vesela.Bine ca macar ea e bine.Eu mai am de asteptat vreo 14 ani! Dar cand o vad asa fericita, parca nici pe mine nu ma mai doare!http://www.culinar.ro/forum/style_emoticons/default/groupwave.gif

La noi a nins azi! Chiar avem un strat fin de zapada! Gardul viu din gradina arata ca pudrat cu zahar! Sa vina Craciunu'!!!!!!!!!!!!!!! :D

. La noi a fost rece tare azi.Dimineata la7cand am plecat la servici era inghetat. Dar a fost soare cu dinti. Acu tot la treaba sunt lol si Afara cred ca a scazut tare temp.mai am o juma de ora pana termin si cand ajung acasa beau un pahar de vin ca-s franta. Si a fost si Ziua lui Mami meu azi a facut 80 de ani si e tot frumoasa draga de ea. SA vina Craciunul da 'nu Chiar acu ca mai am de treaba in gradina. Si va urez tuturor o seara Buna xx

Tizo, bine-ai revenit! Sa traiasca MAMI a ta muuulti ani sanatoasa si fericita! Ce bine c-ai revenit!Mi-era dor de tine! :) pentru tine si :) pentru mamica ta!

Buna dimineata la han.

Pe fuga vreau sa intreb daca fetele din canada sunt ok( cele care stau in zonele afectate de cutremur).

Sper sa apara pe aici....

Cred ca toate fetele stau pe coasta estica - nu stiu daca avem pe cineva din British Columbia..

Si eu sper! La voi s-a simtit? Voi, in est cum sunteti? Vad ca-i si alerta de tsunami! Sper sa fie bine toate canadiencele noastre! Va pup fetelor! Dati vesti!

La noi a fost rece tare azi.Dimineata la7cand am plecat la servici era inghetat. Dar a fost soare cu dinti. Acu tot la treaba sunt lol si Afara cred ca a scazut tare temp.mai am o juma de ora pana termin si cand ajung acasa beau un pahar de vin ca-s franta. Si a fost si Ziua lui Mami meu azi a facut 80 de ani si e tot frumoasa draga de ea. SA vina Craciunul da 'nu Chiar acu ca mai am de treaba in gradina. Si va urez tuturor o seara Buna xx

Tizo, bine-ai revenit! Sa traiasca MAMI a ta muuulti ani sanatoasa si fericita! Ce bine c-ai revenit!Mi-era dor de tine! :pupic: pentru tine si :pupic: pentru mamica ta!

Pupati-as sufletul tau de sufletista ce esti!

Asta ca sa parafrazez intr-un fel modul de exprimare al oltenilor,ca mama e olteanca din Slatioara jud Olt.

Pai sa dea BUNUL sa ne traiasca mamicile la toti si ma bucur si eu de bucuria ta si sa fie bine mami tau

Si chiar te pup :-* :floare:

La noi a nins azi! Chiar avem un strat fin de zapada! Gardul viu din gradina arata ca pudrat cu zahar! Sa vina Craciunu'!!!!!!!!!!!!!!! :-*

. La noi a fost rece tare azi.Dimineata la7cand am plecat la servici era inghetat. Dar a fost soare cu dinti. Acu tot la treaba sunt lol si Afara cred ca a scazut tare temp.mai am o juma de ora pana termin si cand ajung acasa beau un pahar de vin ca-s franta. Si a fost si Ziua lui Mami meu azi a facut 80 de ani si e tot frumoasa draga de ea. SA vina Craciunul da 'nu Chiar acu ca mai am de treaba in gradina. Si va urez tuturor o seara Buna xx

[center]Nico, la multi ani lui mami tau! :floare: Ma bucur sa te vad! :pupic:

Azi dupamasa, deja disparuse din patura alba, dar tot frumos era :pupic:

La noapte se pare ca îngheata. Deci Mos Craciun e pe vine :D

post-5-13514510753182_thumb.jpg

post-5-13514511439157_thumb.jpg[/center]

se pare că numa' moşu nemţesc e pe vine, pe alte coclauri e o toamnă cum scrie la manualul de anotimpuri

post-1215-13514524391312_thumb.jpg

Zoazo' cat ma bucur sa aud vesti bune! :D oho! vad ca la voi e zapada Maya,bub' e inebunit vrea si el sa faca un bulgher' mare-mare, se anunta si la noi o racire a vremii serioasa..

