January 20, 201115 yr comment_73191 Am sa pun aici meniurile de la mesele noastre festive,majoritatea fiind in familie- suntem o familie destul de mare. Ziua lui Raul la 2 ani-oct 2009 APERIRIVE-chiftelute -Snitele din piept de pui -Pasta de branza-branza topita, cascaval, branza de burduf -Chec aperitiv -Rulada din clatite cu sunca si cas -Salata de vinete -mezeluri, casRulada din clatiteBradut cu ridichi, chiftele, bilute din branzaSalata de vinetePlatou cu mezeluri Felul IIPulpe de pui la cuptor si cartofi natur (fara poze) Tort cumparat- inca nu descoperisem topicul cu torturi Report
January 21, 201115 yr Author comment_73207 Ziua lui Raul la 3 ani- oct 2010 APERITIVE -chec aperitiv -rulada cu pateu Aurica - Paradis -salata de vinete -oua umplute soricei si ciupercute -chiftelute -bilute din pasta de branza -snitele din piept de pui -platou cu rosii, castraveti, ardei, ridichi -bebelasi in paturica -baghetute crocantzoase -platouri cu mezeluri Felul II- sarmale ( fara poze) Tortul-Winnie the pooh si prietenii O poza cu sarbatoritul Report
January 21, 201115 yr Author comment_73209 Meniul de ziua mea- 2010 Aperitive -Rulada cu spanac- Maya -Rulada cu pateu Aurica -Paradis -Rulada din carne tocata -Platou cu mezeluri si cas -Chiftelute -Snitele din piept de pui -Salata de vinete -Salata de conopida -Salata de ciuperci Ruladele Salata de vinete Salata de conopida Salata de ciuperci cu maioneza Am facut pozele inainte de venirea musafirilor, oricum masa nu am aranjat-o in mod special fiind tip bufet. Felul II - friptura si cartofi la cuptor Tortul Report
January 21, 201115 yr Author comment_73217 Meniul la ziua lui Raluca -8 ani -ian 2011 Raluca este fetita mea si s-a nascut in data de 31 Decembrie seara la ora 9.30.Din acest considerent totdeauna ii sarbatorim ziua de nastere in prima saptamana din ianuarie.Anul acesta am avut destul de multi invitati asa ca din lipsa de spatiu i-am impartit in doua si am sarbatorit sambata cu copiii mai mici, iar duminica cu adultii si verisorii mai mari. Aperitive -Rulada cu pateu Aurica-ne place foarte mult -Rulada din clatite cu salata verde, sunca, branza topita -mini pizza-smiley face -Quiche Loraine -Pui shanghai-l-am facut prima data si este foarte bun -Salata de vinete -Salata de ciuperci -Fasole verde cu maioneza si usturoi -Acadele din cas- nu prea mi-au reusit , cred ca nu a fost bun casul -Gargarite din rosii umplute cu pasta de branza -Oua umplute puisori -pinguini -chiftele -Platou cu mezeluri si cas Gargaritele Puisorii Mini pizza Pui Shanghai Quiche Pinguini Felul II- friptura de pui si cartofi rantaliti Tortul-cand i-am aratat Ralucai cateva modele de tort, ceva cu printese, mi-a spus "Bine mama astea sunt de copii!"!!! asa ca si-a ales modelul acesta cu fluturasi- de domnisoare.Vai de mine!!! Si sarbatorita! Report
January 21, 201115 yr comment_73363 Felicitari pentru frumoasele mese doldora, dar in special pentru cei doi copii frumosi.Bravo Report
January 21, 201115 yr comment_73365 Dia,pregatiri ca de nunta!!!Foarte harnica ai fost,si foarte frumos ai pregatit!Felicitari! La multi ani,copiilor si tie! Report
January 22, 201115 yr comment_73379 Dia, ai toata admiratia mea.Sincera.Eu la nici o festivitate nu am reusit sa pregatesc si sa ma organizez asa de bine.Sa-ti traiasca copii.raluca are dreptate: e o domnisoara in toata regula. Imi plac enorm minipizzele.Copiez ideea. Report
January 22, 201115 yr Author comment_73411 Multumesc mult pentru aprecieri si pentru urari!Incerc totdeauna sa ma organizez din timp, pe etape dar binenteles ca nu reusesc sa termin totul cum as vrea ,dar mancarurile au fost foarte apreciate.Chiar daca pare foarte multa mancare, au fost si multe persoane-sambata au fost 15 copii si 14 adulti, iar duminica au fost 16 adulti si copii mari, deci nu a ramas multa mancare. Report
January 22, 201115 yr Author comment_73413 Dia, ai toata admiratia mea.Sincera.Eu la nici o festivitate nu am reusit sa pregatesc si sa ma organizez asa de bine.Sa-ti traiasca copii.raluca are dreptate: e o domnisoara in toata regula. Imi plac enorm minipizzele.Copiez ideea. Ma bucur ca iti plac! Copii au mancat mai mult pizza.Eu pizza o fac dupa o reteta care nu necesita timp de dospire:650 g faina, 500 ml lapte, 15 g drojdie uscata,15g sare, 4 linguri ulei(la framantat),usturoi granulat, oregano, busuioc. Report
