March 30, 201115 yr comment_83959 [b]Am facut si eu pentru prima data mîncarica e praz cu masline si rosii.Chiar a fost foarte buna,mult mai buna decît ma asteptam Am folosit: 5 fire de praz200 g masline cu tot cu sîmburi400 g rosii pelati în suc propriu1 cana vin alb1 lingura patrunjel tocat2-3 linguri ulei3 foi dafinsare,piper[center]Am curatat prazul,l-am spalat bine de tot(atentie,posibil sa fie murdar si pe interior),apoi l-am taiat rondele de 3-4 cm.Rosiile le-am toacat cubulete,iar maslinele le-amlasat asa cu sîmburi.Pe noi nu ne deranjeaza.Eu folosesc mereu kalamata cu sîmburi. Parzul l-am calit vreo cîteva minute în ceva ulei,dupa care l-am stins cu o cana de vin alb,apoi am adugat si frunzele proaspete de dafin. Am adaugat rosiile,maslinele si patrunjelul,am condimentat,si am lasat sa fiarba acoperitvreo 20-25 minute pe foc moderat.Cînd si cînd am amestecat. Cu aceasta ocazie am inaugurat si vasutele primite cadou de la Ramona si Lili [/b][/center] Report
March 30, 201115 yr comment_83962 tu esti gata deja cu pranzul .Prazul meu inca troneaza pe masa,mai ca mi s-a facut foame Report
March 30, 201115 yr comment_83963 Eu sunt fan, imi place la nebunie mancarea! dar imi plac si vasutele! Report
March 30, 201115 yr Author comment_83965 tu esti gata deja cu pranzul .Prazul meu inca troneaza pe masa,mai ca mi s-a facut foame Azi am fost rapida,ca a trebuit Report
March 30, 201115 yr Author comment_83966 Eu sunt fan, imi place la nebunie mancarea! dar imi plac si vasutele!Si mie îmi place si mîncarica,si vasutele,si fetele care m-au cadorisit îmi plac Report
March 30, 201115 yr comment_83968 Eu n-am facut niciodata, tre sa o incerc ca sa pot zice daca-mi place Report
March 30, 201115 yr Author comment_83976 Eu n-am facut niciodata, tre sa o incerc ca sa pot zice daca-mi place Eu tot m-am codit,dar cîndva trebuia s-o incerc.Si sa stii ca-mi place.(Merge bine cu mamliga ) Report
March 30, 201115 yr comment_84002 Stiam ca mai am in casa masline negre, m-am inselat cand am luat prazul am uitat sa trec pe lista si maslinele, asa ca am facut o combinatie cu masline verzi(si va rog nu veniti cu comentarii ca nu mergeau, ca nu tine, fiecare cu gustul lui si stiti cum e cu gustul omului ) Report
March 30, 201115 yr comment_84010 Vezi de treaba! merge foarte bine daca esti prieten cu maslinele!! Si eu fac uneori cu ele amestecate, imi plac alea marinate in cimbru, kalamata si verzi! Report
March 30, 201115 yr Author comment_84012 Stiam ca mai am in casa masline negre, m-am inselat cand am luat prazul am uitat sa trec pe lista si maslinele, asa ca am facut o combinatie cu masline verzi(si va rog nu veniti cu comentarii ca nu mergeau, ca nu tine, fiecare cu gustul lui si stiti cum e cu gustul omului ) Ce rapida ai fost! Cum spuneam,eu am facut mîncarica asta pentru prima data,dar sînt convinsa ca e foarte buna si cu masline verzi,pentru ca merge bine cu gust de maslina La noi a avut succes,asa ca o voi repeta,si daca o sa ma masline verzi de alea grase,o sa pun si eu. Report
March 30, 201115 yr comment_84033 Ce rapida ai fost! Cum spuneam,eu am facut mîncarica asta pentru prima data,dar sînt convinsa ca e foarte buna si cu masline verzi,pentru ca merge bine cu gust de maslina La noi a avut succes,asa ca o voi repeta,si daca o sa ma masline verzi de alea grase,o sa pun si eu. pai aveam totul pregatit, azi e miercuri,asa ca e zi de post,de aici si rapiditatea .Din copilarie nu mai mancasem, mamaita mea facea o mancare super. Report
March 30, 201115 yr comment_84079 Eu sunt fan, imi place la nebunie mancarea! dar imi plac si vasutele!Si mie îmi place si mîncarica,si vasutele,si fetele care m-au cadorisit îmi plac Ma bucur ca le-ai si pus la treaba.Stiam noi ca au ce sa "vada" castronelele la tine in bucatarie. Report
March 31, 201115 yr Author comment_84133 Faina mancarica asta, o s-o incerc si eu !Încearc-o,ca e buna! Report
March 31, 201115 yr Author comment_84134 pai aveam totul pregatit, azi e miercuri,asa ca e zi de post,de aici si rapiditatea .Din copilarie nu mai mancasem, mamaita mea facea o mancare super.Data viitoare fac si o mamaliga Report
March 31, 201115 yr Author comment_84135 Ma bucur ca le-ai si pus la treaba.Stiam noi ca au ce sa "vada" castronelele la tine in bucatarie.Daaaa,ce onoare pe ele Report
April 1, 201115 yr comment_84198 Maya ! Tu si daca gatesti un cui/surub, arata de imi miroase prin monitor si chiar daca sunt satula, mi se face instant foame! imi vine sa ma duc sa ma apuc de vreo bucatareala Noroc ca de data asta sunt la biurò! La mancarica asta, ca si la cea de limba cu masline postata de Alexandru, mama mea pune si cateva feliute de lamaie taiate in 4 ... ii da un gust dulce acrisor (mama gateste dupa Sanda Marin ...deci cred ca si Sandica punea). E o idee ... de incercat daca va inspira ... Report
April 1, 201115 yr Author comment_84234 Merci,Daniela Eu pun lamîie în multe mîncaruri si sosuri.Dar aici nu am simtit nevoia. Report
April 4, 201115 yr comment_84551 Am pus masline verzi ca de-astea aveam in casa, insa data viitoare ori nu pun deloc, ori pun negre.De rest, buna si perfecta pentru cine tine post! Report
April 5, 201115 yr Author comment_84649 Any,si eu creed ca merge mai bine cu masline negre,dar totusi data viitoare bag si citeva verzi,sa vad cum dau prin praz Tre sa caut masline de alea faine si grase Report
April 8, 201115 yr comment_85006 Iat-o si pe a mea, facuta ieri dupa-amiaza, aveam sos de rosii ramas de la rosii in sos si l-am folosit pe el. La ora cinei se racise si eu asa am mincat-o, am amestecat-o doar cu 2 linguri de quinoa, foarte buna, grazie sorella Report
April 8, 201115 yr Author comment_85018 Iat-o si pe a mea, facuta ieri dupa-amiaza, aveam sos de rosii ramas de la rosii in sos si l-am folosit pe el. La ora cinei se racise si eu asa am mincat-o, am amestecat-o doar cu 2 linguri de quinoa, foarte buna, grazie sorella Cred ca ar merge si cu un orez pe lînga,dar eu tot la mamaliga ma gîndesc Report
April 8, 201115 yr comment_85023 Cred ca ar merge si cu un orez pe lînga,dar eu tot la mamaliga ma gîndesc Pai se face, ca am mamaliga alba la frigider, numai de incalzit. Report