Bub' azi a fost f. alintat de tacsu' asa ca pe seara i s-a nazarit lui ca de ce noi toti avem buletin si el nu?! :pupic: pai se poate asa afront?! si da-i frate urlete ca el vrea buletin,geaba' i-am zis ca doar cand o fi mai mare tre' sa il faca nenea politaiul,nexam ,nu te intelegeai cu el si dai cu coru' de pamant ,de nu era tacsu' il urechiam eu in momentu' unu dar asa,zic hai sa-i cant in struna ,pun sa-i fac un dreptunghi din carton ii fac intr-un patrat in colt o caricatura cu el cum m-am pricipit eu mai bine,ii scriu numele prenumele ,adresa date tot,il priveste cu un ochi critic :pupic: ...si dai urlete din nou :-* nu ie' bun' ca a lui nu are cioara ... :D '' Ce nu are mah'?!'' :D ..nu ale cioaarraa!!!''' :-* ..ma uit pe un buletin,si are stema vulturul .. :-* i-am bagat si un vultur acum e f. multumit i-a pus el si o cruce-n cioc la ''cioara'' ,l-a bagat in buzunar deacum il poarta dupa el :floare:

:D

Brava, Gianny! Te facusi politista!La Evidenta populatiei de Bub! Fa si tu o poza la cioara, sa ne dixtram si noi! Si zi-i lui Bub ca cine are buletin, da o bele, da?

Am ras de m-am imprastiat!Auzi la Bub: vrea buletin! N-o vrea sa si voteze?:floare: :pupic: :pupic:

Rodica nu e la Vancouver?

Floricica, Ariel, Black Cat? Ele unde-or fi? Ce canadience mai avem?

Brava, Gianny! Te facusi politista!La Evidenta populatiei de Bub! Fa si tu o poza la cioara, sa ne dixtram si noi! Si zi-i lui Bub ca cine are buletin, da o bele, da?

Am ras de m-am imprastiat!Auzi la Bub: vrea buletin! N-o vrea sa si voteze?=)) =)) =))

:rolleyes:

post-405-13514551973994_thumb.jpg

Cu votatul nu-i mai da si tu idei ca si asa are destule :thumleft:

=)) =))

se pare că numa' moşu nemţesc e pe vine, pe alte coclauri e o toamnă cum scrie la manualul de anotimpuri

post-1215-13514524391312_thumb.jpg

Exact asa era si la noi cu o zi în urma! Copacii astia din poza ta au si la noi înca exact aceeasi culoare, doar ca-s acoperiti cu zapada :rolleyes:

Bub' azi a fost f. alintat de tacsu' asa ca pe seara i s-a nazarit lui ca de ce noi toti avem buletin si el nu?! :thumleft: pai se poate asa afront?! si da-i frate urlete ca el vrea buletin,geaba' i-am zis ca doar cand o fi mai mare tre' sa il faca nenea politaiul,nexam ,nu te intelegeai cu el si dai cu coru' de pamant ,de nu era tacsu' il urechiam eu in momentu' unu dar asa,zic hai sa-i cant in struna ,pun sa-i fac un dreptunghi din carton ii fac intr-un patrat in colt o caricatura cu el cum m-am pricipit eu mai bine,ii scriu numele prenumele ,adresa date tot,il priveste cu un ochi critic ...si dai urlete din nou :(( nu ie' bun' ca a lui nu are cioara ... =)) '' Ce nu are mah'?!'' :rolleyes: ..nu ale cioaarraa!!!''' ..ma uit pe un buletin,si are stema vulturul .. i-am bagat si un vultur acum e f. multumit i-a pus el si o cruce-n cioc la ''cioara'' ,l-a bagat in buzunar deacum il poarta dupa el

Geaninooooooooo =)) =)) =))

=))Fata, ma termini. Cum le zici tu, nimeni =)) !

