March 22, 201115 yr comment_82854 Scuzati de off.Nici o scuza, ma bucur ca descoperim ca si lumea Internetului e mica Report
March 22, 201115 yr comment_82872 ...Apoi am inceput sa imi cumpar cite un sirag de margele, aici se poarta foarte mult ceea ce nu e metal pretios, asa zisa "bigiotteria", apoi a inceput colega mea sa le faca pentru a dona banii obtinuti copiilor din Kenya, apoi am descoperit-o pe Elisabeta de la Istambul care le produce si ea si sunt foarte faine asa ca, a trebuit sa dublez panoplia pe care le tin ... Ce idee fantastica panoplia asta a ta. Am sa-ti urmez exemplul. Si la mine se aduna bijuurile de zi (nu-mi place sa le zic nepretioase) ori cu pietre semipretioase, cumparate ori primite cadou si efectiv nu mai stiu cum sa le aranjez. Dupa metoda ta stau atarnate la vedere si se poate alege dintr-o privire, nu mai trebuie sa rascolesc prin cutii si pungutze. De aur doar verigheta de pe deget pe care n-o scot niciodata. In rest doar gablonturi si uneori argint. Sunt slabiciunea mea si sunt fericita ca-s la moda. Cat mai mari si mai colorate. Nu ies din casa fara colier si cercei asortati. Am facut si eu pasiune pentru creatiile lui Elisabeta, cand voi sta mai bine cu finantele am sa-mi comand cate ceva asortat la fiecare gama de culori pe care obisnuiesc sa le port. Bijuurile mele din aur cred ca deja au prins mucegai in cutiutele lor. Report
March 22, 201115 yr comment_82876 Ce idee fantastica panoplia asta a ta. Am sa-ti urmez exemplul. Si la mine se aduna bijuurile de zi (nu-mi place sa le zic nepretioase) ori cu pietre semipretioase, cumparate ori primite cadou si efectiv nu mai stiu cum sa le aranjez. Dupa metoda ta stau atarnate la vedere si se poate alege dintr-o privire, nu mai trebuie sa rascolesc prin cutii si pungutze. E si home made of course Nu stiu cit se vede din poza, dar ultima data cind le-am sters de praf le-am si agatat cit de cit pe culori ca sa fie mai usor de privit, decis si luat Report
March 22, 201115 yr comment_82880 E si home made of course Nu stiu cit se vede din poza, dar ultima data cind le-am sters de praf le-am si agatat cit de cit pe culori ca sa fie mai usor de privit, decis si luat Da,da se vede foarte bine, chiar azi e ziua mea libera, merg in oras ca am ceva de rezolvat si am sa cumpar niste agatatori din astea si toate bijuurile de zi le voi atarna acolo. Celelalte de aur si argint le voi muta in cutia mare, care astfel ramane libera. Grazie pentru idee! Report
March 22, 201115 yr comment_82918 Adriana, tre' sa sperii si io plozii cu ceva, pai nu? De fapt, mai mult parintii Paparotti, nici eu nu sunt gotica insa ador amuletele si totemurile. Mereu am iubit povestile, legendele, pe Poe si, inclusiv, bijuterii care redau tematici fantastice Foarte mult imi place ce ai facut tu acolo, felicitari! Iar daca fetele din Nemtia ar dori, pai de ce nu? Mi-are placea foarte mult sa vad/revad bijterii din Evul Mediu romanesc. Am avut candva o bratara de bronz masiv care ar fi datat cica de pe vremea lui Stefan. Din pacate am ratacit-o, insa fara ea nu ieseam. Report
March 22, 201115 yr comment_82922 Iar ma-ntorn din drum, nu-i a buna. Ce vreti azi am o faza: bag painea in frigider si carnea in dulap...naja. Vroiam sa intreb: nu ati vrea totusi sa ramana topicul la subforumul de moda si frumusete? Mie nu mi se pare ca iese din profil. Gata, ma duc ca am o mancarica de inimi si pipote pe foc. Pa si spor la treaba la toti! Report
March 22, 201115 yr comment_82931 Scuzati de off.Nici o scuza, ma bucur ca descoperim ca si lumea Internetului e mica asa e, e bun si internetul asta la ceva;) Report
March 22, 201115 yr comment_82934 Parca mi-ar place sa stiu a sculpta...acum ca vad imaginile shafului!Ador sculptura! Emana atîta "personalitate" prin timpul care lasa urme... Report
March 22, 201115 yr comment_82966 Grazie pentru idee! Prego Vroiam sa intreb: nu ati vrea totusi sa ramana topicul la subforumul de moda si frumusete? Mie nu mi se pare ca iese din profil. Gata, ma duc ca am o mancarica de inimi si pipote pe foc. Pa si spor la treaba la toti!S-a facut voia ta Report
