February 28, 201115 yr comment_79422 E un mod simplu si gustos de a pregati crevetii. Eu as alege crevetii cei mai mari.Masura XXXL. Crevetii se curata dupa indicatiile Adrianei de aici.Am lasat codita unde era posibil. Am pus crevetii spalati si bine uscati, intr-un castron cu ulei de masline si usturoi tocat.Ulei de masline atat cat sa-i invaluie usor, nu trebuie sa plutesca.I-am lasat la frigider 1 ora. Am amestecat un pahar de pesmet cu jumatate de pahar parmezan ras si patrunjel tocat.Am tavalit crevetii prin amestecul de pesmet si parmezan si i-am asezat pe o tava. Am copt crevetii 10-15 minute la 190 de grade.Daca va plac mai crocanti, ii mai lasati cateva minute. Report
February 28, 201115 yr comment_79428 wow, ce idee super...musai sa-i fac ...creveti+usturoi+parmezan=love Report
February 28, 201115 yr comment_79433 Eataly splendid! de la un capat la altul! Combinatia love si pt la mine ! Mor de pofta ... Perfectiune ... De ce ai ales creveti in crusta si nu decorticati? Report
February 28, 201115 yr comment_79448 wow, ce idee super...musai sa-i fac ...creveti+usturoi+parmezan=love Eataly splendid! Combinatia love si pt la mine ! Mor de pofta De ce ai ales creveti in crusta si nu decorticati? Si eu,si eu Report
February 28, 201115 yr comment_79449 Mai am 6 creveti in congelator.Ma duc sa-i fac,ca sa nu mai balesc pe aici.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hungry.gif Report
February 28, 201115 yr comment_79451 Eu chiar azi am cumparat congelati de la Famila sa vad cum sunt ca 2 retete de incercat. Acum 3 Report
March 1, 201115 yr Author comment_79589 wow, ce idee super...musai sa-i fac ...creveti+usturoi+parmezan=love Si pentru mine big love, very big. De ce ai ales creveti in crusta si nu decorticati? In ce sens? Crevetii mei erau fresh, i-am curatat de cap si firul intestinal si i-am decorticat, le-am last doar aripioarele alea la codita, sa fie mai chic. Si eu,si eu Va astept cu impresii. Mai am 6 creveti in congelator.Ma duc sa-i fac,ca sa nu mai balesc pe aici.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hungry.gif Asa maica, ca-i pacat. Eu chiar azi am cumparat congelati de la Famila sa vad cum sunt ca 2 retete de incercat. Acum 3 Eu ii aveam pe astia in cuptor, cand am vazut reteta LaChefei cu nuci caramelizate.Iti dai seama, ce urmeaza la mine pe lista... Imi plac crevetii tai Eataly! Sigur ii voi incerca. Acum nu mai sunt ai mei, sunt ai nostrii. Report
March 1, 201115 yr comment_79682 Super-super creveti Lilly, si stii ca si eu ii ador, sub orice forma, dulci, sarati, acrii, XXL. O sa-i fac si pe astia. Report
March 1, 201115 yr comment_79685 De ce ai ales creveti in crusta si nu decorticati?In ce sens?Crevetii mei erau fresh, i-am curatat de cap si firul intestinal si i-am decorticat, le-am last doar aripioarele alea la codita, sa fie mai chic.Scuze, intrebarea era daca se pot face si cu creveti decorticati ? Report
March 2, 201115 yr Author comment_79774 Scuze, intrebarea era daca se pot face si cu creveti decorticati ? Daniella, eu n-am inteles!Decorticati, curatati dupa cum a expilcat Adriana, nu-i tot aia?! Si in poza cu crevetii in marinata, se vad ca-s curatati, decorticati, nu? Asta ma intrebi? Report
March 2, 201115 yr Author comment_79775 Super-super creveti Lilly, si stii ca si eu ii ador, sub orice forma, dulci, sarati, acrii, XXL. O sa-i fac si pe astia. Eu ii aveam pe astia in cuptor, cand tu ne prezentai pe cei cu nuci caramelizate.Pun pariu ca-ti plac si cu frisca?! Eu o sa-i fac pe ai tai, cu siguranta. Report
March 5, 201115 yr comment_80131 Si in poza cu crevetii in marinata, se vad ca-s curatati, decorticati, nu? Asta ma intrebi? daca eu cumpar de aia congelati, gata decorticati sunt buni la reteta? asta intreb, scuze de exprimarea confuzanta Adriana, cu de aia ai facut tu reteta? Report
March 5, 201115 yr Author comment_80151 Sublimi Vai ca ti-as fura castronul, desi sunt plina. daca eu cumpar de aia congelati, gata decorticati sunt buni la reteta? asta intreb, scuze de exprimarea confuzanta Daniella, sigur ca da! De doua zile ma chinuiam sa inteleg ce vrei sa ma intrebi! Report
March 5, 201115 yr comment_80158 daca eu cumpar de aia congelati, gata decorticati sunt buni la reteta? asta intreb, scuze de exprimarea confuzanta Adriana, cu de aia ai facut tu reteta?Da, dar nu cu aia care sunt mici mici pentru ca nu mai ramine nimic. Report
March 6, 201115 yr comment_80169 mmm...sint convinsa ca sint deliciosi...seamana cu crevetii tempura. Report
March 9, 201115 yr comment_80772 Mai, am si eu niste creveti la congelator, da-s mici, chiar se "topesc" de tot? Ca tare ma bate gandul sa-i fac dupa reteta asta... Report
March 9, 201115 yr comment_80785 Devin si mai mici nu mai intelegi nimic din ei, pentru mine si cei pe care i-am folosit eu erau prea mici Report
March 11, 201115 yr comment_81145 Arata super,dau fuga si eu la magazin azi sa cumpar niste creveti si sigur or sa fie pe lista de bucate azi Report
March 11, 201115 yr comment_81155 Claudia, de cand nu te-am vazut....superba poza. scuzati de OT Report
March 11, 201115 yr Author comment_81159 Claudia, de cand nu te-am vazut....superba poza. scuzati de OT Nici o problema Stella, pentru ca mi-ai luat vorbele din gura. Report
March 11, 201115 yr comment_81319 Again 1kg di mazzancole tropicali precotte, 10.50 euroasta e ceea ce a rezultat Report
March 14, 201115 yr comment_81627 phiii! ce d'a bunatati ai gatit Adriana! mor de pofta! arata splendid, asa grasunei! Report