Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mai, curcane ai :) margele

Featured Replies

Pentru ca avem topic unde sa ne laudam cu ultimele achizitii in materie de pantofi, si un user ruga pe altul sa posteze poza unei bijuterii, m-am gandit sa deschid un topic unde sa aratam bijuterii de toate felurile.

Incep eu cu verigheta mea draga:

81_8fc283062fd0caa7366fcf6b00520549_thumb.jpg

81_ca434817fb232e204a37ff05c66902cd_thumb.jpg

Si o pereche de cercei pe care i-am primit de mosu.

81_d44127b2aa974afc87401436932454d2_thumb.jpg

Cumva verighetele sunt de la Wellendorff? Imi plac!

Eu tot dau tarcoale la setul asta de onix, insa nu ma pot hotara daca negru sau corai, ca e si varianta asta. Insa in ultimul timp doar negru port, nush ce am, o perioada de vaduva neagra probabil...

63_a599bb7ee5aecbb108c25dbafba9328b_thumb.jpg

63_1294b85206c727aa749e904e4a8c78d2_thumb.jpg

Am o mare pasiune pentru gablonturi, mai exact cercei si bratari. Am o colectie maricica de cercei, stransi in cativa ani de zile de pe unde am umblat.
Am o mare pasiune pentru gablonturi, mai exact cercei si bratari. Am o colectie maricica de cercei, stransi in cativa ani de zile de pe unde am umblat.

pai, nu ni-i arati si noua? :D

Deci nu stiu sa pun poze :lol:

Asta e raspunsul Adrianei cind am spus la fel ca tine, eu am reusit dupa asta.

"Pai sub patratica in care scrii, mai jos jos apare asta

Dacă doriţi să ataşaţi unul sau mai multe fişiere, introduceţi detaliile mai jos.

Nume fişier - si acolo incarci din computerul tau poza.

Sau daca le ai pe alt site gen photobucket copiezi doar linkul si apoi apesi deasupra pe patratica pe care scrie Img."

• Author

Nu, sunt de la o firma din Dubai, Prima Gold, singura care lucreaza in aur de 24K.

Incerc sa atasez 2 poze nu prea reusite facute aseara.

221_a2a598e02db3c801163a9ba896d810c2_thumb.jpg

221_e964ae9caf1ac1b358a68d3c645d6ff5_thumb.jpg

P.S. Nu se pot atasa poze cu extensia bmp, ci doar jpg.

Deci nu stiu sa pun poze :-*

Asta e raspunsul Adrianei cind am spus la fel ca tine, eu am reusit dupa asta.

"Pai sub patratica in care scrii, mai jos jos apare asta

Dacă doriţi să ataşaţi unul sau mai multe fişiere, introduceţi detaliile mai jos.

Nume fişier - si acolo incarci din computerul tau poza.

Sau daca le ai pe alt site gen photobucket copiezi doar linkul si apoi apesi deasupra pe patratica pe care scrie Img."

hai Gorgo cu poze, ca stiu io ca tu ai biju-uri mumoase! :D

hai Gorgo cu poze, ca stiu io ca tu ai biju-uri mumoase! :pupic:

Cind o sa-mi soseasca noul aparat foto o sa fac poze si la bijuuri, numai ca eu am gusturi mai clasice si banale, imi place aurul si-mi plac pietrele pretioase si semi desi in ultimul voiaj, in Spania, am prins un tirg multicultural, era ceva patronat de ministerul culturii de acolo, si am cumparat niste bratari si cercei lucrate in Muntii Anzi, altele marocane, nu stiu cind si daca o sa le port dar mi-au placut tare mult!

Puskin, verighetele sunt superbe!

Nu-s ale mele verighetele =))

Ups, asa patesc daca citesc in diagonala pina sa-mi beau cafeaua! :pupic:

Scuze!

De la tine imi place ultima pereche de cercei, imi place foarte mult o bijuterie doar daca "ma vad" purtind-o, pot sa apreciez un lucru frumos dar daca nu e pe gustul meu ma lasa rece, gusturile oamenilor difera, cind o sa vedeti citai talangile port uneori o sa credeti ca sunt gipsy. =))

• Author

Nu-s ale mele verighetele =))

Ups, asa patesc daca citesc in diagonala pina sa-mi beau cafeaua! :pupic:

Scuze!