March 23, 201115 yr comment_83028 YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS,pot vedea pozele.Aveti bijoux-uri superbe.Eu nu am asa multe,acum mi-am comandat o tura de "perle",bile ca sa produc iar si pentru mine si pentru printesa mea.Imi plac alea ce mi le fac singura Am si cumparate si primite cateva.De purtat port tot timpul verigheta si doua ineluse micute si simple primite de la mami+tati si de la surori acum cativa ani de ziua mea,si mai purtam un inelus cu o pietricica,primit de la sotul,dar mi se tot agata in te miri ce din cauza pietrei si l-am dat jos. Cercei ce ii port zilnic,pana la gradi sau la scoala sunt o pereche mititica cu pietricica,iar in rest,in functie de ocazie sau de imbracaminte,port din cei facuti sau cumparati. Mai incolo ma pun sa fac poza la ce mai am,pana atunci va pun niste poze vechi cu ce am facut eu: Revin,nu va bucurati ca ati scapat Report
March 23, 201115 yr comment_83090 Si uite-asa se mai adauga cate o bucatica la visul meu: o piesa extraordinara. Nu, nu le am, dar mi le doresc. Report
March 29, 201115 yr comment_83929 Si uite-asa se mai adauga cate o bucatica la visul meu: o piesa extraordinara. Nu, nu le am, dar mi le doresc.Auch! Cam radical nu? Ce poate sa reprezinte treaba asta? nu prea inteleg mesajul:)) dar ma rog, e de inteles, tu stii...adica vroiam sa spun ca tu stii sigur de ce mi s-o fi alterat simturile:)) Report
March 30, 201115 yr comment_83950 Absolut stiu sigur !! Cu siguranta ca si mie mi se va estompa gustul pentru "rebels" - ca asa se numeste colectia - Rebeli si pirati (desi ma cam indoiesc ... cred ca orice as face si oricat de speciala ...aaah, situatia in care voi fi, tot cu mintea pe campii o sa fiu. Cam asa am io un feeling. Sa zberam ca tatal lor va fi mai cu capul intre urechi ). Cel mai probabil o sa imi sara tot rebelismul din cap. In orice caz, ma consolez cu ideea ca voi putea manca ciocolata oricand vrea si oricat vreau! Am zis! Hai ca ma duc sa caut ceva corespunzator cu starea ta actuala =)) . Ia, ce zici de bratarica asta? Desi sunt intr-o faaz black, culoare asta nu mi-o voi scoate in veci din inima: Singuru' dezavantaj e cacuastä multe cifre Report
April 10, 201115 yr comment_85224 Absolut stiu sigur !! :hug: Cu siguranta ca si mie mi se va estompa gustul pentru "rebels" - ca asa se numeste colectia - Rebeli si pirati (desi ma cam indoiesc ... cred ca orice as face si oricat de speciala ...aaah, situatia in care voi fi, tot cu mintea pe campii o sa fiu. Cam asa am io un feeling. Sa zberam ca tatal lor va fi mai cu capul intre urechi ). Cel mai probabil o sa imi sara tot rebelismul din cap. In orice caz, ma consolez cu ideea ca voi putea manca ciocolata oricand vrea si oricat vreau! Am zis! Hai ca ma duc sa caut ceva corespunzator cu starea ta actuala :P . Ia, ce zici de bratarica asta? Desi sunt intr-o faaz black, culoare asta nu mi-o voi scoate in veci din inima: Singuru' dezavantaj e cacuastä multe cifre OOOO...e absolut superba, ce e asta? am 3 variante ca doar o vad in poza dar nu pot sa o ating sa imi dau seama: e fie whisky quartz, sau mandarine garnet sau stai ca mai am una...tourmaline? Report
April 10, 201115 yr comment_85225 aha, deci Liz face bb? Liz Multumesc Moatzo! ce e mai prost e ca am devenit lenesa si americanca in adevartul sens al cuvintului si ma imbrac ca un fotbalist in perioada asta. Report
April 11, 201115 yr comment_85240 aha, deci Liz face bb? Liz Multumesc Moatzo! ce e mai prost e ca am devenit lenesa si americanca in adevartul sens al cuvintului si ma imbrac ca un fotbalist in perioada asta. ce veste frumoasa!!! felicitari si multa sanatate https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Report
April 14, 201115 yr comment_85594 aha, deci Liz face bb? Liz Multumesc Moatzo! ce e mai prost e ca am devenit lenesa si americanca in adevartul sens al cuvintului si ma imbrac ca un fotbalist in perioada asta. ce veste frumoasa!!! felicitari si multa sanatate https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gifMultumesc! Doamne ajuta! Acu il plimb prin germania si prin elvetia un pic, sper sa nu se supere rau de tot:) Report
April 14, 201115 yr comment_85644 ce secretoasa esti fata...congrats!!!!!!!!!!!!! Multumesc!Multumesc! Report
April 29, 201115 yr comment_86988 Am si eu niste preferate asa ca veni vorba de chestii mai deosebite: bijuteriile Jemma Wynne. Report