Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

My pizza

Featured Replies

multumesc Laura o sa incerc :occasion14:

Alexandru, deci tu nu urmezi procedura obisnuita de pizza:

blat, sos de rosii, mozzarella si apoi topingurile preferate? ci pui cascaval, rosii, topinguri si in final mozzarela la sfarsit ;)

si deci bagi si prosciuto crudo la cuptor, io credeam ca se pune numai la sf sa nu se usuce ;)

Multumesc! o sa incerc si eu varianta asta cu tipsurile voastre de la acest topic!

Eh, daca as avea un cuptor adevarat de pizza, n-ar mai trebui sa recurg la figura cu cascavalul dedesubt.

În cuptoarele alea blatul nu are timp sa se înmoaie cu sosul.

Cuptorul meu în schimb depaseste cu greu 250°C, departe sub temperatura unui cuptor de pizza, si asta fara sa mai vorbim de putere.

De aia, nici prosciuto nu risca mare lucru, poate doar asa, sa prinda un gust de prajit pe la margini ;)

oh de cate ori nu mi s-a inmuiat blatul ;) ! bun truc ai gasit! Si de ce pui mozzarella numai in ult minute? asa faci orice prepari cu mozzarella pe desupra?

• Author

multumesc Laura o sa incerc :occasion14:

Alexandru, deci tu nu urmezi procedura obisnuita de pizza:

blat, sos de rosii, mozzarella si apoi topingurile preferate? ci pui cascaval, rosii, topinguri si in final mozzarela la sfarsit ;)

si deci bagi si prosciuto crudo la cuptor, io credeam ca se pune numai la sf sa nu se usuce ;)

Multumesc! o sa incerc si eu varianta asta cu tipsurile voastre de la acest topic!

Eh, daca as avea un cuptor adevarat de pizza, n-ar mai trebui sa recurg la figura cu cascavalul dedesubt.

În cuptoarele alea blatul nu are timp sa se înmoaie cu sosul.

Cuptorul meu în schimb depaseste cu greu 250°C, departe sub temperatura unui cuptor de pizza, si asta fara sa mai vorbim de putere.

De aia, nici prosciuto nu risca mare lucru, poate doar asa, sa prinda un gust de prajit pe la margini ;)

oh de cate ori nu mi s-a inmuiat blatul ;) ! bun truc ai gasit! Si de ce pui mozzarella numai in ult minute? asa faci orice prepari cu mozzarella pe desupra?

Pun mozzarela la sfîrsit, doar cît sa se topeasca, din acelasi motiv : ca sa nu curga si sa înmoaie blatul ;)

• 2 weeks later...
Ma tenteaza...cred ca am sa plec dupa cumparaturi pentru ea...nu sh daca am retinut-o exact...dar sper sa-mi iasa...merci:)
  • 5 years later...

Bineinteles ca ieri am facut si eu pizza. Minunata!! :violent6: Alexandru, saru' mana pentru masa! :thumleft: Jupanu' (cam flamand, e-adevarat) a ras aproape juma' de tava. E drept ca abia se facuse, era calda, el abia venit de la serviciu..... :headbang:

post-46-14690929891985_thumb.jpg

post-46-14690930140964_thumb.jpg

Am presarat cascaval la greu (sincer, cred ca vreo 200 g), am pus rosii bucatalite, niscai sunca si 4 ciuperci feliate. La final am pus si cateva felii de mozzarella care s-au topit complet..... da' n-a fost cu suparare. Dimpotriva - branza era uniform distribuita! :tongue3: Capere n-am cumparat (am uitat), iar masline n-am mai pus, mi-a fost lene sa le desarez. :scratch:

Oricum, rezultatul final a fost de milioane!! :floare:

Se va repeta cat de curand isprava. Cu alte ingrediente, probabil, in functie de cerere.

Multumesc de apreciere, Bristena ! :violent6:

Foxyy, sa va fie de bine pizza ! :headbang:

Incearca totusi sa faci sosul dupa reteta lui Alex, cu capere si masline. Face toti banii ! :thumleft:

post-505-14691075044517_thumb.jpg

post-505-14691075197999_thumb.jpg