=)) Paaii!! nu ie' vina mea fata! Chiar voiam sa va intreb si ai vostri sunt la fel ca si ai mei?! :rolleyes: sau is' ai mei mai strambi'?! :thumleft: ca uneori zau ca-mi vine sa-mi pun mainile-n cap,de la cel mai mare pan' la cel mai mic,parca-s croiti pe-o masura =))

Acu' s-o spui' pe-aia dreapta ,nici eu nu-s prea departe ,da' ie' siecret' sa nu mai spuneti la nimeni =))

Zozo, mai intai trebuie sa-ti spun ca ma bucur mult de evolutia mamei tale si fizica si morala! Felicitari multe, multe cu drag spuse si recuperare cu succes si voie buna!

Multumesc pentru intrebarile referitoare la grupul de canadince. In zona in care suntem eu, Uma, Ariel, Black Cat nu s-au simtit repercursiunile cutremurului. Doar uraganul Sandi ne va aduce putin mai multa ploaie, vant si temperaturi de 1-2 grade reale. Noi suntem putin mai izolate geografic de intemperii de genul asta.

Sa speram ca si amicele/amicii nostri din partea de est a continentului Nord American si frumoasele mele insule Caraibiene vor avea intelepciune si un pic de noroc sa treaca rapid si eficient prin acest Halloween.

Deci pentru noi, multumesc, nu e momentul sa va faceti griji. Mie mi-ati inveselit ziua de Duminica, ca is trezita de la 04:30, kilometrata la munca, mi-a inghetat mana pe umbrela inspre si dinspre dar in sfarsit, ma pot dezbuciuma cu niste vesti bune si poante de o adevarata Duminica. Ba eu chiar grataresc azi, na:)

post-56-13514600238201_thumb.jpg

Da, Rodica e in BC, restul suntem in Ontario-Quebec.

Zoazo ma bucur ca aud vesti bune despre mama ta! Sanatate multa in continuare :thumleft: Si la multi ani mamei lui Nico :rolleyes:

Cat despre vreme, are dreptate Floricica, da cu ploaie in zona noastra =))

Cat despre vreme, are dreptate Floricica, da cu ploaie in zona noastra :thumleft:

Ma gandesc la Moatza noastra, ce s-ar mai bucura de vreme de-asta :rolleyes:. Io n-am cizme de cauciuc si tre sa ma gandesc la incaltari alternative ca am de mers pe la 05:30am pana la autobuz ca Ecaterina Teodoroiu la Marasti, Marasesti si Oituz ....ei, sunt altele si mai rele =))

neata !!

Si pe mine m a sculat un vint puternic dar e cald!

Ieri era lume la plaja au fost 30 de grade ,basca ca a fost defilare a fost ziua NU(OXI)....deci lume la taverne in fine vremuri de criza

Eu am stat la o cafenea retro intr un frumos parc pina cind omu a terminat de facut poze apoi am fost la un bar pe un vapor superb mi a facut foto dar e cam neclara.......apoi am papat intr o taverna

Principal e ca m am simtit bine(tot sper din tot sufletul ca francezi sa mi puna si mie aparat contra m.subite si a aritmiilor....oufff)

Deci azi am gateala(am un iepuroi dar si un pui....) si nimic altceva

Fetelor din departari aveti grija cu vinturile ploile astea

Flori chiar si eu ma uitam la niste cizme de cauciuc care sa aiba si ciorap sau blanita

(http://www.spartoo.com/Aigle-CARELIE-FUR-x155595.php)

Zozo ma bucur pi mama ta dar si pt tine caci stiu ce inseamna grija!

Geanino sunteti de coma....iubesc frenezia cu care va traiti viata si uneori sincer te invidiez(ai un BUB fermecator un sot intelegator cit despre tine....o voioasa harnicutza cu miini de aur!) :rolleyes:

Maya vazind déja zapada cred ca te gindesc la meniuri de Craciun nu?