February 28, 201214 yr Author comment_132755 [font=Arial Black][size="6"]Ziua lui Raluca ian-2012 9 ani[/size][/font] Anul acesta Raluca a vrut sa isi serbeze ziua de nastere cu cateva dintre colegele si prietenele ei. Stiind ca fetele in general nu prea mananca, nu am facut foarte multa mancare. Am pregatit cateva aperitive: platou cu mezeluri, chiftelute,snitele de pui, mini pizza, sandwisuri in forma de fluturas si floare,salata de vinete si salata de oua cu cascaval . DulciuriBriose-(blat de negresa a lui Poca) cu frosting de marshmalow ,cake pops, homemade marshmalows,chocolate fudge(Anna Foster) cu interior de dulce de leche,trufe,frigarui din fructe(sa fie macar ceva sanatos) Si tortul-la care m-a cam ispitit tiara ca s-a ruptPentru colegii de la scoala a dus tot briose.Cupcake toppers-urile le-am gasit pe diferite situri cu printables si le-am editat cu numele ei. Report
February 28, 201214 yr comment_132762 Dia I'm speachless! nu stiu la ce sa ma uit mai intai! esti o reala sursa de inspiratie pentru mesele festive! totul foarte frumos prezentat, ornat si foarte diversificat! bravo-bravo de 3 ori! FELICITARI cum ai facut ornamentele alea cu floricele una mai mica decat alta? Ce sos e ala de sub oua? ce torturi si ce prajituri prea frumoase! esti foarte, foarte talentata! dar copilasii tai sunt starurile intregului topic! sa-ti traiasca si sa le serbezi mereu asa de frumos! Report
February 28, 201214 yr comment_132789 Cand e urmatoarea zi de nastere ?Ca vreau si eu o invitatie .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Report
February 28, 201214 yr comment_132821 Cand e urmatoarea zi de nastere ?Ca vreau si eu o invitatie .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif+1! Pot veni si eu???? Pliiizzzzzzz! Superbe pregatiri si prezentare!!!La multi ani copilei! Report
February 29, 201214 yr Author comment_132903 Cand e urmatoarea zi de nastere ?Ca vreau si eu o invitatie .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif+1! Pot veni si eu???? Pliiizzzzzzz! Superbe pregatiri si prezentare!!!La multi ani copilei! Multumesc pentru aprecieri! Trebuie sa va grabiti, caci vineri e ziua sotului meu. Report
February 29, 201214 yr Author comment_132905 Vreau si eu sa fiu invitata!Foarte frumos!! Pupici! Multumesc! Si pe tine te invit! Report
February 29, 201214 yr Author comment_132908 Dia I'm speachless! nu stiu la ce sa ma uit mai intai! esti o reala sursa de inspiratie pentru mesele festive! totul foarte frumos prezentat, ornat si foarte diversificat! bravo-bravo de 3 ori! FELICITARI cum ai facut ornamentele alea cu floricele una mai mica decat alta? Ce sos e ala de sub oua? ce torturi si ce prajituri prea frumoase! esti foarte, foarte talentata! dar copilasii tai sunt starurile intregului topic! sa-ti traiasca si sa le serbezi mereu asa de frumos! Multumesc!Floricelele sunt din cascaval decupate cu setul de la Wilton pt. torturi Sosul de sub oua(soricei) e defapt o salata din oua fierte razalite, cascaval si maioneza cu smantana in straturi.Inspiratia am luat-o si eu de pe alte bloguri, site-uri, ca mai mult imi ia documentarea si aranjamentele decat preparatele in sine. Report
February 29, 201214 yr comment_132909 Foarte frumos, dulciurile mai ales m-au incantat tare.La multi ani Ralucai! Report
February 29, 201214 yr Author comment_132911 Foarte frumos, dulciurile mai ales m-au incantat tare.La multi ani Ralucai! Multumesc de urare! Report
February 29, 201214 yr comment_133076 Floricelele sunt din cascaval decupate cu setul de la Wilton pt. torturi Dia multumesc pt raspunsuri ! de unde se cumpara setul Wilton pentru torturi? Report
February 29, 201214 yr Author comment_133146 Floricelele sunt din cascaval decupate cu setul de la Wilton pt. torturi Dia multumesc pt raspunsuri ! de unde se cumpara setul Wilton pentru torturi? setul este acesta Linkul meu si se poate cumpara de aici Report
February 29, 201214 yr comment_133187 La multi ani!Pot veni si eu vineri? Ma inscriu si eu pe lista... Report
March 1, 201214 yr Author comment_133262 La multi ani!Pot veni si eu vineri? Ma inscriu si eu pe lista... Sigur ca da! Noi de obicei sarbatorim zilele de nastere cu multi invitati. Report