De la tine imi place ultima pereche de cercei, imi place foarte mult o bijuterie doar daca "ma vad" purtind-o, pot sa apreciez un lucru frumos dar daca nu e pe gustul meu ma lasa rece, gusturile oamenilor difera, cind o sa vedeti citai talangile port uneori o sa credeti ca sunt gipsy. =))

Verighetele sunt ale mele ;) Ma bucur ca iti plac.

Si mie imi plac cerceii fistichii, dar din pacate nu pot purta decat aur. Orice alt metal (inclusinv argintul, daca il port mai mult de 2 zile) imi infecteaza urechile de numa numa. Asa ca, ma uit, admir, oftez si zic pas.

A, am uitat: nu sunt adepra bratarilor. Pe mana stanga port ceasul, daca mai adaug si vreo bratara, ceva, mi se pare prea mult. Iar daca am ceva pe mana dreapta nu pot scrie si nu pot tasta la calc.

Faine bijuuri aveti. Sa le purtati cu placere! Eu am mult argint. Nu ca nu mi-ar place aurul, dar argintul mi se pare mai simplu de purtat. Si da mai bine pe pielea mea...cred :pupic:

Ruxa, ultimii cecrei imi plac in mod deosebit! Sa le purtati sanatoase fetelor!

Eu tot suspin dupa astea ceva de multa vreme, insa deocamdata stam cumintei Bubico.

Sunt niste creatii iesite din comun.

http://de.frey-wille.com/#Home

EDIT: suspin dupa colectia Hundertwasser...

Eu tot suspin dupa astea ceva de multa vreme, insa deocamdata stam cumintei Bubico.

Lapo, cum ma bagi tu in boala! :tongue3:

de curiozitate, care-s preturile, ca io pe site nu le-am gasit....

Sunt scumpe-al dracu, o bratara din aia lata (din alea vreau eu si inele atata de la ei) ajunge cam la 600. Numai ca eu nu mai colectionez decat bijuuri de-astea ca poate ma fericeste si pe mine Doamni Doamni cu o fetita si ei sa i le las pe toate, sau si baietel, i le dau nurorii :violent1: Si apoi eu sunt genul de om care daca face o investitie, o face pe viata.

Am colectionat vorba Ruxei -gablonturi- intre 12 si 27 ani asa insa intre timp am mai crescut si altfel de bijuterii mi se potrivesc acum. Ca si cu parfumurile. :pupic:

De la tine imi place ultima pereche de cercei, imi place foarte mult o bijuterie doar daca "ma vad" purtind-o, pot sa apreciez un lucru frumos dar daca nu e pe gustul meu ma lasa rece, gusturile oamenilor difera, cind o sa vedeti citai talangile port uneori o sa credeti ca sunt gipsy. :cheers:

Fix la cerceii aia am si talanga :cheers: .

Laponescu, si mie imi plac bijoux-urile alea dar am vazut cat sunt de scumpe si astept sa iesim din criza :laughing7: . Pana atunci port ce am, ca tare-s multe.

De la tine imi place ultima pereche de cercei, imi place foarte mult o bijuterie doar daca "ma vad" purtind-o, pot sa apreciez un lucru frumos dar daca nu e pe gustul meu ma lasa rece, gusturile oamenilor difera, cind o sa vedeti citai talangile port uneori o sa credeti ca sunt gipsy. :cheers:

Fix la cerceii aia am si talanga =)) ..

In cazul asta chiar ca m-ai imbolnavit, fa, te rog, o poza la talangi ca sa-mi faci o bucurie! :cheers:

Eu tot dau tarcoale la setul asta de onix, insa nu ma pot hotara daca negru sau corai, ca e si varianta asta. Insa in ultimul timp doar negru port, nush ce am, o perioada de vaduva neagra probabil...

[attachment=1]TR1837-024-11.jpg[/attachment]

[attachment=0]H1691-024-11.jpg[/attachment]

Eu zic ca daca in ultimul timp te imbraci mai mult in negru sa porti bijuteriile colorate, asa ca o pata de culoare pe fondul negru :blackeye: Cel putin eu asa as proceda...

Ufffffff.... ce-mi faci tu mie acum... m-a mancat undeva si m-am uitat pe site... si am pus ochii direct pe un inel (Etoile Diva Ring - Claude Monet -Iris)... ma tem sa ma uit mai departe ca sigur mai descopar ceva...

E clar noi nu avem voie sa ne intalnim vreodata :blackeye: parfumuri, bijuterii, pantofi... eu am si pasiunea gentilor, nu stiu daca si tu... Dumnezeu cu mila! :roll: