December 10, 200916 yr comment_7543 In cazul asta chiar ca m-ai imbolnavit, fa, te rog, o poza la talangi ca sa-mi faci o bucurie! Fac maine pe lumina si pun. Mai pozez cate ceva din colectie :laughing7: . Report
December 10, 200916 yr comment_7549 Floare Albastra call me sis baby De intalnit tre sa ne intalnim, dar asta cand mi se stabilizeaza mie situatia ca de nu, Penner scrie pe mine :mrgreen: . Is superbe alea de Wille, ce sa mai, le ador. Cat despre negru, ai dreptata cu contrastul dar eu inca ma aaflu in perioada de "vadanie" . Cred ca negrul este decent, ca stii tu, ce-o z'zica societatea? Report
December 10, 200916 yr Author comment_7566 M-am uitat si eu pe site si mi-au placut. Intr-unul din Mall-urile de aici e magazin Frey Willie dar n-am intrat pana acum. Next time cand ajung in mall-ul respectiv intru sa vad care sunt preturile. Report
December 10, 200916 yr comment_7796 Floare Albastra call me sis baby De intalnit tre sa ne intalnim, dar asta cand mi se stabilizeaza mie situatia ca de nu, Penner scrie pe mine :mrgreen: . Is superbe alea de Wille, ce sa mai, le ador. Cat despre negru, ai dreptata cu contrastul dar eu inca ma aaflu in perioada de "vadanie" . Cred ca negrul este decent, ca stii tu, ce-o z'zica societatea?Asa e sis, trebuie sa ne vedem Si eu traiesc o situatie finaciara rosie acum adica numai sume rosii vad cand ma uit pe cont... Dar pana de ziua mea trebuie sa fac rost de bani ca am pus ochii pe inelul ala si nu-l pot uita Am avut si mai am perioade in care nu ies din negru, asa simt nevoia sa port... tin minte ca am avut asa o perioada cand eram in liceu, biata mama care nu suporta negrul incerca sa ma descurajeze spunand ca la cat is de slaba negrul nu e de mine... As vrea sa mai poata spuna asta si acum :roll: Report
December 10, 200916 yr comment_7903 :laughing7: You can say that again baby, dar iesim noi si din asta! Am stat eu si m-am gandit, pii adik de ce sa dau eu banii pe un Sabo banal, pe care oricum tata lumea-l poarta (urla snobismu'-n mine) cand mai bine mai strang niste bani si po's port the Wille? Ia, pareri, s-aud! Report
December 10, 200916 yr comment_7910 :laughing7: You can say that again baby, dar iesim noi si din asta! Am stat eu si m-am gandit, pii adik de ce sa dau eu banii pe un Sabo banal, pe care oricum tata lumea-l poarta (urla snobismu'-n mine) cand mai bine mai strang niste bani si po's port the Wille? Ia, pareri, s-aud!Zic ca e o idee buna, eu asa as face, o bijuterie deosebita merita investitia! Report
December 10, 200916 yr comment_7919 Stiam eu ca numai cu femei intelepte am de-a face :laughing7: ! Frey Wille it is baby! Report
December 11, 200916 yr comment_8044 :laughing7: You can say that again baby, dar iesim noi si din asta! Am stat eu si m-am gandit, pii adik de ce sa dau eu banii pe un Sabo banal, pe care oricum tata lumea-l poarta (urla snobismu'-n mine) cand mai bine mai strang niste bani si po's port the Wille? Ia, pareri, s-aud!Sabo e si el dragut, nu pot spune nu, (are si in satul vecin la o vitrina la magazin ) nu e exclusivist ca si Frey Wille, un fel de Creed pt bijuterii Nu cred ca tine de snobism asta %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> nu le porti cu eticheta pe dinafara, numai tu stii ce porti si inca cateva persoane (le poti numara pe degetele de la o mana)... Report