VA PUP si pe mai tirziu....o saptamina buna sanatoasa si frumoasa sa avem!!

ps tot intreb de foxy.....dar in gol vad....

Geany ce frumusel este Alexandru - sper sa-l strigi pe nume ca are nume tare frumos! Si ce mandru e de "buletin" :thumleft: Daca Annabelle ar fi fost baiat ar fi chemat-o Alexander sau Andrew sau both =))

Verber mie mi-e dor de Creta si tavernele de pe malul marii. Cea mai gustoasa mancare am mancat-o acolo, ca sa nu mai pomenesc de chefurile din tinerete =))

Ce frumoasa este toamna in Canada, Dexter! - cat despre europa de vest ce sa zic decat brrrrrr! Maya

La noi vine vara - 26 de grade azi si 29 maine si poimaine. Vreau vacanta plaja si apa!

Trebuie sa mai astept 7 saptamani insa!

O saptamana frumoasa va doresc!

Si mie imi este dor de Foxyy! Foxyy est Ok? :rolleyes:

Ma gandesc la Moatza noastra, ce s-ar mai bucura de vreme de-asta :rolleyes:. Io n-am cizme de cauciuc si tre sa ma gandesc la incaltari alternative ca am de mers pe la 05:30am pana la autobuz ca Ecaterina Teodoroiu la Marasti, Marasesti si Oituz ....ei, sunt altele si mai rele =))

Floricico, cum te gandesti tu la mine! :thumleft:

N-am avut noroc sa vad si eu ploaia, a udat un pic azi-noapte, acum e nor, aproape uscat si bate vantul. Ploaia-i ceva rar la Buzau, de-aia ma bucur de ea.

Eu am cizme de cauciuc, si uni-verzi, si cu stelute...da' n-am avut noroc sa le port. mda!

Cristina, peste 7 saptamani cre' ca se fac lejer 40C la voi. Acuma-i chiar placut la 26C.

Unde-o fi Mirela-Angel, sunt un pic ingrijorata, ea mai intra cate-un pic.

Si de Fox mi-e dor, chiar nu vrea sa mai stie de noi?

In rest, hello, hello! si-o saptamana buna!

Neata la han! Si mie mi-e dor de Angel si de Fox, sper ca-s bine, doar ocupate.

La noi e frig si ploua, ce-as vrea si eu 30 de grade, sau macar 26, ca la Cristina.

In spiritul vremii de afara, va aduc si ceva de rontait

post-639-13514911235798_thumb.jpg

Si niste flori aduse de al meu sot sambata de la piata

post-639-13514911371745_thumb.jpg

Zoazo, ma bucur ca mami ta e asa bine, conteaza mult si sa fii optimist si increzator ca sa te faci mai repede bine.

Geany,imi place buletinul lui Bub, l-ai si desentat frumos, cu "cioara" cu tot.

Sa aveti o saptamana faina!

Buna dimi'!

Ha ha! Multumesc tuturor in numele lui bub' :floare: sper ca v-a amuzat buletinul si cioara'' lui,cel putin atat cat ne-a amuzat si pe noi :lol:

La noi a plouat azinoapte,e frig si intunecat dar macar nu mai ploua ,momentan :(

E o intunericeala in casa de numa,zici ca e seara tarziu ,nici nu stiu de ce sa ma apuc (curatenie,apoi cumparaturi,etc),sunt singura cu copii azi asa ca ma gandesc sa le fac o ciorbita dreasa cu smantana,ca o sa le prinda bine o zeama calda cand or veni de la scoala,pe seara le fac ce vor dori ei (de obicei vor cartofi prajiti,pizza,sau paste,sendvisuri calde sau hot-dogi' deshtia' =)) )

Iau si eu un fursec de la 2'...Hai Geany',nu mai lungi pelteaua ,misca-ti o data posteriorul'' si hai la treaba =))

O zi minunata tuturor!