December 11, 200916 yr comment_8157 Primul meu cadou de la al mio a fost Sabo...dupa care pot sa spun ca nu ma inebunesc, insa sunt niste pietre frumoase si culoarea mi se potriveste de minune. Apoi mi-a mai luat ceva de la Thomas Gard care nu mi se potriveste deloc! Insa il tin acolo ca e cadou de ziua mea. Apoi cand a vrut sa imi cumpere ceva i-am "sugerat" si apoi mi-am cumparat eu. Adevarul ca aici nu m-a cunoscut...ca parca in altele m-a cunoscut . Dar sa revenim, exact Sabo nu imi place de fapt ce are de oferit la fel ca si Pandora -ce mai nebunie cu zdranganelele alea- in schimb ce am aratat eu mai sus e din colectia asta nou si am vazut piatra pe corai, nu pe negru si e deosebita. Totusi cand stiu ca tuate colegele isi iau de la Sabo :roll: -da stiu, iar urla znobismu' , dar asa sunt eu imi place sa port lucruri deosebite- ma lipsesc. Report
December 11, 200916 yr comment_8158 Thomas Gard era de fapt Toni Gard: nu imi insufla nimic pandativele alea. Report
December 11, 200916 yr comment_8235 Pentru ca nu de mult am picat de la munca si inca mai aveam energie de ceva activitate am incercat sa fac cateva fotofrafii la vreo doua bijuterii ca mi-s dragi mie.Rog sa mi se scuze calitatea pozelor facute la bec, da io pe lumina ajung arareori acasa. :evil: Primii sunt niste cercei vechi( mi s-a rupt o tortita de la ei) primiti de la nasul meu de botez si la care tin mult. Report
December 11, 200916 yr comment_8238 Mi-am prins urechile la atasat fotografia. :roll: Urmatorii: Report
December 11, 200916 yr comment_8239 s-au incersat pozele.. asta e! Si aici e ce mi-am cumparat in ultimul tin din aur. Mi le-am luat sa fie, dar nu o consider o investitie. Nu sunt foarte multumita de calitate, se vede ca sunt facute " la norma" si inclin sa-i dau dreptate lui Lapo... Prefer sa dau un ban si sa ramana copiilor mei o mica amintire si cu o poveste atasata.Am vazut si la noi bijuterii de 14 si 18 k cu pietre pretioase si se cunoaste calitatea. Mi-ar palcea sa ne luam verighetele de acolo.Mi-ati starnit curiozitatea cu Wille si am vazut ca au si in Bucuresti reprezentanta. Mi-a picat "cu tronc" un ceas de acolo. , da sa vedem intai care vor fi previziunile anului ce va sa vie. Report
December 12, 200916 yr comment_8357 Iulia, sa le porti cu mare placere, imi plac foarte mult cerceii primii si ultimii:) Report
December 12, 200916 yr comment_8363 Fete am si eu o intrebare, cum se curata bijuteriile de argint? Am ceva luat de curand relativ si l-am purtat doar de cateva ori in vara dupa care l-am pastrat in cutia lui-colier cred ca e. In orice caz argintul s-a patat si eu am vazut negru'n fata ochilor pentru ca a costat, nu e gablontz. Sa ma duc mai bine cu el la bijutier decat sa incerc acasa? Report
December 12, 200916 yr comment_8369 Argintul se curata cel mai bine, parerea mea, cu bicarbonat de sodiu.Pune gerenos in palma si incepe sa freci argintul. Ai sa observi ca bicarbonatul incepe sa se inegreasca, iar argintul sa luceasca.O alta metoda ar mai fi cu pasta de dinti, dar dupa ce am incercat cu bicarbonat, am ramas la metoda asta.PS: frumso colier! Report
December 12, 200916 yr comment_8383 Iulia, multumesc asa o sa incerc. Nu e nici un pericol sa altereze metalul nu? Edit de alternat , era vorba, evident, de alterat! Cu siguranta am nevoie de o pauza! Report
December 12, 200916 yr comment_8388 Argintul se curata foarte bine cu scrum de tigara. Se poate si cu cenusa, insa scrumul e mai fin si nu se zgarie. Si eu am multe chestii din argint si asa le curat. Oricum, la supermarket sunt niste cutiute cu un fel de servetel inauntru care e exact pentru a curata argint. Nu stiu exact ce contine insa miroase a benzina, a gaz.... Report
December 12, 200916 yr comment_8451 Da' sunt solutii de curatat argintul la ceasornicarii sau la bijutieri. Io am luat Silver Clean de la Hagerty dintr-o ceasornicarie, cu 8 euro. In cutiuta este lichidul care curata, dar si o "caldarusa" in care pui bijuteriile si apoi le scufunzi in acel lichid de cateva ori. Le clatesti cu apa si gata! Sunt si solutii pentru curatat aurul, nu doar pentru argint! Report
December 12, 200916 yr comment_8515 Am bagat la cap Foxyy, asa fac! Mersi de info! Cu placere! Report
December 12, 200916 yr comment_8537 lapo, cand ai probleme la stomac au ceva in organism se innegreste argintul, la mine si aurul.eu ant alergica la metale i nu pot purta gablonturi, desi le ador. doar ag, au, platina. ma seaca, si inchizatoarea de la margele sau bratari din sticla au carpa tot ma distruge :evil: si capsele de la blugi, etc. Report
December 13, 200916 yr comment_8555 lapo, cand ai probleme la stomac au ceva in organism se innegreste argintul, la mine si aurul.eu ant alergica la metale i nu pot purta gablonturi, desi le ador. doar ag, au, platina. ma seaca, si inchizatoarea de la margele sau bratari din sticla au carpa tot ma distruge :evil: si capsele de la blugi, etc. Si eu sunt la fel!Am cumparat acum citiva ani niste bratari super, una cu pietre de ametist si alta de turcoaz, montate intr-un metal suflat cu aur, garantie, firma serioasa, magazin de lux, pret pe masura, la prima purtare, era cald, vara, mi-a transpirat mina si intr-o juma de ora imi aparusera niste bubite care ma mincau intr-un hal, simteam ca ma arde rau acolo unde pielea lua contact cu metalul. Nu am nimerit sa o dau jos, a durat vreo trei saptamini pina s-au vindecat de tot semnele de la incheietura. Am fost convinsa ca bratarile sunt in neregula desi observasem ca nu puteam purta in urechi altceva decit aur, la argint dupa 2-3 ore mi se umflau lobii urechilor si supurau, dar nu am realizat ca e ceva in neregula cu mine decit dupa o vizita de-a nepoatei mele care, facind o vizita cutiei de bijuterii, a ramas extaziata in fata bratarii cu turcoaze, a pus-o la mina si a inceput pisiceala ca i se potriveste la ochi ei albastri, i-am spus ca i-o dau dar cind o sa se umple de bube sa nu ma injure. O poarta frecvent de mai bine de trei ani, i s-a mai dus pojghita de aur cu care era suflata, s-a si spalat cu ea pe mina si nu a patit absolut nimic. Report
December 13, 200916 yr comment_8615 lapo, cand ai probleme la stomac au ceva in organism se innegreste argintul, la mine si aurul.eu ant alergica la metale i nu pot purta gablonturi, desi le ador. doar ag, au, platina. ma seaca, si inchizatoarea de la margele sau bratari din sticla au carpa tot ma distruge :evil: si capsele de la blugi, etc. Habar nu aveam de asta Da, cu stomacul stau prost. Sper sa fie doar atat. Imi pare rau de alergia ta, am si eu o verisoara care nu poate purta. Eu nu pot purta zdranganele de metal ca imediat mi se inegreste pielea, iar daca imi pun in ureche gablontzuri in doua ore mi s-au umflat si ma dor. E tare nasol cu alergicii, nu am crezut sa ajung la asemenea sensibilitate. Dar daca sunt pietre e ok. Report
December 14, 200916 yr comment_9068 Lori, eu nu sint alergica decit la chimicale (unele medicamente si unele solutii de curatat), dar si eu patesc la fel cu urechile, uneori mi se umfla si de la aur. Report